Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65566 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1057
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1054

Følg bodybuilding.dk på

Hvad krydder i jeres kylling med?

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Som overskriften siger, hvilke krydderier putter i på jeres kyllingbryst filet? Og hvordan gør i? Putter i kyllingen i køleskabet et par timer efter den er krydret så den suger mere af smagen til sig?

Fyr løs ;)
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 50
Tilmeldt: 2. jan 2013, 23:08
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Vender dem i colalight og sukkerfri ketchup og så på panden
pump it ! pump it up!
Brugeravatar
 
Reputation point: 110
 
Indlæg: 2231
Tilmeldt: 28. mar 2006, 13:21
Geografisk sted: Køge
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



123
Sidst rettet af schutlav 10. maj 2019, 10:39, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 9
Tilmeldt: 17. mar 2015, 21:21
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Blander olie, barbecue, hvidløg, allehånde, citronsaft, peber, salt og hvad jeg lige ellers har lyst til på dagen.
Det smider jeg så i en pose med kyllingen, fordeler det og smider det i køleskabet.
Derefter steger jeg det på en brand varm pande med en ordenlig lunsh smør. så kommer jeg barbecue sovs på og det kommer i varmluftovn ved 100-150 grader indtil jeg ikke kan vente mere.
MAKE
PEDRO
GREAT AGAIN
Brugeravatar
 
Reputation point: 285
 
Indlæg: 1835
Tilmeldt: 10. aug 2011, 16:26
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 120.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Foretrækker en "dry rub" med:

Chili, kaffe, sukker, lidt salt, spidskommen, og evt. løgpulver. Dryp lidt lime over når den er færdig. Ovn eller grill.
This is a Rouchefoucauld. The thinnest water-resistant watch in the world. Singularly unique, sculptured in design, hand-crafted in Switzerland, and water resistant to three atmospheres. This is 'the' sports watch of the '80s
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 410
Tilmeldt: 8. maj 2013, 21:30
Geografisk sted: US
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster