Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65712 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner
1 nye indlæg i dag
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
jonasdw skrev:Lyder lækkert, der mangler bare lidt peanut butter!
katouler skrev:snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.
katouler skrev:snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.
Sevez skrev:katouler skrev:snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.
Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.
RippedInFourWeeks skrev:Sevez skrev:katouler skrev:snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.
Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.
Gælder dette også kylling?
MakeMeMonster skrev:Lav det med chokolade protein og rør en spiseskefuld peanutbutter i, hold Kæft det er godt.
Sevez skrev:katouler skrev:snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.
Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.
This study reviewed the basic principles of microwave cooking, the associated potential food hazards and the health risks, if any, posed to consumers as a result of consumption of microwave food. Our review of available evidences suggested that the use of microwave cooking results in foods with safety and nutrient quality similar to those cooked by conventional cooking, provided that the consumers followed the given instructions
Sevez skrev:katouler skrev:snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.
Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.
Smeden skrev:Jeg vil mene at alle de negative effekter fra mikrobølgning kan tilskrives varmeudvikling og ikke særlig meget andet. Den varmeudvikling er oftest mere intens fordi energiudvekslingen er mere effektiV. der forekommer ofte punkter mere varme end andre, hvorfor man lokalt kan opnå nogen meget høje temperature der så kan lave ballade - det samme sker som bekendt når man steger og danner giftige forbindelser i stegeoverfladen.
At der så er nogen sære cased hvor en eller anden idiot har mikrobølget noget blod og givet patienten chock er jo fint forklarbart ved at den lokale opvarmning har denatureret et protein. Det er meget langt fra at mikrobølger skulle kunne lave nogen effekter isoleret fra varmeeffekten - den enkelte photon har energi tilsvarende 1-1000 micro electronvolt og simpelthen ikke nok energi til at at hverken ionisere kemiske forbindelse eller bryde kemiske bindinger, - her kræves mindst 1-100 electronvolt (en milion gange mere).
Smeden skrev:1) Hvis ham Hertel lavede så grundig videnskab, hvorfor kan man så ikke finde hans artikel nogen steder?
2) Hvor er det litteratur fra rusland?
3) Forbød USSR reelt mikrobølgeovne, og i givet fald, hvorfor blev de så lovlige igen?
!1: Mikrobølger ødelægger ikke organiske molekyler. Energien er ikke høj nok. Folk har gennem tiden fyldt sig med røntgenstråling i massive doser uden at andet end deres DNA gik i stykker, og der er trods alt en milion gange mere energi i.
!2: Mikrobølgeovnstilberedning bevarer mere næring end gængs tilberedning, fordi der ikke bruges så høje temperaturer og ikke benyttes ligeså meget vand. Et fjoget argument henviser til en artikel om modermælk opvarmet i en mikroovn og en nedsat enzymaktivitet, men for hulen da, hvad var der sket hvis man kogte det istedet?
Ioxer skrev:Sevez skrev:katouler skrev:snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.
Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.
nu blander du vist ioniserende stråling sammen med ikke-ioniserende stråling. Der er intet godt evidens for din påstandThis study reviewed the basic principles of microwave cooking, the associated potential food hazards and the health risks, if any, posed to consumers as a result of consumption of microwave food. Our review of available evidences suggested that the use of microwave cooking results in foods with safety and nutrient quality similar to those cooked by conventional cooking, provided that the consumers followed the given instructions
http://www.cfs.gov.hk/english/programme ... _mcfs.html
To clarify the effects of microwave heating on the loss of vitamin B(12) in foods, raw beef, pork, and milk were treated by microwave heating and then their vitamin B(12) contents were determined according to a chemiluminescent vitamin B(12) assay with hog intrinsic factor. Appreciable loss ( approximately 30-40%) of vitamin B(12) occurred in the foods during microwave heating due to the degradation of vitamin B(12) molecule by microwave heating.
Sevez skrev:
Edit:
Ioxer skrev:Hvis vi ikke skal misforstå dig, skal du være meget mere præcis. Det duer ikke at hate på mikroovne, når du mener opvarmning. Det er desuden forkert at sige, at "mad" mister biologisk værdi ved opvarmning. Nogle komponenter i forskellige fødevarer får forøget BV og nogle får formindsket BV ved opvarmning.
Sevez skrev:Man kan snakke om hvorvidt det er af afgørende betydning, men sådan er der med mange ting... Whatever flows your boat
Sevez skrev:Ioxer skrev:Hvis vi ikke skal misforstå dig, skal du være meget mere præcis. Det duer ikke at hate på mikroovne, når du mener opvarmning. Det er desuden forkert at sige, at "mad" mister biologisk værdi ved opvarmning. Nogle komponenter i forskellige fødevarer får forøget BV og nogle får formindsket BV ved opvarmning.
Mht. generel præcision så ja, jeg skulle nok prøve at forbedre mit budskab, men ærligt talt så gider jeg ikke. Folk må selv tænke sig frem til hvad opvarmning af fødestoffer medfører. At mikroovnes overodnede *problem* er varme, hvorfor man skal gøre op med sig selv hvorvidt man skal tage stilling til det eller ej:
*Maden* var måske lidt for diffust, men i 99% af tilfældende vil jeg mene at mit statement er sandt, at man ofrer netto biologisk værdi til gengæld for længere holdbarhedstid. Så vidt jeg husker er det mest cystein og methionin der har godt af at blive varmebehandlet, da det øger tilgængeligheden, men så skal man jo huske at et protein ikke kun indeholder disse to aminosyrer, og at fødevaren ikke kun indeholder proteiner. Jeg mente det var at fluekneppe at være så præcis netop dér, fordi jeg snakkede med dig, Ioxer. Undskyld.
Ioxer skrev:hvis man diskuterer videnskab, skal man være præcis. Det tager ikke mere end 10 sekunder at skrive "de fleste komponenter i madvarer mister også BV"
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig
jcbovergaard skrev:Jeg prøvede havregrød, opkogt med protein shake med bodylab choko og vand! Jeg spiste det, men hold da op hvor var det dårligt! Og jeg elsker havregrød
Sendt fra min LG-E975 med Tapatalk2
Stativet skrev:300g mælk, 100 gram oats, 10 gram kanel og 30 gram vaniliepulver.
No shit, jeg vil hellere have det end virkelig meget andet. Det smager konge:)
Et 2-årigt barn kan tåle 0,3 g kassiakanel til sin grød, og en voksen person på 70 kg kan tåle 1,4 g kassiakanel, før den tolerable daglige indtagelse overskrides. Men det forlyder, at man sagtens kan overskride denne dosis i én til to uger, uden at man behøver at bekymre sig om sundheden.
Cajus skrev:Kan man bruge alm havregrød. Altså almindelig havregrød uden Microsoft ovn.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 38 gæster