Kostplan fra d. 10-04-2012
FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (6:00 - 7:59)
Torskerogn, konserves200 g27,45,47,4197,8
Rugbrød, Schuldstad, Skovmand100 g5,037,02,0186
Bodylab Whey 10060 g483,092,91230,55
Skummetmælk500 g17,5240,5170,5
Tidsrum: 6:00 - 7:5997,9 (49.5%)69,49 (35.2%)12,81 (13.8%)784,85
Måltid (10:00 - 11:59)
Kylling filet 200 g4606238
Rugbrød, Schuldstad, Skovmand100 g5,037,02,0186
Tidsrum: 10:00 - 11:5951 (48.1%)37 (34.9%)8 (17%)424
Måltid (12:00 - 13:59)
Tun I vand50 g12,600,554,9
Mayonnaise50 g0,550,0540362,4
Rugfler, Hatting2 stk.15506314
Tidsrum: 12:00 - 13:5928,15 (15.3%)50,05 (27.4%)46,5 (56.6%)731,3
Måltid (18:00 - 19:59)
Bodylab Whey 10040 g322,061,94153,7
Skummetmælk200 g79,60,268,2
Kokosmælk360 g7,27,261,2608,4
Tidsrum: 18:00 - 19:5946,2 (22.2%)18,86 (8.7%)63,34 (68.3%)830,3
Måltid (20:00 - 21:59)
Oksekød, hakket 5-8%350 g73,5022,75498,75
Brune Ris, Rå80 g7,261,282,32294,8
Hakkede tomater, Det italiensk500 g615,55131
Tidsrum: 20:00 - 21:5986,7 (37.2%)76,78 (32.9%)30,07 (29.2%)924,55
Daglig total309,95252,18160,723695
Energi fordeling33.5%27.3%39%