Kostplan fra d. 10-04-2012
FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (6:00 - 7:59)
Hørfrø Brød, Gamle Mølle100 g7,626,09,0215,4
Makrel i tomat, Saabye125 g13,75610,5173,5
Mandel30 g6,158,8211,73165,45
Tidsrum: 6:00 - 7:5927,5 (19.5%)40,82 (28.9%)31,23 (50.4%)554,35
Måltid (8:00 - 9:59)
Havregryn, finvalsede100 g14,057,07,0347
Tidsrum: 8:00 - 9:5914 (16.1%)57 (65.7%)7 (18.2%)347
Måltid (14:00 - 15:59)
Gulerod224 g1,5719,710,993,22
Rødbede, rå144 g2,4516,420,4379,35
Hvidkål340 g4,0823,80111,52
Torskerogn, konserves200 g27,45,47,4197,8
Tidsrum: 14:00 - 15:5935,5 (29.1%)65,33 (54.1%)8,73 (15%)481,89
Måltid (16:00 - 17:59)
Æble 1stk,2 stk.1401173
Appelsin 1stk,2 stk.2241,4116,6
Bodylab Whey 10035 g28,01,81,7134,5
Tidsrum: 16:00 - 17:5931 (29.2%)65,8 (61.3%)4,1 (8.5%)424,1
Måltid (18:00 - 19:59)
Hørfrø Brød, Gamle Mølle200 g15,25218430,8
leverpostej, Egelykke70 g74,99,8135,8
Hamburgerryg, Egelykke45 g8,550,451,852,2
Tidsrum: 18:00 - 19:5930,75 (19.4%)57,35 (36.9%)29,6 (42.2%)618,8
Måltid (20:00 - 21:59)
Kylling filet 130 g29,903,9154,7
Grøntsagsblanding, køkkengrønt675 g13,5271,35174,15
Mandel50 g10,2514,719,55275,75
Tidsrum: 20:00 - 21:5953,65 (35.1%)41,7 (27.2%)24,8 (35.8%)604,6
Måltid (22:00 - 23:59)
Skæreost 30%50 g14,50,58132
Hel æg 1 stk,2 stk.13,21,212,4169,2
Hørfrø Brød, Gamle Mølle50 g3,8134,5107,7
Tidsrum: 22:00 - 23:5931,5 (30.4%)14,7 (13.7%)24,9 (52.9%)408,9
Daglig total223,9342,7130,363439,64
Energi fordeling25.9%39.8%34%