Bruger loginUDG uge 7
Hormonrespons, nye sko og en mærkelig throwback

Tilbudsguide uge 8
Mango, rockstar og makrel

UDG uge 6
Ny vidensbank, rejser og nyt tøj

Tilbudsguide uge 7
Kød, grønt og kakao


Statistik

Vi har 53843 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Rubink

Vores medlemmer har i alt skrevet 1992897 indlæg i 84242 emner

3 nye indlæg i dag


Online
I alt: 459
Medlemmer: 14
Skjulte: 1
Gæster: 444

Følg bodybuilding.dk på

Desperate times call for desperate measures

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Idag trænede jeg. Hvilken sørgelig omgang. Low incline DB presses m. stop, bænkpres, pull ups og Seal rows. Basic og godt.

Der er ikke så meget at berette om, andet end at mine glutes er ufattelige ømme.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanGoddag.

Jeg er nu igang med 2. uge af min blok. Første uge var ren DOMS i benene. Hams, quads, glues, u name it. Sore I was. Ikke nok med det, skulle det vise sig, at mine 5 sek extentriske squats m. pause i bunden var ganske lette. Jeg er endelig nået til et punkt, hvor jeg føler, at min teknik er blevet sådan okay, så jeg kan grinde. Tidligere kunne jeg ikke rigtig grinde, fordi min teknik var horrible.

Til tider, føler jeg, at det er omsonst at lave disse opdateringer. Men, der er så meget, der er omsonst i livet.

I disse dage går jeg til eksamen. Det betyder også, at min hjerne er ved at koge over pga. læsningen. Jeg læste nærmest 10 timer i streg igår, naturligvis undtaget af urinering og fortæring af føde. 94% af det jeg læser, kommer jeg aldrig til at bruge. Det virker til tider ubegribeligt, at man skal læse så meget skrammel for at kunne kvalificere sig selv til at leve op til standarder, der er stillet på forhånd. Hvad får man ud af det? Naturligvis en vis kvalificering af den sunde fornuft og det vidensmæssige fundament for at komme videre og kunne forstå dybere strukturer. Eller, noget af det kvalificerer på denne måde, måske 10-15% af det man læser på ens studium, men resten af det er jo fuldkommen ligegyldigt. Det har ingen praktisk eller teoretisk relevans senere på ens studie.

Til tider, føler jeg, at denne log burde opdateres mere, men kun med træningsrelevante ting. Til tider, føler jeg også, at logbøger kun med skitsering af træninger, er pisse hamrende uinteressante. Naturligvis ikke, hvis man kan løfte nogle seriøse tunge vægte. Anaboleole er godt eksempel på en logbog, der kan stå udelukkende på træningsopdateringer. Og det er kun fordi, han er så absurd stærk.

Til tider, føler jeg, at du, kære læser, burde lave noget andet, end at læse min logbog. Gå ud og kvalificér din eksistens.

Til tider, har jeg ikke lyst til at træne. Men så går jeg ind under stangen og squatter mig ihjel. Det er sådan, man eliminerer sådanne triste og dystre tanker, læser. Squatter. TIL DU DØØØØØØØR.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanVIL DU DET HER?!!!
Brugeravatar
 
Reputation point: 138
 
Indlæg: 1313
Tilmeldt: 16. nov 2010, 09:02
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 4.25
- Squat: 190.00
- Dødløft: 3.98
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMapsen skrev:VIL DU DET HER?!!!
WHATEVER IT TAKES
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanImorgen skal jeg til eksamen, kære læser. Det bliver fantastisk.

Idag trænede jeg. Først en omgang low incline DB presses m. pause i bunden. Det blev desværre kun til 7 reps på 40'erne. Dvs. jeg havde lavet 5 worksets forinden. Så mon ikke, når jeg begynder at up-the-dose på LEUCIN SUPPLEMENTET OG HMB, så skal jeg nok rykke 50'erne snart, forhåbentlig.

Efter low incline DB presses lavede jeg lidt bænkpres. En af de lokale ældre fra centeret kom over og spurgte mig, hvordan min træning gik osv. Vi fik en god snak om tonnage, altså volumen, intensitet og frekvens. Der gik vel 10 minutter. Da jeg så var ved mit 3. sæt bænkpres, struggler jeg ekstrem meget ved min sidste rep. En dude, som jeg har snakket en del med, råber tværs igennem centeret:" NÅÅÅÅÅÅÅR, SÅ VAR DER IKKE MERE SOVS I DE PATTER, HVA?! Ham den ældre kommer derefter over og spørger meget nysgerrigt;" Hvad betyder sovs?... Nu er det vel ikke den ekstra sukker på havregrynen, I snakker om?" Jeg blev derefter nødt til at overbevise ham om, at sovs var et udtryk for:" POWER, ACCELERATION OG TESTOSTERON I LØFTET." Han rystede derefter på hovedet. MIne triceps var dog gået kolde for sovs, men jeg formåede at færdiggøre mine sæts på trods af en del struggle.

Imorgen skal jeg også squatte, curle og lateralisere. Det bliver spændende. Og så skal jeg spise burritos og drikke 2 liter kakaomælk. Naturligvis, kakaomælk med oats. Det er one way trip to gains city.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHVAD SÅÅÅÅÅÅÅ LÆSER. Eksamen gik fabelagtigt. Efter eksamenen stod jeg og fik en god samtale med mine to undervisere på 15-20 minutter om mine medstuderendes manglende kvalitet i deres spørgsmål til min fremlæggelse. Mine to undervisere sagde dertil, at jeg til tider udviste ignorance overfor mine studerende samt jeg prøvede at jorde dem ved at håne dem, med alt for svære spørgsmål til deres fremlæggelser. Jeg kunne naturligvis ikke være uenig i disse forhold, da mine medstuderende ærlig talt ikke siger mig noget som helst. Eller, 95% af dem siger mig ikke noget. Jeg kan vel tælle 10-12 personer fra mit hold på 150 mennesker, der rent faktisk siger mig noget, og som ikke er retarderet i så udtalt grad.

Igår trænede jeg. Fandens meget volumen. først 4x10 i squat, dernæst 3x12 i Bulgarian split squat. Dernæst, havde jeg en samtale om kosttilskud med en af de lokale fra klubben, der har stillet op til VL i 60'erne og 70'erne. Han spurgte meget nysgerrigt ind til, hvilke kosttilskud jeg tog. Og "FÅR DU NU NOK PROTEIN?" "Ja, jeg får 1,8-2,1g/BW". Jeg fortalte ham, at HMB, LEUCINE, KREATIN, WHEY, ZMA og OMEGA 3 + et alsidigt multivitamin er mere end nok, især hvis man spiser +1kg grøntsager og frugt om dagen, SOM JEG. Folk, der ikke spiser grøntsager og frugt, fortjener at få arteritis. Men, inden de har fået det, lider de sandsynligvis af DIABETES MELLITUS.

I disse dage har jeg ferie. Det betyder, jeg kan få læst en masse fritidsbøger. Dog, er jeg også igang med at sende praktikansøgninger ud, i forbindelse med praktik på uddannelsen. Har du nogen forslag til en virksomhed, jeg kunne tage ud og berige med min eksistens? Det skal naturligvis være orienteret mod træning og kost. Jeg nægter at stå i et køkken og sige:" Ja, nu skal I så se, hvordan man gør det her elendige iceberg-salat til et lidt mindre elendigt iceberg-salat.". Eller ud i et storkøkken. JEG VIL HELLERE BLIVE SYG end at stå sådan et sted. Jeg er desuden igang med at læse Catch-22 og the Singularity is near. Sidstenænvte, får jeg først læst på en ferie. Den er vel på +600 sider. Så, det er en forholdsvis stor dreng.

Jeg er lige pt. igang med uge 3 af en benblok. Idag lavede jeg squats, DB slant board squats, OH DB EXtensions, Facepulls, RDL, Leg curls og Wt. Hyper extensions. Sådan får man store flotte lår, kære læser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanIgår lavede jeg incline DB presses m. pause i bunden. 43'erne fik en tur. De føltes overraskende lette. Jeg har tit overvejet, hvor meget stærkere jeg ville være, hvis jeg lavede alle mine øvelser u. stop i bunden. Samtlige af mine COMPOUND MOVEMENTS udføres med stop i bunden. Accessories laves typisk med stop i toppen af løftet.

Idag lavede jeg box squats. Det var forfærdeligt, men på samme tid overskueligt. Jeg tror, jeg har fået overstrukket en sene ved min højre fod, der gør lidt ondt, når jeg rammer bundposition i squat. Forhåbentlig, inhiberer det ikke min performance imorgen, når jeg skal lave døds squats. Døds squats er 5 sec excentrisk, 1 sec pause i bunden og EXPLOZIV CONCENTRIC.

Idag snakkede jeg om træning med en random. "TRÆNER DU 6x OM UGEN? DU MÅ JO ALTID VÆRE HERNEDE.... MEN JEG KAN GODT SE PÅ DIG, AT DU ER VOKSET. ISÆR DINE LÅR. DE ER STORE!" Og så gik jeg ind under racket og RÅBTE: DØØØØØØ.
- Eller, det gjorde jeg ikke. Jeg kan ikke så det umiddelbare rationale for at udbasunere sit udtalte nihilistiske standpunkt. Nihilisme i sig selv er selvmodsigende. Det svarer til at sige:" ALT ER RELATIVT!" Det er så fucking retarderet, at det gør ondt i min sjæl.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanIdag, kære læser, der har jeg modtaget endnu en afvisning på en praktikansøgning. Hvem siger dog nej tak til sådanne tilbud fra mig? Det er jo ganske enkelt psykotisk, JA, PSYKOTISK AT SIGE NEJ TIL MIN HJÆLP. Med stor sandsynlighed, tror de helt sikkert, at jeg er en krøbling. Det er det som regel med praktikanter. Det er altid dem, der skal lave kaffe og gøre klar til møder.

Fik jeg sagt, at jeg skal ud at undervise nogle 9. klasser om diætetik og træning? Jeg håber lidt det kan danne fundamentet for min formidler-karriere og resultere i nogle klienter. Det er blot sådan noget med:" NÅÅÅR, LILLE JONATAN, NU SKAL DU HØRE, HVORDAN MAN TABER SIG." Altså, pretty basic stuff.

I denne uge har jeg deload. Det skal vise sig, at jeg er træt. Om ikke andet, når jeg 26 træninger i Januar måned med træning imorgen. Det må man sige er fint. Jeg kunne godt tænke mig at lave +280 træninger i år 2017. Det kunne være nice. Ikke mindst, fordi der er nogen på min alder, der ikke engang har gennemført 280 træninger. Det kan man kalde LOL.

Idag lavede jeg box squats, Bulgarian split squats FFE-A-BFE, Curls og laterals. Ganske kedelig omgang.

TIl gengæld fik jeg handlet efter træning. Jeg fik købt 10kg kød for 250kr. Jeg må have lignet en hjemløs, der ledte efter flasker, da jeg kom gående med 4 nettoposer fyldt til randen. Det er altid hyggeligt at handle ind, synes jeg. Der er noget livsbekræftende og noget tryghed samt usikkerhed over at kunne vælge mellem forskellige fødevarer. Livsbekræftende ved, at der rent faktisk er nogen, der har arbejdet for at fremstille produkterne og ikke mindst transportere dem. DER ER ALTSÅ NOGEN, DER HAR EN MENING MED SIN EKSISTENS. Trygheden ved at handle ind er, at man kan fravælge ramponeret eller skod fødevarer, som tabere vælger. Fx kunne jeg aldrig finde på at købe autocitronen, rullepølse eller wienerbrød. Det er simpelthen sådan nogle skod fødevarer. Det er ufatteligt. Der findes måske +100 fødevarer i supermarkedet, som jeg aldrig ville købe, qua af dets produktionshistorik, der umuliggør et rationale for at fortære det. Usikkerheden ved at købe fødevarer i supermarkedet, som man tror er okay kvalitet, er, at man typisk ikke kan se fødevaren. Enten er det skjult af emballage, eller også fremstår fødevaren som apatogen, selvom den er patogen. VÆR PÅ VAGT, kære læser. Jeg fik også købt, 10 bananer, 4kg blandet grøntsager, carbs, EXTRA VIRGIN OLIVEOIL og noget flået tomat.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg nyder at læse dine log indlæg :-)
pump it ! pump it up!
Brugeravatar
 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 1913
Tilmeldt: 28. mar 2006, 13:21
Geografisk sted: Køge
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDjclen skrev:Fik jeg sagt, at jeg skal ud at undervise nogle 9. klasser om diætetik og træning? Jeg håber lidt det kan danne fundamentet for min formidler-karriere og resultere i nogle klienter. Det er blot sådan noget med:" NÅÅÅR, LILLE JONATAN, NU SKAL DU HØRE, HVORDAN MAN TABER SIG." Altså, pretty basic stuff.


Det ser ud til, at du får masser at lave i fremtiden hvis tendenserne fortsætter.
http://www.dr.dk/levnu/krop/flere-kvind ... ervaegtige
"Når det gælder danske børns vægt, så er billedet heller ikke specielt positivt.
Andelen af overvægtige børn på 7-12 år er 11 procent, og samtidig er fire procent af børnene svært overvægtige.
- Hvert femte danske barn bruger mere end fire timer af fritiden bag en skærm, og seks ud af ti børn bevæger sig så lidt, at de kan betegnes som fysisk inaktive, siger Jeppe Matthiessen."
 
Reputation point: 60
 
Indlæg: 758
Tilmeldt: 29. jul 2012, 09:38
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanRiberrock skrev:
Djclen skrev:Fik jeg sagt, at jeg skal ud at undervise nogle 9. klasser om diætetik og træning? Jeg håber lidt det kan danne fundamentet for min formidler-karriere og resultere i nogle klienter. Det er blot sådan noget med:" NÅÅÅR, LILLE JONATAN, NU SKAL DU HØRE, HVORDAN MAN TABER SIG." Altså, pretty basic stuff.


Det ser ud til, at du får masser at lave i fremtiden hvis tendenserne fortsætter.
http://www.dr.dk/levnu/krop/flere-kvind ... ervaegtige
"Når det gælder danske børns vægt, så er billedet heller ikke specielt positivt.
Andelen af overvægtige børn på 7-12 år er 11 procent, og samtidig er fire procent af børnene svært overvægtige.
- Hvert femte danske barn bruger mere end fire timer af fritiden bag en skærm, og seks ud af ti børn bevæger sig så lidt, at de kan betegnes som fysisk inaktive, siger Jeppe Matthiessen."
Der er også anlagt flere penge rundt i de forskellige kommuner til sundhedsfremmende tiltag, hvilket resultere i mere personale aka større muligheder for at få et arbejde efter endt uddannelse. Om ikke andet, så skal jeg aldrig arbejde med børn/unge. De er uduelige. Medmindre, det er eliteidrætsudøvere, så er det en anden snak.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBillede
Det syvende element? - MRV

Kære læsere. I denne uge har jeg deload. Det har været trængende. Meget. Jeg har i den grad overrached de seneste 4 ugers på Anders' magiske program for store ben. Jeg nedjusterer antallet af træning fra 6x om ugen til 5x om ugen, de næste 8-12 uger. Det skyldes bl.a. meget inflammation i min venstre biceps hæftning, og så skal jeg lige tage ét skridt tilbage. Det har taget hårdt på kroppen at gå fuldkommen balls to the walls med træningen de sidste 5 måneder. Det har været døds træningspas hver evig eneste træning, de sidste 5 måneder. Når jeg kigger tilbage på nogle af mine videoer fra min træning, hvor jeg må lægge på gulvet 1-2 minutter efter et AMRAP sæt i squat, så har det vidnet om træninger, der er taget til grænsen, og 80% af gangene udover grænsen. Det er naturligvis sjove træningspas at kigge tilbage på, men ikke noget der er holdbart i længden.

Hvad gør jeg så anderledes fremover?
- Træning 5x om ugen istedet for 6x om ugen.
- Lidt nedjustering af volumen, ikke mere end 2-3 sæt mindre pr. muskelgruppe. Det er sådanne små forskelle, der kan gøre udslaget.
- Færre dødstræningspas.
- Dette skal foretages indenfor de næste 8-12 uger, alt efter responds.

Hvad gør jeg så efter 8-12 uger, hvis de i så fald bliver eksekveret efter hensigten?
- Opjustering af volumen-
- Træning 6x om ugen-
- Begynde på CLEN
- Flere dødstræningspas.

Næste uge?
- PHAT-inspireret program, naturligvis med justering af volumen og øvelsesvalg.
- Safety bar squats incoming. Bliver spændende.
- Weighted dips. I kommer til at se nogle flotte tunge dips. Til fordel for bænkpres.
- DB flyers kommer tilbage. (Meget Chad Wesley Smith approved accessory til bænkpres)
- Tunge pull ups.
- Relativt tunge DB rows, hvor reps bliver lavet efter RIR(Reps in reserve, og dermed også dagsform præget.) Skulle gerne ende ud i et brutal +40 reps AMRAP sæt i uge 4 med 50kg. Det ser jeg meget frem til. Når jeg laver dette sæt, vil jeg forestille mig, at jeg ligner Anabole-ole, når han repper 95kg. lol. :-s
- Og ellers bare all-around fun. Jeg regner med at lægge AMRAP-sæt op på IG, af både safety-bar squats, Wt. dips og DB rows.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHAAAALLLLLLLOOOOOOO

HALLLLLLLOOOOOOOO

[youtube]http://youtu.be/EglOsfErtaE?t=5[/youtube]

Jeg startede på nyt modul her i mandags. Og det er pisse kedeligt. Det er tværprofessionelt modul, hvor jeg er sammen med alle mulige uduelige skikkelser fra andre prof. bachelorer, bl.a. sygeplejesker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og radiografer. Fysioterapeuterne tror, at de har forstået mening med livet. De har forstået meningen. Det skulle vise sig, at der var en af fysioterapeuterne på mit hold, der var fremme i skoene, og troede han var intellektuelt superior i forhold til andre. Det skulle vise sig, at jeg rev ham ned fra den piedestal, han havde sat sig selv oven på, og så trampede jeg godt og grundigt på hans selvværd og person. Vi skulle på holdet af 40 personer sige, hvordan vores profession adskilte sig fra de andre. Han sad derefter og benævnte alle mulige "fancy" ord, som folk troede var fancy, men slet ikke var det. Jeg blev arrig, da han sad og "førte sig frem", som han absolut ikke havde gjort, hvis det ikke var totale sinker, jeg går på hold med. Om ikke andet, han fremsagde nogle begreber, hvorefter jeg, forklarede begrebet og forsikrede underviseren om, at det havde vi også haft på Ernæring og sundhed. Det skal nævnes, at det var begreber, der SLET ikke havde nogen relevans i forhold til ernæring og sundhed, men var mere orienteret omkring bevægelsesapparatet og muskelgrupper. Det var meget sjovt, da jeg forklarede om ekstensorer og flexorer, da han sagde det, som om det var verdens største og mest revolutionerende opfindelse, han havde sagt. Allerede inden, han havde sagt et ord, sagde jeg til mig selv:" Ham dér, ham hader jeg." Da han åbnede munden, blev jeg så bekræftet. "MIT NAVN ER THOMAS, OG JEG ER 28 ÅR. OG LÆSER TIL FYSIOTERAPEUT. JEG ELSKER BARE TERAPI-VERDENEN.". Derudover, så er der en fra min uddannelse, der siger, at vores ernæring og sundhed adskiller sig ved, at vi kan se på andet end ernæringsterapien, men også hvad selve måltidet gør, når man spiser sammen med andre og alene. Så siger Thomas, den fucking kujon:" HAR I SLET IKKE NOGET OM, hvordan man skal spise? Altså, fx at man ikke skal sidde og læne sig forover, når man spiser. Det er jo slet ikke sundt for ryggen." Så var alle lidt målløse over den udtalelse, undtagen mig. Jeg sagde derefter prompte:" Nej, vi antager, at folk ikke er fucking idioter." Læreren grinte derefter. Og der trådte jeg godt og grundigt på Thomas, der troede, han var sjov, og lige ville patetisere ernæring og sundhed. Fucking idiot. Det er mærkeligt, man har det sådan med nogen mennesker? Allerede inden de siger noget, kan man bare afgøre, at man hader dem. Det er mærkværdigt, men en god egenskab at besidde. Jeg husker sågar min roomie fra Odense, hvor vi altid sagde til hinanden, at X person var en kæmpe spasser. 99% af tilfældene var vi enige. Den sidste 1% var mere et kompromis om, hvor stor en idiot personen var.

Det har været godt at træne i den her uge. Jeg nyder virkelig at komme til træning. Det er lækkert. Jeg vil antage, at jeg ikke har haft den følelse i +8 uger. Men, nu får jeg reelt set lyst til at gå op at træne. I dag dippede jeg med 25kg i bæltet. Det var lækkert. Det var naturligvis tempomanipulation og og stop i bunden. Desuden, approvede en af de ældre fra centeret af min dybde. "Den der dybde, den fandme iorden." NO SHORTCUTS, BRO. TIME TO GET HYYOOOOGE
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKære læser. Jeg har fået træning. Idag skulle jeg dog vågne op til en mindre forkølelse, hvilket betød, at jeg blev hjemme fra skole og fra træning. Hvis man befinder sig blandt civilisationen og går til træning, imens man er syg, så fortjener man at blive straffet. Jeg tror desuden min sygdom skyldes, at jeg befærder mig i tæt civiliseret kredse, både metro og bussen. Det er virkelig absurd, så mange der er med den bus, jeg tager. Når jeg kommer op af metroen og ser, hvor mange uduelige skikkelser, der står ved busstoppestedet, så mister jeg lysten til at leve. Det er uoverskueligt, og så især om morgenen, når det er koldt.Et udkast fra en træning:

A. Pull ups
2x6x+5kg
2x5x+7,5kg
4x4x+10kg
2x5x+7,5kg

- Naturligvis med tempomanipulation og hold i top og bund. JEG ER HER FOR AT BLIVE STÆRKERE, LÆSER. IKKE FOR AT SKIPPE EVENTUELLE SVAGHEDER I TOPPEN ELLER BUNDEN AF LØFTET. SOM SÅ MANGE ANDRE LØFTERE. CLEAN MOVEMENT. LIKE. CLEAN FOOD.

B. DB rows
4 sæt

C1 Facepulls
20x5stacks
20x5stacks
20x5stacks
20x5stacks
20x5stacks
20x5stacks
20x5stacks
20x5stacks
20x5stacks
20x5stacks

C2 Wt. hypers.
10x+40kg
10x+40kg
10x+40kg
10x+40kg
10x+40kg
10x+40kg
10x+40kg
10x+40kg
10x+40kg
10x+40kg

+ Hammer curls og OKKLUSIONS TRENING.

Som du kan se, kære læser, så er VOLUMEN, key word, hvad angår HYPERTROFI. Her den anden dag, der kedede jeg mig, så jeg hørte Fitness M/K, Dr. muskel's podcast, omkring Satelittceller. Ganske interessant. Desuden, kan jeg simpelthen ikke fatte, at Morten Elsøe og Morten Svane konsekvent kan brande sig på:" Ingen mad er usund". Jeg forstår naturligvis godt hele rationalet bag påstanden, men videnskabeligt, giver det simpelthen bare ikke mening. Der er decideret fødevare, der kan kategoriseres som usunde for organismen. Det handler ikke blot om fødevare, folk ikke konsumerer på daglig basis, men også fødevare, som folk har en opfattelse af er sådan "okay" på sundhedsbarometeret. Men.. folk tjener penge på andre folks stupiditet. Og sådan har det altid været.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanOPBYGNING AF STYRKE, IKKE DEMONSTRERING!

Det er jo grotesk hvor mange som har uh så store mål og hvad ved jeg, men ikke følger denne simple regel. Entusiasmen er der i høj grad, fornuften i mindre grad.
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 285
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan1) Jeg forstår ikke, at Morten og Morten gider, at blive ved med at vade rundt i sundt/usundt debatten.
- Men omvendt jeg ved heller ikke hvor meget Elsøe tager for en konsultation...
2) "Der er decideret fødevare, der kan kategoriseres som usunde for organismen. Det handler ikke blot om fødevare, folk ikke konsumerer på daglig basis, men også fødevare, som folk har en opfattelse af er sådan "okay" på sundhedsbarometeret."
- Hvad tænker du her på?
 
Reputation point: 60
 
Indlæg: 758
Tilmeldt: 29. jul 2012, 09:38
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanRiberrock skrev:1) Jeg forstår ikke, at Morten og Morten gider, at blive ved med at vade rundt i sundt/usundt debatten.
- Men omvendt jeg ved heller ikke hvor meget Elsøe tager for en konsultation...
2) "Der er decideret fødevare, der kan kategoriseres som usunde for organismen. Det handler ikke blot om fødevare, folk ikke konsumerer på daglig basis, men også fødevare, som folk har en opfattelse af er sådan "okay" på sundhedsbarometeret."
- Hvad tænker du her på?


1. De tjener loads and loads of money på de der indlæg, de laver. Virkelig. Når det er sagt, så synes jeg, at Svane var en good guy, før han begyndte at rode sig ud i den der sundt/usundt debat. Nu virker han bare imbecil, når han siger, at INGEN fødevare kan kategoriseres som usunde. Det er DECIDERET forkert!

2. Der findes fx fødevare som solsikkeolie, majsolie, vindruekerneolie, der kan kategoriseres som decideret usunde, hvis man tilsætter det til sin diæt, i rå mængder, såvel som gennem en fødevare. Der er adskillige fødevare som ligger i denne kategori. "Men nej.. disse fødevare er ikke usunde.."
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanIdag, kære læser, der var til 5 timers FULDKOMMEN FORMÅLSLØSHED. Først noget om neurogastronomi og så lidt om ernæring til cancer patienter. Det skulle så dog vise sig, at ernæring til cancer patienter lektionerne, udelukkende var en gennemgang af en RØVSYG speciale opgave. Desuden, fremførte hun, dvs. hende Ph.d studerende, at der var meget tæt på at være signifikant forskel, men ikke var det, hvorfor resultat ikke var 'brugbart', tror jeg vist hun sagde. Men, jeg spurgte derefter indtil, om resultatet ikke sagtens kunne bruges og være relevant, selvom der ikke var teoretisk signifikans. Man kan sagtens skelne mellem en teoretisk og praktisk signifikans. Hun stod derefter måbende, og forklarede, at hun aldrig havde hørt om praktisk signifikans. Da hun sagde dette, fremstod jeg som tåben og ikke hende i et stort auditorium på 200 mennesker. Men, hun var i virkeligheden tåben.

Idag var jeg ude at holde foredrag for en 9.klasse. Dette gik godt. Dog, var der ufattelig mange myter. Jeg tror, jeg fik slået omkring 15-20 myter ihjel om alt indenfor kost, træning og kosttilskud. "Jeg har hørt, man kan lave fedt om til muskler." "Jeg har hørt, at man taber sig af at drikke én øl, før man går i seng." "Jeg har hørt, at rent vodka skulle være sundt." Og en masse andet. Desuden, første trin, da jeg træder ind, i min tight siddende t-shirt, hvor PECS og ARME ser fucking massive ud, siger en af dem:" Fuck du er stor." Desuden, påstod én af dem, at han kunne bænke 140kg, men ikke kendte til dødløft eller squat..... bruh.

Igår squattede jeg 145kg, og failede på 150kg. Det er på Instagram.

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 193
Tilmeldt: 7. jan 2016, 14:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 26 gæster