Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65574 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049546 indlæg i 100419 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1545
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1542

Følg bodybuilding.dk på

Jeg mangler nogle gode råd! :-)

Udskriv emne


Træning for større muskler og/eller en mere veltrænet krop

Tilbage til Fitness & bodybuilding





Hej.

Jeg er for nylig begyndt i Fitness igen efter et halvandet års pause, da jeg gerne vil tabe mig. Jeg har ikke noget mål for hvor meget jeg skal tabe mig (endnu), men ihvertfald indtil jeg selv mener at jeg er tilfreds.

Vægt: 105 kg
Højde: 1.86
Alder: 19

Jeg vil gerne op i fitness hver dag, som jeg har gjort siden mandags hvor jeg startet. Min træning lyder på at jeg starter med at cykle 10 km på 30 min og så styrketræning bagefter, så jeg er ca i fitness 1 - 1,5 time hver dag. I min kost der har jeg valgt at droppe alt brød, pasta, kartofler og ris. Og holder mig til kød og salat og selvfølgelig kun vand

Mit spørgsmål er så. Er der noget jeg gør forkert her? Skal jeg træne noget andet end at cykle? Vil jeg overhovedet se resultater med min plan her? Med min vægt kommer jeg så til at smide mange kilo på kort tid, hvis jeg er fokuseret på min træning?

Hilsen Nicolai
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 27. jul 2018, 00:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Man kan altid spise mindre og dyrke mere motion, men vil man ikke gerne være muskuløs også? Vil du gerne være større og stærkere, eller vil du bare gerne være tynd og slank? Sæt dig et mål og små del-mål med din træning :)

Det er fint at cykle - altid godt med noget cardio træning - og det kan du også sagtens gøre mens du opbygger muskelmasse.
Styrketræning bør altid indgå i et program, ligemeget om du vil tabe dig eller opbygge muskelmasse.

Det aller vigtigste er altid din kost. Du skal ikke droppe kulhydrater fuldstændig! Hvis du gerne vil tabe dig bør du dog, som du også gør, skrue ned for dem, og skrue op for dit protein og fedt indtag istedet for. Men sørg for at få gode kulhydrater indenbords, så du har energi - især fra havregryn, rugbrød så du får nogle kostfibre og fuldkorn der gør dig mæt i længere tid :)

Jeg vil foreslå du udregner dit basalstofskifte for at finde ud af hvor mange kalorier du har brug for om dagen, og derefter trækker du 500 kalorier fra, fordi du gerne vil tabe dig. Så vil du tabe dig ca. 0,5 kg i ugen, og nu hvor du er ny/har holdt en lang pause, vil du med et godt styrketræningsprogram kunne opbygge muskelmasse og tabe fedt samtidig og se hurtige resultater.

En stor gut som dig skal køre meget mere mad indenbords, end du går og tror! Det skal være god og sund mad kombineret med et godt træningsprogram, hvor du kommer hele kroppens muskler igennem 2 gange om ugen :)

Dit basalstofskite i hvile ligger nok omkring 2200 kalorier, og plus dit aktivietsniveau får det dig op på mellem 3500-4000 kalorier - som du skal bruge bare for at holde kroppen kørende!
- Så du har nok ca. brug for omkring 3000 kalorier dagligt - hvor fordelingen mellem kulhydrat, fedt og protein kunne lyde på hhv. 40, 30 og 30 %. Du kan bruge sidens kostplan funktion herinde til at skrive ned hvad du spiser og holde styr på det.

Så spis en masse sunde madvarer med gode kulhydrater, en masse proteiner og sundt fedt og ram 3000 kcal dagligt, og lav dig et styrketræningsprogram hvor squat, dødløft, bænkpres, kropshævninger og dips indgår - og vigtigst af alt et program, der giver dig lyst til at træne.
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 4. apr 2018, 08:44
Geografisk sted: din mors fisse
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1337.00
- Squat: 1337.00
- Dødløft: 1337.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kalorieunderskud og fysisk aktivitet vil altid virke på en eller anden måde :)


Hvis jeg var dig ville jeg

1) finde en træningspartner eller noget sport/en sportskub.. det at gøre det med andre er bare mere motiverende. Om det så er en makker i centeret, en crossfit box, et løbe eller cykelhold, kampsport eller noget helt 5 er ikke så vigtigt, men det at man har et community og nogen at komme afsted sammen med kan gøre meget for motivationen

2) Hvis du træner i centeret, så prøvat variere det lidt. Jeg ville have det lidt kedeligt med 30 min cykling hver gang.. Måske cyjling nogen dage, intervaller på romaskinen andre dage, elipsetræner en 3 dag osv..igen, for at holde motivationen oppe
Naturvidenskab er sjovt!

http://hufysik.blogspot.dk/
Brugeravatar

 
Reputation point: 235
 
Indlæg: 2629
Tilmeldt: 6. jan 2008, 16:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 137.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 195.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg synes, det lyder som et alt for hårdt program, du har sat op! Vil du bare gerne tabe dig hurtigt, eller vil du opnå et vedvarende vægttab?

Mine bedste råd:
- Følg Morten Elsøe på de social medier, hør hans podcasts og læs bogen “Slut med forbudt”
- Motion har ikke særlig høj værdi prognostisk ift. vægttab. Og man holder kun ved, hvis man er motiveret. Vigtige faktorer for, at man gider holde ved: Socialt aspekt og at man kan se fremskridt
- Læg mærke til dine spisevaner og tænk over, hvor du kan lave små ændringer, som medvirker til færre kalorier. Jo mindre voldsomme ændringer, jo større sandsynlighed er der for, du holder ved
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 64
Tilmeldt: 15. maj 2015, 18:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



For at det ikke skal blive for kompliceret for dig, så bare spis en masse god og sund mad og arbejd røven ud af bukserne og sørg for at lære at lave øvelser korrekt med god teknik, når du skal igang med at træne - så skal du nok se resultater. Efterhånden som du bliver mere eller mindre afhængig din træning (som alle andre gør), så kan du gøre den mere kompliceret og få bedre styr på maden og dit træningsprogram :)
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 4. apr 2018, 08:44
Geografisk sted: din mors fisse
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1337.00
- Squat: 1337.00
- Dødløft: 1337.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Fitness & bodybuilding




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 24 gæster