Bruger loginUgen der gik, uge 20, 2018
Feel the burn, filosofi og hybrid program!

Tilbudsguide, uge 21, 2018
Blåbær, kaffe og kød!

Ugen der gik, uge 19, 2018
Alkohol, protein og NY pro!

Tilbudsguide, uge 20, 2018
Innocent juice, blåbær og hornfisk!


Statistik

Vi har 54825 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er kihan

Vores medlemmer har i alt skrevet 2021810 indlæg i 85826 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 408
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 404

Følg bodybuilding.dk på

Hvilken artikel har du sidst læst?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

01-jeller skrev:Det kan argumenteres for at det er en attraktiv beslutning at tage livet af sig selv kontra det, at forstat leve, men det er under ingen omstændigheder en rational beslutning.
Men det er det jo under nogen omstændigheder. Hvis man fx er handicappet og der ikke er en kur i sigte, og man ikke synes livet er værd at leve. I sådan et tilfælde er det rationelt at ville dø. Fordi hvad er den rationelle løsning, hvis man har det dårligt hver eneste dag og gerne vil undgå det, men at der ikke er en løsning på problemet hvor man stadig er i live? Det logiske svar er døden.
01-jeller skrev:At være rational eller træffe rationale beslutninger hænger sammen med fornuft og at træffe kloge beslutninger. Det hænger igen sammen med at man har viden og forstår at bruge den fornuftigt. Pointen er så, at hvis man var rational var man i stand til at søge imod en løsning uden at tage livet af sig selv.
Her ser det ud til du har en antagelse om at der er en løsning som er bedre end at dø. Det er der vel ikke nødvendigvis?
01-jeller skrev:For hvor attraktiv beslutningen om at tage livet af sig selv end er, er det stadigvæk ikke en tilfredsstillende eller behagelig beslutning.
En beslutning behøver ikke at være behagelig eller tilfredsstillende for at være rationel. En rationel beslutning kan være at vælge det mindste af to onder.
01-jeller skrev:Bevidst selvomord er et fiasko ligegyldigt hvad og i erkendelsen af dette faktum kan det ikke forbindes med rationalitet.
Jeg kan ikke se en logisk sammenhæng mellem disse to udsagn. Hvis man har erkendt at man er en fiasko og at ens liv er så usselt og ubehageligt at det ikke er værd at leve og at der ikke er udsigt til nogen form for forbedring, mener jeg det kan være meget rationelt at dø. Måske endda irrationelt at fortsætte med at leve i nogle tilfælde.
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: 20. dec 2016, 19:26
 
Træner her: Fitness World Brønderslev
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHenry Rollins kom også ud i en gigantisk shitstorm da han skrev denne her efter Robin Williams begik selvmord
http://www.laweekly.com/music/henry-rol ... de-5016770

Efterfølgende måtte han ud og undskylde
http://www.laweekly.com/music/henry-rol ... 287#page-2
Brugeravatar

 
Reputation point: 575
 
Indlæg: 6379
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanI dag kan man læse på avisens forside om at Thyra frygter at komme på plejehem, som har været hendes arbejdsplads i mange år. I nyere tid var der en artikel om en ellers rask udenlandsk plejehjemsmedarbejder som blev aflivet før plejehjem. En god kandidat til rationel beslutning. Fleste mennesker hader dyb afhængighed af andre og tab af værdighed.

Jeg vil til Lasse sige at grunden til at en del nok hopper ud foran et tog, kan skyldes at samfundet som han er en del af ikke påtager sig opgaven med aflivning.
Sidst rettet af Franz Biberkopf 25. dec 2016, 17:21, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 706
Tilmeldt: 8. feb 2016, 14:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:Jeg elsker dit sprog Kaptain. Du formulerer dig så fuglene synger. Og her er ingen ironi. Jeg elsker det.

Hvorfor den ikke rigtigt interesserer mig den der islamisme og alle dens gerninger og al dens væsen? Tjah, den nuværende clash of civilizations falder ind under det vi kan kalde 'current events'. Og det er ikke ret mange current events der interesserer mig. Sådan er det bare. Hvad der lige sker nu og her af små eller store ting, jamen det er ting der sker nu og her. Der er også ting der skete 4. marts 1982 eller 12. sep 1998. Er der nogen der kan huske hvad der skete de to dage? Nej. Alligevel var aviserne lige så tykke de dage som alle andre dage. Fyldt med ting vi nu har glemt og som intet betød i det store billede. Om lastbiler der pløjer ind i folk er glemt om 18 år, tjah, hvem ved. Men det fanger ikke min interesse lige nu. Jeg holder derimod meget af at læse f.eks. Weekendavisen, som godt nok har en current events sektion (som jeg hurtigt og interesseløst bladrer igennen), men hvor 80% af deres artikler er forholdsvis tidsløse. Eller de kunne i hvert fald lige så godt være skrevet for 4 mdr siden eller 12 mdr. siden. Andre aviser er jo forældede dagen efter de udkommer. Fordi de er fyldt med yesterdays news. Weekendavisen har f.eks. en artikel om en der vandrer rundt ved Auschwitz og så skriver han bare lidt om hvad han tænker, og han filosoferer lidt over om det stadig er muligt at tro på mennesket eller om vi skal frygte det. Så er der nogle anmeldelser af bøger og film som jeg ellers aldrig ville have hørt om. Så er der lidt om mandlens historie. Så er der noget om Che Guevaras barnebarn. Så er der lidt om hvordan Malaria er på fremmarch igen efter at have været i tilbagegang i en årrække. Så er der lidt om fremmedord i julesange. Noget om det unaturlige urmenneske. Lidt om hvorfor vi har svært ved at vente på ting. Noget om den hårde mands bløde alderdom. Lidt om hvor forskellige ordsprog stammer fra. Noget om hvordan stjerner dør. Ting jeg slet ikke vidste var interessante, men som er spændende når man kommer til at læse om dem. Jeg ved ikke hvorfor jeg har det sådan at jeg er mere interesseret i livet generelt end i livet lige nu. Sådan er det bare. Jeg føler tit at alt det der sker lige nu kommer til at fylde uforholdsmæssigt meget fordi det sker lige nu og så føler vi det er vigtigt fordi vi står lige i det. Det er synd synes jeg. At så meget spændende i livet glemmes eller tilsidesættes fordi en eller anden tosse med en lastbil er galt afmarcheret. Så beskæftiger vi os med ham, fremfor at vende os i retning af livet og undersøge alt det spændende der kan undersøges.

Tak for komplimentet.
Jeg vil jo nødigt trække dig ind i en diskussion, som du ikke ønsker, og hvor du helt eksplicit tilkendegiver, at du ikke er interesseret i emnet. Det er dog svært ikke at protestere, når du negligerer de samfundsmæssige – både nationale og internationale - konsekvenser af islamisme, jihadisme, og mere generelt af den ikke-vestlige indvandring. Udfordringerne og problemstillingerne relateret til disse fænomener er utvivlsomt – implicit såvel som eksplicit – den største trussel mod de højtudviklede samfundsmodeller, herunder særligt dem med universelle velfærdsmodeller. Jeg kan forstå, hvis man som lægmand ikke orker/evner at studere de samfundsøkonomiske omkostninger og konsekvenser, men konsekvenser er langt mere vidtrækkende, end hvad man umiddelbart kan ræsonnere sig frem til ved en gennemgang i dagblade o.l. Det kan lyde som en dommedagsprofeti, men hvis man dykker ned i materien i de studier, data og de deraf afledte ræsonnementer omhandlende dette emne, så står det krystalklart, at det ikke blot kan affejes som et ’ current event’. Der er abnorm stor forskel på, om en kriminel handling er politisk/religiøst motiveret, og så bare en 'tilfældig tosse', hvorfor du også negligerer omfanget af de aktuelle terrorangreb, vi har set. Vores samfundsmodel og den sociale kapital der i høj grad muliggør og legitimerer denne model er unik og fabelagtig, og derfor bør enhver interessere sig for en potentiel destruktion af selvsamme. Denne trussel skyldes i høj grad, at de omtalte fænomener er i direkte ’opposition’ til det normative ideal, som vores samfund bygger på, nemlig frihed. Og denne grundtanke om at maksimere frihed er den direkte årsag til vores unikke position rent udviklingsmæssigt – både på mikro- og makroniveau. Det er fx også den kreative og innovative kultur, der sikrer videnskab og fortsatte fremskridt for menneskeheden, som du selv er lidt inde på, der i højere grad optager dig, hvorfor det også burde give anledning til, at man interesserede sig for dette emne. Apropos din interesse for fx fremmarch af Malaria, så kan man læse i EU’s rapporter, at en af de mest utilsigtede og alvorlige konsekvenser ved flygtningestrømmen er, at der er stor risiko for, at der importeres en alvorlig sygdom til Europa gennem denne ukontrolleret mennesketilstrømning.

Nuvel, jeg vil som sagt ikke trække dig ind i en diskussion, men svarede alligevel på dit indlæg, da du besvarede mit spørgsmål – og da jeg apropos komplimenter jo ikke anser dig for en inkapacitet. God bagjul, eller hvad det er man siger, Musse.
Brugeravatar
 
Reputation point: 308
 
Indlæg: 652
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhttp://www.bt.dk/danmark/emilie-meng-fundet-doed

Næsten 6 måneder senere dukker hun op. Desværre som man måske havde frygtet.
Stakkels pige og familie
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 614
Tilmeldt: 29. jan 2013, 19:46
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSerenity27 skrev:Men det er det jo under nogen omstændigheder. Hvis man fx er handicappet og der ikke er en kur i sigte, og man ikke synes livet er værd at leve. I sådan et tilfælde er det rationelt at ville dø. Fordi hvad er den rationelle løsning, hvis man har det dårligt hver eneste dag og gerne vil undgå det, men at der ikke er en løsning på problemet hvor man stadig er i live? Det logiske svar er døden.

Her ser det ud til du har en antagelse om at der er en løsning som er bedre end at dø. Det er der vel ikke nødvendigvis?

Jeg kan ikke se en logisk sammenhæng mellem disse to udsagn. Hvis man har erkendt at man er en fiasko og at ens liv er så usselt og ubehageligt at det ikke er værd at leve og at der ikke er udsigt til nogen form for forbedring, mener jeg det kan være meget rationelt at dø. Måske endda irrationelt at fortsætte med at leve i nogle tilfælde.


Inden du leger den seje fætter der syntes det er sejt at have en alternativ mening, så start med at læse hvad jeg skriver.: Der findes dog undtagelser som for eksempel aktiv dødshjælp eller lignende.

Så længe man IKKE er fuldstændig kronisk fuckd, så er selvmord pr. definition en fiasko og kan derfor ikke forbindes med rationalitet. Som sagt hænger det at være rational sammen med fornuft, viden og evnen til at bruge denne viden ordenligt. Det betyder at hvis man er ulykkelig eller syg så lær man at finde en løsning eller accptere ens udgangspunkt og evt. lær at leve med den. DET er rationalitet.

Afslutningsvis citere jeg lige dig selv:

Hvis man har erkendt at man er en fiasko og at ens liv er så usselt og ubehageligt at det ikke er værd at leve og at der ikke er udsigt til nogen form for forbedring, mener jeg det kan være meget rationelt at dø. Måske endda irrationelt at fortsætte med at leve i nogle tilfælde.

..fordi jeg FÅ GANGE I MIT LIV HAR JEG LÆST NOGET SÅ EEEEKSTREM DUMT!
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 593
Tilmeldt: 21. jan 2010, 17:51
Geografisk sted: Esbjerg
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan01-jeller, du har gennemgående en forfærdelig tone når du er uenig med folk herinde. Serenity27 skriver pænt og roligt, så du kan passende svare ham i samme stil, i stedet for at være en idiot.

Det er et ganske interessant emne, både filosofisk såvel som etisk, og det må siges at være ret arrogant at tro at din egen overbevisning er den eneste rigtige, og at du kan tillade dig at tale sådan til andre, der er uenige. Hvad giver dig ret til at bestemme, at selvmord per definition er en fiasko?

Livet har den værdi, vi hver især tillægger det, og hvis ens liv gennemgående er præget af smerter, sorg, ulykke, kaos og generelt bare på alle fronter ikke er, som det bør være, og umiddelbart ikke ser ud til nogensinde at blive det, hvorfor skulle man så tvinge sig selv til at leve igennem det de næste 60-80 år? Vi skal jo trods alt alle dø engang alligevel.

Du er meget stålsat på at forklare hvad "rationalitet" egentlig er, hvilket er en anelse ironisk set i lyset af, at meget af det du skriver primært er med udgangspunkt i følelser. Det er derfor også lidt malplaceret at du både anvender caps lock og fed skrift når det umiddelbart ikke lader til at du aner hvad du snakker om. I øvrigt er det ikke lige nemt for alle at mestre deres sorg eller sygdom, og det lader heller ikke til at du har haft særligt meget med hverken ulykkelige eller syge mennesker at gøre.

Hvis ALT vitterligt er lort, og der absolut INGEN udsigt er til at det bliver bedre (8-årigt barn i Afrika, begge forældre døde, ingen nærmeste, hjemløs, fattig, udsultet osv.), så vil jeg mene at det snarere er følelserne (og en god omgang survival instinct) der holder én i live, og ikke nødvendigvis rationelle overvejelser. Det er angsten for at dø og lysten til at leve, der driver en. Ikke nødvendigvis rationalitet. Og det er der bestemt ikke noget galt i, men det betyder dog at din konklusion at selvmord per definition er irrationelt er meget unuanceret, og det ville gavne dig at være lidt mere åben over for andre perspektiver.
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1230
 
Indlæg: 3833
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan@01-jeller
At jeg er uenig med dig er på ingen måde et udtryk for, at jeg synes det er sejt at have en anden mening. Jeg mener bare, at der er situationer hvor døden er den mest logiske løsning på et problem. For eksempel hvis man er kronisk fuckd som du kalder det, og at der ikke er udsigt til bedring. I øvrigt så synes jeg ikke, at du er dum bare fordi du har en anden holdning end mig. Lidt irrationel måske, men ikke dum :)
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: 20. dec 2016, 19:26
 
Træner her: Fitness World Brønderslev
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJmt skrev:01-jeller, du har gennemgående en forfærdelig tone når du er uenig med folk herinde. Serenity27 skriver pænt og roligt, så du kan passende svare ham i samme stil, i stedet for at være en idiot.

Det er et ganske interessant emne, både filosofisk såvel som etisk, og det må siges at være ret arrogant at tro at din egen overbevisning er den eneste rigtige, og at du kan tillade dig at tale sådan til andre, der er uenige. Hvad giver dig ret til at bestemme, at selvmord per definition er en fiasko?

Du er meget stålsat på at forklare hvad "rationalitet" egentlig er, hvilket er en anelse ironisk set i lyset af, at meget af det du skriver primært er med udgangspunkt i følelser. Det er derfor også lidt malplaceret at du både anvender caps lock og fed skrift når det umiddelbart ikke lader til at du aner hvad du snakker om. I øvrigt er det ikke lige nemt for alle at mestre deres sorg eller sygdom, og det lader heller ikke til at du har haft særligt meget med hverken ulykkelige eller syge mennesker at gøre.

Hvis ALT vitterligt er lort, og der absolut INGEN udsigt er til at det bliver bedre (8-årigt barn i Afrika, begge forældre døde, ingen nærmeste, hjemløs, fattig, udsultet osv.), så vil jeg mene at det snarere er følelserne (og en god omgang survival instinct) der holder én i live, og ikke nødvendigvis rationelle overvejelser. Det er angsten for at dø og lysten til at leve, der driver en. Ikke nødvendigvis rationalitet. Og det er der bestemt ikke noget galt i, men det betyder dog at din konklusion at selvmord per definition er irrationelt er meget unuanceret, og det ville gavne dig at være lidt mere åben over for andre perspektiver.


Så længe det drejer sig en holdning hvor nogen ønsker at forsvare selvmord (ikke aktivdødshjælp) tillader jeg mig selv at slå min mening fast hårdt om end hensynsløst. Tænk hvis nogle midlertidigt ulykkelig mennesker som overvejer selvmord læste med i denne tråd og så dig og tre andre forsvare selvmord og tog det med i sin overvejesesproces. Men samme bekymring har du jo ikke for du mener, at det kan være rationalt hvis man er ulykkelig (Livet har den værdi, vi hver især tillægger det).

Apropos den fine citat så kan (og burde) samme budskab overføres til noget positivt. Livet har den værdi, vi hver især tillægger det og den smerte du føler i dag er den styrke du føler i morgen. Lidt mainstream? - Om ikke andet så handler det om hvor man er på vej og ikke hvor man er. Jeg går ikke udfra at du også vil forsvar en negativ mindset som værende rational?

Jmt skrev:Livet har den værdi, vi hver især tillægger det, og hvis ens liv gennemgående er præget af smerter, sorg, ulykke, kaos og generelt bare på alle fronter ikke er, som det bør være, og umiddelbart ikke ser ud til nogensinde at blive det, hvorfor skulle man så tvinge sig selv til at leve igennem det de næste 60-80 år? Vi skal jo trods alt alle dø engang alligevel.


Fordi at hvis overstående er tilfældet, så er selvmord stadigvæk fiasko og derfor irrational. Forså essensen af hvad rational betyder. "Whatever mind can conceive and believe it can achieve" og nu tænker du sikker, at jeg bliver lidt filosofisk, men desto mindre er det muligt, at blive lykkelig for selv en med meget svær depression. Har du i øvrigt hørt om forskringen omkring LSD og hvor positive resultater mod depression det har vist?
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 593
Tilmeldt: 21. jan 2010, 17:51
Geografisk sted: Esbjerg
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDen her tid på natten er ikke til filosofiske diskussioner for mig, men en anekdote kan det nok blive til.

Tolstoj beskrev livagtig de forskellige muligheder kredsen af intellektuelle omkring ham havde. Jeg mindes at han sagde at den allerbedste var den hurtige vej ud af tilværelsen, nemmest at gennemføre på toppen af ens fysisk formåen mens man stadig besad handlekraften. Tolstoj blev ovenpå sin success ramt af meningsløshed. Han indså at han ikke hørte til dem der kunne vælge den hurtige vej ud, begyndte at leve på mavefornemmelsen blandt ikke-rationelle mennesker af lavere stand og lullede sig mere og mere ind i religiøsitet og grundlagde sidst hans egen religion.

/..../
"The third escape is that of strength and energy. It consists in destroying life, when one has understood that it is an evil and an absurdity. A few exceptionally strong and consistent people act so. Having understood the stupidity of the joke that has been played on them, and having understood that it is better to be dead than to be alive, and that it is best of all not to exist, they act accordingly and promptly end this stupid joke, since there are means: a rope round one’s neck, water, a knife to stick into one’s heart, or the trains on the railways; and the number of those of our circle who act in this way becomes greater and greater, and for the most part they act so at the best time of their life, when the strength of their mind is in full bloom and few habits degrading to the mind have as yet been acquired.

I saw that this was the worthiest way of escape and I wished to adopt it.

The fourth way out is that of weakness. It consists in seeing the truth of the situation and yet clinging to life, knowing in advance that nothing can come of it. People of this kind know that death is better than life, but not having the strength to act rationally—to end the deception quickly and kill themselves—they seem to wait for something. This is the escape of weakness, for if I know what is best and it is within my power, why not yield to what is best? … I found myself in that category." Leo Tolstoj
Sidst rettet af Franz Biberkopf 26. dec 2016, 01:17, rettet i alt 3 gange.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 706
Tilmeldt: 8. feb 2016, 14:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg kan stadig ikke se nogen logisk forbindelse mellem at det at begå selvmord er fiasko og at det er ulogisk. Der mangler vist et præmis eller to for at der er en logisk sammenhæng. Hvis ikke så trænger jeg til briller.

Det er korrekt at man kan blive glad af LSD. Jeg har selv prøvet det flere gange, men det ser ikke ud til at det ændrer noget permanent, og det er nok ikke en god ide at tage det hver dag.
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: 20. dec 2016, 19:26
 
Træner her: Fitness World Brønderslev
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 403
Tilmeldt: 27. dec 2013, 23:18
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSerenity27 skrev:Jeg kan stadig ikke se nogen logisk forbindelse mellem at det at begå selvmord er fiasko og at det er ulogisk. Der mangler vist et præmis eller to for at der er en logisk sammenhæng. Hvis ikke så trænger jeg til briller.

Det er korrekt at man kan blive glad af LSD. Jeg har selv prøvet det flere gange, men det ser ikke ud til at det ændrer noget permanent, og det er nok ikke en god ide at tage det hver dag.


Skrev du det her på LSD? Jeg forstår slet ikke hvad det er der står :lol:

Troede forøvrigt at rigtig LSD var et uddød produkt.
MAKE
PEDRO
GREAT AGAIN
Brugeravatar
 
Reputation point: 285
 
Indlæg: 1835
Tilmeldt: 10. aug 2011, 16:26
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 120.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanCrux skrev:http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-12-26-george-michael-er-doed

R.I.P Legende !


Shit. Pop musik har aldrig min kop te men George Michael var et svagt punkt.

guilty feet have got no rhythm
A lost soul, shoots myself with rock n' roll.

I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 285
 
Indlæg: 1408
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 97.50
- Squat: 85.50
- Dødløft: 128.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMoose skrev:
Serenity27 skrev:Jeg kan stadig ikke se nogen logisk forbindelse mellem at det at begå selvmord er fiasko og at det er ulogisk. Der mangler vist et præmis eller to for at der er en logisk sammenhæng. Hvis ikke så trænger jeg til briller.

Det er korrekt at man kan blive glad af LSD. Jeg har selv prøvet det flere gange, men det ser ikke ud til at det ændrer noget permanent, og det er nok ikke en god ide at tage det hver dag.


Skrev du det her på LSD? Jeg forstår slet ikke hvad det er der står :lol:

Troede forøvrigt at rigtig LSD var et uddød produkt.

Måske dette kan hjælpe.
http://www.uky.edu/~rosdatte/phi120/lesson1a.htm

Nej man kan sagtens købe det over nettet på forskellige markeder. Bortset fra første gang jeg tog det, så har jeg testet det når jeg købte noget nyt, og det har altid vist at der er tale om en indol, hvilket tyder på at det højst sandsynligt er LSD, da andre stoffer som fx 25I-NBOMe ikke ville give et positivt resultat. Det havde også de samme effekter som man kan forvente af at tage LSD, og pusheren har et godt rygte. Mange tilfredse kunder :)

Men der var en periode hvor det var meget svært at få fat i. Her er en artikel om det.

How Silk Road Saved the World’s LSD Scene
http://secretlaboratory.org/how-silk-ro ... lsd-scene/
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: 20. dec 2016, 19:26
 
Træner her: Fitness World Brønderslev
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanVenner. En reminder om agtpågivenhed i centeret.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -neck.html

Her er en som slap med skrækken.

https://www.instagram.com/p/BLU0gSsgDdt/
Brugeravatar
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 321
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanhttp://www.fyens.dk/modules/mobile/arti ... id=3110667

Også lige en reminder til os der færdes i skoven. Han er desværre fundet død i dag.
Brugeravatar
 
Reputation point: 689
 
Indlæg: 5761
Tilmeldt: 23. feb 2013, 09:54
 
Træner her: Fitness One Kolding
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHuset skrev:Venner. En reminder om agtpågivenhed i centeret.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -neck.html

Her er en som slap med skrækken.

https://www.instagram.com/p/BLU0gSsgDdt/


IF THE WEIGHTS KILL ME TONIGHT......THEN SO BE IT!!

#FitFamDK #Hardcoretraining #GenerationInstaGoof #Thatwhichdoesnotkillmemakesmestronger
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

This is the instrument of your liberation: www.supertraining.dk.
Brugeravatar
 
Reputation point: 1624
 
Indlæg: 6005
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:
Huset skrev:Venner. En reminder om agtpågivenhed i centeret.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -neck.html

Her er en som slap med skrækken.

https://www.instagram.com/p/BLU0gSsgDdt/


IF THE WEIGHTS KILL ME TONIGHT......THEN SO BE IT!!

#FitFamDK #Hardcoretraining #GenerationInstaGoof #Thatwhichdoesnotkillmemakesmestrongerog så lidt nytårsmotivation.

Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 2592
Tilmeldt: 25. feb 2011, 01:23
Geografisk sted: Odense
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBrugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 651
Tilmeldt: 20. dec 2012, 21:01
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 164.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMussetrussen skrev:
awesome skrev:Læste en artikel om en kvinde der føler sig krænket af folks Facebook kommentarer til en artikel om at hun følte sig krænket af en kørelærer.

Kom til at tænke på om vi mon er på et vej mod et samfund med SJW's, feminazis og andet lækkert amerikansk affald. :lol: Eller om mon det bare er et enkeltstående tilfælde.

Jeg er helt med på at man hverken skal krænkes af sin kørelærer eller andre. Men hvornår blev "krænkede følelser" noget vi skal have serveret som nyheder?


Jeg føler mig krænket over at dit indlæg ikke handler om islamisme. Jeg troede der var en uskrevet regel om at alle indlæg i denne tråd skulle handle om islamisme.


Mange af de indlæg handler om indvandringens negative konsekvenser generelt, ikke specifikt Islam eller Islamisme.

Du er jo i din gode ret til ikke at interessere dig for problemstillingen, men fra hukommelse så lever du også ude på bøhlandet i idyl og langt væk fra indvandringens mange velsignelser.
Hvis undertegnede alene skal tage udgangspunkt i det sidste års tid oplevelser - altså ikke de utallige historier i aviser og på nettet, men egne oplevelser eller ting sket mod venner, bekendte eller refereret af pålidelig kilde, så kan du jo få et kort uddrag her om hvorfor man måske er tjent med at beskæftige sig med problemstillingen, uanset om man finder den "interessant", men ud fra rationel selvinteresse:
- den 24. december '15 var der en eller anden nordafrikansk migrant der trak en kniv mod mig på S-toget, fuldstændig uprovokeret
- jeg har været få (som i 2-3) cm fra at være blevet kørt ned 3 kvalificerede gange af mellemøstlige indvandrere, hvor de to af dem i øvrigt var lige efter hinanden af to forskellige biler der viste sig at kende hinanden, at dømme ud fra hvordan de efter at have speedet ned ad Istedgade holdt for enden og sludrede. Føj dertil vel over 20 episoder hvor indvandrermænd kører som komplette galninge og det ret beset er tilfælde de ikke slår nogen ihjel eller bare invaliderer dem.
- en vens bekendt sad forleden på sin cykel da en 13-årig indvandrerknægt løber over og umotiveret vælter ham ned i jorden, hvilket smadrer hans bryllupsring
- min vens hustru fik stjålet sin taske fra sin cykel af en flok romaer, tasken indeholdende ny computer til 25 000 samt regnskab og originale bilag til revisoren for hendes lille virksomhed, for ikke at nævne diverse personlige ejendele
- min kærestes taske blev forsøgt stjålet af nogle romaer, det blev heldigvis opdaget før de fik helt fat i den
- et bibliotek var lukket i flere uger fordi en gruppe indvandrerpiger raserede stedet og overfaldt personalet med snebolde - og nej, ikke på en "sjov" måde. Det kan nogen sikkert bortforklare til værende småting, men det er det ikke. Det er det åbne tillidssamfund der ødelægges.
- en "episode" kan det ikke kaldes, men så har vi de vante oplevelser hvor en gruppe af dem bryder en eller anden norm for god opførsel, men slipper fint og uhindret fra det fordi ingen tør sige noget fordi alle og enhver ved at de er ovenud voldsparate, accepterer at dræbe som en ganske sandsynlig konsekvens af deres reaktion på fx at blive skældt ud, og går så de i øvrigt formentligt med kniv. Med den konsekvens at almindelige mennesker skal gå og adfærdscensurere sig selv og underlægge sig samfundets parasitter.
- været vidne til butikstyveri, 3 unge indvandrere der ganske åbenlyst tog fra hylden og gik i lidt hurtigere tempo end ro og fred
- I en sidegade til Istedgade hører jeg noget palaver og når at trække op og se en indvandrer stige ud af sin bil med et baseball bat og gå hen til bilen foran, hvor der sidder to unge danske piger - han var tilsyneladende utålmodig med deres kørsel.
- forleden cyklede en meget nær bekendt ned ad nørrebrogade hvor der så står en flok indvandrere, 8-10 styks. Den ene trækker så en strømpistol og lader som om han skal til at tase ham. Det finder de meget morsomt, og hvis vi ser bort fra hvor sindssyg den gerning er isoleret set, så er det karakteristisk at de gør den slags accepterende den mulige konsekvens at han vælter på cyklen og smadrer kraniet pga forskrækkelsen.
- og så har vi en god drugfrisk en. En vens ven blev for blot to et par dage siden slået ned på åben gade. Sparket i hovedet, sparket i ansigtet. Igen og igen. Det er ret beset tilfælde han ikke er død, eller blot hjerneskadet for livet. Og hvad var motivationen? Et lille dannebrog synligt på skulderen. Han er veteran. En flok indvandrere fik øje på det danske flag på hans skulder, og besluttede sig for at tæve ham halvt ihjel.

Det her er så for det sidste års tid. Jeg har bevidst undladt en række episoder da jeg har været i tvivl om hvornår de fandt sted. Lidt indtryk gjorde det dig på mig da min ven fortalte mig om en venindes søn der nu var permanent hjerneskadet fordi en flok indvandrere syntes det ville være sjovt at smadre en tilfældig person på gaden kl 03 om natten, det hører dog ikke til på listen her da det er mere end et års tid siden. Ligesom da jeg for nogle år siden nytårsaften så en flok indvandrere tæve en mand halvt ihjel på Strøget, åben gade, omgivet af mennesker.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

This is the instrument of your liberation: www.supertraining.dk.
Brugeravatar
 
Reputation point: 1624
 
Indlæg: 6005
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanLigesom da jeg for nogle år siden nytårsaften så en flok indvandrere tæve en mand halvt ihjel på Strøget, åben gade, omgivet af mennesker.


Bystander intervention in emergencies.
“I may look calm, but in my head I’ve killed you 3 times”
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 743
Tilmeldt: 16. feb 2007, 23:46
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSandyFrink skrev:


Hvad ser du selv som en løsning på problemet?
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 790
Tilmeldt: 29. jul 2012, 09:38
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanRiberrock skrev:
SandyFrink skrev:


Hvad ser du selv som en løsning på problemet?


Den mest humane løsning ville være, at få Rusland til at skaffe dem af vejen..
#TEAMSJONAS 2014 #Hejhejpik
I was 135 pounds and then I ate steroids for every meal then i weighed 500 pounds because I took hippo steroids and my biceps exploded and hippo muscle flew everywhere and landed on my grandmas face.
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 2266
Tilmeldt: 16. jun 2007, 13:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHar nogen af jer læst om Rotherham?

http://www.rotherham.gov.uk/downloads/f ... _rotherham
A lost soul, shoots myself with rock n' roll.

I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 285
 
Indlæg: 1408
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 97.50
- Squat: 85.50
- Dødløft: 128.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandy, baseret på den række af fuldstændig hovedrystende handlinger forstår jeg godt at du beskæftiger dig så meget med problemstillingen. Men som du selv påpeger så bor jeg ude på landet. Her er ingen problemer med indvandrere. Vi kan godt lave en slags top 10 over emner alle ligesom SKAL interessere sig for som politik, religion, økonomi, filosofi, moral, rumfart, byplanlægning, sundhed, sport, hjorte, selvforsyning, GMO, økologi, elektronik, majs osv. osv., men det bliver nok forholdsvis svært at opnå konsensus om indholdet af en sådan liste. Folk der arbejder for hjælpeorganisationer i Afrika vil nok mene at hungersnød og vandforsyning i Afrika burde interessere alle; folk hvis pårørende er blevet dødsyge af at ophugge skibe under kummerlige forhold på strande i Indien vil nok mene at alle burde interessere sig for det, og folk der beskæftiger sig indgående med de rædsler der foregår i Nordkoreanske fangelejre, vil nok mene at det er det alle bør interessere sig for. Det handler vel bare om at alle har begrænsede mængder tid, hjernekapacitet og overskud, og så bliver det som oftest de ting vi har tæt inde på livet i hverdagen der ender med at optage os. At der er problemer med indvandrere i Kbh, jamen det er vel noget som dem der har det inde på livet ender med at beskæftige sig med. Jeg forventer heller ikke at folk i Kbh går specielt meget op i de økonomiske konsekvenserne af den utroligt dårlige majshøst vi havde i Midtjylland sidste år, eller konsekvenserne af fugleinfluenza for hobbyfjerkræavlere i Thy. Om A er mere vigtigt at interessere sig for end B, eller om C trumfer D fordi det objektivt set er et større problem, jamen det er jo en umulig diskussion.
Brugeravatar

 
Reputation point: 575
 
Indlæg: 6379
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:At der er problemer med indvandrere i Kbh, jamen det er vel noget som dem der har det inde på livet ender med at beskæftige sig med. Jeg forventer heller ikke at folk i Kbh går specielt meget op i de økonomiske konsekvenserne af den utroligt dårlige majshøst vi havde i Midtjylland sidste år, eller konsekvenserne af fugleinfluenza for hobbyfjerkræavlere i Thy. Om A er mere vigtigt at interessere sig for end B, eller om C trumfer D fordi det objektivt set er et større problem, jamen det er jo en umulig diskussion.


I forhold til denne kommentar er det interessant at kigge på resultatet fra sidste valg. Det kan man se her:
http://www.dr.dk/nyheder/politik/valg2015/resultat

Nogle af de steder i DK med flest problemer med indvandrere og efterkommere, København N og Bispebjerg (bl.a. Kbh. NV) har klart rødt flertal med enormt stor opbakning til landets mest indvandrervenlige partier.

Ude på landet er der langt større opbakning til de indvandrerkritiske partier som fx DF. I Mariager bor der mindre end 230 indvandrere og efterkommere og DF fik 24,5 % af stemmerne og det største indvandrervenlige parti blev EL med 5,4 % (som det 5. største).

Det afspejler alt andet lige at folk i de indvandrertunge Københavnske bydele ikke ser en stram udlændingepolitik som det væsentligste når de stemmer - ihvertfald ikke ved seneste valg.

Hvis man vil kigge på befolkningens sammensætning kan man gøre det her (og nej, danskere er ikke i undertal i Kbh. N og NV - langt fra): http://www.ugebreveta4.dk/i-disse-postn ... 19954.aspx
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 213
Tilmeldt: 2. jun 2010, 12:51
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBrugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 651
Tilmeldt: 20. dec 2012, 21:01
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 164.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMussetrussen skrev:Sandy, baseret på den række af fuldstændig hovedrystende handlinger forstår jeg godt at du beskæftiger dig så meget med problemstillingen.


Det er problemstillingens samfundsmæssige og gennemgribende aktualitet der motiverer mine indlæg i en tråd som denne. Min "interesse" inden for området er ikke betinget eller særligt motiveret af personlige oplevelser. Jeg læste Bernard Lewis i 4. klasse og intensivt om korstogene året derefter. Men det er, ret beset, blot ét emne ud af mange, beskæftigelsen med hvilket blot er re-animeret af nutidens forhold. Ser vi bort fra alle dårligdommene der er givet os, og som venter os i fremtiden, så er det jo et eller andet sted også fascinerende at betragte hvor selvdestruktivt historieløse naivister opfører sig.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

This is the instrument of your liberation: www.supertraining.dk.
Brugeravatar
 
Reputation point: 1624
 
Indlæg: 6005
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:Sandy, baseret på...


Blot en lille tanke:

Løgstrup sagde, at vi skal beskæftige os med politik så vi kan få tid til at beskæftige os med andet end politik. Det samme vil jeg sige om islamismen.
Kvantitet er også en kvalitet!
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 1004
Tilmeldt: 21. jan 2007, 18:31
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 235.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 28 gæster