Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65562 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1160
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1158

Følg bodybuilding.dk på

100% Whole Grain Bread

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud





Hejsa,
Prøver på at finde ud af hvad 100% whole grain bread svarer til på dansk...

Ved det er fuld korns brød men 100% whole grain hvad svarer det til på dansk??

Takker
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 18
Tilmeldt: 30. jan 2016, 23:15
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



GoBig skrev:Hejsa,
Prøver på at finde ud af hvad 100% whole grain bread svarer til på dansk...

Ved det er fuld korns brød men 100% whole grain hvad svarer det til på dansk??

Takker


Det svarer til 100% fuldkorn.

Brød med fuldkornslogoet skal indeholde mindst 50 % fuldkorn.

Billede
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 32
Tilmeldt: 5. okt 2016, 16:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



præcis. det er brød bagt udelukkende af fuldkornsmel. det er der ikke det store udvalg af i Danmark, og ofte er dem man kan finde, tilsat så mange andre kunstige ting for at gøre det så "hvedebrøds" agtigt som muligt :(

har selv forsøgt at eksperimentere med hjemmebag på det område, og fandt hurtigt ud af at brød/boller med 100% foldkornsmel bliver meget tørre, hårde eller seje. grænsen for hvor jeg synes de blev gode lå ved 75/25 spil (fuldkorn/hvedemel) også med 25% ekstra gær for at gøre dem lidt mere luftige.
cutting.. cutting and cutting you fat bastard!
Brugeravatar
Månedens skribent: Maj 2007
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 4894
Tilmeldt: 23. nov 2006, 14:59
Geografisk sted: aars
 
Træner her: Fitnessmaster Hadsund
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 155.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tak for hjælpen ja man skal godt nok kigge efter hvad der er i nogengange...
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 18
Tilmeldt: 30. jan 2016, 23:15
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



kuglen skrev:præcis. det er brød bagt udelukkende af fuldkornsmel. det er der ikke det store udvalg af i Danmark, og ofte er dem man kan finde, tilsat så mange andre kunstige ting for at gøre det så "hvedebrøds" agtigt som muligt :(

har selv forsøgt at eksperimentere med hjemmebag på det område, og fandt hurtigt ud af at brød/boller med 100% foldkornsmel bliver meget tørre, hårde eller seje. grænsen for hvor jeg synes de blev gode lå ved 75/25 spil (fuldkorn/hvedemel) også med 25% ekstra gær for at gøre dem lidt mere luftige.

Man kan lave super lækkert, smagfuldt og saftigt brød med 100% fuldkorn, med meget få ingredienser. Men det er lidt mere tidskrævende.

Jeg har i flere perioder lavet 100 % hvedefuldkornsbrød med syrdej, efter "grydebrøds"-metoden. Dog tilsætter jeg ofte forskellige kerner og/eller frå, fx knækket hvede, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner. Kan også finde på at bruge havregryn.
Selve melet er grahamsmel (= fintmalede hele kerner).

Så vidt jeg ved, er vores fordøjelsessystem meget bedre til at udnytte næringen fra kornet efter det har fermenteret med surdej. Vi skulle efter sigende ikke få særlig godt udbytte af mikronæringsstofferne med gærhævning. Kan godt lede efter kilder, men har dem ikke lige på hånden.

 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1012
Tilmeldt: 7. apr 2009, 20:12
Geografisk sted: Give
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 247.50
- Squat: 225.00
- Dødløft: 222.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Kost & kosttilskud




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 14 gæster