Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65562 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner
1 nye indlæg i dag
GoBig skrev:Hejsa,
Prøver på at finde ud af hvad 100% whole grain bread svarer til på dansk...
Ved det er fuld korns brød men 100% whole grain hvad svarer det til på dansk??
Takker
kuglen skrev:præcis. det er brød bagt udelukkende af fuldkornsmel. det er der ikke det store udvalg af i Danmark, og ofte er dem man kan finde, tilsat så mange andre kunstige ting for at gøre det så "hvedebrøds" agtigt som muligt
har selv forsøgt at eksperimentere med hjemmebag på det område, og fandt hurtigt ud af at brød/boller med 100% foldkornsmel bliver meget tørre, hårde eller seje. grænsen for hvor jeg synes de blev gode lå ved 75/25 spil (fuldkorn/hvedemel) også med 25% ekstra gær for at gøre dem lidt mere luftige.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 14 gæster