Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65682 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049574 indlæg i 100422 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1383
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1380

Følg bodybuilding.dk på

Kulhydrat Guiden - alt hvad du bør vide om kulhydrater


Diskussion af artiklerne i arkivet

Tilbage til Artikel-diskussion





Læs artiklen her:

artikler/kost-kosttilskud/kost-kosttilskud/kulhydrat-guiden---alt-hvad-du-br-vide-om-kulhydrater.html

Stil spørgsmål eller kom med dine kommentar til artiklen i denne tråd.
Brugeravatar
Administrator
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 3061
Tilmeldt: 3. mar 2005, 00:09
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Når der blot står angivet at siden er forfatter kan det være en smule svært at lave kildekritik. Hvem er egentlig forfatter af givne artikel?
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 243
Tilmeldt: 16. jun 2012, 13:16
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Arbsorb skrev:Når der blot står angivet at siden er forfatter kan det være en smule svært at lave kildekritik. Hvem er egentlig forfatter af givne artikel?


Nu behøver man ikke en forfatter for at lave kildekritik - men ellers er jeg enig i at alle artiklerne bør have forfattere.
Brugeravatar
Månedens skribent: Januar 2008 Månedens skribent: Februar 2009 Månedens skribent: September 2009
Admin
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 10579
Tilmeldt: 3. maj 2007, 01:14
Geografisk sted: Copenhagen
 
Træner her: The Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



At det først er nu videnskabsfolk er blevet enige om at kulhydrater feder, er godt nok skræmmende.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: 2. jan 2012, 12:40
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



El Patron skrev:At det først er nu videnskabsfolk er blevet enige om at kulhydrater feder, er godt nok skræmmende.

Er de da det? Troede ellers det var kalorier, der gjorde folk fede.
Brugeravatar
Chef-moderator
 
Reputation point: 470
 
Indlæg: 22464
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplan



Er de da det? Troede ellers det var kalorier, der gjorde folk fede.

Kalorieoverskud ja :D
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: 3. apr 2012, 14:56
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Garik skrev:
El Patron skrev:At det først er nu videnskabsfolk er blevet enige om at kulhydrater feder, er godt nok skræmmende.

Er de da det? Troede ellers det var kalorier, der gjorde folk fede.


De er sikkert ikke alle enige, men der er flere der enige end tidligere også dem der står for kostråd osv.
Men nej jeg tror ikke på at en kalorie er en kalorie. Så enkelt er det ikke.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: 2. jan 2012, 12:40
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Et par fejl jeg faldt over ved hurtig gennemlæsning:

-Glukose omdannes ikke til ATP, men til CO2 og vand. Der dannes dog ATP (og GTP) under denne nedbrydning.

- Pyruvat omdannes ikke til pyruvat dehydrogenase. Pyruvat dehydrogenase er et enzym der omdanner pyruvat til acetyl-CoA, der så indgår i TCA-cyklus.

- Fedt stimulerer til insulinsekretion. Det samme gør protein. Det fremgår ikke helt tydeligt at det er den langsommere tømning af mavesækken, som gør at insulinresponset mindskes. Desuden vil hæmningen være mindskning af peak koncentrationer og ikke nødvendigvis den samlede insulinsekretion efter et måltid.

- Synes det er problematisk at forfatteren (hvem det så end er) konkluderer at kulhydrater er synderen på baggrund af fedmeepidemien i USA. Dette er mangel på objektivitet.

Ellers ser det rigtig fint ud.
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 2272
Tilmeldt: 21. apr 2011, 17:24
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



El Patron skrev:
Garik skrev:
El Patron skrev:At det først er nu videnskabsfolk er blevet enige om at kulhydrater feder, er godt nok skræmmende.

Er de da det? Troede ellers det var kalorier, der gjorde folk fede.


De er sikkert ikke alle enige, men der er flere der enige end tidligere også dem der står for kostråd osv.
Men nej jeg tror ikke på at en kalorie er en kalorie. Så enkelt er det ikke.


En kalorie er en kalorie. Defineret ved den energi det kræves at opvarme 1g vand fra 14,5 C til 15,5 C. Det svarer til 4,18 J. Du kan jo prøve at lave nogle forsøg, men jeg er sikker på du vil ramme nogenlunde samme resultat.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 365
Tilmeldt: 16. apr 2010, 13:16
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nu handler det for kroppen heller ikke om at opvarme vand fra 14,5 til 15,5 grader. FIT værdien for diverse makronæringsstoffer er ret så forskellig
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplan



Badejern skrev:
El Patron skrev:
Garik skrev:
El Patron skrev:At det først er nu videnskabsfolk er blevet enige om at kulhydrater feder, er godt nok skræmmende.

Er de da det? Troede ellers det var kalorier, der gjorde folk fede.


De er sikkert ikke alle enige, men der er flere der enige end tidligere også dem der står for kostråd osv.
Men nej jeg tror ikke på at en kalorie er en kalorie. Så enkelt er det ikke.


En kalorie er en kalorie. Defineret ved den energi det kræves at opvarme 1g vand fra 14,5 C til 15,5 C. Det svarer til 4,18 J. Du kan jo prøve at lave nogle forsøg, men jeg er sikker på du vil ramme nogenlunde samme resultat.



Nu er der jo ingen der rigtig ved hvordan kroppen reagerer på alle fødevarer miljø og fysik osv. jeg mener at en det er noget naivt at tro at en kalorie er en kalorie i fødevare vel og mærke. Selvom det er en almen forståelse at indenfor fysikkens verden.
Jeg er sikker på at Gary Taubes har mange rigtige pointer i at insulin er det fedt lagrene hormon og at det ikke handler om kalorier ind og kalorier ud.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: 2. jan 2012, 12:40
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



El Patron skrev:Nu er der jo ingen der rigtig ved hvordan kroppen reagerer på alle fødevarer miljø og fysik osv. jeg mener at en det er noget naivt at tro at en kalorie er en kalorie i fødevare vel og mærke. Selvom det er en almen forståelse at indenfor fysikkens verden.
Jeg er sikker på at Gary Taubes har mange rigtige pointer i at insulin er det fedt lagrene hormon og at det ikke handler om kalorier ind og kalorier ud.

Insulin stimulerer til lipogenese, ja, men det kræver jo at der er kalorieoverskud.
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 2272
Tilmeldt: 21. apr 2011, 17:24
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ja! men han mener også at man kan spise fedt og protein i de forhold man lyster uden at tage nævneværdigt på.
Fordi at det ikke udløser de samme mængder insulin som kulhydrater.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: 2. jan 2012, 12:40
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



El Patron skrev:Ja! men han mener også at man kan spise fedt og protein i de forhold man lyster uden at tage nævneværdigt på.
Fordi at det ikke udløser de samme mængder insulin som kulhydrater.


arrr tror du selv på den?
det vil jo igen i sidste ende komme til at afhænge af den mængde energi du indtager vs den energi du bruger..
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 195
Tilmeldt: 8. mar 2010, 17:36
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 165.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



essensen skrev:
Arbsorb skrev:Når der blot står angivet at siden er forfatter kan det være en smule svært at lave kildekritik. Hvem er egentlig forfatter af givne artikel?


Nu behøver man ikke en forfatter for at lave kildekritik - men ellers er jeg enig i at alle artiklerne bør have forfattere.


Det har du jo ganske ret i, dog vil jeg mene at muligheden for at tjekke forfatterens uddannelse samt eventuelle andre udgivelser, er relevant i forhold til kildekritik.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 243
Tilmeldt: 16. jun 2012, 13:16
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jev skrev:
El Patron skrev:Ja! men han mener også at man kan spise fedt og protein i de forhold man lyster uden at tage nævneværdigt på.
Fordi at det ikke udløser de samme mængder insulin som kulhydrater.


arrr tror du selv på den?
det vil jo igen i sidste ende komme til at afhænge af den mængde energi du indtager vs den energi du bruger..


Tjaa! jeg tror langt fra det er så firkantet at det bare handler om kalorier ind kalorier ud. Men syntes da du skulle læse bogen why we get fat og good calories bad calories hvis det interessere dig. Han har desuden lavet mange interviews hvor han fortæller om sine teorier som han baserer på videnskablige undersøgelser og antropologiske studier.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: 2. jan 2012, 12:40
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



El Patron skrev:
Jev skrev:
El Patron skrev:Ja! men han mener også at man kan spise fedt og protein i de forhold man lyster uden at tage nævneværdigt på.
Fordi at det ikke udløser de samme mængder insulin som kulhydrater.


arrr tror du selv på den?
det vil jo igen i sidste ende komme til at afhænge af den mængde energi du indtager vs den energi du bruger..


Tjaa! jeg tror langt fra det er så firkantet at det bare handler om kalorier ind kalorier ud. Men syntes da du skulle læse bogen why we get fat og good calories bad calories hvis det interessere dig. Han har desuden lavet mange interviews hvor han fortæller om sine teorier som han baserer på videnskablige undersøgelser og antropologiske studier.


Prøv at læse denne her, der netop forholder sig til Taubes' og andre kulhydratforskrækkede personers standpunkter:
http://gettingstronger.org/wp-content/plugins/wordpress-toolbar/toolbar.php?wptbto=http%3A%2F%2Fweightology.net%2Fweightologyweekly%2F%3Fpage_id%3D319&wptbhash=aHR0cDovL2dldHRpbmdzdHJvbmdlci5vcmcvMjAxMS8wMi9kb2VzLWluc3VsaW4tbWFrZS15b3UtZmF0Lzx3cHRiPkRvZXMgaW5zdWxpbiBtYWtlIHlvdSBmYXQ%2FPHdwdGI%2BaHR0cDovL2dldHRpbmdzdHJvbmdlci5vcmc8d3B0Yj5HZXR0aW5nIFN0cm9uZ2Vy

EDIT: Og deres store, store frygt for insulin..
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 2022
Tilmeldt: 26. apr 2010, 20:34
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Det var en god og dejlig gennemgang af kulhydrater (f.eks. Bodylab Carbs)
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 678
Tilmeldt: 9. maj 2011, 12:31
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hej alle!

Jeg har lige læst artiklen og faldt over et spørgsmål.

Dette er citeret fra artiklen.

"Glukoneogenesen er faktisk det modsatte af glukolysen. Hvor glukolysen giver ATP, ved spaltning af glukose, så kræver glukoneogenesen ATP, for at fremstille glukose. Og når der skal fremstilles glukose, så kan man nok godt regne ud at det sker i situation hvor fødevareindtaget, eller mere specifikt, kulhydratindtaget er ekstremt lav. Den påkrævede ATP fremstilles ved fedtsyre-oxidation i leverens mitokondrier. Der dannes her ketonstoffer, som samtidig giver store mængder ATP. Denne ATP bruges til dannelsen af glukose. Gluconeogenesen kan fremstille glukose udfra mange forskellige biokemiske molekyler. F.eks. kan der dannes glukose fra visse aminosyrer."

Sådan som jeg læser det, så får du samme gode egenskaber fra kulhydrat (glukose som kroppen har brug for) fra sunde fedtstyre og visse aminosyre. Ergo ville du på en diæt med lavt kulhydrat indtag og højt fedt indtag + supplerende aminostyre (højt protein indtag er en selvfølge) få de samame gode sager som vidst man indtog et højt antal kulhydrater eller almindeligt.

Er der noget jeg har misforstået? Så må i kloge hoveder gerne råbe op :D

På forhånd tak, og god dag!
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 27
Tilmeldt: 14. sep 2013, 09:37
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Shest skrev:Hej alle!

Jeg har lige læst artiklen og faldt over et spørgsmål.

Dette er citeret fra artiklen.

"Glukoneogenesen er faktisk det modsatte af glukolysen. Hvor glukolysen giver ATP, ved spaltning af glukose, så kræver glukoneogenesen ATP, for at fremstille glukose. Og når der skal fremstilles glukose, så kan man nok godt regne ud at det sker i situation hvor fødevareindtaget, eller mere specifikt, kulhydratindtaget er ekstremt lav. Den påkrævede ATP fremstilles ved fedtsyre-oxidation i leverens mitokondrier. Der dannes her ketonstoffer, som samtidig giver store mængder ATP. Denne ATP bruges til dannelsen af glukose. Gluconeogenesen kan fremstille glukose udfra mange forskellige biokemiske molekyler. F.eks. kan der dannes glukose fra visse aminosyrer."

Sådan som jeg læser det, så får du samme gode egenskaber fra kulhydrat (glukose som kroppen har brug for) fra sunde fedtstyre og visse aminosyre. Ergo ville du på en diæt med lavt kulhydrat indtag og højt fedt indtag + supplerende aminostyre (højt protein indtag er en selvfølge) få de samame gode sager som vidst man indtog et højt antal kulhydrater eller almindeligt.

Er der noget jeg har misforstået? Så må i kloge hoveder gerne råbe op :D

På forhånd tak, og god dag!

Ikke helt. Fedtsyrer kan ikke omdannes til glucose. Visse aminosyrer kan,
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 2272
Tilmeldt: 21. apr 2011, 17:24
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Stenalt skrev:
Shest skrev:Hej alle!

Jeg har lige læst artiklen og faldt over et spørgsmål.

Dette er citeret fra artiklen.

"Glukoneogenesen er faktisk det modsatte af glukolysen. Hvor glukolysen giver ATP, ved spaltning af glukose, så kræver glukoneogenesen ATP, for at fremstille glukose. Og når der skal fremstilles glukose, så kan man nok godt regne ud at det sker i situation hvor fødevareindtaget, eller mere specifikt, kulhydratindtaget er ekstremt lav. Den påkrævede ATP fremstilles ved fedtsyre-oxidation i leverens mitokondrier. Der dannes her ketonstoffer, som samtidig giver store mængder ATP. Denne ATP bruges til dannelsen af glukose. Gluconeogenesen kan fremstille glukose udfra mange forskellige biokemiske molekyler. F.eks. kan der dannes glukose fra visse aminosyrer."

Sådan som jeg læser det, så får du samme gode egenskaber fra kulhydrat (glukose som kroppen har brug for) fra sunde fedtstyre og visse aminosyre. Ergo ville du på en diæt med lavt kulhydrat indtag og højt fedt indtag + supplerende aminostyre (højt protein indtag er en selvfølge) få de samame gode sager som vidst man indtog et højt antal kulhydrater eller almindeligt.

Er der noget jeg har misforstået? Så må i kloge hoveder gerne råbe op :D

På forhånd tak, og god dag!

Ikke helt. Fedtsyrer kan ikke omdannes til glucose. Visse aminosyrer kan,


Det sjovt du skriver det, nu citere jeg fra gyldendals lektikon omkring ketonstoffer som også nævnes i det citat fra artikel.

"ketonstoffer, betegnelse for de organiske forbindelser acetoacetat og D-3-hydroxybutyrat. De dannes i leveren ud fra fedtsyrer og i mindre omfang fra visse aminosyrer. Ketonstofferne afgives til blodet, da leveren mangler et enzym til omsætning af dem."

Altså må fedtstyre jo blive omdannet til glukose? eller hvad? :-)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 27
Tilmeldt: 14. sep 2013, 09:37
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Shest skrev:
Stenalt skrev:Ikke helt. Fedtsyrer kan ikke omdannes til glucose. Visse aminosyrer kan,


Det sjovt du skriver det, nu citere jeg fra gyldendals lektikon omkring ketonstoffer som også nævnes i det citat fra artikel.

"ketonstoffer, betegnelse for de organiske forbindelser acetoacetat og D-3-hydroxybutyrat. De dannes i leveren ud fra fedtsyrer og i mindre omfang fra visse aminosyrer. Ketonstofferne afgives til blodet, da leveren mangler et enzym til omsætning af dem."

Altså må fedtstyre jo blive omdannet til glukose? eller hvad? :-)

Nej. Fedtsyrer kan ikke omdannes til glucose. Det har jeg allerede skrevet en gang, så det er da lidt omsonst at spørge om det samme igen.
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 2272
Tilmeldt: 21. apr 2011, 17:24
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Stenalt skrev:
Shest skrev:
Stenalt skrev:Ikke helt. Fedtsyrer kan ikke omdannes til glucose. Visse aminosyrer kan,


Det sjovt du skriver det, nu citere jeg fra gyldendals lektikon omkring ketonstoffer som også nævnes i det citat fra artikel.

"ketonstoffer, betegnelse for de organiske forbindelser acetoacetat og D-3-hydroxybutyrat. De dannes i leveren ud fra fedtsyrer og i mindre omfang fra visse aminosyrer. Ketonstofferne afgives til blodet, da leveren mangler et enzym til omsætning af dem."

Altså må fedtstyre jo blive omdannet til glukose? eller hvad? :-)

Nej. Fedtsyrer kan ikke omdannes til glucose. Det har jeg allerede skrevet en gang, så det er da lidt omsonst at spørge om det samme igen.


Men der står jo at ketonstoffer dannes ud fra fedtsyrer i leveren og i artiklens citat står der at ketonstoffer bruges til at danne glukose...

"Den påkrævede ATP fremstilles ved fedtsyre-oxidation i leverens mitokondrier. Der dannes her ketonstoffer, som samtidig giver store mængder ATP. Denne ATP bruges til dannelsen af glukose."
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 27
Tilmeldt: 14. sep 2013, 09:37
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Shest skrev:
Men der står jo at ketonstoffer dannes ud fra fedtsyrer i leveren og i artiklens citat står der at ketonstoffer bruges til at danne glukose...

"Den påkrævede ATP fremstilles ved fedtsyre-oxidation i leverens mitokondrier. Der dannes her ketonstoffer, som samtidig giver store mængder ATP. Denne ATP bruges til dannelsen af glukose."

ATP er energileverendør, men fungerer ikke som substrat for gluconeogenese. Jeg kan kun gentage mig selv en gang til, men det gider jeg næsten ikke.
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 2272
Tilmeldt: 21. apr 2011, 17:24
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Stenalt skrev:
Shest skrev:
Men der står jo at ketonstoffer dannes ud fra fedtsyrer i leveren og i artiklens citat står der at ketonstoffer bruges til at danne glukose...

"Den påkrævede ATP fremstilles ved fedtsyre-oxidation i leverens mitokondrier. Der dannes her ketonstoffer, som samtidig giver store mængder ATP. Denne ATP bruges til dannelsen af glukose."

ATP er energileverendør, men fungerer ikke som substrat for gluconeogenese. Jeg kan kun gentage mig selv en gang til, men det gider jeg næsten ikke.


Det skal du så slippe jo, puha god dag til dig ..
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 27
Tilmeldt: 14. sep 2013, 09:37
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Stenalt skrev:
Shest skrev:
Men der står jo at ketonstoffer dannes ud fra fedtsyrer i leveren og i artiklens citat står der at ketonstoffer bruges til at danne glukose...

"Den påkrævede ATP fremstilles ved fedtsyre-oxidation i leverens mitokondrier. Der dannes her ketonstoffer, som samtidig giver store mængder ATP. Denne ATP bruges til dannelsen af glukose."

ATP er energileverendør, men fungerer ikke som substrat for gluconeogenese. Jeg kan kun gentage mig selv en gang til, men det gider jeg næsten ikke.


Bliver det ikke en kende monotont at være sådan en idiot hele tiden?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 89
Tilmeldt: 12. sep 2013, 07:06
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tal venligst pænt
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplan



Dingo skrev:Tal venligst pænt

Næææ.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 89
Tilmeldt: 12. sep 2013, 07:06
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



bigboi12345678 skrev:
Bliver det ikke en kende monotont at være sådan en idiot hele tiden?

Det skal jeg ikke kunne udtale mig om.

Hvis du mener at jeg er en idiot på baggrund af de forrige indlæg, må jeg sige du rammer forbi.
Jeg har allerede 2 gange sagt at fedtsyrer ikke omdannes til glucose. Jeg anser det som værende mere idiotisk at gentage dette endnu en gang end at lade være.
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 2272
Tilmeldt: 21. apr 2011, 17:24
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hej bigboi


Hvilke(n) uddannelse(r) har du?

Stenalt er vist kun læge, så du har sgu nok fat i den lange ende her.

PS. Der er forskel på at være idiot og at være direkte.
Brugeravatar
 
Reputation point: 1330
 
Indlæg: 3987
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Næste

Tilbage til Artikel-diskussion




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 22 gæster