Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65562 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1177
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1174

Følg bodybuilding.dk på

Hvilken artikel har du sidst læst?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





awesome skrev:
SandyFrink skrev:
awesome skrev:Har primært læst kommentarsporet...men her er den: artiklen mange overvægtige har ventet på

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-04-0 ... -overvaegt

Så nu kan tv2s læsere med ro i sindet fralægge sig ansvaret for deres egen sundhed.


Måske skulle du beskæftige dig mere med kloge mennesker end dumme mennesker.


Du har 110% ret.

Efter at have læst kommentarerne, konkluderede jeg hurtigt, at alle der havde læst artiklen var blevet dummere. Håber den er begrænset til TV2.



Nu har jeg ikke læst artiklen, men set videoen. Det er mere relevant, at høre hvad lægen som udtaler sig om følgende har at sige end hvad journalistens opfattelse er, af det som lægen siger.

Hvad angår netop det, som lægen i videoen siger, så er det jo ikke helt forkert og du misforstår delvis budskabet. Ikke alt han siger er rigtigt, men det, at han kalder det for en fysisk OG psykisk sygdom er korrekt. Som han udtaler i videoen: "Jeg har en pige lige her på 110 kg og 10 år, så det er fuldstændigt meningsløst, at snakke om at det er hendes egen skyld".

Det er netop den pointe, som mange ikke forstår eller tænker over. Det er den mentale aspekt, som er hovedkilden til problemet. Man kan pege finger på problemet og også pege på løsningen, men hvis man ikke kan sætte sig ind i hvad der foregår i hovedet på de her psykisk syge mennesker, så hjælper det ingenting. Alle mennesker har en grund til at gøre, som de gør og oftest er det vigtigere, at kigge på psykologien end det er at kigge på fysiologien.

Med andre ord: Du og jeg kan godt eksekvere en træningsplan og kostplan, som vi får udarbejdet af en ekspert, men det er ikke alle mennesker som har de nødvendige mentale forudsætninger til det. I mine øjne er en overvægtig livsstil i lang de fleste tilfalder primært en psykisk sygdom og sekundært en fysisk sygdom. De fleste mennesker forbinder det fejlagtigt med kun at være fysisk.

Det som du misforstår i denne forbindelse er, at han IKKE mener, at TV2s læsere kan fralægge sig ansvaret, men at man skal se på overvægt som værende en sygdom, fordi det ER en sygdom. Det burde accepteres, som en sygdom af de danske læger, ligesom det er blevet mange andre steder i verden. At han så vrøvler HELT VILDT, om hvor svært det er, at tabe sig og hvor meget kroppen modarbejder et forsøg på vægttab er en anden ting... Men prøv at hør videoen og være objektiv.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



01-jeller skrev:.... Som han udtaler i videoen: "Jeg har en pige lige her på 110 kg og 10 år, så det er fuldstændigt meningsløst, at snakke om at det er hendes egen skyld".

Det er netop den pointe, som mange ikke forstår eller tænker over. Det er den mentale aspekt, som er hovedkilden til problemet.


Sludder sludder sludder!

Med mindre pigen på 110 kg har en metabolisk sygdom er det hendes forældres skyld. Det er ene og alene deres skyld. Det er muligt at de ikke kan overskue at fodre sig selv med ordentlig mad/fornuftige mængder mad. Men når de lader det gå så vidt at pigen når 110 kg er der tale om omsorgssvigt (det er selvfølgelig under forudsætning at hun ikke lider af en metabolisk sygdom).

Det som du misforstår i denne forbindelse er, at han IKKE mener, at TV2s læsere kan fralægge sig ansvaret, men at man skal se på overvægt som værende en sygdom, fordi det ER en sygdom....


Helt sikkert. Ligesom rygning er en sygdom. At de er havnet i et misbrug gør det ikke til en sygdom.
Brugeravatar
 
Reputation point: 85
 
Indlæg: 846
Tilmeldt: 25. sep 2014, 14:22
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Udgaard skrev:Sludder sludder sludder!

Med mindre pigen på 110 kg har en metabolisk sygdom er det hendes forældres skyld. Det er ene og alene deres skyld. Det er muligt at de ikke kan overskue at fodre sig selv med ordentlig mad/fornuftige mængder mad. Men når de lader det gå så vidt at pigen når 110 kg er der tale om omsorgssvigt (det er selvfølgelig under forudsætning at hun ikke lider af en metabolisk sygdom).


Thats the point. Vi er i så fald enige om, at det ikke er "pigens skyld". Hvilket netop var det jeg skrev. Læs og forstå.

Udgaard skrev: Helt sikkert. Ligesom rygning er en sygdom. At de er havnet i et misbrug gør det ikke til en sygdom.


Du har tydeligvis en utilstrækkelig indsigt omkring menneskepsykologi til at diskutere den del. Man behøver ikke at være syg fordi man ryger, men man er syg (eller bliver det) hvis man har et madmisbrug og/eller ikke dyrker motion. Du kan ikke leve et sundt og lykkeligt liv, som overvægtig der har et madmisbrug og aldrig dyrker motion. Du kan derimod godt leve et sundt og lykkeligt liv som ryger, selvom det er usundt at ryge.

Det behøver dog ikke nødvandigvis "altid" at være en sygdom. Pointen er bare, at hvis mangel på selv kontrol og dovenskab findes i så høj udstrækning, så er det en sygdom der ofte stiller krav til professionelt hjælp. Næsten altid findes der nemlig en særlig årsag til at det forholder sig sådan. Takket være forskningen i neurologi kan man sågar helt objektivt SE, hvorfor mange mennesker har nogle udfordringer, som vi andre ikke kan relatere til.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



01-jeller skrev:Du har tydeligvis en utilstrækkelig indsigt omkring menneskepsykologi til at diskutere den del. Man behøver ikke at være syg fordi man ryger, men man er syg (eller bliver det) hvis man har et madmisbrug og/eller ikke dyrker motion. Du kan ikke leve et sundt og lykkeligt liv, som overvægtig der har et madmisbrug og aldrig dyrker motion. Du kan derimod godt leve et sundt og lykkeligt liv som ryger, selvom det er usundt at ryge.


? Man er ikke syg fordi man ikke dyrker motion. Min pointe at misbrug er misbrug og misbrug er ikke sygdom men netop misbrug. Er årsagerne til misbruget psykisk kan det selvfølgelig være svært at komme ud at sit misbrug hvis man ikke får håndteret det problem. Men det gør det stadig til misbrug og ikke en sygdom.

Du har forøvrigt en noget romantisk holdning til rygning. Man dør (statistisk set) af at ryge. Kræft, KOL, lungebetændelse, blodprop og så har jeg sikkert glemt et par stykker.
Brugeravatar
 
Reputation point: 85
 
Indlæg: 846
Tilmeldt: 25. sep 2014, 14:22
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Syntes i alle skal høre fitness mk er overvægt et valg.

En kronik i Berlingske havde i den forgangne uge sat ild i de sociale medier, særligt indenfor trænings- og fitnessmiljøet. Kronikken var en reaktion på bevægelsen "Fed front" og rummede nogle betragtninger om, hvad der driver overvægt. I kronikken fik forfatteren givet udtryk for, at overvægt er et personligt valg og det var nok den del, der har kradset for flest folk. Særligt denne del af indlægget afstedkom mange vrede reaktioner på facebook og i medierne, bl.a. fra dagens gæst Signild Vallgårda, Professor på Københavns Universitet. Videnskaben siger nemligt, at det personlige valg i praksis er betinget af utrolig mange livsvilkår.

http://www.radio24syv.dk/programmer/fit ... lg?start=0
 
Reputation point: 125
 
Indlæg: 576
Tilmeldt: 9. okt 2010, 15:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Inden du svarer næste gang, så prøv venligst, at nærlæse hvad jeg skriver. Først skriver du "Sludder" tre gange, efterfulgt af 3 linjer tekst, på at skrive det samme jeg i forvejen selv skrev. Nu skriver du: "Man er ikke syg fordi man ikke dyrker motion" hvilket jeg hverken skrev eller antyd og slutteligt skriver du: "Du har forøvrigt en noget romantisk holdning til rygning" hvilket du også misforstod. Det er meget frustrerende fordi jeg bruger min tid på, at diskutere med dig, så det ville være passende hvis du koncentrerede dig om hvad jeg skrev.

Udgaard skrev:Man er ikke syg fordi man ikke dyrker motion. Min pointe at misbrug er misbrug og misbrug er ikke sygdom men netop misbrug.


Apropos misbrug så er der faktisk masser af meget omfattende forskning der viser, at størstedelen af de mennesker der har et misbrug, (om end det er mad, alkohol eller stof-misbrug) også har en plaget hjerne. No suprise og i mange tilfalder skal det også rehabiliteres. I disse tilfalder er fedme og madmisbrug ikke det primær problem, men en udtryk af problemet.

Udgaard skrev:Er årsagerne til misbruget psykisk kan det selvfølgelig være svært at komme ud at sit misbrug hvis man ikke får håndteret det problem. Men det gør det stadig til misbrug og ikke en sygdom.


Hvis man objektivt kan vurdere, at årsagen er psykisk, så er det netop en psykisk sygdom.


Udgaard skrev:Du har forøvrigt en noget romantisk holdning til rygning. Man dør (statistisk set) af at ryge. Kræft, KOL, lungebetændelse, blodprop og så har jeg sikkert glemt et par stykker.


Hvis du stadig er i tvivl, om hvor du misforstod mig, så er det hvor jeg skrev "selvom det er usundt at ryge". Naturligvis resultere røgning i en masse død og folkesygdomme. Virker jeg til at være en der ikke ved det?

Men alt er relativt og sammenlignet med madmisbrug og mangel af motion (de to går ofte hånd i hånd), så er rygning stadigvæk ingenting.
Sidst rettet af 01-jeller 5. apr 2017, 20:00, rettet i alt 1 gang.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



Hamtaro skrev:Videnskaben siger nemligt, at det personlige valg i praksis er betinget af utrolig mange livsvilkår.


Akkurat.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



Et portræt af Aleksandr Dugin. Nogen siger han trækker i nogle tråde i Kreml, andre siger noget andet. Han er iøvrigt også blevet kaldt den nye Rasputin og en mand vesten burde holde skarpt øje med.

http://godsandradicals.org/2017/03/28/t ... odern-era/
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 1920
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 110.00
- Dødløft: 167.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Om planlagt forældelse af diverse produkter

https://www.zetland.dk/historie/s8qDRzGz-aOMNamWw-074b1
Brugeravatar

 
Reputation point: 1265
 
Indlæg: 7363
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplan



01-jeller skrev:... Først skriver du "Sludder" tre gange, efterfulgt af 3 linjer tekst, på at skrive det samme jeg i forvejen selv skrev.


Du citerer lægen for at det ikke er den lille piges skyld. Enig med ham der. Så skriver du at det er det mentale aspekt. Nej det er hendes forældre der svigter hende.

01-jeller skrev:Nu skriver du: "Man er ikke syg fordi man ikke dyrker motion" hvilket jeg hverken skrev eller antyd


01-jeller skrev:... men man er syg (eller bliver det) hvis man har et madmisbrug og/eller ikke dyrker motion.


ok.

01-jeller skrev:..og slutteligt skriver du: "Du har forøvrigt en noget romantisk holdning til rygning" hvilket du også misforstod.
...
Hvis du stadig er i tvivl, om hvor du misforstod mig, så er det hvor jeg skrev "selvom det er usundt at ryge". Naturligvis resultere røgning i en masse død og folkesygdomme. Virker jeg til at være en der ikke ved det?


Det er ikke usundt at ryge. Det er sundhedsskadeligt. Du kan 10 år efter du er stoppet stadig dø af de cigaretter du har røget.

01-jeller skrev:Apropos misbrug så er der faktisk masser af meget omfattende forskning der viser, at størstedelen af de mennesker der har et misbrug, (om end det er mad, alkohol eller stof-misbrug) også har en plaget hjerne. No suprise og i mange tilfalder skal det også rehabiliteres. I disse tilfalder er fedme og madmisbrug ikke det primær problem, men en udtryk af problemet.


Helt enig.

01-jeller skrev:
Hamtaro skrev:Videnskaben siger nemligt, at det personlige valg i praksis er betinget af utrolig mange livsvilkår.


Akkurat.


Hjerneforskningen siger at der ikke er noget personligt valg men at vi er dikteret af arv og miljø. Viljen er et slør hjernen ligger ovenpå. Der er lavet nogle ret interessant forsøg med folk der har fået det hvide snit. I de forsøg digter den ene hjernehalvdel en forklaring på noget den anden hjernehalvdel har gjort. Forklaringen er selvfølgelig noget sludder men personen tror på det eller den ene hjernehalvdel gør, forsøget nævnte ikke noget om hvordan den anden hjernehalvdel forholdt sig (mig bekendt) den havde ikke kontor over talen.
Brugeravatar
 
Reputation point: 85
 
Indlæg: 846
Tilmeldt: 25. sep 2014, 14:22
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Udgaard skrev:Du citerer lægen for at det ikke er den lille piges skyld. Enig med ham der. Så skriver du at det er det mentale aspekt. Nej det er hendes forældre der svigter hende.


Forældre er med til at skabe mentalitet. Sandsynligheden for, at hun også får et problem når hun bliver voksen, er meget stor med sådan et udgangspunkt - og når den pige er 20-40 år, så er det ikke længere forældre. Tilbage står hun, med en ødelagt krop og sind, som resultat af den børnemishandling som hendes forældre har påført hende. Opdragelsen er med til at forme hende og hvis hendes forældre eller andre hændelser i hendes liv aldrig har "lært hende bedre", så sker der ikke noget.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



Fint, så mangler de bare Martin Campbell som instruktør.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2314
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



SandyFrink skrev:Fint, så mangler de bare Martin Campbell som instruktør.


Præcis og gerne en theme song som ikke bliver sunget af en bøsse.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



01-jeller skrev:Præcis og gerne en theme song som ikke bliver sunget af en bøsse.

Du bør ikke formulere dig i så primitive og nedladende vendinger - særligt ikke med de forhold du ofte prætenderer.
Brugeravatar
 
Reputation point: 388
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Har læst alle jeres kommentarer til det med overvægt. Holder dog fast I, at jeg tror det bliver det nye "jamen jeg har dårligt stofskifte"


Apropos bøsser http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-04-05- ... dnetrusler

Lyder som plottet til en dårlig pornofilm
Brugeravatar
 
Reputation point: 714
 
Indlæg: 5853
Tilmeldt: 23. feb 2013, 09:54
 
Træner her: Fitness One Kolding
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Den formodede gerningsmand til terrorangrebet i Sverige stod til udvisning.

http://nyheder.tv2.dk/2017-04-09-39-aar ... tilladelse

Hyggeligt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 388
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kaptain skrev:Du bør ikke formulere dig i så primitive og nedladende vendinger - særligt ikke med de forhold du ofte prætenderer.


Du bør holde din kæft. Din nedladende og arrogante tone i adskillige indlæg - samt din ypperlig formuleringsevne, som desværre sjældent er underlagt en nævneværdig budskab, er trættende at se på.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



01-jeller skrev:
Kaptain skrev:Du bør ikke formulere dig i så primitive og nedladende vendinger - særligt ikke med de forhold du ofte prætenderer.


Du bør holde din kæft. Din nedladende og arrogante tone i adskillige indlæg - samt din ypperlig formuleringsevne, som desværre sjældent er underlagt en nævneværdig budskab, er trættende at se på.

Så så, Jeller. Her taler vi pænt til hinanden.

Jeg har ikke en nævneværdig budskab, men jeg har et nævneværdigt budskab, og det er, at du ikke bør udtale dig nedladende og primitivt om homoseksuelle.
Brugeravatar
 
Reputation point: 388
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kaptain skrev:
01-jeller skrev:
Kaptain skrev:Du bør ikke formulere dig i så primitive og nedladende vendinger - særligt ikke med de forhold du ofte prætenderer.


Du bør holde din kæft. Din nedladende og arrogante tone i adskillige indlæg - samt din ypperlig formuleringsevne, som desværre sjældent er underlagt en nævneværdig budskab, er trættende at se på.

Så så, Jeller. Her taler vi pænt til hinanden.

Jeg har ikke en nævneværdig budskab, men jeg har et nævneværdigt budskab, og det er, at du ikke bør udtale dig nedladende og primitivt om homoseksuelle.


Men muslimer må man gerne tale nedladende om? Din hykler.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 7. apr 2017, 11:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



MasterOfFacts skrev:
Kaptain skrev:
01-jeller skrev:
Kaptain skrev:Du bør ikke formulere dig i så primitive og nedladende vendinger - særligt ikke med de forhold du ofte prætenderer.


Du bør holde din kæft. Din nedladende og arrogante tone i adskillige indlæg - samt din ypperlig formuleringsevne, som desværre sjældent er underlagt en nævneværdig budskab, er trættende at se på.

Så så, Jeller. Her taler vi pænt til hinanden.

Jeg har ikke en nævneværdig budskab, men jeg har et nævneværdigt budskab, og det er, at du ikke bør udtale dig nedladende og primitivt om homoseksuelle.


Men muslimer må man gerne tale nedladende om? Din hykler.

Hvor har jeg udtalt, at man gerne må tale nedladende om muslimer?

Og hvis du endelig spørger, så er det markant forskel på at være fordømmende og generaliserende overfor grupper med udgangspunkt i deres religiøse eller politiske overbevisning, fremfor deres seksuelle orientering eller race. Desuagtet, så find venligst det citat, hvor jeg skriver, at man gerne må være nedladende overfor muslimer.
Brugeravatar
 
Reputation point: 388
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kaptain skrev:
MasterOfFacts skrev:
Kaptain skrev:
01-jeller skrev:
Kaptain skrev:Du bør ikke formulere dig i så primitive og nedladende vendinger - særligt ikke med de forhold du ofte prætenderer.


Du bør holde din kæft. Din nedladende og arrogante tone i adskillige indlæg - samt din ypperlig formuleringsevne, som desværre sjældent er underlagt en nævneværdig budskab, er trættende at se på.

Så så, Jeller. Her taler vi pænt til hinanden.

Jeg har ikke en nævneværdig budskab, men jeg har et nævneværdigt budskab, og det er, at du ikke bør udtale dig nedladende og primitivt om homoseksuelle.


Men muslimer må man gerne tale nedladende om? Din hykler.

Hvor har jeg udtalt, at man gerne må tale nedladende om muslimer?

Og hvis du endelig spørger, så er det markant forskel på at være fordømmende og generaliserende overfor grupper med udgangspunkt i deres religiøse eller politiske overbevisning, fremfor deres seksuelle orientering eller race. Desuagtet, så find venligst det citat, hvor jeg skriver, at man gerne må være nedladende overfor muslimer.


Hele min tråd var fyldt med hadefulde kommentarer om muslimer, men ikke en eneste af dem reagerede du på. Nu nævner 01-Jeller et enkelt ord om homoseksuelle og pludselig føler du, at det er værd at reagere på?
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 7. apr 2017, 11:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



MasterOfFacts skrev:
Kaptain skrev:Hvor har jeg udtalt, at man gerne må tale nedladende om muslimer?

Og hvis du endelig spørger, så er det markant forskel på at være fordømmende og generaliserende overfor grupper med udgangspunkt i deres religiøse eller politiske overbevisning, fremfor deres seksuelle orientering eller race. Desuagtet, så find venligst det citat, hvor jeg skriver, at man gerne må være nedladende overfor muslimer.


Hele min tråd var fyldt med hadefulde kommentarer om muslimer, men ikke en eneste af dem reagerede du på. Nu nævner 01-Jeller et enkelt ord om homoseksuelle og pludselig føler du, at det er værd at reagere på?

Din evne til at reflektere og danne et elementært overblik over en given situation er simpelthen grinagtig, MasterOff.
Jeg giver dig derfor ét til forsøg; hvor ser du, i alt hvad jeg har skrevet, at jeg på noget tidspunkt blot tilnærmelsesvist har givet udtryk for, at at det er acceptabelt at udtale sig (generelt) nedladende om muslimer?

Såfremt du ikke kan finde belæg for din påstand, i form af ovenstående henvisning, så forventer jeg naturligvis, at du kommer med en uforbeholden undskyldning.
Brugeravatar
 
Reputation point: 388
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kaptain skrev:
MasterOfFacts skrev:
Kaptain skrev:Hvor har jeg udtalt, at man gerne må tale nedladende om muslimer?

Og hvis du endelig spørger, så er det markant forskel på at være fordømmende og generaliserende overfor grupper med udgangspunkt i deres religiøse eller politiske overbevisning, fremfor deres seksuelle orientering eller race. Desuagtet, så find venligst det citat, hvor jeg skriver, at man gerne må være nedladende overfor muslimer.


Hele min tråd var fyldt med hadefulde kommentarer om muslimer, men ikke en eneste af dem reagerede du på. Nu nævner 01-Jeller et enkelt ord om homoseksuelle og pludselig føler du, at det er værd at reagere på?

Din evne til at reflektere og danne et elementært overblik over en given situation er simpelthen grinagtig, MasterOff.
Jeg giver dig derfor ét til forsøg; hvor ser du, i alt hvad jeg har skrevet, at jeg på noget tidspunkt blot tilnærmelsesvist har givet udtryk for, at at det er acceptabelt at udtale sig (generelt) nedladende om muslimer?

Såfremt du ikke kan finde belæg for din påstand, i form af ovenstående henvisning, så forventer jeg naturligvis, at du kommer med en uforbeholden undskyldning.


Jamen så forklar mig hvorfor utallige hadeindlæg mod muslimer ikke kunne få dig til at reagere, imens en enkelt kommentar om homoseksuelle kan få dig til at reagere?
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 7. apr 2017, 11:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



MasterOfFacts skrev:
Kaptain skrev:
MasterOfFacts skrev:
Kaptain skrev:Hvor har jeg udtalt, at man gerne må tale nedladende om muslimer?

Og hvis du endelig spørger, så er det markant forskel på at være fordømmende og generaliserende overfor grupper med udgangspunkt i deres religiøse eller politiske overbevisning, fremfor deres seksuelle orientering eller race. Desuagtet, så find venligst det citat, hvor jeg skriver, at man gerne må være nedladende overfor muslimer.


Hele min tråd var fyldt med hadefulde kommentarer om muslimer, men ikke en eneste af dem reagerede du på. Nu nævner 01-Jeller et enkelt ord om homoseksuelle og pludselig føler du, at det er værd at reagere på?

Din evne til at reflektere og danne et elementært overblik over en given situation er simpelthen grinagtig, MasterOff.
Jeg giver dig derfor ét til forsøg; hvor ser du, i alt hvad jeg har skrevet, at jeg på noget tidspunkt blot tilnærmelsesvist har givet udtryk for, at at det er acceptabelt at udtale sig (generelt) nedladende om muslimer?

Såfremt du ikke kan finde belæg for din påstand, i form af ovenstående henvisning, så forventer jeg naturligvis, at du kommer med en uforbeholden undskyldning.


Jamen så forklar mig hvorfor utallige hadeindlæg mod muslimer ikke kunne få dig til at reagere, imens en enkelt kommentar om homoseksuelle kan få dig til at reagere?

Nu har du heldigvis ikke krav til nogen forklaring på noget som helst fra nogen som helst.

Der er dog en ganske simpel forklaring på dit spørgsmål, men jeg agter først at svare på dette, når du enten a) har dokumenteret din påstand om, at jeg har skrevet eller sagt, at det er acceptabelt at tale nedladende om muslimer eller b) har erkendt, at jeg aldrig har udtrykt dette, og derfor naturligvis hoster op med en undskyldning.

Det er, som så meget andet jeg har kommunikeret til dig, meget simpelt :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 388
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



01-jeller skrev:
SandyFrink skrev:Fint, så mangler de bare Martin Campbell som instruktør.


Præcis og gerne en theme song som ikke bliver sunget af en bøsse.

Er bøsser da dårlige sangere? :)
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 126
Tilmeldt: 20. dec 2016, 19:26
 
Træner her: Fitness World Brønderslev
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



http://www.dailymail.co.uk/health/artic ... pulse.html

Gammel artikel, men er der nogen der ved hvordan projekter går?
Brugeravatar
 
Reputation point: 714
 
Indlæg: 5853
Tilmeldt: 23. feb 2013, 09:54
 
Træner her: Fitness One Kolding
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Naturlig testosteron "booster" forbliv single..
http://videnskab.dk/krop-sundhed/maends ... liver-gift
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 789
Tilmeldt: 29. jul 2012, 09:38
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



"Skattesvigerne" en leder af Martin Krasnik.

http://www.weekendavisen.dk/smarticle/view/3
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 1920
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 110.00
- Dødløft: 167.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Riberrock skrev:Naturlig testosteron "booster" forbliv single..
http://videnskab.dk/krop-sundhed/maends ... liver-gift


Det er ikke en "boost", det er blot at undgå et drop.

Jeg ved ikke hvorfor denne "nyhed" om ægteskab og T-niveau pådrager sig så meget opmærksomhed.
Det er OLD NEWS og er belyst ved mange undersøgelser inden da inden for lignende områder.
At blive far sænker T. At blive gift sænker T. At komme i forhold sænker T. At en kvinde græder sænker T. At en baby græder sænker T. Bla bla bla.


You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2314
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 56 gæster