Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65562 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1150
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1148

Følg bodybuilding.dk på

Grøntsags-pasta (cutting season)

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Hej med jer :-)

Cuttting-season er på sit højeste, hvorfor kalorieindtaget selvfølgelig skal reduceres.
En god mode at reducere kalorieindtaget på sker ved at indtage flere mættende grøntsager.

Jeg har nu købt en spiralizer til grøntsags-pasta, og søger nu noget inspiration til forskellige kombinationer af pasta.

Sidder I inde med nogle guldkorn, må I meget gerne dele :-)


På forhånd tak.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 529
Tilmeldt: 18. nov 2014, 19:23
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Læste noget med at lave det af zuchini og så stege det hurtigt af på panden med salt og hvidløg, lyder lækkert :)
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 156
Tilmeldt: 5. jun 2012, 21:20
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg plejer at bruge squash eller gulerødder. Strimlerne smides i en skål, og overhældes med kogende vand og en smule salt. Så skal det bare lige trække et par minutter. På den måde undgår du at grøntsagerne bliver overtilberedt, hvilket nemt sker, når de tynde strimler får lov at stå og koge på komfuret.
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: 5. nov 2017, 22:27
Geografisk sted: Midtjylland
 
Styrkeliste
- Squat: 100.00
- Dødløft: 110.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster