Bruger loginUDG uge 2
Stærkmand, squat og gode tilbud!

Tilbudsguide uge 3
Storkøb af frosne grøntsager og frugt og mørbrad!

UDG uge 1
Bliv klogere på årets første uge

Tilbudsguide uge 2
Skyr, grøntsager og frossen kylling!


Statistik

Vi har 53734 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er FitnessbyMette

Vores medlemmer har i alt skrevet 1989899 indlæg i 84071 emner

10 nye indlæg i dag


Online
I alt: 417
Medlemmer: 24
Skjulte: 1
Gæster: 392

Følg bodybuilding.dk på

ʕʘ‿ʘʔ hydr hydr ʕʘ‿ʘʔ

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

JEG LOGGER SENERE ELLER EN ANDEN DAG.
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplankatouler skrev:JEG LOGGER SENERE ELLER EN ANDEN DAG.


Vil du ikke godt lade være og vaske tøj og lave mad til Fede i stedet?
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1578
Tilmeldt: 31. jul 2008, 17:27
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDag 1:

A1) PULLUPS 30X0
8 x bw
7 x bw
7 x bw
7 x bw
6 x bw
6 x bw
5 x bw
5 x bw

A2) FLAT DB PRESS2/3 NEUTRAL 30X0
8 x 36 kg
8 x 33,5 kg
7 x 31 kg
8 x 28,5 kg
8 x 26 kg
8 x 26 kg
8 x 23,5 kg
8 x 23,5 kg

Dag 3:

A1) BARBELL CURLS 40X0
8 x 35 kg
7 x 35 kg
7 x 35 kg
6 x 35 kg
8 x 30 kg

A2) DIPS 31X0
6 x bw+25 kg
5 x bw+25 kg
5 x bw+22,5 kg
5 x bw+22,5 kg
5 x bw+20 kg

Dag 4:

A) SQUAT 40X0
8 x 90 kg
7 x 90 kg
7 x 90 kg
6 x 90 kg
6 x 90 kg
7 x 85 kg
6 x 85 kg

Så er der også lidt tal i loggen, fint! Der mangler dog en dag og nogle B- og C-øvelser. Ja ja der bliver stadig træner 4-5 gange om ugen afhængig af om jeg overholder mine offdage (hæhæ). Hvad er der sket siden sidst? Jeg aner det ikke. Eller jo, Hus er flyttet herhjem. Den store kødklump. Han fucking stinker ud af røven, men derudover er det okay. Han synes dog jeg gamer for meget, men han skal selvsagt holde sin fucking kæft. Forleden lavede jeg gruppearbejde på DOKK1, her sad der ved siden af os en gruppe piger som ligeledes lavede en eller anden form for gruppearbejde (når de altså ikke snakkede om hvor meget de havde lyst til kage e.l.). Jeg skulle så pisse (hvilket jeg iøvrigt skal hele tiden) og gik derfor på toilet. Da jeg så kom tilbage sad en af tøzerne så og fucking græd. Hvad sker der her, tænkte jeg? Hun følte åbenbart ikke deres gruppearbejde fungerede så godt og at det hun havde lavede til deres fælles projekt helt passede ind. Da fuck. Kan i huske Stram-op-lorten eller kaldte jeg hende stram-op-luderen? Når men hun har ligesom jeg valgt at læse videre og har nu efter 2-3(?) måneder valgt at skifte klasse fordi hun er fucking retarderet og ikke fatter at arbejde sammen med andre. Det er heldigvis ikke min klasse hun er skiftet til, puha. Hus og jeg skal flytte i vores nye lejelighed i næste måned. Dommedag er nær.

Det her er faktisk ok selvom det ikke lige er min genre
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag til træning gik jeg frontalt ind i et af løbebåndene. Lortet virker ikke engang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet minder mig om dengang jeg gik frontalt ind i en SL stang. Jeg har et fint lille ar henover næsen efter dette. Det havde dog været markant sjovere hvis Junior var faldet da han gik ind i løbebåndet, omend det nu var ganske morsomt alligevel. Jeg lavede UH CHINS forleden. 10 reps med T40x0. TUT på ~50 sekunder. Det er vel OK med en kropsvægt på +100. Derefter nogle sæts med 10kg i bæltet. Efter CHINS lavede jeg DB ROWS. En anden dag lavede jeg DB HAMMER CURLS DROPSET. 6 x 23,5kg med T40x0 og drop til 13,5kg for 8 reps. Jeg har også squattet, dette med T5050. Nå, nok om træning, venner. Nu skal vi snakke lidt om de ting som er af mindre betydning. Forleden insisterede min studiegruppe på at mødes to timer før anden undervisning. Jeg spørger så hvorfor dælen vi skal mødes to timer, hvad har I tænkt jer at vi skal nå? "Vi skal strukturere vores kommende opgaver og sådan" I fucking to timer??? ER I FUCKING RETADEREDE? Nå, men jeg kom som planlagt to timer før anden undervisning. Mødet startede med at min studiegruppe satte mig og den anden gut ind i hvad vi skal lave og til hvornår, thi vi typisk ikke er til undervisningen. Det tog vel 5 minutter og det endte med at jeg havde det bedste overblik og skulle forklare den ene som netop havde informeret mig om det selvsamme, hvornår vi skal mødes, hvad vi skal lave inden og hvornår det skal afleveres. 5-10 minutter og hendes hjerne er kaput, mand! På onsdag skal vi fremlægge for auditoriet, det er vel ~70 stykker. I den anledning sagde jeg at jeg naturligvis ikke kunne deltage, da faget er fucking RØV OG NØGLER. Jeg har endnu ikke haft fremmøde til dette fag trods rig mulighed med 8-10 timer ugentlige forelæsninger. Nå, men den ene i gruppen sagde så "hvis du ikke kommer, så bliver du smidt ud af gruppen", altså sådan i sjov. Ha ha ha ha, som om fucking TÅBE. og at jeg ville se hende blive fucking RASENDE. Det lød da ellers meget indbydende. Ingen studiegruppe og et raserianfald jeg kunne huske tilbage på og udbryde i latter. Efter dette havde vi så halvanden time til den planlagte undervisning. Jeg foreslog så at vi kunne gennemgå dagens enme, så jeg kunne komme hjem igen hurtigst muligt. "arh, skal vi ikke liiige dit og dat" Nej, vi skal bare være fucking hurtige og effektive så jeg bruger mindst muligt tid på den her losseplads. Efter nogle få minutter beordrede jeg så til at vi begyndte på dagens emne og det gjorde vi så. Glimrende. Den anden dreng i guppen er meget lig mig mht. undervisning. Han kommer heller ikke og magter heller ikke alt det studiegruppeNONSENS. Det er glimrende, for så er vi altid to mod to og pigerne giver sig ALTID i sidste ende. Til sidst sagde den ene pige dog "skal vi ikke til at mødes to gange i ugen?" Ha Ha, er du fucking idiot?? Så sagde jeg at hun skulle droppe det der pjat eller jeg smider hende ud af gruppen, hvorefter hun grinte lidt, omend hun dog oprigtigt mente det. Så afsluttede jeg med " FARVÆL OG GOD WEEKEND MIN KÆRE STUDIEGRUPPE".
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 277
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVenner! Nu er dommedag nær. Junior og jeg flytter sammen her til den 1. Altså i VORES lejlighed. Jeg håber toilettet har markant bedre sugekraft/skyldekraft end vores nuværende toilet. Jeg er begyndt at lave konsekvent mellemskyld. Junior stoppede faktisk toilettet for 10 minutter siden. Han sendte tre videoer mens han ventede. Video 1: vandet er helt nede men toilettet er stoppet. Video 2: Toiletter er fyldt med vand, men der flyder ikke lortestumper rundt. Video 3: der flyder lortestumper rundt og vandet er helt brunt. Ha ha ha, den utrolige idiooot. Nå, men I tænker sikkert hvordan skolen forløber. Glimrende kan jeg sige jer. Jeg møder op mindre og mindre. I takt med at vi kommer længere og længere hen i forløbet, jo mindre fremmøde har jeg. Jeg er vel til 30% af undervisningen. Forleden skulle vi fremlægge for ~70 stykker i et lortefag som jeg ikke havde haft fremmøde til. Jeg fucking HADER forelæsninger. Ikke forelæsningerne i sig selv, da emnet nu kan være ganske spændende. Men det kræver jo at rammerne omkring også er gode - eller som minimum OK - hvilket sjældent er tilfældet. Om det så er underviseren som er afsindig ringe, Hr eller Fru random ved siden af som sidder med sin iPhone, idioterne bagved som absolut skal snakke uafbrudt i undervisningen, eller idioten foran som sidder på facebook og hvad ved jeg. Ja, eller de obskøne "stole" som får en til at overveje at bidrage til selvmordsstatistikken. Forleden var jeg til et ganske spændende fag og på papiret et interessant emne. Lad mig her præsentere den losseplads jeg befandt mig på. Underviseren skulle formidle emnet 'hormoner'. Fuldstændig monoton toneleje blev der brugt. Undertiden var jeg vitterligt i tvivl om det var en robot eller et menneske. Det lød som de her illustrationsvideoer som ingen lægger stemme til, men blot er lavet via computeren der snakker. FRYGTELIGT. Nå, så sad der tre piger bag mig som snakkede om "Ej, hvor er det bare svært" "hihi, nu sagde hun det der igen" "Eeeiiij har du set det her Caro". Fucking sinker! På et tidspunkt vendte jeg mig om og kiggede hende den ene meget bestemt i øjnene. De fangede budskabet, omend kun for en stund. En eller anden pige ved siden af mig sad med hendes iPhone 2/3 af undervisningens forløb. Foran sad 2 andre og kørte non-stop gennem diverse idiotiske internetsider. Dette, kære venner, var jo blot i det område jeg befandt mig. Jeg forestiller mig at de samme forhold gør sig gældende overalt i auditoriet. Da slog det mig, at det er en umulig opgave at rydde op i lossepladsen, men langt nemmere blot at blive væk fra den. Jeg cyklede hjem med vinden i håret via en vej hvor stort set ingen andre cykler, og tænkte at det var noget så dejlig fredeligt her.
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 277
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVi i høre mere om min og Hus' tilstopning af vores toilet - nej vel, det bliver sgu for trivielt. Det stopper dog stadig hele tiden, forleden stoppede jeg det endda selvom jeg lavede mellemskyl. Vi skulle på min uddannelse her ons-fredag være i skole fra 8-16:30 alle dage til noget de kalder 'eksperter i teams' hvilket i al sin enkelthed går ud på at holde hinanden i hånden. Onsdag havde vi fået besked på at det var meget vigtigt at være mødt og tjekket ind (vi skulle fucking sige vores navn til nogle ansatte så de kunne se vi var mødt op, lol). Jeg møder selvfølgelig op til tiden og ser her at der er står at eventet starter 8:45. UDUELIGHED!!!! Venter til det starter med 2500 andre elever, hvorefter en eller anden fucking idiot holder en tale på ~30 min hvor hun blandt andet gennemgår alle opfindelser/forudsigelser fra tilbage til fremtiden. SPILD AF TID!!! Så ud i vore 'landsbyer' hvor vi skulle arbejde de næste tre dage, her fjoller vi rundt i en to timer og skal i hver gruppe blandt andet udnævne en instagram-ansvarlig. OMFG. Så er der frokost. HERLIGT. EN TIMES FROKOSTPAUSE?!?!?!? Da vores underviser vendte tilbage fra pause underrettede jeg ham om at jeg smuttede nu. OK HEJ VI SES. Næ du med ned til ledelsen på dette 'event' og orienteres om at jeg skulle skrive en STRAFOPGAVE såfremt jeg ikke ville deltage i hele eventet. Nå men nu har jeg altså fri i dag og i morgen i stedet og skal så skrive en eller anden opgave som jeg først får i morgen. Anyway så er opgaven næppe mere omfattende end at skulle være i skole +24 timer på tre dage. I morgen er det FAKING BLACK FRIDAY hvilket jeg har tænkt mig at udnytte. Hvad skal jeg have? Voksenting. En støvsuger, en ny seng og 20 kg whey. Om seks dage får Hus og jeg vores nøgler til lejeligheden. SÅ MÅ VI SGU SE OM VERDEN STADIG STÅR PÅ DAG 7. I går til træning var der to idioter, den ene en 'kendt' bb'er fra de socialemedier og den anden en eller anden krudter der trænede i arbejdshandsker. Jeg håber aldrig jeg skal se på nogen af dem igen. Vi afholdte forresten juleBROkost i sidste weekend, men der er der vist ingen grund til at skrive noget om herinde.
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVANVIIIIIIIIIIIIIIIIID
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag stod jeg op lidt i otte til en besked om at en fra min gruppe var blevet syg. Så aflyste vi dagens arbejde. Dejligt. Jeg er egentligt rimelig tilfreds med min studiegruppe, vi er fire drenge som på mange punkter har de samme forventning eller mangel på samme. De sidste par dage er vi mødt kl 9 og har arbejdet (primært fordeling af opgaver) i et par timer hvorefter vi er taget hjem. Guske tak og lov for at jeg ikke er i gruppe med nogle af de forfærdelige kvindfolk fra mit hold, deres grupper sidder hver dag fra 8-16. MIT HOVED VILLE FORMENTLIG EKSPLODERE. Det ville også være et logistisk helvede hvis jeg skulle medbringe mad og træningstøj. Hus og jeg er forresten flyttet, ikke mere Hotel Mor til os. Flytningen var en hård omgang, gud hvor jeg dog hader at flytte. At alt så skulle ned fra første sal og op på tredje gjorde det ikke just bedre. Vi bor ganske tæt på et Sturcenter og dermed massere af indkøbsmuligheder, hvilket er herligt. Vi er uden tvivl de mest fashionable når vi handler ind i klipklapper og træningstøj. Der er også et motioncenter tilknyttet her hvor vi bor, noget semi-lort der er imidlertid okay muligheder for dips/chins og så er det DB's til 35 kg, det skal nok blive nogle okay PM-træninger. Vi kan se ned til centeret og dets store vindue fra vores lejelighed og vi har da allerede stået et par aftner og begloet et par høns som loller rundt derovre. Hus har fremført den glimrende ide at vi køber en laser og lyser på hønsene og herefter har et stort skilt med teksten "SKAL DU MUNKES I SKIDEREN?!?!" klar. Jeg skider desuden ganske meget for tiden, det føles som om jeg konstant er ved at skide i bukserne. Jeg har da også stoppet vores toilet allerede en gang. Så er det sgu snart jul hva? Hvornår mon RUBE og Ratz kommer ned og træner med os? Nu vil jeg købe blomkål med henblik på konsumering pre-wo. Jeg drikker også en hel del te for tiden.

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHold dig væk fra UG, når du har blomkål i skideren, din idiot.
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1578
Tilmeldt: 31. jul 2008, 17:27
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBillede

FRIENDS. I skrivende stund sidder jeg og drikker kaffe. Det er lækkert. For et par timer siden hjemvendte jeg fra LB træning. Den stod på SPLIT SQUATS, PAUSED OL SQUATS og lidt flere OL SQUATS. Mine squats er blevet ret dybe. De var også dybe før, men de er dybere nu. Nå, men fra jeg kom hjem fra træning til nu, har jeg blot fjollet rundt i mine gule tights. Først råbte jeg lidt ad Junior, så lavede jeg mad, råbte lidt ad Junior imens, så var jeg ude at skide, så læste jeg et skriveri fra DR. MUSKEL. Dernæst ringede jeg til min far i anledning af hans fødselsdag og nu sidder jeg så og drikker en god kop kaffe. Glimrende, venner. Junior og jeg hører til musik og i den anledning synger vi ret meget. Råber og skråler, gad vide om de andre beboere kan høre det? Det sker for det meste flere gange dagligt. Forleden satte jeg noget 90'er musik på og Junior var fucking god til at gætte hvilket nummer det var. "Åh ja, den har jeg fandeme hørt meget i mine unge dage" "Hey hey, er det Cher?". Sangen med Cher gættede han få sekunder efter jeg satte den på. Imponerende. Vi hørte også 80'er og 90'er musik til træning forleden. Der var sgu fart på. Der blev skrålet og danset ret majet. Det er så lækkert til træning når det ikke vrimler med tåber.
Nå, I skal da ikke snydes for en opdatering på skolefronten. I dag kom Tyskland - som i øvrigt er pisse irriterende - for sent til undervisning. Han satte sig på en gymnastikbold, fordi en af lærerne har sagt at det er godt med VARIATION. Hvilket jo heller ikke er dumt, men det er Tyskland. Han er idiot. Her sidder han med krum ryg og udtalt pigeon syndrome. Jeg kan så se at hans mobiltelefon stikker halvt ud af lommen og lader selvfølgelig værre med at gøre ham opmærksom på det, qua han er idiot. Jeg sidder vel de næste 10 min og venter på at den falder ud og KLASK så hamrer den ned i gulvet. HA HA HA.
I sidste uge dukkede jeg op til noget anatomiundervisning. Jeg havde temmelig godt styr på stoffet inden forelæsningen, da jeg havde fremlagt delvist om samme emne. Underviseren vrøvlede absurd meget og jeg gik derfra dummere end da jeg ankom. Efter 40 min stoppede jeg med at lytte efter og sad i stedet og læste slides og kiggede efter lækre damer jeg godt kunne bamse. Det lykkedes mig at finde 5 på samme række jeg godt kunne bamse! og som siv pointerede da jeg fortalte ham det til træning, så skulle jeg have råbt BANKO!!! hehehehe.
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 277
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHuset skrev:Venner! Nu er dommedag nær. Junior og jeg flytter sammen her til den 1. Altså i VORES lejlighed. Jeg håber toilettet har markant bedre sugekraft/skyldekraft end vores nuværende toilet. Jeg er begyndt at lave konsekvent mellemskyld. Junior stoppede faktisk toilettet for 10 minutter siden. Han sendte tre videoer mens han ventede. Video 1: vandet er helt nede men toilettet er stoppet. Video 2: Toiletter er fyldt med vand, men der flyder ikke lortestumper rundt. Video 3: der flyder lortestumper rundt og vandet er helt brunt. Ha ha ha, den utrolige idiooot. Nå, men I tænker sikkert hvordan skolen forløber. Glimrende kan jeg sige jer. Jeg møder op mindre og mindre. I takt med at vi kommer længere og længere hen i forløbet, jo mindre fremmøde har jeg. Jeg er vel til 30% af undervisningen. Forleden skulle vi fremlægge for ~70 stykker i et lortefag som jeg ikke havde haft fremmøde til. Jeg fucking HADER forelæsninger. Ikke forelæsningerne i sig selv, da emnet nu kan være ganske spændende. Men det kræver jo at rammerne omkring også er gode - eller som minimum OK - hvilket sjældent er tilfældet. Om det så er underviseren som er afsindig ringe, Hr eller Fru random ved siden af som sidder med sin iPhone, idioterne bagved som absolut skal snakke uafbrudt i undervisningen, eller idioten foran som sidder på facebook og hvad ved jeg. Ja, eller de obskøne "stole" som får en til at overveje at bidrage til selvmordsstatistikken. Forleden var jeg til et ganske spændende fag og på papiret et interessant emne. Lad mig her præsentere den losseplads jeg befandt mig på. Underviseren skulle formidle emnet 'hormoner'. Fuldstændig monoton toneleje blev der brugt. Undertiden var jeg vitterligt i tvivl om det var en robot eller et menneske. Det lød som de her illustrationsvideoer som ingen lægger stemme til, men blot er lavet via computeren der snakker. FRYGTELIGT. Nå, så sad der tre piger bag mig som snakkede om "Ej, hvor er det bare svært" "hihi, nu sagde hun det der igen" "Eeeiiij har du set det her Caro". Fucking sinker! På et tidspunkt vendte jeg mig om og kiggede hende den ene meget bestemt i øjnene. De fangede budskabet, omend kun for en stund. En eller anden pige ved siden af mig sad med hendes iPhone 2/3 af undervisningens forløb. Foran sad 2 andre og kørte non-stop gennem diverse idiotiske internetsider. Dette, kære venner, var jo blot i det område jeg befandt mig. Jeg forestiller mig at de samme forhold gør sig gældende overalt i auditoriet. Da slog det mig, at det er en umulig opgave at rydde op i lossepladsen, men langt nemmere blot at blive væk fra den. Jeg cyklede hjem med vinden i håret via en vej hvor stort set ingen andre cykler, og tænkte at det var noget så dejlig fredeligt her.Kan du ikke sætte dig længst fremme i auditoriet?
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 512
Tilmeldt: 15. maj 2010, 09:58
Geografisk sted: Jylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 120.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg havde lige skrevet et længere indlæg her til loggen, det forsvandt desværre da jeg trykkede udfør. Endnu værre var det, at jeg var kommer til at "overskrive" min kopi af indlægge ved at have kopieret følgende link.

https://i.imgur.com/dweHYus.mp4Måske jeg skriver det hele igen i morgen.
Sidst rettet af katouler 10. jan 2017, 10:28, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplankatouler skrev:Jeg havde lige skrevet et længere indlæg her til loggen, de forsvandt desværre da jeg trykkede udfør. Endnu værre var det, at jeg var kommer til at "overskrive! min kopi af indlægge ved at have kopieret følgende link.

https://i.imgur.com/dweHYus.mp4Måske jeg skriver det hele igen i morgen.


Hvorfor stopper klippet, før man ser det fede barn flæbe?
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1578
Tilmeldt: 31. jul 2008, 17:27
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg synes karakteren Jacob Ditzel er fucking grineren. Noget jeg også synes er grineren er når Hus om morgenen kommer ind på mit værelse kun i ført underbukser, bar dunk, kasket og hans lange fedtede hår. Han ligner en tysk langturs lastbilchauffør. I dag fik vi installeret en opvaskemaskine, hvilket fryd det bliver ikke længere at skulle vaske op i hånden. Opvaskeren har også efterhånden stået på vores toilet i 1½ måned, nu står der dog i stedet et køleskab. Et køleskab som desværre er så stort at man ikke kan lukke døren hvorfor vi de sidste par dage har både skidt, pisse og tage bad med åben dør. Hus benyttede forleden lejeligheden til at stå og kigge på mig mens jeg sked, hvilket gjorde jeg fik præstations angst ;/ Siden sidst er der sket meget, det har været jul, jeg har ikke spist en eneste julekage i år, jeg spiste til gengæld en hel pakke lakridspiber i løbet af et døgn.Jeg spiste også kanin og blåmuslinger en dag, det var ganske herligt. Derudover har jeg været med til en katolsk bisættelse hvor jeg skulle hjælpe med at bære kisten ud, den var fanme tung godt jeg er over ordenli' bruuüte. Nytårsaften lå jeg syg, sikke noget. Ikke engang at game magtede jeg. Så det slemt. Træningswise går det fint nok, jeg har fundet ud af at jeg er kronisk slap i CG BENCH PRESS. Gad vide hvad jeg egentligt vejer efterhånden, jeg har ikke vejet mig længe. Jeg har spillet +30 timers c0unter-striiike om ugen de sidste mange uger. Hus havde sagt et eller andet om at han havde taget mig i at onanere i går, hvilket jeg lige vil understege ikke passer. Når men jeg skal først i skole igen omkring uge 5-6 stykker og har meget få timer næste semester. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSpiller du CS GO?
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 3969
Tilmeldt: 16. nov 2011, 23:34
Geografisk sted: Aarhus
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 107.50
- Squat: 145.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAssault skrev:Spiller du CS GO?

Det kan du fanme tro! Spiller du?
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4090
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplankatouler skrev:
Assault skrev:Spiller du CS GO?

Det kan du fanme tro! Spiller du?

Har spillet rigtig meget 1.6. Nu spiller jeg GO på net café med nogle venner typisk 4 vs 4. Det er nu et lækkert spil!
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 3969
Tilmeldt: 16. nov 2011, 23:34
Geografisk sted: Aarhus
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 107.50
- Squat: 145.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanOm Mads spiller CS GO? Ha ha ha, nu må jeg le!

Den uduelige kødklump laver ikke andet.

Venner, lillehus fortalte nytårsaften om engang vi var i Italien og hvor han sked i bukserne. Jeg havde fulstændig glemt det og var flad af grin. En dag, friends, så kommer den i detaljer i loggen her.
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 277
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster