Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65712 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1440
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1438

Følg bodybuilding.dk på

Proats på 3 minutter (Protein havregrød)

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Du skal bruge følgende ingredienser:
35 gram (1 bodylab scoop) Havregryn
250 gram (2,5 dl) vand
35 gram (1 bodylab scoop) proteinpulver


Tilberedning:
Bland havregryn og vand i en skål
Put skålen i mikroovnen og giv det 2-3 minutter, indtil det er havregrød.
Bland proteinpulveret i havregrøden, rør godt rundt og spis
Sidst rettet af Chelsea2013 30. jul 2013, 22:10, rettet i alt 7 gange.
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Smager specielt rigtig godt med chokolade proteinpulver.
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D
If you hit an oak tree one thousand times in one thousand different places, what’s going to happen? Absolutely nothing. But if you hit an oak tree one thousand times in the exact same spot, what’s going to happen is you are going to knock it down.
Brugeravatar
 
Reputation point: 275
 
Indlæg: 3411
Tilmeldt: 13. apr 2012, 19:31
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D

Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Lyder lækkert, der mangler bare lidt peanut butter!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 76
Tilmeldt: 14. jan 2013, 17:24
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
- Squat: 100.00
- Dødløft: 140.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



jonasdw skrev:Lyder lækkert, der mangler bare lidt peanut butter!


Peanutbutter må jeg da lige prøve, når jeg får købt noget! :D
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



katouler skrev:
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D

Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.


Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 947
Tilmeldt: 27. nov 2010, 15:04
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



katouler skrev:
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D

Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.


Lol, jeg sover. Sry for mit indlæg :(
If you hit an oak tree one thousand times in one thousand different places, what’s going to happen? Absolutely nothing. But if you hit an oak tree one thousand times in the exact same spot, what’s going to happen is you are going to knock it down.
Brugeravatar
 
Reputation point: 275
 
Indlæg: 3411
Tilmeldt: 13. apr 2012, 19:31
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Sevez skrev:
katouler skrev:
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D

Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.


Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.

Gælder dette også kylling?
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2541
Tilmeldt: 15. maj 2011, 17:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



RippedInFourWeeks skrev:
Sevez skrev:
katouler skrev:
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D

Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.


Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.

Gælder dette også kylling?


Det ville jeg mene, ja... Man kan snakke om hvorvidt det er af afgørende betydning, men sådan er der med mange ting... Whatever flows your boat :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 947
Tilmeldt: 27. nov 2010, 15:04
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Det du putter i mikroovnen mister hverken protein, kulhydrat eller fedt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Lav det med chokolade protein og rør en spiseskefuld peanutbutter i, hold Kæft det er godt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 1076
Tilmeldt: 5. jan 2012, 16:15
Geografisk sted: 7500
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 145.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 230.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



MakeMeMonster skrev:Lav det med chokolade protein og rør en spiseskefuld peanutbutter i, hold Kæft det er godt.

Og 5 gram kakaopulver - guld!

Selvfølgelig bør vandet erstattes af sødmælk, så det bliver endnu bedre.
Brugeravatar
Chef-moderator
 
Reputation point: 470
 
Indlæg: 22464
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplan



Sevez skrev:
katouler skrev:
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D

Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.


Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.


nu blander du vist ioniserende stråling sammen med ikke-ioniserende stråling. Der er intet godt evidens for din påstand

This study reviewed the basic principles of microwave cooking, the associated potential food hazards and the health risks, if any, posed to consumers as a result of consumption of microwave food. Our review of available evidences suggested that the use of microwave cooking results in foods with safety and nutrient quality similar to those cooked by conventional cooking, provided that the consumers followed the given instructions


http://www.cfs.gov.hk/english/programme ... _mcfs.html
There are people who say that they can and there are people who say that they cant

Both are usually right
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 2382
Tilmeldt: 19. okt 2009, 18:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Sevez skrev:
katouler skrev:
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D

Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.


Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.



Mikrobølgetilberedning er generelt skånsom, mest fordi man ikke tæsker vitaminer ud med kogevandet hvis vi f.eks. snakker grøntsager.

Al opvarmning af mad ændrer somehow på næringstilgængeligheden, men ikke nødvendigvis på den negative måde.

Vi har haft emnet oppe før:

Smeden skrev:Jeg vil mene at alle de negative effekter fra mikrobølgning kan tilskrives varmeudvikling og ikke særlig meget andet. Den varmeudvikling er oftest mere intens fordi energiudvekslingen er mere effektiV. der forekommer ofte punkter mere varme end andre, hvorfor man lokalt kan opnå nogen meget høje temperature der så kan lave ballade - det samme sker som bekendt når man steger og danner giftige forbindelser i stegeoverfladen.

At der så er nogen sære cased hvor en eller anden idiot har mikrobølget noget blod og givet patienten chock er jo fint forklarbart ved at den lokale opvarmning har denatureret et protein. Det er meget langt fra at mikrobølger skulle kunne lave nogen effekter isoleret fra varmeeffekten - den enkelte photon har energi tilsvarende 1-1000 micro electronvolt og simpelthen ikke nok energi til at at hverken ionisere kemiske forbindelse eller bryde kemiske bindinger, - her kræves mindst 1-100 electronvolt (en milion gange mere).


mikroovnens-effekt-pa-maden-t64508-30.html

Smeden skrev:1) Hvis ham Hertel lavede så grundig videnskab, hvorfor kan man så ikke finde hans artikel nogen steder?

2) Hvor er det litteratur fra rusland?

3) Forbød USSR reelt mikrobølgeovne, og i givet fald, hvorfor blev de så lovlige igen?

!1: Mikrobølger ødelægger ikke organiske molekyler. Energien er ikke høj nok. Folk har gennem tiden fyldt sig med røntgenstråling i massive doser uden at andet end deres DNA gik i stykker, og der er trods alt en milion gange mere energi i.

!2: Mikrobølgeovnstilberedning bevarer mere næring end gængs tilberedning, fordi der ikke bruges så høje temperaturer og ikke benyttes ligeså meget vand. Et fjoget argument henviser til en artikel om modermælk opvarmet i en mikroovn og en nedsat enzymaktivitet, men for hulen da, hvad var der sket hvis man kogte det istedet?


kod-i-mikrobolgeovnen-skader-det-t13417.html
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplan



Ioxer skrev:
Sevez skrev:
katouler skrev:
snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D

Nu propper han jo pulveret i efter grøden er lavet i mikrobølgeovnen.


Næsten alt I mikroovnen mister biologisk værdi.


nu blander du vist ioniserende stråling sammen med ikke-ioniserende stråling. Der er intet godt evidens for din påstand

This study reviewed the basic principles of microwave cooking, the associated potential food hazards and the health risks, if any, posed to consumers as a result of consumption of microwave food. Our review of available evidences suggested that the use of microwave cooking results in foods with safety and nutrient quality similar to those cooked by conventional cooking, provided that the consumers followed the given instructions


http://www.cfs.gov.hk/english/programme ... _mcfs.html


?

Jeg snakker ikke om opvarmning med alt andet vs. mikroovn. Maden mister også biologisk værdi ved at varme i en normal ovn. Jeg mener ikke at mikroovnen skal undgås.

To clarify the effects of microwave heating on the loss of vitamin B(12) in foods, raw beef, pork, and milk were treated by microwave heating and then their vitamin B(12) contents were determined according to a chemiluminescent vitamin B(12) assay with hog intrinsic factor. Appreciable loss ( approximately 30-40%) of vitamin B(12) occurred in the foods during microwave heating due to the degradation of vitamin B(12) molecule by microwave heating.


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10554220
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 947
Tilmeldt: 27. nov 2010, 15:04
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Billede

Edit:

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 947
Tilmeldt: 27. nov 2010, 15:04
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Sevez skrev:
Edit:



Nu lød det på dit oprindelige indlæg som om du plæderede for mikroovnens drabelige effekt vs anden opvarmning. Det er nu klart at det ikke var tilfældet, så modsvarene er naturligvis mere eller mindre irrelevante nu.
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplan



Hvis vi ikke skal misforstå dig, skal du være meget mere præcis. Det duer ikke at hate på mikroovne, når du mener opvarmning. Det er desuden forkert at sige, at "mad" mister biologisk værdi ved opvarmning. Nogle komponenter i forskellige fødevarer får forøget BV og nogle får formindsket BV ved opvarmning.
There are people who say that they can and there are people who say that they cant

Both are usually right
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 2382
Tilmeldt: 19. okt 2009, 18:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ioxer skrev:Hvis vi ikke skal misforstå dig, skal du være meget mere præcis. Det duer ikke at hate på mikroovne, når du mener opvarmning. Det er desuden forkert at sige, at "mad" mister biologisk værdi ved opvarmning. Nogle komponenter i forskellige fødevarer får forøget BV og nogle får formindsket BV ved opvarmning.


*Maden* var måske lidt for diffust, men i 99% af tilfældende vil jeg mene at mit statement er sandt, at man ofrer netto biologisk værdi til gengæld for længere holdbarhedstid. Så vidt jeg husker er det mest cystein og methionin der har godt af at blive varmebehandlet, da det øger tilgængeligheden, men så skal man jo huske at et protein ikke kun indeholder disse to aminosyrer, og at fødevaren ikke kun indeholder proteiner. Jeg mente det var at fluekneppe at være så præcis netop dér, fordi jeg snakkede med dig, Ioxer. Undskyld.

Mht. generel præcision så ja, jeg skulle nok prøve at forbedre mit budskab, men ærligt talt så gider jeg ikke. Folk må selv tænke sig frem til hvad opvarmning af fødestoffer medfører. At mikroovnes overodnede *problem* er varme, hvorfor man skal gøre op med sig selv hvorvidt man skal tage stilling til det eller ej:

Sevez skrev:Man kan snakke om hvorvidt det er af afgørende betydning, men sådan er der med mange ting... Whatever flows your boat
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 947
Tilmeldt: 27. nov 2010, 15:04
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Sevez skrev:
Ioxer skrev:Hvis vi ikke skal misforstå dig, skal du være meget mere præcis. Det duer ikke at hate på mikroovne, når du mener opvarmning. Det er desuden forkert at sige, at "mad" mister biologisk værdi ved opvarmning. Nogle komponenter i forskellige fødevarer får forøget BV og nogle får formindsket BV ved opvarmning.


Mht. generel præcision så ja, jeg skulle nok prøve at forbedre mit budskab, men ærligt talt så gider jeg ikke. Folk må selv tænke sig frem til hvad opvarmning af fødestoffer medfører. At mikroovnes overodnede *problem* er varme, hvorfor man skal gøre op med sig selv hvorvidt man skal tage stilling til det eller ej:


Hvis du vil lære folk noget, så skal du gøre det ordentligt. Det ville have taget dig under 10 sekunder ekstra at skrive noget ala "det er selvfølgelig opvarmningens skyld og ikke mikroovnen i sig selv".

*Maden* var måske lidt for diffust, men i 99% af tilfældende vil jeg mene at mit statement er sandt, at man ofrer netto biologisk værdi til gengæld for længere holdbarhedstid. Så vidt jeg husker er det mest cystein og methionin der har godt af at blive varmebehandlet, da det øger tilgængeligheden, men så skal man jo huske at et protein ikke kun indeholder disse to aminosyrer, og at fødevaren ikke kun indeholder proteiner. Jeg mente det var at fluekneppe at være så præcis netop dér, fordi jeg snakkede med dig, Ioxer. Undskyld.


hvis man diskuterer videnskab, skal man være præcis. Det tager ikke mere end 10 sekunder at skrive "de fleste komponenter i madvarer mister også BV"


jeg kan virkelig ikke se, hvorfor du bliver så fornærmet over dette. Du skriver nogle ting, der er upræcise og let misforståelige. Du bliver efterfølgende rettet. Længere er den ikke.
There are people who say that they can and there are people who say that they cant

Both are usually right
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 2382
Tilmeldt: 19. okt 2009, 18:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



50g havregryn
230g mælk
30g hindbær protpulv
Alt blandes samme og spises koldt....... P~ =P~ =P~
Løft med udstyr (stævne/træning):
Squat: 200 kg/175 kg
Bænk: 115 kg/115 kg
Dødløft: 205 kg/210 kg

BLIVE STÆRKERE END NOGENSINDE, SAMT SE GODT UD !!!!
2 IN 1
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1167
Tilmeldt: 8. nov 2009, 20:32
Geografisk sted: Tårnby ... TSK
 
Træner her: Tårnby Styrkeløfter Klub
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 217.50
- Dødløft: 222.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ioxer skrev:hvis man diskuterer videnskab, skal man være præcis. Det tager ikke mere end 10 sekunder at skrive "de fleste komponenter i madvarer mister også BV"


Jeg skrev "næsten alt i mikroovnen mister biologisk værdi" Jeg igen skriver senere med de ~99% der mister brutto biologisk værdi. Der er sågar et eksempel på hvilke komponenter i visse fødevarer der har godt af at blive varmebehandlet? Jeg skriver endda selv at jeg manglede præcision, så jeg ved virkelig ikke hvorfor du bliver ved med at skrive her?

Jeg bliver ikke fornærmet over en udredning af, hvad der før var for diffust, det er kun godt for 'diskussionen'. Jeg regnede med at du, fordi jeg tidligere har set dig diskutere, godt kunne forstå hvad der mentes, uden at skulle starte min sætning med "Proteiner består af aminosyrer ...". At jeg ikke gider komme med svaret, men derimod hints til selv at komme med en konklusion er for mig et bedre svar, hvorfor jeg igen ikke forstår meningen med at du bliver ved med at skrive her? Jeg kan kun gætte på hvorfor, men gætterier uden nok begrunding har jeg ikke lyst til at dele med andre mennesker, den slags mundlort holder jeg for mig selv :thumpup:
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 947
Tilmeldt: 27. nov 2010, 15:04
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



snus skrev:Uden at ville lægge hovedet på blokken, så har jeg hørt noget om, at proteinpulver i mikrobølgeovnen er en dårlig idé mht. biologisk værdi. Der må være nogle kompetente hoveder derude, der kan svare lidt mere specifikt end mig :D



Vi skipper lige over debatten om micro-ovnen :D MEN mht. om proteinpulver tåler opvarmning (i micro og ovn) er jo et vigtigt emne , da man tit høre rygter om at det mister sit protein indhold mv. Hvilket det ikke gør! Det der sker at nå amino syre i det her tilfælde protein pulver, behandles med f.eks. varme ændre man i amino- strukturen, og der sker det man kalder en denaturering, altså en ændring. Hvilket der også sker under optagelsen af proteinet i maven.

Så nej , man kan sagtens opvarme sin protein pulver, og den holder stadig sammen protein indhold.

/Bodyman.dk :bodyman:
Sidst rettet af BODYMAN.DK 14. jun 2013, 08:18, rettet i alt 1 gang.
Har du spørgsmål? Smid os en mail på info@bodyman.dk
- Husk vi yder prisgaranti + 10% rabat

Proteinpulver
MMA
Kreatin
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 416
Tilmeldt: 11. feb 2011, 09:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg prøvede havregrød, opkogt med protein shake med bodylab choko og vand! Jeg spiste det, men hold da op hvor var det dårligt! Og jeg elsker havregrød

Sendt fra min LG-E975 med Tapatalk2
Billede
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 268
Tilmeldt: 8. apr 2009, 12:32
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



jcbovergaard skrev:Jeg prøvede havregrød, opkogt med protein shake med bodylab choko og vand! Jeg spiste det, men hold da op hvor var det dårligt! Og jeg elsker havregrød

Sendt fra min LG-E975 med Tapatalk2


Jeg ved ikke om det går den store forskel, men de andre der har skrevet herinde, har lavet havregrøden først, og blandet proteinpulver og andre ting i bagefter? :)
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 149
Tilmeldt: 9. jan 2012, 21:42
 
Træner her: Fitness World Aalborg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



300g mælk, 100 gram oats, 10 gram kanel og 30 gram vaniliepulver.
No shit, jeg vil hellere have det end virkelig meget andet. Det smager konge:)
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 377
Tilmeldt: 24. jul 2012, 21:16
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Stativet skrev:300g mælk, 100 gram oats, 10 gram kanel og 30 gram vaniliepulver.
No shit, jeg vil hellere have det end virkelig meget andet. Det smager konge:)


10 gram kanel?!?! Nu ved jeg ikke, om du bruger Kassiakanel (billigt kanel) eller Ceylonkanel (kvalitetskanel), og hvor tit du spiser det, men:

Et 2-årigt barn kan tåle 0,3 g kassiakanel til sin grød, og en voksen person på 70 kg kan tåle 1,4 g kassiakanel, før den tolerable daglige indtagelse overskrides. Men det forlyder, at man sagtens kan overskride denne dosis i én til to uger, uden at man behøver at bekymre sig om sundheden.


http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/sundhed/sundhedsp/ECE1842232/klarlund-saa-meget-kanel-kan-et-voksent-menneske-taale/
If you hit an oak tree one thousand times in one thousand different places, what’s going to happen? Absolutely nothing. But if you hit an oak tree one thousand times in the exact same spot, what’s going to happen is you are going to knock it down.
Brugeravatar
 
Reputation point: 275
 
Indlæg: 3411
Tilmeldt: 13. apr 2012, 19:31
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Kan man bruge alm havregrød. Altså almindelig havregrød uden Microsoft ovn.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 60
Tilmeldt: 21. maj 2013, 20:53
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 125.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Cajus skrev:Kan man bruge alm havregrød. Altså almindelig havregrød uden Microsoft ovn.


Ja. Jeg har lige lavet det med Crispy Cookie, SØD og kanel blandet i bagefter. Det smagte udmærket.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 2022
Tilmeldt: 26. apr 2010, 20:34
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Næste

Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 38 gæster