Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65682 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049574 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
mr. ox skrev:Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
Tak for dit bidrag, det var super. Jeg har læst lidt i din blog, og kan se du har prøvet begge tilgange. Jeg har ikke noget imod at veje min mad, hvis det er det der giver det bedste resultat. Hvilken approach har givet dig de bedste resultater ? "bulker" du mere "lean" nu end før ? Og hvordan synes i/ du det fungerer under cut, hvor man lidt bliver nødt til at undertrykke disse signaler?
Andre må også rigtig gerne komme med deres erfaring, hvis de har prøvet begge dele, og hvad der så har givet de bedste resultater? Er der nogen der tæller kalorier og ikke synes det intuitive fungerer ?
mr. ox skrev:Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
Tak for dit bidrag, det var super. Jeg har læst lidt i din blog, og kan se du har prøvet begge tilgange. Jeg har ikke noget imod at veje min mad, hvis det er det der giver det bedste resultat. Hvilken approach har givet dig de bedste resultater ? "bulker" du mere "lean" nu end før ? Og hvordan synes i/ du det fungerer under cut, hvor man lidt bliver nødt til at undertrykke disse signaler?
Andre må også rigtig gerne komme med deres erfaring, hvis de har prøvet begge dele, og hvad der så har givet de bedste resultater? Er der nogen der tæller kalorier og ikke synes det intuitive fungerer ?
Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
Tak for dit bidrag, det var super. Jeg har læst lidt i din blog, og kan se du har prøvet begge tilgange. Jeg har ikke noget imod at veje min mad, hvis det er det der giver det bedste resultat. Hvilken approach har givet dig de bedste resultater ? "bulker" du mere "lean" nu end før ? Og hvordan synes i/ du det fungerer under cut, hvor man lidt bliver nødt til at undertrykke disse signaler?
Andre må også rigtig gerne komme med deres erfaring, hvis de har prøvet begge dele, og hvad der så har givet de bedste resultater? Er der nogen der tæller kalorier og ikke synes det intuitive fungerer ?
Jeg har akkurat lige så god fremgang nu, som dengang jeg talte kalorier. Hvis ikke bedre, for nu er der mere tid/energi til at træne hårdt og restituere lige så hårdt.
Jeg har, siden jeg afsluttede mit cut i maj, taget 3 kg på, hvilket må siges at være ret lean.
Jeg synes ikke man behøver undertrykke appetitsignalerne under cut, men brug dem som en rettesnor. Ergo, spis dig ikke så mæt som på bulk.
Julius626 skrev:Det kan være udmærket at køre flexible dieting/iffym i en periode, da det giver dig en god indikator for hvad macros er i forskellige madvarer. Jeg er dog enig med Nick i at det skal tages med et gran salt.
Hvis du stort set spiser det samme, og vejer din bw, således at du kan se om din vægt stiger, så vil jeg påstå at det er et rimelig fornuftigt værktøj. Hvis du spiser 100 nye ting hver dag, og aldrig vejer dig, så er det langt fra optimalt.
Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
Tak for dit bidrag, det var super. Jeg har læst lidt i din blog, og kan se du har prøvet begge tilgange. Jeg har ikke noget imod at veje min mad, hvis det er det der giver det bedste resultat. Hvilken approach har givet dig de bedste resultater ? "bulker" du mere "lean" nu end før ? Og hvordan synes i/ du det fungerer under cut, hvor man lidt bliver nødt til at undertrykke disse signaler?
Andre må også rigtig gerne komme med deres erfaring, hvis de har prøvet begge dele, og hvad der så har givet de bedste resultater? Er der nogen der tæller kalorier og ikke synes det intuitive fungerer ?
Jeg har akkurat lige så god fremgang nu, som dengang jeg talte kalorier. Hvis ikke bedre, for nu er der mere tid/energi til at træne hårdt og restituere lige så hårdt.
Jeg har, siden jeg afsluttede mit cut i maj, taget 3 kg på, hvilket må siges at være ret lean.
Jeg synes ikke man behøver undertrykke appetitsignalerne under cut, men brug dem som en rettesnor. Ergo, spis dig ikke så mæt som på bulk.
mr. ox skrev:Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
Tak for dit bidrag, det var super. Jeg har læst lidt i din blog, og kan se du har prøvet begge tilgange. Jeg har ikke noget imod at veje min mad, hvis det er det der giver det bedste resultat. Hvilken approach har givet dig de bedste resultater ? "bulker" du mere "lean" nu end før ? Og hvordan synes i/ du det fungerer under cut, hvor man lidt bliver nødt til at undertrykke disse signaler?
Andre må også rigtig gerne komme med deres erfaring, hvis de har prøvet begge dele, og hvad der så har givet de bedste resultater? Er der nogen der tæller kalorier og ikke synes det intuitive fungerer ?
Jeg har akkurat lige så god fremgang nu, som dengang jeg talte kalorier. Hvis ikke bedre, for nu er der mere tid/energi til at træne hårdt og restituere lige så hårdt.
Jeg har, siden jeg afsluttede mit cut i maj, taget 3 kg på, hvilket må siges at være ret lean.
Jeg synes ikke man behøver undertrykke appetitsignalerne under cut, men brug dem som en rettesnor. Ergo, spis dig ikke så mæt som på bulk.
Super indspark og godt resultat.
Kender du andre/et flertal, som oplever et lige så godt resultat/fremgang ved et intuitivt madindtag, som hvis de har talt kalorier/makroer før ?
Det kunne jo være, du var meget god til at praktisere approachen, og majoriteten er en anden.
Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
Tak for dit bidrag, det var super. Jeg har læst lidt i din blog, og kan se du har prøvet begge tilgange. Jeg har ikke noget imod at veje min mad, hvis det er det der giver det bedste resultat. Hvilken approach har givet dig de bedste resultater ? "bulker" du mere "lean" nu end før ? Og hvordan synes i/ du det fungerer under cut, hvor man lidt bliver nødt til at undertrykke disse signaler?
Andre må også rigtig gerne komme med deres erfaring, hvis de har prøvet begge dele, og hvad der så har givet de bedste resultater? Er der nogen der tæller kalorier og ikke synes det intuitive fungerer ?
Jeg har akkurat lige så god fremgang nu, som dengang jeg talte kalorier. Hvis ikke bedre, for nu er der mere tid/energi til at træne hårdt og restituere lige så hårdt.
Jeg har, siden jeg afsluttede mit cut i maj, taget 3 kg på, hvilket må siges at være ret lean.
Jeg synes ikke man behøver undertrykke appetitsignalerne under cut, men brug dem som en rettesnor. Ergo, spis dig ikke så mæt som på bulk.
Super indspark og godt resultat.
Kender du andre/et flertal, som oplever et lige så godt resultat/fremgang ved et intuitivt madindtag, som hvis de har talt kalorier/makroer før ?
Det kunne jo være, du var meget god til at praktisere approachen, og majoriteten er en anden.
Langt de fleste af mine PT-klienter har succes med at bruge en struktureret kosttilgang og deres appetit som rettesnor for deres kostindtag (:
mr. ox skrev:Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
Tak for dit bidrag, det var super. Jeg har læst lidt i din blog, og kan se du har prøvet begge tilgange. Jeg har ikke noget imod at veje min mad, hvis det er det der giver det bedste resultat. Hvilken approach har givet dig de bedste resultater ? "bulker" du mere "lean" nu end før ? Og hvordan synes i/ du det fungerer under cut, hvor man lidt bliver nødt til at undertrykke disse signaler?
Andre må også rigtig gerne komme med deres erfaring, hvis de har prøvet begge dele, og hvad der så har givet de bedste resultater? Er der nogen der tæller kalorier og ikke synes det intuitive fungerer ?
Jeg har akkurat lige så god fremgang nu, som dengang jeg talte kalorier. Hvis ikke bedre, for nu er der mere tid/energi til at træne hårdt og restituere lige så hårdt.
Jeg har, siden jeg afsluttede mit cut i maj, taget 3 kg på, hvilket må siges at være ret lean.
Jeg synes ikke man behøver undertrykke appetitsignalerne under cut, men brug dem som en rettesnor. Ergo, spis dig ikke så mæt som på bulk.
Super indspark og godt resultat.
Kender du andre/et flertal, som oplever et lige så godt resultat/fremgang ved et intuitivt madindtag, som hvis de har talt kalorier/makroer før ?
Det kunne jo være, du var meget god til at praktisere approachen, og majoriteten er en anden.
Langt de fleste af mine PT-klienter har succes med at bruge en struktureret kosttilgang og deres appetit som rettesnor for deres kostindtag (:
Hej Nick
Undskyld jeg slet ikke fik svaret tilbage på den her. Men tak for det, det lyder jo overvejende godt og kan se det er en approach, som fungere lige så godt, som kalorie-makro tracking hos flertallet så, hvorfra man delvis må kunne konkludere, at kalorietælling ikke er en bedre tilgang
Julius626 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:mr. ox skrev:Nick9000 skrev:Jeg mener kalorietælling og vejning af mad er spildte kræfter for langt de fleste. Det er ikke nogen langtidsholdbar løsning, og man får alligevel kun et meget upræcist estimat. Næringsindholdet varierer i de samme fødevarer, hvor stor en del af næringen der er tilgængelig er i høj grad forskelligt, og den termogene effekt er forskellig. For slet ikke at snakke om variationer i energiforbruget fra dag til dag.
Jeg har uddybbet disse ting i denne artikel:
https://gunsogglutes.wordpress.com/2016 ... ostplaner/
Tak for dit bidrag, det var super. Jeg har læst lidt i din blog, og kan se du har prøvet begge tilgange. Jeg har ikke noget imod at veje min mad, hvis det er det der giver det bedste resultat. Hvilken approach har givet dig de bedste resultater ? "bulker" du mere "lean" nu end før ? Og hvordan synes i/ du det fungerer under cut, hvor man lidt bliver nødt til at undertrykke disse signaler?
Andre må også rigtig gerne komme med deres erfaring, hvis de har prøvet begge dele, og hvad der så har givet de bedste resultater? Er der nogen der tæller kalorier og ikke synes det intuitive fungerer ?
Jeg har akkurat lige så god fremgang nu, som dengang jeg talte kalorier. Hvis ikke bedre, for nu er der mere tid/energi til at træne hårdt og restituere lige så hårdt.
Jeg har, siden jeg afsluttede mit cut i maj, taget 3 kg på, hvilket må siges at være ret lean.
Jeg synes ikke man behøver undertrykke appetitsignalerne under cut, men brug dem som en rettesnor. Ergo, spis dig ikke så mæt som på bulk.
Super indspark og godt resultat.
Kender du andre/et flertal, som oplever et lige så godt resultat/fremgang ved et intuitivt madindtag, som hvis de har talt kalorier/makroer før ?
Det kunne jo være, du var meget god til at praktisere approachen, og majoriteten er en anden.
Langt de fleste af mine PT-klienter har succes med at bruge en struktureret kosttilgang og deres appetit som rettesnor for deres kostindtag (:
Hej Nick
Undskyld jeg slet ikke fik svaret tilbage på den her. Men tak for det, det lyder jo overvejende godt og kan se det er en approach, som fungere lige så godt, som kalorie-makro tracking hos flertallet så, hvorfra man delvis må kunne konkludere, at kalorietælling ikke er en bedre tilgang
Jeff Nippard lavede en video omkring det i går, hvor han gennemgår nogle studier omkring intuitiv eating, og hvordan han vil anbefale at man går fra IIFYM til intuitiv eating.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 24 gæster