Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65566 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1108
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1106

Følg bodybuilding.dk på

Post billeder af din mad

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





Dovendyret skrev:
Træningsduden skrev:http://imgur.com/7eAPfhi

Kønt? Nej, men det stiller trangen under et cut.
100 kaloriers fluff!

EDIT: Jeg kan vidst ikke finde ud af at embedde billeder :cry:


Bestående af hvad? :)


20gram casein
En (næsten) hel sukkerfri dåsecola (10oz)
6gram xantham gum

Opskrift finder du her https://www.youtube.com/watch?v=oR3Z028prSU

Det er vigtigt at piske i ca. 15 min. så bliver der virkelig meget!
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 621
Tilmeldt: 23. jan 2012, 21:53
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Chana dal linsesuppe med tomat, kokos, bunker af krydderier

Billede

Chana dal er absolut mine favoritlinser at kokkerere med! Suppen er fuld af smag, og jeg husker sågar den sad lige i skabet allerede i første forsøg, hvilket nok skyldes ingredienserne. Velegnet til nybegyndere.

Anvendte ingredienser
Devil's dung i gul luftætte container må håndteres med respekt! Endnu mere hvis du anskaffer en knold!
https://i.imgur.com/FHt4i6q.jpg

Opskrift
https://i.imgur.com/fy9mYBKg.jpg

TIP: linserne koges i + 1 en time for at opnå god smag og ikke den tid opskriften angiver. Brugte desuden stavblender i få sekunder – men kunne have undladt. Jeg anbefaler kun 1,5 spsk rørsukker. Et moment der kan fuckes op er nok at brune krydderier for meget inden de tilsættes suppen. Cows Ghee/klaret smør fra etnisk grønthandler et must, tåler høje temperaturer og fremragende at switche krydderier i.
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 1167
Tilmeldt: 8. feb 2016, 14:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg lavede Beef Wellington den anden dag. Det kom der ikke så mange billeder ud af, men en del video:
Brugeravatar
 
Reputation point: 104
 
Indlæg: 4214
Tilmeldt: 19. okt 2011, 23:16
Geografisk sted: Spanien
 
Træner her: Ullerslev motioncenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



danielhansen13 skrev:Jeg lavede Beef Wellington den anden dag. Det kom der ikke så mange billeder ud af, men en del video


Går du rundt i shorts i ~10 grader varme eller er videoen optaget tidligere på året?

Du får leget med nogle effekter, og det er sikkert ganske lærerigt for dig, men rigtig spændende/sjov/interessant bliver den video imo aldrig. Din kæreste er vældig køn dog.
Brugeravatar
 
Reputation point: 495
 
Indlæg: 4444
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Pzyrex skrev:Går du rundt i shorts i ~10 grader varme eller er videoen optaget tidligere på året?

Du får leget med nogle effekter, og det er sikkert ganske lærerigt for dig, men rigtig spændende/sjov/interessant bliver den video imo aldrig. Din kæreste er vældig køn dog.

Jeg bryder mig ikke specielt meget om lange bukser, især ikke lige efter sommeren. Derfor går jeg altid rundt i shorts eller sportstøj indenfor :P Videoen er optaget her for nyligt.

Jeg sætter stor pris på dit input. Har du nogle forslag til hvad, der ville gøre videoen mere spændende/sjov/interessant for dig?
Brugeravatar
 
Reputation point: 104
 
Indlæg: 4214
Tilmeldt: 19. okt 2011, 23:16
Geografisk sted: Spanien
 
Træner her: Ullerslev motioncenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



danielhansen13 skrev:
Pzyrex skrev:Går du rundt i shorts i ~10 grader varme eller er videoen optaget tidligere på året?

Du får leget med nogle effekter, og det er sikkert ganske lærerigt for dig, men rigtig spændende/sjov/interessant bliver den video imo aldrig. Din kæreste er vældig køn dog.

Jeg bryder mig ikke specielt meget om lange bukser, især ikke lige efter sommeren. Derfor går jeg altid rundt i shorts eller sportstøj indenfor :P Videoen er optaget her for nyligt.

Jeg sætter stor pris på dit input. Har du nogle forslag til hvad, der ville gøre videoen mere spændende/sjov/interessant for dig?

Jeg giver Pzyrex ret. Det er sikkert ganske sjovt at filme, lave effekter og redigere en video, men flere af dine videoeffekter havde måske woweffekt, dengang jeg så tv i 70'erne og 80'erne. No offence. :mrgreen: Hvis du vil lave en madlavningsvideo (som skal være brugbar til, ja, madlavning i køkkenet), så koncentrér dig om at filme madlavningen og udelad alt andet show-off som fx indkøbstur og dronefilmning på gaden (hvilket i øvrigt er ulovligt...). Du bør måske (gen-)overveje videoens formål og din målgruppe?
Brugeravatar
 
Reputation point: 695
 
Indlæg: 3446
Tilmeldt: 29. okt 2012, 09:43
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Etrius skrev:Jeg giver Pzyrex ret. Det er sikkert ganske sjovt at filme, lave effekter og redigere en video, men flere af dine videoeffekter havde måske woweffekt, dengang jeg så tv i 70'erne og 80'erne. No offence. :mrgreen: Hvis du vil lave en madlavningsvideo (som skal være brugbar til, ja, madlavning i køkkenet), så koncentrér dig om at filme madlavningen og udelad alt andet show-off som fx indkøbstur og dronefilmning på gaden (hvilket i øvrigt er ulovligt...). Du bør måske (gen-)overveje videoens formål og din målgruppe?

Tak. Hovedmotivationen for at filme og lave videoer er netop, som du nævner, fordi jeg finder det sjovt.
Jeg tror ikke, vi tænkte, at videoen skulle være decideret brugbar, men mere en alternativ madlavningsvideo. Men det du skriver, med videons formål og min målgruppe er noget, jeg tit tænker over. Nok lavede jeg en "madlavningsvideo" nu, men jeg laver jo også træningsvideoer, videoer fra ferier og en masse andet (hvorfor jeg fornylig har omdøbt kanalen til "Life of Daniel", da jeg egentlig bare filmer og laver videoer om netop mit liv og det, jeg finder sjovt).
Jeg tænker videre, og siger mange tak for dit input!
Brugeravatar
 
Reputation point: 104
 
Indlæg: 4214
Tilmeldt: 19. okt 2011, 23:16
Geografisk sted: Spanien
 
Træner her: Ullerslev motioncenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



danielhansen13 skrev:
Etrius skrev:Jeg giver Pzyrex ret. Det er sikkert ganske sjovt at filme, lave effekter og redigere en video, men flere af dine videoeffekter havde måske woweffekt, dengang jeg så tv i 70'erne og 80'erne. No offence. :mrgreen: Hvis du vil lave en madlavningsvideo (som skal være brugbar til, ja, madlavning i køkkenet), så koncentrér dig om at filme madlavningen og udelad alt andet show-off som fx indkøbstur og dronefilmning på gaden (hvilket i øvrigt er ulovligt...). Du bør måske (gen-)overveje videoens formål og din målgruppe?

Tak. Hovedmotivationen for at filme og lave videoer er netop, som du nævner, fordi jeg finder det sjovt.
Jeg tror ikke, vi tænkte, at videoen skulle være decideret brugbar, men mere en alternativ madlavningsvideo. Men det du skriver, med videons formål og min målgruppe er noget, jeg tit tænker over. Nok lavede jeg en "madlavningsvideo" nu, men jeg laver jo også træningsvideoer, videoer fra ferier og en masse andet (hvorfor jeg fornylig har omdøbt kanalen til "Life of Daniel", da jeg egentlig bare filmer og laver videoer om netop mit liv og det, jeg finder sjovt).
Jeg tænker videre, og siger mange tak for dit input!

Hvis din kanal er en blanding af alle mulige videoer fra dit liv, tror jeg, at det bliver svært at få følgere - som ikke kender dig i forvejen. Hvorfor skulle jeg eksempelvis følge dig? :mrgreen: Der er helt sikkert tusindvis af andre YouTubers, som gør præcis det samme. De YouTube-kanaler, som jeg følger, har et klart defineret "produkt". Og så kommer der jævnlige opdateringer, hvilket er et must. Hvorfor ikke bare holde dig til træning og aktiv fritid? I Danmark? Eller i udlandet, hvis du rejser meget? Test/vis os fx nogle forhindringsbaner - inde og ude - rundt omkring i Danmark (hvis det har din interesse)? Det kunne jo fint kombineres med nogle drone-videoer. Og/eller vis os vandreruter? Køb evt. Roger Pihls "Guide til Danmarks bjerge" og kom i tøjet. Og hvis du kan finde ud af at kokkerere i naturen, jamen så lav da en video af det. :mrgreen: Det ville stadig falde ind under "træning og aktiv fritid". Læg hovedet i blød og find ud af, hvad der kan gøre netop din kanal speciel...
Brugeravatar
 
Reputation point: 695
 
Indlæg: 3446
Tilmeldt: 29. okt 2012, 09:43
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



God farve på den Beef Wellington. Burde der ikke være fois gras i?

Jeg er helt vild med at lave reverse searing af kød. Bliver fuldstændig perfekt:

Billede

Jeg tænker madlavningsvideoer skal være noget kortere. Hvis de varer 10+ minutter, gider folk ikke se dem til ende.
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg begyndte at kommentere i rødt nedenfor...
Etrius skrev:Hvis din kanal er en blanding af alle mulige videoer fra dit liv, tror jeg, at det bliver svært at få følgere - som ikke kender dig i forvejen. Ja, men det er er det som fx mange "daily vloggers" gør. Hvorfor skulle jeg eksempelvis følge dig? :mrgreen: Fordi du kan relatere til mig og deler mine interesser. Der er helt sikkert tusindvis af andre YouTubers, som gør præcis det samme. De YouTube-kanaler, som jeg følger, har et klart defineret "produkt". Og så kommer der jævnlige opdateringer, hvilket er et must. Hvorfor ikke bare holde dig til træning og aktiv fritid? I Danmark? Eller i udlandet, hvis du rejser meget? Test/vis os fx nogle forhindringsbaner - inde og ude - rundt omkring i Danmark (hvis det har din interesse)? Det kunne jo fint kombineres med nogle drone-videoer. Og/eller vis os vandreruter? Køb evt. Roger Pihls "Guide til Danmarks bjerge" og kom i tøjet. Og hvis du kan finde ud af at kokkerere i naturen, jamen så lav da en video af det. :mrgreen: Det ville stadig falde ind under "træning og aktiv fritid". Læg hovedet i blød og find ud af, hvad der kan gøre netop din kanal speciel...

men stoppede igen...
Jeg gider ikke holde mig til træning og aktiv fritid, når jeg har så mange andre ting jeg laver, og som jeg synes er sjovt at filme. Jeg tænker selv virkelig tit over, at min kanal er lidt "et rod" og om jeg bør målrette mine videoer mod et mere målrettet segment, som fx træning. Jeg synes bare træning er kedeligt at filme. Så kan jeg sætte min drone op udenfor, men det er også kun interessant så længe. Jeg har overvejet tanken om at lave flere kanaler med hver sit fokus, men der er jeg ret sikker på, at jeg ikke vil kunne leve op til at have jævnlige opdateringer med den frekvens, som evt. seere ønsker.

Jeg er 100% enig i, at jeg skal finde ud af hvad, der gør netop min kanal speciel og det er hele essensen af problematikken. Det er stadig noget, jeg går og overvejer. Jeg skriver faktisk en PostIt nu med netop de ord, og hænger op på min væg.
De YouTubere jeg følger, er typisk nogle, hvor jeg kan relatere til personen, jeg kan genkende deres passion for at lave video gennem deres videoer, jeg bliver inspireret til at lave videoer gennem deres videoer, og deres videoer er sjove/underholdende/har et godt budskab. Det er fx Casey Neistat, Daniel Fernandez, Roman Atwood, Maxx Chewning.
Jeg kunne fortsætte talen, men ender den her. Hvis du har flere kommentarer til mine videoer og kanaler, så modtager jeg det meget gerne, men måske vi burde tage debatten til min log, da der er lidt off-topic for tråden her?
Brugeravatar
 
Reputation point: 104
 
Indlæg: 4214
Tilmeldt: 19. okt 2011, 23:16
Geografisk sted: Spanien
 
Træner her: Ullerslev motioncenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nick9000 skrev:God farve på den Beef Wellington. Burde der ikke være fois gras i?

Jeg er helt vild med at lave reverse searing af kød. Bliver fuldstændig perfekt:

Billede

Jeg tænker madlavningsvideoer skal være noget kortere. Hvis de varer 10+ minutter, gider folk ikke se dem til ende.

Tak, den var lækker, men nej - ikke i denne opskrift: https://www.gordonramsay.com/gr/recipes ... ellington/.

Det må jeg prøve snart! Og tak for input.
Brugeravatar
 
Reputation point: 104
 
Indlæg: 4214
Tilmeldt: 19. okt 2011, 23:16
Geografisk sted: Spanien
 
Træner her: Ullerslev motioncenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg lavede Mac and Cheese, Donuts of Frozen Yoghurt for nylig. Donuts var et absolut HIT!
Brugeravatar
 
Reputation point: 104
 
Indlæg: 4214
Tilmeldt: 19. okt 2011, 23:16
Geografisk sted: Spanien
 
Træner her: Ullerslev motioncenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



x2.jpg

x1.jpg

Aldrig tørre grøntager :D
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 1167
Tilmeldt: 8. feb 2016, 14:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Franz Biberkopf skrev:
x2.jpg

x1.jpg

Aldrig tørre grøntager :D


Interessant ser det ud, kan du fortælle lidt om det?
Veni, vidi, vici
Brugeravatar
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 682
Tilmeldt: 28. nov 2012, 13:19
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



FNG skrev:
Franz Biberkopf skrev:
x2.jpg

x1.jpg

Aldrig tørre grøntager :D


Interessant ser det ud, kan du fortælle lidt om det?

Ja gerne.

Det var dagens menu: Torsdag 14 December.
http://www.govinda.dk/vegetar-menu.html

bestående af
-Squash med auberginer, tomat, paprika og paneer.
-Spinat med kartofler. ( V )
-Basmatiris med dild. ( V )
-Dahl-suppe med kokos og tomat. ( V )

Middagskombinationen næsten ugentligt indslag. Hvide klodser er velsmagende friskmælk. Sorte korn er poppy seeds. Retterne hvor kokken bruger kartofler går man ikke fejl af. Den tykke gule linsesuppe med variationer er altid et hit. Går i reglen derfra efter at have spist 800-1000 kg mad.

(V) denoterer i øvrigt vegansk og man overraskes sommetider over hvad der er muligt, andre gange ikke. På et tidspunkt havde veganere foreslået tofu i stedet for paneer (kassein) hvortil mange svarede get the fuck out - man piller ikke ved årtusinders indisk madkultur.

Våde retter gør jeg elsker mine grøntsager (modsat når de serveres som kedeligt kød-tilbehør). Styrken ved dette køkken er nok at alt imens man smovser munden fuld af den ene ret, kan man glæde sig til den næste favoritret. Totaloplevelse der gør at man gider at transportere sig langt for spise der på en evt. indskydelse. Findes vist en kogebog med de pågældende retter.
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 1167
Tilmeldt: 8. feb 2016, 14:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



IMG_4657-600x400.jpg


Hej med jer.....

Ser det ikke bare lækkert ud ?? Sådan kunne jeg godt tænke mig min steg så ud når jeg tager den ud af ovnen på Søndag [-o< Meeen, kære venner, jeg og sikkert ret mange flere har det skide problem med at få de f........ svær til at blive gode.
Jeg har et problem i det mine pløkker ikke er det de har været så for at jeg skal få glæde ud af stegen skal sværene være dejlig sprøde og luftige og ikke benhårde at tykke på og her er så det store spørgsmål,- Hvordan bliver de det ???

Tips ønskes
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1191
Tilmeldt: 20. maj 2009, 20:03
Geografisk sted: Vanløse
 
Træner her: Fitness World Frederiksberg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



KG: Jeg har haft stor succes med en tilgang ala denne:
https://gastromand.dk/opskrift-flaeskes ... tidsstegt/

Ved langtidsstegning bliver den også let rosa, hvilket er meget lækrere, end den kedelige grå steg, som alle serverer.

Specielt delen med at salte sværen, og ligge den med sværen nedad på en tallerken (så væsken trækkes ud), gerne op til en dag inden, er en vigtig del.

Og inden du skruer ovnen op på 250, så gnider du lige sværen ind i smør. Det gør vidundere for at få den sprød.

Jeg lavede en flæskestegsburger med rødkål og bearnaise i forleden. Fucking mange gains.
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Sæt ovnen på varmluft 200 grader. Vend flæskestegen på hovedet i 20 minutter. Altså det du ønsker sprødt, skal selvfølgelig dækkes med vand. Efter de 20 minutter vender du stegen om, og steger den til 70 grader. Og lader den trække efterfølgende til 75 grader. Hvis det er det, som du ønsker! Sådan gør jeg som faglært kok/slagter! God vind
 
Reputation point: 100
 
Indlæg: 1861
Tilmeldt: 4. sep 2007, 16:59
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Super lækkert gutter !! :joy: Jeg prøver !! [-o<
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1191
Tilmeldt: 20. maj 2009, 20:03
Geografisk sted: Vanløse
 
Træner her: Fitness World Frederiksberg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



I dagens udgave af Metroxpress svarer forskere på det.
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 1167
Tilmeldt: 8. feb 2016, 14:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Beef Wellington uden foie gras?!?!??!? :twisted:
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 518
Tilmeldt: 25. jan 2009, 22:45
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 252.50
- Squat: 230.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



https://ibb.co/dhAuwb

Hjemmelavet Thai ret med masser af ingefær, koriander, wokblanding, Sriracha, rød karry, chilli, peanutbutter og kokosmælk. Første gang jeg har prøvet at lave sådan en ret. Det smagte fantastisk og jeg spiste to giga portioner.
“I may look calm, but in my head I’ve killed you 3 times”
 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 838
Tilmeldt: 16. feb 2007, 23:46
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



troublemaker skrev:https://ibb.co/dhAuwb

Hjemmelavet Thai ret med masser af ingefær, koriander, wokblanding, Sriracha, rød karry, chilli, peanutbutter og kokosmælk. Første gang jeg har prøvet at lave sådan en ret. Det smagte fantastisk og jeg spiste to giga portioner.


Og 500 gr oksekød
“I may look calm, but in my head I’ve killed you 3 times”
 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 838
Tilmeldt: 16. feb 2007, 23:46
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Halv grillkylling med fritter

Billede
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 518
Tilmeldt: 25. jan 2009, 22:45
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 252.50
- Squat: 230.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Steak af okse filet, 54° i sous vide i 2 timer, og så svitset hurtigt på sindssygt varm pande i smør med hvidløg og timian
ovnbagt rodfrugt mix
Jamaica rom (CDI 12års new Yarmouth high ester) flamberede Svampe mix med løg og bacon
SOVS af laktosefri madlavningsfløde og hjemme kogt fond på okse kraftben, løg, kartofler, portvin + rester af diverse rodfrugter og grøntsager
Rødvin Cotes du rhone 2014.

Billede
If you can't fix it, you're not hitting it hard enough!
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 542
Tilmeldt: 6. apr 2012, 16:10
Geografisk sted: RAW Fitness
 
Træner her: Raw Fitness
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 85.00
- Dødløft: 135.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



0c69d9767053992990d4285ca380c0c1.jpg


I går stod den på Kyllingefrikadeller m/ salat og kartofler,,,meget nemt at lave...Det hele blandes sammen tilfars og steges på panden i olie eller smør hvis ikke man har andet.....

Ingredienser

450 g hakket kyllingekød.
1 æg.
1 løg.
2 spsk mel.
2 spsk havregryn.
1 dl mælk.
salt og peber og masser af krydderier (efter behov) ellers smager de ikke af noget
fintrevne grøntsager (valgfrit, fx 1 gulerod eller 1/4 squash)
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1191
Tilmeldt: 20. maj 2009, 20:03
Geografisk sted: Vanløse
 
Træner her: Fitness World Frederiksberg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Billede

Anyway, jeg laver tit nudler + grøntsager + kød/fisk, men kniber lidt at finde en asiatisk sovs jeg er tilfreds med, nogen der har en god opskrift, jeg ender tit med noget i denne dur, men er ikke helt balanceret

Hønsefond, soja, fiskesovs, karrypaste, ingefær, hvidløg, æblecidereddike, lime, citrongræs, chili, en smule sukker.

Forslag modtages, skal bare bruge en basis opskrift der spille, som jeg så kan jamme udfra hvis jeg vil skubbe retten i den ene eller anden retning
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 518
Tilmeldt: 25. jan 2009, 22:45
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 252.50
- Squat: 230.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



cookie_sq skrev:
Anyway, jeg laver tit nudler + grøntsager + kød/fisk, men kniber lidt at finde en asiatisk sovs jeg er tilfreds med, nogen der har en god opskrift, jeg ender tit med noget i denne dur, men er ikke helt balanceret

Hønsefond, soja, fiskesovs, karrypaste, ingefær, hvidløg, æblecidereddike, lime, citrongræs, chili, en smule sukker.

Forslag modtages, skal bare bruge en basis opskrift der spille, som jeg så kan jamme udfra hvis jeg vil skubbe retten i den ene eller anden retning


Det der med asiatiske saucer kan godt være lidt svært, da de ikke helt har samme idé om sovs som vi har på disse breddegrader.

Jeg laver ofte wokmad, da det er super lækkert og hurtigt, og en god måde at få en masse grøntsager indenbords.
Enten bruger jeg en god spsk karrypasta (grøn/gul/rød) og en dåse kokosmælk som sovs. Dette bliver ret tyndt, men hvis man tilsætter nudler, som kun lige er udblødt en smule, så vil de suge en god del af væsken.
Ellers laver jeg noget det minder om en tynd udgave af teriyaki. Soya, honning, ingefær, hvidløg og citrongræs koges op, tages af varmen og får lov at trække smag. Dette sigtes og hældes over den færdige wokret.

Ved ikke om det er noget du kan bruge til noget?
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: 5. nov 2017, 22:27
Geografisk sted: Midtjylland
 
Styrkeliste
- Squat: 100.00
- Dødløft: 110.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



cookie_sq skrev:
Anyway, jeg laver tit nudler + grøntsager + kød/fisk, men kniber lidt at finde en asiatisk sovs jeg er tilfreds med, nogen der har en god opskrift, jeg ender tit med noget i denne dur, men er ikke helt balanceret

Hønsefond, soja, fiskesovs, karrypaste, ingefær, hvidløg, æblecidereddike, lime, citrongræs, chili, en smule sukker.

Forslag modtages, skal bare bruge en basis opskrift der spille, som jeg så kan jamme udfra hvis jeg vil skubbe retten i den ene eller anden retning



Soya (stor forskel på soya jf. oprindelseslande, prøv dig frem. Et godt sted at starte er en god japansk soya, dvs ikke Kikkoman).
Mirin/sake (risvin velegnet til madlavning, kan købes i alle asiatiske supermarkeder).
Sukker/akaciehonning
Yuzusaft eller lime
Sesamolie


ingefær
hvidløg
Østerssauce
Fiskesauce
Japanske chiliblandinger
Ristet sesamfrø hele og/eller kværnede både hvide og sorte fungerer

Hvis du har ingredienserne i fed kan du lave rigtig mange variationer af de traditionelle sovser fra Asien ved at justere på paramterne. Resterende ingredienser går rigtig godt sammen med de førnævnte.
Veni, vidi, vici
Brugeravatar
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 682
Tilmeldt: 28. nov 2012, 13:19
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Det jeg havde i tankerne var
1 tsk yyy
1spsk uuu
1 DL iii

etc, så forholdene passer.

Nej er ikke klassisk brun sovs jeg leder efter, men mere en smagsgiver til en wok med grønt, kød og lidt nudler.

Som udgangspunkt undgå kokosmælk som standard, men wok bliver sjældent dårligere af kokosmælk, vil bare gerne have en standard "sovs" uden :-)

Jeg tænker at teste noget henad den her næste gang: https://www.seriouseats.com/recipes/201 ... ecipe.html

Men den sidste opskrift jeg fandt var uendelig meget for salt, så derfor jeg lige hører om i har en go to opskrift, med mængder. :)
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 518
Tilmeldt: 25. jan 2009, 22:45
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 252.50
- Squat: 230.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 50 gæster