Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65670 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049572 indlæg i 100421 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 709
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 706

Følg bodybuilding.dk på

Curls are for girls


Diskussion af artiklerne i arkivet

Tilbage til Artikel-diskussion





Læs artiklen her:
http://www.bodybuilding.dk/artikler/bodybuilding/bodybuilding/curls-are-for-girls---strre-arme-uden-armvelser.html

Stil spørgsmål eller kom med dine kommentar til artiklen i denne tråd.
Brugeravatar
Administrator
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 3061
Tilmeldt: 3. mar 2005, 00:09
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



hvad mener du selv er grunden til at det giver øget vækst, da det program du angiver jo afviger fra normale teoretiske grundprincipper for hvornår der sker vækst. F.eks. hvorfor har du vækst i armene når det ikke er dit indsatsområde??? hvad med andre dele af din krop, responderer de på træningen på samme måde. er din kropssammensætning ændret sammen med dine store overarme??? fedtprocent, vægt osv. hvordan har du sikret at dine målinger af din overarm er nøjagtige. Har du prøvet 3 dages split med 6 til 7træninger om ugen som sammenligning til dit program??? Har du ændret på din kost i samme periode?? Har du skæret ned på dine byture i samme periode. Hvordan så sammensætningen af dine træningspas ud før du ændrede på din træning. Jeg siger ikke at du ikke har haft god effekt af din træning, men der er mange andre faktorer som man skal udelukke/inkludere i sådan en undersøgelse inden man med garanti foreslår det som en god træningsmetode for den brede befolkning. Endvidere kan din store respons også skyldes at du har en muskelfibersammensætning som lige præcis passer til den form for træning, men hvad med den som har en anden sammensætning, f.eks. med masser af den langsomme udholdende slow twitch fibre, vil han også respondere så godt på træninger kun tre gange om ugen???
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: 5. jan 2005, 14:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



--DEL--
Sidst rettet af HAV 9. nov 2006, 19:53, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 7828
Tilmeldt: 20. jul 2005, 21:40
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hvilket program er efter din mening det bedste, hvis man gerne vil have større overame? Her tænker jeg på det program du selv har lavet og der er i artiklen "Større overarme på 12 uger"
Indsæt bad ass signatur
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 786
Tilmeldt: 18. okt 2004, 12:04
Geografisk sted: Vanløse
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 146.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg tror programmet er rigtig godt! Med alle de tunge øvelser der invovlere ryggen i den grad, frigiver man en masse gode sager, ikke ?
Hellere stor og dum,
end lille og klog :D

MIN LOG!! http://www.bodyforum.dk/viewtopic.php?t=2718
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 537
Tilmeldt: 23. feb 2005, 19:25
Geografisk sted: Grenå, Djursland
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Synes artiklen er god nok, men det jeg savner er respons på de mange spørgsmål som er stillet... Uden svar på grundlæggende spørgsmål, vil jeg fraråde programmet, men hvis folk afprøver det, så giv da lige respons..
Brugeravatar
Månedens skribent: April 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3895
Tilmeldt: 15. feb 2006, 13:20
Geografisk sted: Amager
 
Træner her: City Fitness
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (10)
Kostplan: Vis kostplan



har overvejet at starte det da jeg ikke har tid til det program'større arme på 12 uger' som jeg kun nåede fase 1. af...

men hvor længe strækker det sig over dette her?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2844
Tilmeldt: 19. aug 2006, 18:11
Geografisk sted: aalborg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Programmet lyder rigtig godt, men da jeg træner i et mindre center har jeg ikke mulighed for at lave V-bar pull-ups. Kan jeg i stedet lave V-bar pull-downs og vil dette være lige så effektivt?

Det nævnes at progression er vigtigt, men hvordan opnås dette i chin-ups, pull-ups og dips?

Vil dette program også være godt for mig, som ønsker en større brystmuskulatur?

På forhånd tak!
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 21. okt 2006, 23:31
Geografisk sted: Karlslunde
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



PETERO skrev:Programmet lyder rigtig godt, men da jeg træner i et mindre center har jeg ikke mulighed for at lave V-bar pull-ups. Kan jeg i stedet lave V-bar pull-downs og vil dette være lige så effektivt?

Det nævnes at progression er vigtigt, men hvordan opnås dette i chin-ups, pull-ups og dips?

Vil dette program også være godt for mig, som ønsker en større brystmuskulatur?

På forhånd tak!


nu er programmet jo baseret på armene, men med close grib bænkpres osv, giver det i brystet. Men hvis du i lige så høj grad ønsker masse ved brystet, skulle du måske kigge på et program der er lidt med all-around :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2844
Tilmeldt: 19. aug 2006, 18:11
Geografisk sted: aalborg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



tave skrev:hvad mener du selv er grunden til at det giver øget vækst, da det program du angiver jo afviger fra normale teoretiske grundprincipper for hvornår der sker vækst. F.eks. hvorfor har du vækst i armene når det ikke er dit indsatsområde??? hvad med andre dele af din krop, responderer de på træningen på samme måde. er din kropssammensætning ændret sammen med dine store overarme??? fedtprocent, vægt osv. hvordan har du sikret at dine målinger af din overarm er nøjagtige. Har du prøvet 3 dages split med 6 til 7træninger om ugen som sammenligning til dit program??? Har du ændret på din kost i samme periode?? Har du skæret ned på dine byture i samme periode. Hvordan så sammensætningen af dine træningspas ud før du ændrede på din træning. Jeg siger ikke at du ikke har haft god effekt af din træning, men der er mange andre faktorer som man skal udelukke/inkludere i sådan en undersøgelse inden man med garanti foreslår det som en god træningsmetode for den brede befolkning. Endvidere kan din store respons også skyldes at du har en muskelfibersammensætning som lige præcis passer til den form for træning, men hvad med den som har en anden sammensætning, f.eks. med masser af den langsomme udholdende slow twitch fibre, vil han også respondere så godt på træninger kun tre gange om ugen???

Nu er det godt nok et meget gammelt indlæg, men da jeg er forfatter af artiklen (ved godt der står Rasmus Thorup, men det er standard for artikler hvor forfatteren har været ligeglad med om der kom navn på), så burde jeg måske svare på nogle af spørgsmålene.

hvad mener du selv er grunden til at det giver øget vækst, da det program du angiver jo afviger fra normale teoretiske grundprincipper for hvornår der sker vækst. F.eks. hvorfor har du vækst i armene når det ikke er dit indsatsområde???

De afviger lige netop IKKE fra de teoretiske grundprincipper. For det første vil jeg lige afvise din kritik med hensyn til indsatsområdet. Indsatsområdet ER jo lige netop armene, så hvorfor skulle det være så mærkeligt, at de vokser, når man fokuserer på dem ? Forskellen mellem det her program og de traditionelle bodybuilding programmer er at fokus ikke er på isolerede armøvelser. Bevares, traditionelle bodybuilding programmere fungere da udemærket, men min filosofi er "hvorfor ikke træne kroppen som den fungerer på et biomekanisk plan". Kroppen er IKKE skabt til at arbejde med isolerede bevægelse. Kroppens muskulatur arbejder i muskelkæder, hvor mange muskelgrupper arbejder sammen om at lave en given bevægelse. Så jeg går i retning af hvad man måske kan kalde en naturalistisk form for træning. Fordelen ved at træne kroppen på netop denne måde, er derudover også at man kan træne meget tungere. Concentration curls og side laterals batter altså bare ikke hvis man vil være stor, massiv og stærk.
hvad med andre dele af din krop, responderer de på træningen på samme måde. er din kropssammensætning ændret sammen med dine store overarme??? fedtprocent, vægt osv. hvordan har du sikret at dine målinger af din overarm er nøjagtige. Har du prøvet 3 dages split med 6 til 7træninger om ugen som sammenligning til dit program??? Har du ændret på din kost i samme periode??

Jeg ved ikke rigtigt hvor du vil hen med ovenstående. Jeg behøver ikke sammenligne med noget. Hele ideen med programmet er at få store arme, uden egentlig at træne armene isoleret, og derved opnå en lang række gavnlige ting, som man ikke opnår med tradtionelle programmer, såsom mere funktionel armstyrke og mere all-around masse generelt. Formålet med artiklen var iøvrigt slet ikke at sammenligne med noget som sådan. Formålet var ikke at lave et program som skulle være 1 million gange bedre end almindelige klassiske programmer. Formålet var at lave et hardcore armprogram, uden isoleret armtræning, for at vise at man rent faktisk godt KAN få store arme uden at træne de små tøseøvelser :wink:
Har du skæret ned på dine byture i samme periode.

Jeg går ikke i byen.
Hvordan så sammensætningen af dine træningspas ud før du ændrede på din træning.

Jeg har trænet i omkring 14 år, og i den tid har jeg prøvet alle tænkelige programmer og program kombinationer. Og min helt klare konklusion er, at mine arme vokser klart bedst, når mit fokus er på store tunge basisøvelser. At jeg smider lidt ekstra isolerede armøvelser oveni betyder ikke det store hvis jeg skal være ærlig.
Endvidere kan din store respons også skyldes at du har en muskelfibersammensætning som lige præcis passer til den form for træning, men hvad med den som har en anden sammensætning, f.eks. med masser af den langsomme udholdende slow twitch fibre, vil han også respondere så godt på træninger kun tre gange om ugen???

Her har du misforstået noget omkring muskelfibertyper. Ens muskelfibertype komposition ændrer ikke væsentligt på hvordan man skal træne. En person som har ekstremt mange type I fibre, og som teoretisk set ikke egner sig specielt godt til at blive stor og stærk, skal stadigvæk træne på samme måde som personen med ekstremt mange type II fibre. Og det skyldes at det netop er type II fibrene som har et vækstpotentiale. Type I fibrene har et meget dårligt vækstpotentiale, og hvis en type I person gav sig i kast med at lave sæt af ultra mange reps, i den tro at han ville blive stor af det, så kunne han træne fra nu af og til dommedag uden at vokse synderligt. Faktum er at ligegyldig hvilken fibertype komposition man har, så træner man specifikt efter vækst i type II fibrene, da det er disse fibre som har et særligt vækstpotentiale. Dem med mange type I fibre vil så bare ikke blive ligeså stor som dem med mange type II fibre, men sådan er der jo så meget :lol:
Månedens skribent: Oktober 2007
Redaktør
 
Reputation point: 168
 
Indlæg: 5555
Tilmeldt: 18. jun 2006, 09:39
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 206.00
- Squat: 250.00
- Dødløft: 272.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



kører du selv fullbody det meste af året rundt TJ?
"Society is an insane asylum run by the inmates" - Erving Goffman
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2475
Tilmeldt: 15. apr 2005, 14:08
Geografisk sted: All around....
 
Træner her: Fitness World Husum
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Niklas! skrev:kører du selv fullbody det meste af året rundt TJ?

Ja, jeg kører selv full-body 3 gange om ugen hele året rundt. Dog er mit full-body program et meget spartansk og ikke mindst intuitivt full-body program. Et full-body pas for mig, kan godt nøjes med at være f.eks squat, bænkpres og pullups. Eller Dødløft, bænkpres og bent over rows. Eller alskens andre kombinationer. Og så smider jeg oveni af små øvelser efter behov og humør. Mit hovedformål er bare at ramme alle muskler hver gang jeg træner. Og der skal reelt ikke mange øvelser til. Hellere færre øvelser, og så flere sæt i de øvelser man endelig laver.
Månedens skribent: Oktober 2007
Redaktør
 
Reputation point: 168
 
Indlæg: 5555
Tilmeldt: 18. jun 2006, 09:39
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 206.00
- Squat: 250.00
- Dødløft: 272.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



okay. hvordan kører du sætxreps?
"Society is an insane asylum run by the inmates" - Erving Goffman
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2475
Tilmeldt: 15. apr 2005, 14:08
Geografisk sted: All around....
 
Træner her: Fitness World Husum
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Niklas! skrev:okay. hvordan kører du sætxreps?

Kører med meget stor sæt/rep variation. Holder mig til mellem 1-6 reps i de store øvelser. Og kører mellem 3-12 sæt pr. øvelse, alt efter hvilken intensitet jeg kører med, og om det er volumen dag eller høj-intensitetsdag.
Månedens skribent: Oktober 2007
Redaktør
 
Reputation point: 168
 
Indlæg: 5555
Tilmeldt: 18. jun 2006, 09:39
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 206.00
- Squat: 250.00
- Dødløft: 272.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Thomas Jagd skrev:Faktum er at ligegyldig hvilken fibertype komposition man har, så træner man specifikt efter vækst i type II fibrene, da det er disse fibre som har et særligt vækstpotentiale. Dem med mange type I fibre vil så bare ikke blive ligeså stor som dem med mange type II fibre, men sådan er der jo så meget :lol:


Tung styrketræning påvirker da også type I fibre eller hvad? Sidder med en bog hvori der står beskrevet at:

Idræt; teori og træning skrev:"Forskningen har vist at type I fibre også kan ændre sig mod type IIa fibre. Det afsløres ved ændring i m-RNA allerede efter 2-3 træningsomgange med tung styrketræning. Der går dog flere uger før det kan måles på protein niveau."


Er lidt grøn på det her område så det er da meget muligt jeg har misforstået noget elementært :oops:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2878
Tilmeldt: 12. okt 2006, 08:11
Geografisk sted: Glostrup
 
Træner her: Energym
Fitness World Brøndby
Fresh Fitness Rødovre
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 115.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Ingen kostplan



Det er rigtigt at intermediær muskelfibertyper via træning kan kan stimuleres til at gennemgå en forandring hvor de antager type II karakteristika. Det er dog så vidt jeg ved kun bestemte intermediær muskelfibre, og ikke rene type I fibre. Hvis rene type I fibre kunne ændre sig, så ville en person som overvejende egner sig til marathonløb via tung vægttræning kunne ændre hele sin muskelfiberstruktur, så han i sidste ende blev overvejende type II. Og det er der vist næppe evidens for i litteraturen. Det er jo netop hele ideen med at foretage muskelbiopsier på elite-atleter for at se deres potentiale i en given idrætsgren. Netop fordi man fra naturens side har en bestemt fordeling af type I og type II fibre, som gør at man overvejende vil være god til enten det ene eller det andet. At der kan ske en konvertering af nogle af fibrene, ændre dog ikke voldsomt på helhedsbilledet.

Men jeg kunne forestille mig at det er noget Incognito ved mere om. Du kunne måske sende ham en PM og bede ham om at kigge på tråden.
Månedens skribent: Oktober 2007
Redaktør
 
Reputation point: 168
 
Indlæg: 5555
Tilmeldt: 18. jun 2006, 09:39
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 206.00
- Squat: 250.00
- Dødløft: 272.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



"hvilken intensitet jeg kører med, og om det er volumen dag eller høj-intensitetsdag." det må du gerne forklare nærmere :)

hvor meget vokser du ved at gøre sådan? det er vel rimelig meget sådan styrkeløftere/vægtløftere træner?
"Society is an insane asylum run by the inmates" - Erving Goffman
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2475
Tilmeldt: 15. apr 2005, 14:08
Geografisk sted: All around....
 
Træner her: Fitness World Husum
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ellers nogle der har haft succes med programmet ??
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 7828
Tilmeldt: 20. jul 2005, 21:40
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hey, har selv tænkt mig at gå i gang med programmet om en uge.. Men jeg har den såkaldte rotator cuff injurie i venstre skulder.

Ville høre om jeg kan køre en anden øvelse i stedet for Close grip military eller om denne øvelse giver en helt særlig bevægelse, der findes en maskine hvor man bar sidder ned og kører armene op og ned.

Det samme med bænkpresøvelserne, hvor jeg normalt ville køre med håndvægte for at skåne skulderen
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 7. jul 2007, 15:44
Geografisk sted: Århus
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Bridge skrev:Hey, har selv tænkt mig at gå i gang med programmet om en uge.. Men jeg har den såkaldte rotator cuff injurie i venstre skulder.

Ville høre om jeg kan køre en anden øvelse i stedet for Close grip military eller om denne øvelse giver en helt særlig bevægelse, der findes en maskine hvor man bar sidder ned og kører armene op og ned.

Det samme med bænkpresøvelserne, hvor jeg normalt ville køre med håndvægte for at skåne skulderen


Du kører bare Milipres, men du kører ikke stangen helt ned, bare sådan at din ROM(range of Motion) bliver kun det halve end normalt. Dette gør at rotator cuff ikke bliver udsat for et stort pres.
http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidAnterior/BBMilitaryPress.html
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1437
Tilmeldt: 2. apr 2006, 17:46
 
Træner her: Performance Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (13)
Kostplan: Vis kostplan



Takker !

Men hva med bænkpresøvelserne ?

Når jeg træner bryst plejer jeg at køre med håndvægte.. Men her er det jo close grip.. det kan man ikk rigtig med håndvægte
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 7. jul 2007, 15:44
Geografisk sted: Århus
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Det går nok altsammen. alligevel :wink:
Mere fart.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2923
Tilmeldt: 20. feb 2007, 18:18
Geografisk sted: Låsby
 
Træner her: Ry Motions Klub
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Selvfølgelig :)

Jeg er bar meget perfektionist med sådan noget

Vil gerne gøre det mest rigtige og få det bedste resultat
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 7. jul 2007, 15:44
Geografisk sted: Århus
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



ps. close grip rammer mere på triceps af hvad jeg har forstået ?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 7. jul 2007, 15:44
Geografisk sted: Århus
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Bridge skrev:ps. close grip rammer mere på triceps af hvad jeg har forstået ?


Ja den gør. Men det gør et konventionelt pres også. Dog ikke når så isoleret.
Mere fart.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2923
Tilmeldt: 20. feb 2007, 18:18
Geografisk sted: Låsby
 
Træner her: Ry Motions Klub
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Søren1986 skrev:et konventionelt pres
Hvad er det :unsure: ?
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplan



Dingo skrev:
Søren1986 skrev:et konventionelt pres
Hvad er det :unsure: ?


Ja okay, et alm bryst pres.
Mere fart.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2923
Tilmeldt: 20. feb 2007, 18:18
Geografisk sted: Låsby
 
Træner her: Ry Motions Klub
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



hey dingo hvordan får man sit banner ind ?
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 91
Tilmeldt: 17. nov 2006, 15:46
Geografisk sted: skive
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (3)
Kostplan: Vis kostplan



L-Lysdal skrev:hey dingo hvordan får man sit banner ind ?


Søg på forummet før du spørger og lad være med at brug andres topic omhandlende noget fuldstændig anderledes, til sådanne spørgsmål. Opret dit eget topic under Off-topic sektionen.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1272
Tilmeldt: 1. maj 2006, 18:59
Geografisk sted: Esbjerg.
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 105.00
- Dødløft: 140.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg ville bar lige høre om en sidste ting..

Er der nogen der har prøvet programmet, som i forvejen har styrketrænet arme med vægte, hvor det har hjulpet??
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 7. jul 2007, 15:44
Geografisk sted: Århus
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Næste

Tilbage til Artikel-diskussion




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster