Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65682 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049574 indlæg i 100422 emner
1 nye indlæg i dag
Friche skrev:Jeg er igang med at starte en insektfarm sammen med tre andre. Jeg har eksperimenteret en del med melorme, og også lidt med græshopper og fårekyllinger i madlavningen. Jeg er ret sikker på at der er gode muligheder i det i fremtiden.
For ja, traditionelt dansk landbrug er ikke ret bæredygtigt i forhold til insekter.
Nick9000 skrev:En anden faktor udover C02 udledning er ganske enkelt også at der i fremtiden ikke vil være mad nok, og at vi må forlade os på nogle alternative proteinkilder.
Udgaard skrev:Nick9000 skrev:En anden faktor udover C02 udledning er ganske enkelt også at der i fremtiden ikke vil være mad nok, og at vi må forlade os på nogle alternative proteinkilder.
Jeg kan love dig for at jeg ikke vil spise mindre kød fordi en "gruppe" (på et par milliarder) religiøse fanatikere ikke vil bruge prævention samt mener at jorden skal befolkes.
Udgaard skrev:Nick9000 skrev:En anden faktor udover C02 udledning er ganske enkelt også at der i fremtiden ikke vil være mad nok, og at vi må forlade os på nogle alternative proteinkilder.
Jeg kan love dig for at jeg ikke vil spise mindre kød fordi en "gruppe" (på et par milliarder) religiøse fanatikere ikke vil bruge prævention samt mener at jorden skal befolkes.
Friche skrev:Jeg er igang med at starte en insektfarm sammen med tre andre. Jeg har eksperimenteret en del med melorme, og også lidt med græshopper og fårekyllinger i madlavningen. Jeg er ret sikker på at der er gode muligheder i det i fremtiden.
For ja, traditionelt dansk landbrug er ikke ret bæredygtigt i forhold til insekter.
Lucas1994 skrev:Tænker jeg over hvad jeg spiser og hvorvidt det er miljøvenligt?
Det korte svar er ja, men der er flere parametre som spiller ind.
Ting som pris, varens oprindelse, næringsværdi, smag osv. spiller også ind.
Jeg har dog en nogenlunde basal madplan med nogle basale retter som er billige, nemme at lave og som jeg kender næringsindholdet i. Så det er faktisk relativt sjældent at jeg spiser noget "eksotisk" eller dansk oksekød for den sags skyld.
Hele diskussionen om fødevare og miljø er meget omfattende. Jeg tror ikke kun det kan opgøres i Co2 udslip forbundet med produktionen.
Nick9000 skrev:Så sent som i forgårs havde Friche en tørret græshoppe med til mig. Den var sgu udemærket.
Jeg har skåret lidt ned på mit kødindtag - men det er primært pga. dyrevelfærd og belejlighed. Til gengæld spiser jeg en hel del ost, skyr og valleprotein. Når jeg så køber kød, så er det ofte fra dyr der har haft det godt (øko eller friland), som jeg køber i store partier.
En anden faktor udover C02 udledning er ganske enkelt også at der i fremtiden ikke vil være mad nok, og at vi må forlade os på nogle alternative proteinkilder.
Spændende tråd, btw.
DjingsIt skrev:http://www.memphismeats.com/about-us/
Riberrock skrev:Friche skrev:Jeg er igang med at starte en insektfarm sammen med tre andre. Jeg har eksperimenteret en del med melorme, og også lidt med græshopper og fårekyllinger i madlavningen. Jeg er ret sikker på at der er gode muligheder i det i fremtiden.
For ja, traditionelt dansk landbrug er ikke ret bæredygtigt i forhold til insekter.
Spændende! Hvordan tænker du umiddelbart, at insekterne skal implementeres i maden?
- Jeg tænker at det nok ikke er alle som kan se sig selv lave en insekt lasagne.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 158 gæster