Kostplan fra d. 03-04-2017
FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (6:00 - 7:59)
Havregryn100 g13,268,26,5384,1
Skummetmælk500 g17,5240,5170,5
Tidsrum: 6:00 - 7:5930,7 (21.7%)92,2 (66.4%)7 (11.4%)554,6
Måltid (12:00 - 13:59)
Rugbrød, Kohberg, Solsikke200 g12728408
Hel æg 1 stk,1 stk.6,60,66,284,6
Smør25 g0,130,1520,3183,82
Kyllingebryst, Pålægmesteren125 g27,51,882,5140,02
Tidsrum: 12:00 - 13:5946,23 (22.5%)74,63 (36.3%)37 (40.8%)816,44
Måltid (18:00 - 19:59)
Gulerod200 g1,417,60,883,2
Ærter, fine dybfrost200 g12,225,41,4163
Skummetmælk500 g17,5240,5170,5
Pasta150 g16,5961,5463,5
Tidsrum: 18:00 - 19:5947,6 (21.4%)163 (74.1%)4,2 (4.1%)880,2
Daglig total124,53329,8348,22251,24
Energi fordeling22%58.5%19.2%