Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65664 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049568 indlæg i 100421 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 532
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 530

Følg bodybuilding.dk på

Justere makroer - hvornår?

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud





Efter et minicut i foråret på 2,5 mdr. besluttede jeg i midten af juli/starten af august, at der skulle bygges noget masse på - dog uden at det gik for meget ud over fedtprocenten. Jeg har derfor ligget på 2300-2400 kcal dagligt siden og oplevet markant fremgang i styrken i rigtig mange øvelser + jeg kan se forskel på især skuldre, arme og ben. Noget tyder derfor på, at jeg gør et eller andet rigtigt :)

Vægten siger dog kun +100 gram. Dog har jeg ifølge en inbodymåling taget 1,2 kg muskelmasse på og smidt cirka 2,5% fedt siden slutningen af mit cut. Jeg har derfor tænkt på, om jeg måske (halvt) ubevidst har formået at køre en form for reverse diet, hvor de øgede kalorier har bidraget til muskelmasse, mens fedtprocenten så er faldet som resultat af større masse?

Note: Jeg ved hvor meget folk har imod Inbody, og fred være med det. Jeg stoler ikke så meget på fedtprocenten eller angivelsen af muskelmasse; jeg bruger det derimod blot som et redskab til at se, om det går den rigtige eller forkerte vej.

Mine tanker går nu på, om jeg bare skal fortsætte sådan her, og se om jeg stadig vil opleve fremgang (don't fix it if it ain't broken, right?), eller om jeg bør justere mine makroer lidt og evt. øge kalorierne med fx 100 dagligt; ligesom der oprindeligt gøres på reverse diet, hvor man langsomt trapper op, mens kroppen følger med.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 55
Tilmeldt: 26. dec 2015, 01:34
Geografisk sted: Aarhus
 
Styrkeliste
- Dødløft: 90.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hvis du kun har taget 100gr på ser jeg ikke noget i vejen for at øge kalorierne yderligere. Vi vil jo helst gerne spise så meget som muligt/have et så højt ligevægtsindtag som muligt. Hvis du tager for meget på, kan du jo altid nedjustere igen. Til et fremtidigt cut vil det også gavne dig at du kan starte dit cut med så mange kalorier som muligt :)
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 621
Tilmeldt: 23. jan 2012, 21:53
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Kost & kosttilskud




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 16 gæster