Kostplan fra d. 03-03-2016
FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (6:00 - 7:59)
Æggeblomme 1 stk,4 stk.13,21,224,8280,8
Æggehvide 1 stk,4 stk.13,21,2057,6
Peberfrugt, rød40 g0,361,840,129,88
Soltørrede Tomater50 g5,517,51,25103,25
Løg 1stk,1 stk.1,06,00,229,8
Tidsrum: 6:00 - 7:5933,26 (27.4%)27,74 (22.5%)26,37 (48.6%)481,33
MIddag (10:00 - 11:59)
Spinat, hakket, frosset100 g2,12,90,524,5
Kidney Beans, røde100 g6,917,80,6104,2
Æggehvide 1 stk,3 stk.9,90,9043,2
Æggeblomme 1 stk,3 stk.9,90,918,6210,6
Tidsrum: 10:00 - 11:5928,8 (29.3%)22,5 (23%)19,7 (44.8%)382,5
Snack (14:00 - 15:59)
Avocado100 g1,914,213,1182,3
Peanutbutter10 g2,2625,465,64
Tidsrum: 14:00 - 15:594,16 (6.5%)16,2 (25.9%)18,5 (65.6%)247,94
aftensmad (18:00 - 19:59)
Pasta organic100 g46,67301315,68
Grøntsagsblanding, Romanesco100 g2,03,00,020
Tun I Olie120 g29,88012,48231,84
Tidsrum: 18:00 - 19:5978,55 (55%)33 (23.3%)13,48 (20.6%)567,52
Daglig total144,7799,4478,051679,29
Energi fordeling34.3%23.6%41.8%