Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65564 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1214
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1210

Følg bodybuilding.dk på

Kæresteproblemer (min egen usikkerhed)

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





Jeg har haft min del af problemer igennem livet; lavt selvværd, manglende selvtillid, akne, depression, selvmords tanker og har været ramt af angst og ocd. Jeg har aldrig haft den store succes hos det modsatte køn. Nok bare fordi at jeg i mange år bare kæmpede for at holde hovedet over vande…

Jeg begyndte først at have succes med damerne i starten af tyverne. Jeg er 27 nu. Jeg har virkelig skulle arbejde med mig selv (forskelligartet personlig udvikling), og selvom jeg har haft utallige nederlag, så er jeg kommet virkelig langt. Kvinderne har altid set mig som den søde pæne/lækre fyr. Men som tidligere ikke rigtig har gjort noget for at få punani…i de sidste par år er der sket lidt, men stadigvæk ikke særlig meget. Men er alligevel stolt over hvor meget jeg har udviklet mig.

Sagen er den, at jeg i en alder af 27 nu har haft min første kæreste i 4 måneder. Vi har det virkelig godt sammen! Og hun er virkelig forelsket i mig, og det samme er jeg i hende. Hun har fortalt mig, at på længere sigt, så er jeg den første fyr hun har været sammen med, som hun godt kunne se som far til hendes børn. Jeg kommer godt ud af det med hendes familie og venner, og de er alle sammen glade for mig.

Begrund af min sene debut på dating markedet/Tinder, så har jeg kun været sammen med 5. Og det er inklusiv min nuværende kæreste. Dum som jeg er, så sad vi en dag og snakkede sammen om Tinder. Jeg fik selvfølgelig spurgt ind til hvor mange hun har været sammen med fra Tinder. Svaret var så at hun har været sammen med 32 over de sidste 2,5 år.

Svaret gjorde et eller andet ved mig. Det startede en voldsom usikkerhed i mig, som jeg tidligere ikke har været ramt af. Tankemylderet begyndte…

Jeg ved at hun er helt tilfreds med mig i sengen, og hun syntes jeg er pisse dejlig. Og jeg har hele tiden forsikret hende om, at det er mig der reagerer irrationelt på det tal, og der er ikke noget galt med hende. Hvad hun har lavet i sin fortid rager ikke mig. Jeg kom hurtigt over det, og lagde det til siden.

I går kørte vi gennem en by. Hun genkender så en kirke, og siger hun har været her. Jeg spørger så hvad hun har lavet her, og så siger hun så, at hun havde noget kørende med en fyr fra byen (sexy-time). Igen startede tankemylderet…

Jeg forklarede hende, at jeg ikke gider høre om hvad hun har lavet i sin fortid med andre fyre, når jeg reagerer som jeg gør. Hun gav mig en dybfølt undskyldning, og jeg forsikrede hende om, at jeg virkelig elsker hende…

Til andre der har oplevet en lignende usikkerhed. Eller bare er lidt mere erfarne med forhold end jeg er. Hvordan fanden stopper man sin egen usikkerhed, når den er fuldstændig ubegrundet? Jeg er faktisk ret ligeglad med hvor mange hun har været sammen med. Men alligevel starter usikkerheden i mig, og tallet 32 tænker jeg stadigvæk på engang imellem… Når jeg får de tanker, hvad skal jeg så gøre for at ligesom tænke på noget andet?

Håber i kan hjælpe guys.
never argue with a fool he will only bring you down to his lv, and beat you with experience.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 215
Tilmeldt: 24. feb 2007, 11:59
Geografisk sted: køge
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Du skal bare indse at hun er sammen med dig og kun dig og det er hun for en grund. I har været sammen i 4 måneder og hun har allerede sagt de ting til dig ang. at være far til hendes børn, så går det nok fint nok buddy;)

Det er fuldstændig ligemeget, som du selv siger, hvor mange man har været sammen med og du skal huske på er der en grund til hun ikke kørte videre med kirkefyren;)

Jeg har ikke nogle konkrete råd til angst osv. udover bare at huske på at slå koldt vand i blodet og huske på hun er sammen med DIG og ikke andre. At hun giver dig en dybfølt undskyldning når du tilkendegiver din ubehag omkring hendes historier, viser bare hun virkelig er interesseret i din mentale tilstand og at i har det godt sammen.
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 477
Tilmeldt: 18. feb 2013, 16:37
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 10.00
- Squat: 20.00
- Dødløft: 30.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Der er jo en grund til, at lige netop du ikke bare er endnu en af hendes Tinder scoringer :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 2375
Tilmeldt: 24. jun 2010, 16:01
Geografisk sted: Fyn
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 134.20
- Squat: 155.40
- Dødløft: 206.60
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Du må blot lære at leve med denne slags. Det bliver lettere med tiden.

Jeg vil dog mene at usikkerheden er et større problem for din kæreste, jf. hun høvler sig igennem 32 personer på så kort tid. Mindes selv jeg lavede lignende stunt da jeg var yngre og ulykkelig. Så som NGS indikerer, giver du hende noget som andre ikke har kunne før.
Brugeravatar
 
Reputation point: 235
 
Indlæg: 1897
Tilmeldt: 11. apr 2009, 15:50
Geografisk sted: Vesterbro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 9.00
- Squat: 18.00
- Dødløft: 27.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Om hun er har været sammen med 5 eller 32 på den givne tid er vel for sin sags skyld ligegyldigt. Du holder af hende og hun holder af dig. Lad det ligge, og glæd dig over at du åbenbart må have gjort et eller andet rigtigt, som andre fyre ikke kunne gøre.

Det kan godt være at 32 lyder som meget, men lige nu er jeg oppe på 20(nye) siden januar 2016. Det er på ingen måde lykken, det er kun tidsfordriv, og jeg garanterer for, at hun har haft det på samme måde. Man stopper først når man finder en der er værd at stoppe for, og det har du åbenbart været.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 44
Tilmeldt: 7. jan 2014, 21:02
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 90.00
- Squat: 120.00
- Dødløft: 120.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Fuck da det, og det er pisse ligegyldigt om du er hendes bedste knald eller ej. Hun elsker dig, og hun valgte dig ud af 32 fyre, det må sgu da være en nice følelse, hvis det var mig havde jeg bedt hende om at lade vær med at nævne noget med dem igen, og tænke i won mortherfuckers!

Det eneste som skulle gøre jeg ville droppe hende grundet det, er hvis det har været danske rocker drenge eller ghetto perkere. Lad vær med at være usikker på dig selv, du er som du er. Er du tilfreds med dig selv, så lad vær med at lade det andet gå dig på. Og husk på angst er ofte kun noget som sker inde i dit hoved, træk vejret dybt.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 12
Tilmeldt: 27. dec 2016, 15:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Indse at kvinder har som regel flere sexpartnere end fyre, og sådan er det.
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 447
Tilmeldt: 9. aug 2014, 19:21
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.00
- Squat: 35.00
- Dødløft: 40.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Glæd dig over, at hun har valgt dig ud af 32 :)
#TEAMSJONAS 2014 #Hejhejpik
I was 135 pounds and then I ate steroids for every meal then i weighed 500 pounds because I took hippo steroids and my biceps exploded and hippo muscle flew everywhere and landed on my grandmas face.
 
Reputation point: 260
 
Indlæg: 2304
Tilmeldt: 16. jun 2007, 13:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 54 gæster