Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65665 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049570 indlæg i 100421 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 729
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 726

Følg bodybuilding.dk på

Bodybuilding som Funbuilding event

Udskriv emne


Har du ikke den store praktiske eller teoretiske erfaring, så kom indenfor. Her findes ingen 'dumme spørgsmål'

Tilbage til Begynder forum





Hej allesammen

Jeg har startet virksomheden Complete Event http://www.completeevent.dk op med en kammerat, hvor vi tilbyder forskellige teambuilding (funbuilding som vi hellere vil kalde det) aktiviteter til virksomheder af en 2-3 timers tid.

Vi begyndte begge fra et par år siden at træne intensivt, og er blevet overraskede over, hvor meget der sker på hele bodybuilding/trænings markedet. Her tænker vi særligt på alle de forskellige typer træning, forskellige træningscenter-kæder der åbner op rundt omkring i København og ikke mindst de mange spændende nye kost/diæt-fokuserede spisesteder.

Alt dette fik os til at tænke, om der måske var en idé i at udvikle et teambuildingkoncept der kunne involvere bodybuilding eller træning i forskellig art.

Vores egne ideer har været: prøvetræninger med professionelle bodybuildere (der måske også kan holde en form for foredrag om det at leve efter nogle helt faste mål), indblik i succesen bag fitness-verdenen og hvad fitness på arbejdet kan gøre for arbejdsglæde og indsats.

Men vi kunne ikke rigtig finde frem til om der overhovedet ville være en interesse, og tænkte derfor om der i dette forum måske var nogle, som havde gode ideer, forslag eller selv kunne tilbyde en form for teambuilding aktivitet. Lad os endelig høre hvad I tænker der ude :D

Hvis der er nogle af jer, som har gode ideer til helt andre spændende teambuildingaktiviteter, som f.eks. vores GPS-dyst https://www.completeevent.dk/teambuilding/aktiviteter/gpsdysten eller Lav en reklamefilm https://www.completeevent.dk/teambuilding/aktiviteter/lavenreklamefilm så må I endelig også bare melde ind med jeres forslag :king:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 10. maj 2017, 11:51
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Tilbage til Begynder forum




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 20 gæster