Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65682 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049574 indlæg i 100422 emner
1 nye indlæg i dag
Generelt er animalske proteinkilder at foretrække, pga. et højere og mere komplet indhold af essentielle aminosyrer, herunder leucin. Dvs. fjerkræ, æg, kød, fisk, og mejeriprodukter.
Gode kilder til fedt: Avokado, nødder, fisk, æg, mørk chokolade, oliven, mejeriprodukter (med undtagelse af smør). Prioritér at få dit fedt fra komplette fødevarer, og skær ned på de omega-6-rige planteolier (raps og olivenolie er okay).
Ens kulhydratkilder bør overvejende være fiberrige, og rige på vitaminer og mineraler. Gode kilder til kulhydrat vil eksempelvis være: kartofler og rodfrugter, frugt og grøntsager (mindst 600 g pr. dag), fuldkornsprodukter (som havregryn og rugbrød), bønner, bælgfrugter og bær.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 42 gæster