Bruger loginUgen der gik, uge 20, 2018
Feel the burn, filosofi og hybrid program!

Tilbudsguide, uge 21, 2018
Blåbær, kaffe og kød!

Ugen der gik, uge 19, 2018
Alkohol, protein og NY pro!

Tilbudsguide, uge 20, 2018
Innocent juice, blåbær og hornfisk!


Statistik

Vi har 54825 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er kihan

Vores medlemmer har i alt skrevet 2021810 indlæg i 85826 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 412
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 408

Følg bodybuilding.dk på

Desperate times call for desperate measures

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Det er sku' godt gået.
- Ham Anders lyder næsten som en troldmand med de gains du laver ;)
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 790
Tilmeldt: 29. jul 2012, 09:38
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAntal liter kakao drukket siden 27. oktober: 6 liter

Anders is a true wizard. Især, når han dresser op i bands på IG #-o

Som I kan se, kære kammerater, så har jeg drukket 6 liter kakao de sidste par dage. Jeg har jo en del, jeg skal indhente. I disse dage læser jeg stadig til eksamen. Jeg var desuden hjemme hos en fra mit studie, og det er første gang, jeg træder ind på hendes bopæl. Jeg tror, at jeg er der 5 minutter, og så kan jeg bare mærke, at jeg skal skide. Og det er ikke bare sådan, så jeg tænker, at jeg måske kan holde mig, indtil jeg kommer hjem. Nu var der der vel 3-4 timer til jeg skulle hjem, så det var lang tid at skulle holde mig. Jeg sidder 30 minutter og chatter med dem fra studiegruppen, hvor jeg kan mærke, at det er serious business nu. Jeg må derefter forklare mig, at jeg simpelthen må ned at have noget frokost, på trods af, at jeg lige havde konsumeret 2 liter kakao, og spist 4 bananer. Normalvis er jeg ret ligeglad med at skide på andre folks toiletter, men dette toilet var placeret lige ved siden af dér, hvor vi sad. Som i 1-2 meter væk, og der går min grænse. Så, jeg drog ned på nørrebrogade for at finde et toilet. Det var ganske hyggeligt, lige at strejfe lidt rundt. Det endte med, at jeg fandt et kebab-house og gik ind og sked dér. Da jeg kom ud, skulle det vise sig, at ejeren spurgte mig på hans gebroken dansk, om jeg ikke skulle have noget. Jeg nåede dog at gå væk fra situationen, før alle hans fætre kom efter mig.

Jeg har i skrivende situation lige afvist at åbne døren, da nogle bankede på. Jeg har ikke noget at tilbyde Halloween børn. Jo, jeg har protein-pulver, kreatin, Omega 3 piller, oksekød, pasta, frugt og grøntsager. Men det gider de jo ikke at spise. De vil hellere have diabetes mellitus, fremfor at blive HYOOOOOGE AND FUCKING FREAKY.

Nogen gange, når jeg cykler, har jeg lyst til frontalt at køre ind i folk, der ikke kan finde ud af at gå på fortovet eller stiller sig ud på cykelstien, fordi de skal over vejen. Det er ufattelig irriterende. Ikke mindst, fordi jeg ville, juridisk, kunne forsvare mit foretagende, og de ville skulle betale sagens omkostninger.

I dag trænede jeg ryg, biceps og bagskulder. Mine underarme var ved at eksplodere. Det må være et tegn på fucking forearm gains. jeg har desuden fået fortalt af 2 - uafhængigt af hinanden - at jeg har store forearms.

Nu vil jeg læse videre. hej hej.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDjclen skrev:Nogen gange, når jeg cykler, har jeg lyst til frontalt at køre ind i folk, der ikke kan finde ud af at gå på fortovet eller stiller sig ud på cykelstien, fordi de skal over vejen. Det er ufattelig irriterende. Ikke mindst, fordi jeg ville, juridisk, kunne forsvare mit foretagende, og de ville skulle betale sagens omkostninger.

Jeg har det på samme måde. Mest når jeg kører bil.
Brugeravatar

Chef-moderator
 
Reputation point: 465
 
Indlæg: 22405
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplanJeg var til eksamenen i torsdags. Hvilken fortrinlig præstation. Jeg fik skrevet 19-20 sider på de 6 timer, vi havde. Det er ikke noget vildt. Derimod, fik mine uduelige medstuderende kun skrevet 10-11 sider. Men, eksamenen gik fint. Jeg sad desuden ved siden af hende pigen, der havde sagt, at uddannelsen var useriøs og var for uambitiøse, og jeg ved ikke hvad andet lort, hun udbasunerede. Men, hun var i krise kunne jeg se, fordi hun hele tiden slog op i sine bøger for at finde et svar. Pigen foran mig, gik til gengæld 1½ time før eksamenen var slut. Desuden, vejede hun 30kg for meget, og havde bragt 2 liter ordinary coca-cola, dvs. den med det røde markat + 3 pakker Cookies. JA, FUCKING 3 PAKKER COOKIES?!?!?!. What the hell. Jeg havde bragt 8 stykker frugt, heri bananer og pærer, en faxe kondi free og 300g oksekød i en kødsovsblanding med 500gram veggies samt 150gram GROVpasta. Jeg er healthy asf, I know. Jeg fik konsumeret hele posen med mad. Jeg kunne sågar se i øjenkrogen, at en piger over på den anden række vendte sig om og kiggede på mig, fordi jeg tyggede maden. LOOK AWAY YOU DUMB ASS BITCH. Om ikke andet, gik eksamenen godt. Jeg tror, det bliver i den gode ende af 7-trinsskalaen. Den årgang, der var igang med modulet sidste gang, der var ingen, der fik 12. Så, enten er de utrolig fucking retarderet dem på den anden årgang, eller også så var prøven svær. Jeg tvivler på det sidste fænomen. Jeg har kun fået trænet fire gange denne uge. Dette skyldes præ-eksamenen og post-eksamenen arrangementer. Jeg har desuden fri i næste uge, det betyder fucking gains all over the place.

En eller anden fucking retard har sparket til min cykels bagdæk. Det betyder dermed, at bagdækket er ufattelig skævt, og hvis jeg ikke stabiliserer, når jeg kører, så drejer cyklen automatiske til højre. Det er naturligvis smart, når jeg skal dreje til højre. Men ikke når jeg skal til venstre. Og nåår jeg har trænet triceps, syrer de til, når jeg skal cykle hjem fra træning, fordi jeg satbiliserer. Jeg får også tinder date på besøg her om 1½ time. Jeg har købt slik til netflix. Jeg har timet min macros, just relax guys. Skal nok blive hyggeligt. Tinder-dates er generelt bare akavet i starten. Og jeg har efterhånden prøvet det nogle gange. Men, akavetheden går væk, lige så snart mig og pigen kun snakker om hende. Jeg har faktisk været på date, hvor vi KUN snakkede om hende i 3½ time. Det krævede en god sjat kreativitet i spørgsmålene og vedligeholdelse af samtalen indenfor det pågældende emne. Det minder mig om Bigshooter, om en episode hvor han var i Netto. Der var ikke plads til hans ananas i posen, så han hev toppen af ananasen, dvs. palmen, af og så sagde han til kasseekspedienten:" Det er denne form for innovation, der fik mennesket på månen." .Jeg kan sågar huske, at vi først snakkede om hendes tidligere parforhold på daten og så om hendes fucking hest. Der er intet andet i verden, jeg kunne være mere ligeglad med. Hendes fucking hest. Jeg kan sågar huske, at jeg opførte mig, som om jeg var oprigtig glad for, at hendes hest var blevet rask igen. Jesus christus, en omgang. Det endte ikke med at betale sig, da jeg skulle til arrangement bagefter daten.

Hende tinder-daten, der kommer her om 1½ time, elsker Therese Vilrik fra Loaded Gym. Og det er hendes store idol. Jeg fortalte hende, at jeg ikke kunne lide hende, fordi hun krudter den absurd meget. Se the growth of her cheeks. Det er godt klaret. Lokal hypertrofi af kinderne. Ganske latterligt.
Sidst rettet af Djclen 3. jul 2017, 09:55, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan

I tider med faldende motivation for at træne eller studying, vender jeg tit tilbage til ovenstående video. Eller Eric Thomas: How bad do you want it?

Siden sidste update:
- Tinder daten var en succes.
- vejede ind på 90,5kg imorges, hvilket er all time lowest siden jeg startede med Anders. Jeg er dermed blevet stærkere og større samt jeg vejer mindre. M.a.o jeg er begyndt at tage krudt.
- Fået fortalt uafhængigt af 4 parter, at de synes, jeg ser shredded ud på Instagram. Det må være et bonus, selvom jeg bulker(LOL)
- Til tider føler jeg mig deprimeret. Det forekommer typisk i perioder, hvor jeg tænker for meget over min eksistens, hvorimod når jeg ikke tænker over min eksistens, men bare flyder med masserne, så fungerer hverdagen fint.. Det er til dels forkert at bare flyde med masserne, men på den anden side, tror jeg, at jeg ville ende i en ufattelig depression, hvis jeg tilbragte hverdag i stilstand, som jeg gør i lige pt. i den her ferie. Fænomenet er til dels det samme, hvis man har været ude at drikke sig fuldkommen ned. Eller, sådan er det i hvert fald for mig. Dagen derpå føler man sig som en pestilens. Alt er galt. Intet er rigtigt. Og så begynder tankerne ellers at kredse om ens nuværende livssituation, og hvor statisk den egentlig er. Think about this. Især nu, når man er studerende. Man læser i bøger, går til prøver for at bevise sit værd, læser videre, får et slags diplom, som en anerkendelse for ens præstation og ens ærgerrighed for noget større og bedre. Alt for hvad? Så man efter Bachelor, kandidaten eller Ph.d-graden kan gå ud og få et job, og så hvad? Leve som en lønslave i et system hver evig eneste uge i de næste 50 år. For så derefter som pensionist føler sig som gammel og slidt, og blive set som en byrde for samfundet. Er det virkelig formålet med livet? ER det virkelig det? Kan det virkelig passe, at man skal slide og slæbe på sin uddannelse, for så derefter at gå på arbejde 8-16 og blive stresset over det? Is it really so? I refuse to believe that! Til tider, føler jeg mig deprimeret. Oprigtigt deprimeret. En af mine gode og kloge venner har engang skrevet følgende:" Being depressed has given me more joy in life that i ever dared to believe. Deciding that life is not worth living is one of the most liberating thoughts that a person can think." (Bangsunei) Da jeg læste det første gang, synes jeg, det var nonsens. Men, det var fordi, jeg ikke var overbevist om min egen persona og dens komplikationer. Til tider, bliver ens personlige syn på verden - og sig selv - afskygget af sine filtre, så ens egne problemer og horisonter - i sig selv - fremstår som udefineret størrelse, som man afskriver og gemmer væk, og opstiller ingen - eller dårligere idéer - af disse problemer eller horisonter. Når man forstår, at kigge dybt inde i sig selv og mærke sin virkelige smerte, så forstår man, at kedsomhed og sorg er den eneste vej til lykke. Og man ville ikke kunne nå lykken, uden at have smagt the true definiton of pain and misery. Det tror jeg, alle har været igennem. I så fald, du ikke har, så venter det. Derude i horisonten. Det er blot et spørgsmål om tid. Depression giver dig lykke. Måske føles det ikke sådan i momentet, men det vil det. Og når man føler, at det ikke kunne blive værre, så bliver det værre. Når man tænker dybdegående over ens eksistens, og hvor latterlig den egentlig er, så vil man indse, at de ting, der gør der mest glad, bør du dyrke hver dag. Om det er træning, løbetræning, bowle, spille WoW eller læse bøger, så gør det. Livet er så kort.

Værd at følge:

https://feelingsandemotions.wordpress.com/
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanIdag til træning mødte jeg en person, der stank af gammelhed i kombination med cigaretter. Jeg har det som sådan fint nok, hvis folk lugter af sved, men ham der lugtede af gammelhed og cigaretter var ganske enkelt fucking klamt. Og personen havde tilmed også en hæs hals. Det var forfærdeligt. Heldigvis gik han hurtigt, fordi:" CAMILLA, JEG SKAL KUN TRÆNE I 1 time til 1½ TIME. DU MÅ KLARE DET SELV.......... KAN DU IKKE LIGE SÆTTE SKOVLEN INDENFOR? TAK CAMILLA. VI SES". Han gik selvfølgelig og råbte ind i sin totalt ramponeret mobiltelefon midt i centeret. Det er pisse irriterende sådan noget. Hvor svært er det, at gå udenfor lige 30 sekunder og snakke med Camilla og den lorte skovl han glemte at sætte indenfor? Tydeligvis meget svært. Han gik efter 30 minutters træning ca. Det må derfor betyde, at han løj for Camilla. Og man må ikke lyve. Desuden, har jeg aldrig set nogen supersætte Ez-bar curls med almindelige DB curls. Det viste sig, at han allerede efter 1 supersæt måtte sætte vægten ufattelig meget ned. Men det forstod han ikke.

Idag lavede jeg RDL med 77,5kg i T:3010 med 2-4RIR for 5 sæt. Jeg estimerede 4RIR ved 22 reps. Så jeg stoppede ved 22 reps ved 1. sæt. 2. sæt var 21 reps, 3. sæt: 19 reps, 4. sæt: 18 reps og 5. sæt 17 reps. Tæt på 100 reps i RDL. Ganske gunstigt. Forhåbentligt. Jeg lavede RDL med 105kg i tirsdags med T:3010 for 13 reps. Det var 1RIR. Min bagkæde er ved at være fin. Dog, tror jeg sagtens, at jeg kan lavede 130-140kg for gode solide 5'ere, hvis jeg ville. Men, det må blive engang i fremtiden. I disse øjeblikke syrer min lower-back til. Det er fordi, min lænd for det første blev lidt pre-exhausted af alle de fucking reps i RDL, men også pga. de 0-degrees Wt. hypers i par med leg curls efter RDL. Om nogle måneder, tror jeg, at jeg vil eksperimenterer med Wt. hypers 6x om ugen i 2-4 uger, alt efter neuralt respons. Det tror jeg, ville være mit eget træningsprojekt, når mig og Anders' forløb engang slutter. Jeg har gået og leget lidt med nogle idéer omkring programmeringer. Her er følgende:
- èn træningsblok med Wt. hypers 6x om ugen.
- èn træningsblok med 6x fullbody om ugen.
- én træningsblok med Lower-upper (6 træningspas om ugen, 3x lower og 3x upper)
- èn træningsblok med AM-PM træninger. (Denne blok bliver nok lagt i en ferie, hvor jeg har tid til det)
- èn træningsblok, hvor jeg starter højere end MRV(Maxiumum Recoverable volume). Det bliver nok noget frekvens 3x om ugen, start på 16-18 sæt pr. muskelgruppe og slut på 24-28 sæt pr. muskelgruppe) (Denne blok kommer til at lægge i noget præ-blok for en peaking blok, tænker jeg umiddelbart). Jeg tænker, det kunne være sjovt for at se, om jeg kan presse min volumentolerance meget mere, end jeg i forvejen gør. Den træningsblok kommer højest sandsynlig til at være ret hård, lige umiddelbart. Men ikke desto mindre sjov.

Har I nogle forslag til noget vanvittigt programmering/periodisering, jeg skal prøve? Og nej ikke GVT 10x10 bimsetræning.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMoody kørte i en periode 20'ere i squats ret frekvent. 1 sæt hver 2. dag, men du kan med fordel lave det hver 3. eller 4. dag, idet det så ud til at han ramte muren forholdsvis hurtigt.

Det ser ud til at han startede ved ~70% af 5RM, hvilket vel svarer ~60% af 1RM. Her kan du med fordel også startere lettere qua den føromtalte mur.
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1230
 
Indlæg: 3833
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJmt skrev:Moody kørte i en periode 20'ere i squats ret frekvent. 1 sæt hver 2. dag, men du kan med fordel lave det hver 3. eller 4. dag, idet det så ud til at han ramte muren forholdsvis hurtigt.

Det ser ud til at han startede ved ~70% af 5RM, hvilket vel svarer ~60% af 1RM. Her kan du med fordel også startere lettere qua den føromtalte mur.
Jeg hader almindelige squats. Ikke mindst fordi, min biomekanik er LÅRT i forhold til det optimale, men også fordi jeg præfererer FFE bulgarian split squats og Slant board DB squats over almindelige squats. Årsagen til dette er simpelthen min biomekanik. Den er bare imod mig. Men jeg ville sagtens overveje noget FFE Bulgarian split squats 6x om ugen eller DB slant board squats 6x om ugen for 20'ere. Det kunne være sjovt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSå lav BB squats med heels raised, hvis din biomekanik er noget FUCKING LORT.

Det er meningen at 20'eren i løbet af 4-5 uger skal ende i en all out 20RM breathing squat. 6 gange om ugen lyder idioootisk, men det er sikkert en sjov måde at slå sig selv ihjel på.
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1230
 
Indlæg: 3833
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJmt skrev:Så lav BB squats med heels raised, hvis din biomekanik er noget FUCKING LORT.

Det er meningen at 20'eren i løbet af 4-5 uger skal ende i en all out 20RM breathing squat. 6 gange om ugen lyder idioootisk, men det er sikkert en sjov måde at slå sig selv ihjel på.
20RM breathing squat? fucking hell. - Jeg er the frekvens man. Usandsynlig høj frekvens er vejen frem til fucking Half-natty physique.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDu kan sagtens vedligeholde en høj frekvens med dine elskede splot skwotz <3
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1230
 
Indlæg: 3833
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMorgenmad: Godlike oatmeal
Frokost: 1L sødmælkk, 350gram oats, 2 scoops whey, 5g kreatin, 1 banan
Aftensmad: 209g oksekød, 130g pasta + 900g grøntsager. + en gang hakkedetomater for at få det kødsovs tekstur.

- Bulker jeg? Nej, jeg maintainer bro. Jeg kunne godt mærke, at jeg stadig var lidt mæt ved aftensmaden. Who cares? We're freaks.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDjclen skrev:Morgenmad: Godlike oatmeal
Frokost: 1L sødmælkk, 350gram oats, 2 scoops whey, 5g kreatin, 1 banan
Aftensmad: 209g oksekød, 130g pasta + 900g grøntsager. + en gang hakkedetomater for at få det kødsovs tekstur.

- Bulker jeg? Nej, jeg maintainer bro. Jeg kunne godt mærke, at jeg stadig var lidt mæt ved aftensmaden. Who cares? We're freaks.


Dit toilet må elske dig.

Djclen skrev:Har I nogle forslag til noget vanvittigt programmering/periodisering, jeg skal prøve? Og nej ikke GVT 10x10 bimsetræning.


Jeg kører engang imellem perioder hvor jeg laver noget tung/let træning. F.eks. 3-5 reps i squat, og så lige efter 12-15 walking lunges eller split squats, og så nogle minutters pause. Er det smart? Sikkert ikke.
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 790
Tilmeldt: 29. jul 2012, 09:38
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVanvittig periodisering til en 14-dages periode, hvor du ikke skal andet? .50 caliber. 14 dage, 12 hårde fullbody-træninger og fem dages totalt off efterfølgende :D
Brugeravatar

Chef-moderator
 
Reputation point: 465
 
Indlæg: 22405
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplanHvordan går det med dit indtag af kakaomælk? Dette er et vigtigt spørgsmål.
Once we let go of every thing, everything remains.
 
Reputation point: 93
 
Indlæg: 1958
Tilmeldt: 4. dec 2010, 16:55
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 142.50
- Squat: 215.00
- Dødløft: 262.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanRiberrock skrev:
Djclen skrev:Morgenmad: Godlike oatmeal
Frokost: 1L sødmælkk, 350gram oats, 2 scoops whey, 5g kreatin, 1 banan
Aftensmad: 209g oksekød, 130g pasta + 900g grøntsager. + en gang hakkedetomater for at få det kødsovs tekstur.

- Bulker jeg? Nej, jeg maintainer bro. Jeg kunne godt mærke, at jeg stadig var lidt mæt ved aftensmaden. Who cares? We're freaks.


Dit toilet må elske dig.

Djclen skrev:Har I nogle forslag til noget vanvittigt programmering/periodisering, jeg skal prøve? Og nej ikke GVT 10x10 bimsetræning.


Jeg kører engang imellem perioder hvor jeg laver noget tung/let træning. F.eks. 3-5 reps i squat, og så lige efter 12-15 walking lunges eller split squats, og så nogle minutters pause. Er det smart? Sikkert ikke.
Jeg håber for guds skyld, at alle mennesker kører tung/let træning i perioder, i så fald er de ikke særlig kloge. - Riberrock, du følger med i min logbog, og det approver jeg af. Jeg approver dog ikke af irrationelle beslutninger/forslag, som det, du kom med. Jeg ved, du kan komme med et bedre forslag. I beleive in youzzz, brotha.

Garik skrev:Vanvittig periodisering til en 14-dages periode, hvor du ikke skal andet? .50 caliber. 14 dage, 12 hårde fullbody-træninger og fem dages totalt off efterfølgende :D
Hvad fanden skal .50 caliber betyde? - Men, jeg havde nu tænkt mig at lave en træningsblok på 4 uger med fullbody 6x om ugen. Men, efter videre eftertanke, så bliver det muligvis nok i overkanten med så meget workload.

Tuna skrev:Hvordan går det med dit indtag af kakaomælk? Dette er et vigtigt spørgsmål.
Jeg troede alle havde glemt om dette. Jeg er kun nået til 14 liter. Jeg er håbløst bagud. Det er ikke fordi, jeg er blevet træt af kakao. Jeg glemmer det simpelthen bare. Jeg glemmer at drikke fucking kakao. 3rd world problems.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanIdag var første dag på det nye modul. Og det skal vise sig, at det her modul bliver ren afslapning. Modulet har ingen betydning for valg af studieretning. Idag havde vi dog undervisning af en mand, der var uddannet officer indenfor hæren. Det var meget sjovt. Han havde et meget 'tørt' billede på verdenssituationen. Han stod og sagde, at vi alle ville dø pga. toksikologi i vores omkringliggende miljø, det var sågar en overraskelse, hvis vi vågnede op imorgen. Han kom desuden hen til mig, da jeg spiste min madpakke. Han spurgte, hvornår jeg havde taget den ud af mit køleskab, og jeg svarede 7:30, og jeg spiste min mad kl. 11. Han påstod, der var sket en kraftig opformering, og jeg var over infektiv dosis. Jeg grinte og så:" Denne mad ville gøre Camilla(pigen til venstre for mig i det moment) syg, men ikke mig. Mit immunforsvar er optimalt, så denne mad har blot terapeutisk effekt på min organisme." "Terapeutisk effekt.. hahahahaha" og så forlod han mig. Han måtte have tænkte én af følgende 2 ting: 1. Du er sindssyg. 2. Du er genial.

Jeg er overbevist om, at han var af 2. overvejelse. Der kan ikke herske nogen tvivl. - Men, når det er sagt, hvordan undgår man opformering af patogene bakterier i ens madkasse? Jo, du frysser din mad ned dagen forinden, tager den med i skole, hvis du ved, at der vil gå +4 timer, før du skal spise den, fra du tager den op fra fryseren. Når du så, 4 timer senere, vil spise din madkasse, er den stadig semifrossen/kold. Det kan virke lidt absurd at spise semifrossen mad, men på denne måde undgår du opformering og infektiv dosis og diarré. Det her råd var ganske gratis. Er jeg ikke mega flink?

Idag til træning lavede jeg følgende: Uhg lat pulldown 5x8, Seal rows 2x8, Okklusion franskpres 5x1RIR, Front plate raises 5x1RIR, RDL 4x2-4RIR m. 105kg, Leg-curl i supersæt med Weighted 0-degree hypers. Sidste supersæt kunne jeg lave til jeg dør. Virkelig. Verdens mest geniale supersæt for flot bagkæde.

Jeg kunne sagtens overveje at skrive en artikel til bodylab om, hvordan man bliver jacked på SU budget. Her kommer alle guldkornene guys;
- Sødmælk
- Kakao
- Whey (På tilbud på Myprotæææææin)
- Madspild kød
- Kylling brystfilet på frost på tilbud.
- Grøntsager på frost
- Bananer, æbler, rød peber og squash som frisk grønt.
- Havregryn(grovvalsede)
- Grov pasta (6kr for 500g i Netto)
- Fiskeolie piller (På tilbud hos bodylab)
- Peanut butter
- Kreatin

- Og alt derudover er ren forkælelse. Et månedligt budget på 1500kr er mere end nok. Jeg købte f.eks. 9kg hakket oksekød for 300kr her den anden dag. Hvis du derudover køber 5kg kylling, så har du nok kød til resten af måneden. Altså, ca. 500kr på kød. Én pose whey fra myprotæææææin på 2,5kg laster ca. 1-1½ måned. 250kr. Protein koster dermed 750kr. Så kommer carbs oveni, som er pisse billigt. Lad os sige 300kr, selvom det er meget meget højt sat. Så har man 450kr til veggies. Og hvis du ikke kan gøre det, så er du retarderet.
- Hvis man selvfølgelig er sponsoreret af bodylab, kan man jo bare få ad libitum, og spare penge dér. BODYLAB SPONSORER MIG NU BARE. Istedet for alle de fucking ligegyldige bikinifitness-piger, der er så fucking stupide. "Oh.. Jeg skal bare køre wide-stance smith-stativ squats for store glutes. Det siger min træner." jesus fucking christ. Hver gang, jeg ser en pige - eller dreng for den sags skyld - overtage bodylabs snapchat, ryster jeg på hovedet igennem hele sceancen. Det er jo decideret kvalmende, at én dude, der er sponsoreret fra bodylab, kan anbefale, at man først laver smith-stativ bænkpres og så derefter laver almindelig bænkpres. Og så flyes, og så incline flyes, og incline DB pres OG SÅ FLOOR PRESSES SOM SIDSTE ØVELSE for LOWER PEC DEVELOPMENT. "Men bro, hvor mange sæt og reps kører du i hver øvelse?" "Jamen, jeg kører bare indtil failure, SÅ DET BRÆNDER FULDKOMMEN. DU VED, SÅ MAN IKKE KAN LØFTE SIN ARM, FORDI ENS MUSKLER ER SÅ BRÆNDT AF." YEEEEAH. Fucking idioter.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhttps://www.t-nation.com/training/super ... on-program

Tag dig ikke af, at det er Poliquin og fyldt med reklame. Og se stort på tempoet. Men kig det igennem med et åbent sind :lol: Det er sjovt, hårdt og godt.
Brugeravatar

Chef-moderator
 
Reputation point: 465
 
Indlæg: 22405
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplanGarik skrev:https://www.t-nation.com/training/super-accumulation-program

Tag dig ikke af, at det er Poliquin og fyldt med reklame. Og se stort på tempoet. Men kig det igennem med et åbent sind :lol: Det er sjovt, hårdt og godt.
Det virker som verdens mest idiotiske program.

EDIT: Take at least 40gram of BCAAs during workout. 18 træninger på 2 uger: 18*40 = 720g BCAA på 2 uger. WHAT. THE. FUCK.
EDIT EDIT: Det er verdens mest idiotiske program.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDjclen skrev:
Garik skrev:https://www.t-nation.com/training/super-accumulation-program

Tag dig ikke af, at det er Poliquin og fyldt med reklame. Og se stort på tempoet. Men kig det igennem med et åbent sind :lol: Det er sjovt, hårdt og godt.
Det virker som verdens mest idiotiske program.

EDIT: Take at least 40gram of BCAAs during workout. 18 træninger på 2 uger: 18*40 = 720g BCAA på 2 uger. WHAT. THE. FUCK.
EDIT EDIT: Det er verdens mest idiotiske program.

Hans kosttilskuds-anbefalinger har jo altid været fuldstændig i hegnet. Dem skal man vidst bare more sig over.

Alternativt kan du køre SDH - eventuelt modificeret med lavere volumen.
Brugeravatar

Chef-moderator
 
Reputation point: 465
 
Indlæg: 22405
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplanJeg har valgt at sætte mig og Anders' forløb på standby pga. sociale arrangementer og eksamenen i December og Januar. Jeg forudser, at det ikke bliver til så meget træning i de kommende måneder. Det er jo ganske kedeligt, men accelerationen på mine gains de sidste 3 måneder har været crazy. Intet andet end Crazy guys. Hvis jeg kunne have 3 års med så produktive måneder, så ville jeg blive ET MONSTAR. Spøg til side. MIne poor shitty genetisk kan ikke få mig monster big, når jeg er natty, desværre.

Idag var jeg i Netto. Det skulle vise sig, at da jeg var oppe ved kassen stod der en mand og læste i nogle ugeblade, og jeg var i tvivl, om han stod i kø eller ej. Så jeg spurgte manden:" Står du i kø?" Og så svarede han lidt forbavset og overrasket over situationen:" Nej, det gør jeg ikke. Det må du undskylde". Jeg forklarer ham derefter:" Der er ingen grund til at undskylde for en sådan ting." Til tider, så siger folk undskyld over de mest latterlige ting. I mange situationer bør 'undskyld' udskiftes med 'beklager', idet de to typiske anvendes synonymt, selvom de ikke bør gøres. Beklager er langt mere relateret i forhold til mikro-problematikker, hvorimod undskyldning er relateret i forhold til makro-problematikker, hvor det er en 'ægte erkendelse' af ens fejlbehæftet aktion. Kend forskellen.

Idag trænede jeg. Jeg lavede nogle squats, BB slant board hack squats, Seated Military press og Dips. Old school workout. ikke så meget 'fucking around' læsere. Idag til træning pruttede jeg meget - ligesom jeg gør nu -.Heldigvis, var der ingen til stede udover mig, hvilket betød, at jeg kunne gøre det uden det store spetakel fra eventuelle medmennesker. Det er egentlig mærkeligt at alle mennesker ikke bare går rundt og prutter. ALLE ANDRE BIOLOGISKE DYR GØR DETTE, undtagen mennesket. Og alligevel render 80% af menneskeligheden rundt med mave-problemer. Det er jo patetisk. Intet andet. Hvorfor jeg anbefaler alle, at når de skal prutte, så gør det. Ingen dør af det, og du har ikke ondt i maven.

I weekenden skal jeg planlægge min fremtidsplaner frem til Februar 17' for min træning. Jeg tror, jeg er ude i noget fullbody. Jeg er dog endnu ikke sikker.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDjclen skrev:Idag var jeg i Netto. Det skulle vise sig, at da jeg var oppe ved kassen stod der en mand og læste i nogle ugeblade, og jeg var i tvivl, om han stod i kø eller ej. Så jeg spurgte manden:" Står du i kø?" Og så svarede han lidt forbavset og overrasket over situationen:" Nej, det gør jeg ikke. Det må du undskylde". Jeg forklarer ham derefter:" Der er ingen grund til at undskylde for en sådan ting." Til tider, så siger folk undskyld over de mest latterlige ting. I mange situationer bør 'undskyld' udskiftes med 'beklager', idet de to typiske anvendes synonymt, selvom de ikke bør gøres. Beklager er langt mere relateret i forhold til mikro-problematikker, hvorimod undskyldning er relateret i forhold til makro-problematikker, hvor det er en 'ægte erkendelse' af ens fejlbehæftet aktion. Kend forskellen.


Mine engelskelever insisterer på at sige "sorry" for alt hvad de gør. Kommer de til at sige Øhh, kan de ikke finde et bestemt ord, eller får de en rettelse, svarer de prompte med "sorry". Jeg forsøger at lære dem at bruge "excuse me" istedet for, eller simpelthen at holde deres kæft. "Sorry" får dem til at lyde underdanige. Jeg spørger dem hvad de vil sige, når de skal sige undskyld for noget, der faktisk betyder noget. Deres undskyldninger er da blevet udvandede og meningsløse, reduceret til en tåbelig lyd der bliver skudt af på impuls. Jeg forsøger i øvrigt at lære dem det samme om "elsker". Hvordan kan du elske din kæreste eller din mor, når du samtidig elsker Toblerone? Udvid dit ordforråd og nuancér derved dit følelsesliv betragteligt.
Why can't a heterosexual guy tell a heterosexual guy that he thinks his booty is fly?
Brugeravatar
 
Reputation point: 889
 
Indlæg: 4251
Tilmeldt: 28. nov 2012, 19:11
 
Træner her: OBBC
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTrexMode skrev:
Djclen skrev:Idag var jeg i Netto. Det skulle vise sig, at da jeg var oppe ved kassen stod der en mand og læste i nogle ugeblade, og jeg var i tvivl, om han stod i kø eller ej. Så jeg spurgte manden:" Står du i kø?" Og så svarede han lidt forbavset og overrasket over situationen:" Nej, det gør jeg ikke. Det må du undskylde". Jeg forklarer ham derefter:" Der er ingen grund til at undskylde for en sådan ting." Til tider, så siger folk undskyld over de mest latterlige ting. I mange situationer bør 'undskyld' udskiftes med 'beklager', idet de to typiske anvendes synonymt, selvom de ikke bør gøres. Beklager er langt mere relateret i forhold til mikro-problematikker, hvorimod undskyldning er relateret i forhold til makro-problematikker, hvor det er en 'ægte erkendelse' af ens fejlbehæftet aktion. Kend forskellen.


Mine engelskelever insisterer på at sige "sorry" for alt hvad de gør. Kommer de til at sige Øhh, kan de ikke finde et bestemt ord, eller får de en rettelse, svarer de prompte med "sorry". Jeg forsøger at lære dem at bruge "excuse me" istedet for, eller simpelthen at holde deres kæft. "Sorry" får dem til at lyde underdanige. Jeg spørger dem hvad de vil sige, når de skal sige undskyld for noget, der faktisk betyder noget. Deres undskyldninger er da blevet udvandede og meningsløse, reduceret til en tåbelig lyd der bliver skudt af på impuls. Jeg forsøger i øvrigt at lære dem det samme om "elsker". Hvordan kan du elske din kæreste eller din mor, når du samtidig elsker Toblerone? Udvid dit ordforråd og nuancér derved dit følelsesliv betragteligt.
Gymnasieelever er generelt stupide, i alt hvad de foretager sig. Nogen gange, overvejer jeg at gøre karriere inden for det pædagogiske felt, i form af underviser på en institution, dog helst et universitet. Så vi kan få styr på den uduelige ungdom. Når det er sagt, så var jeg selv af samme skole(see what I did there?), som de elever, du beskriver. Konstant i en uduelighedsaura og meningsløshed. Og jeg tror egentlig, at problemet lægger i selve klassens struktur og naturligvis også elevens egne valg. Jeg husker, at jeg kunne alle svarene, eller ca. 95% af alle stillet spørgsmål fra læreren, men i de tilfælde, og tilfældene var få, hvor jeg rakte hånden op, var det ren gylle, der kom ud af min mund. Og jeg tror bare, at det skyldes usikkerhed. I mit tilfælde i hvert fald. Men ellers, så er gymnasieelever tabt bag en vogn, desværre. Det var sågar med nød og næppe, at jeg fik en plads på min nuværende uddannelse, fordi jeg foretog mig intet seriøst i gymnasiet. Og jeg var fortabt i gymnasiet, desværre. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor kløgtigt mit afkom engang bliver. Mit afsluttende gennemsnit i gymnasiet var 6,1. Det er flot ikke? Mit nuværende gennemsnit kræver to decimaler uden komma imellem decimalerne, frataget 00 og 02. Det var en bedrift i sig selv, at få en så dårlig karakter i gymnasiet.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg har kun læst dine to seneste indlæg i denne log, men jeg er nødt til allerede at konkludere følgende: Jeg er vild med dig.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 122
Tilmeldt: 27. okt 2016, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKort resumé af dagens gerninger:
- Startede ud med, at jeg lavede morgenmad. Efter morgenmaden sked jeg. (1 lort idag)
- Cyklede til skole, hvor jeg ved at køre en lille dreng ned, fordi han var tæt på at vade ud foran mig.
- På vej til skole, råbte jeg af en gammel dame, der cyklede midt på cykelstien. Hun cyklede tilmed pisse langsomt.
- Jeg konverserede med en medtrafikant. Han kommenterede på hende damen, og han synes, at det var godt, at jeg kommenterede på det. Han skulle møde hele dagen, så det var en kedelig dag. Jeg forklarede, at min dag var mere sørgelig. Jeg skulle i skole sammen med mine uduelige medstuderende. Lagde lort nr. 2, da jeg kom til skolen
- En snottet pige sætter sig ved siden af mig til forelæsningen. 5 minutter senere - under forelæsningen - forlader jeg pladsen, og skifter plads fra midterrækken til forresterække, hvor jeg kan se, at nogle freundins sidder. Pigen, jeg forlod fra, kommer over til mig, at jeg ikke bare kunne gå sådan. "Jo, det kan jeg sagtens. Jeg skal ikke smittes med dit vira." I skulle se hendes ansigtsudtryk. Priceless.
- Jeg irettesat hende pigen, der påstod, at uddannelsen var useriøs, under forelæsningen, idet hun var overbevist om, at organisationerne grundlagde den overordnede kultur i organisationen. Jeg forklarede hende derved problematikken i et sådan synspunkt, og hvordan hendes udtalte ignorance, og udelukkende forståelse for lektiens kapitler, slet ikke var bred nok til at komme med en sådan udtalelse. Forklarede derefter forelæsningen i 5-10 minutter om teoriladethed ved analyse af organisationer, hvordan subkulturer bidrager til fragmenteret eller udviskede kulturer, og hvordan kulturbegrebet var et "vagt begreb", der stort set ikke kunne forklare noget objektivt, i sin objektive forstand. - Min lektor var meget enig med mig. I pausen lagde jeg lort nr. 3.
- Min veninde sagde, at jeg blot irettesætter folk og kommer med kommentarer til forelæsningerne for at pleje mit ego om, at jeg er den bedste. Var jeg uenig? Absolut ikke. Der er noget narcisstisk ved, at man plabrer løs om noget, som INGEN fra holdet ved noget om, men lektoren nikker og er enig. Det er som at give narkotika til en narkoman. Man kan ikke få nok af det. Det minder mig om, at sidste gang jeg gjorde lignende ved en forelæsning, der snakkede jeg med min søster om det. Hun sagde, at det ikke undrede hende, og jeg "feeder på andres hate". Og det er vel også korrekt. Én af mine søsters veninder gik i klasse med Morten Elsøe, da han studerede på Universitetet. Og han var samme karakter. Det må, ceteris paribus, at jeg har lovende fremtid i vente, læsere.
- Tog til træning til efter skole.
- Pruttede lidt til træning
- Tog hjem. (Lagde lort nr. 4)
- Mad.
- Lektier
- Mad
- Skriver blogopslag på bodybuilding.dk
- Skal med al forventning, og høj sandsynlighed, nok lægge 5. lort, inden sengetid. Det vil være problematisk at skide 5 gange om dagen, hvis noget af fæces var vandet. Men disse lorte er af ypperste kvalitet. Det er tegn på en sund og fungerende peristaltik.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanGains skrev:Jeg har kun læst dine to seneste indlæg i denne log, men jeg er nødt til allerede at konkludere følgende: Jeg er vild med dig.
Jeg vil anbefale dig at læse alle min indlæg. De skulle angiveligt hæve ens IQ med 10-15 point.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan
Lets have a toast for all the douchebags.


Idag trænede jeg ikke. Min krop har brug for noget hvile og deload. De sidste 4 måneder har jeg trænet 6 gange om ugen. Det er ca. 100 træningspas, medregnet cardio, som jeg har om søndagen. De 6 træninger har været reelle træningsdage, dvs. uden nogen former for cardio. Jeg føler derfor, det er på tide at tage en uge med lavere volumen(4 træninger om ugen) og lavere intensitet. Jeg tror, det har gunstige effekter på min organisme.

Idag var jeg til forelæsning. Det var kedeligt. Lektoren kom hen til mig i pausen og spurgte mig skimmelsvampes sekundære metabolitter, Vi fik derefter en god snak om aw-værdier, vækstbetingelser og om udtalte myter blandt mine stupide medstuderende. Vi havde en 'live-quiz' til forelæsningen. Ud af 58 deltagende i testen, var der kun 3, heri mig og 2 andre heldige idioter, der havde korrekt svar. Det kan - og overrasker mig stadig - er der så mange idioter på den skole. Det er også derfor, at fænomenet er så udtalt i min logbog.

Idag var jeg ved at blive kørt ned. Det gode ved episoden var, at køreren, en dame(og nej, det er ikke kun kvinder, der kører som idioter, din fordomsfulde spasser), blev meget overrasket over, at jeg tydeligvis var at finde på cykelstien. Da hun får stoppet op, og er vel 30 cm. fra at ramme min cykel, råber jeg af hende:" DIN FUCKING IDIOT!!!!!!" Og slår desuden også lige en 4-5 gange på kølerhjelmen. Det blev jeg simpelthen nødt til. Mit var næsten ved at gå borte. Så, det legitimerede min handling i den grad.

På vej hjem handlede jeg i NETTO. Og det gjorde jeg overvejende af én grund. Min form er simpelthen for god, iforhold til at jeg bulker. Jeg stod sindssyg hakket igår aftes. Det var åndssvagt. Så vejede jeg mig imorges. Stadig 91,5kg. Så jeg tænkte, at jeg vil treate mig selv lidt. Jeg købte derfor verdens absolut bedste cookies i NETTO, som er cookies, der er chokolade overtrukket i bunden, og så er der caramel i midten. DET ER GODLIKE! Og så koster de tilmed kun 12kr, for 8 sindssyge cookies. Og så er der 950kcals i en pakke <3
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFolk, der har én scoop whey i deres post-workout shake, men fylder den med 600-700 ml vand, fortjener drakonisk straf.
Det var blot det, jeg ville sige.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFor tiden, lever jeg et farligt liv. Ikke kun fordi, jeg trives blandt civilisationen, men også fordi jeg har været ved at blive kørt ned 2 idag. Alle gange, har det naturligvis ikke været min skyld. Først på vej til skole, ville en idiot lave en 3 punkts vending midt på vejen, hvor jeg - umiddelbart - kan se, at personen har en lille bil, og dermed ikke behøver at bruge begge spor + cykelstien på hver side af vejsporene. Men, der tog jeg ganske fejl. Jeg cykler forbi, og jeg vil tro, at personen er 20-30 cm. fra at bakke direkte ind i mig. Derefter, værdsætter man livet lidt mere. Senere på dagen, kørte en idiot overfor klart rødt lys, hvor jeg heldigvis - for der er grønt for cyklisterne - når over, og bilen er ca. en halv meter fra at støde ind i mig. Det er farlige tider, vi lever i, læsere.

Jeg har deload i denne uge, som sagt. Det er ganske kedeligt. Jeg lavede dog walkouts med 150 og 160kg i squatten igår, for blot at 'føle' en tung vægt, uden at udføre en rep.

Idag supersættede jeg bryst med ryg, lavede lidt laterals og supersættede okklusionstræning for biceps og triceps. The pump var out of this fucking world.

I forhold til, hvor let bænkpressen føltes idag med 70kg for 8 reps m. 2 sec stop i bunden, så tror jeg, at det vil være overkommeligt at lave en 5'er på 130kg i bænkpres inden nytår. Så er målet en 5'er på 150kg i 2017, en 5'er på 160kg i 2018, og så mon ikke, jeg kan lave en one-rep max på 180kg i 2018 også? Det kunne være fucking nice, venner. Så skal jeg også bare blive god til at squatte og dødløfte, lol. Det minder mig om Kirill Sarychev, der har et bænkpres, der er 40kg fra hans squat, så det er okay, at jeg ikke er særlig meget bedre i squat end bænkpres. Jeg kunne godt tænke mig at lave +600kg én dag i 3-kamp. Men, det bliver først en gang, når jeg er en gammel mand, i slut 20'erne.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 235
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan1. Hvad studerede du egentlig i Odense
2. Hvorfor drak du engang 3 L kakao? Var du ligeglad med dit sukkerindtag?
3. Er størrelsen af dine gains proportional med antal besøg på toilettet?
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 88
Tilmeldt: 2. sep 2015, 14:30
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 24 gæster