Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65699 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049575 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 739
Medlemmer: 2
Skjulte: 1
Gæster: 736

Følg bodybuilding.dk på

Problemer ved brysttræning

Udskriv emne


Diskussion af egne skader eller forhold omkring skader

Tilbage til Skader





Hej

Jeg døjer for tiden med ondt i "skulderen" under bænkpres. Skulderen er sat i "..." da det umiddelbart ikke er i GH leddet da smerten ikke findes dybt. Jeg har derfor en hypotese om at det kan være nogle over belastede sener, da jeg inden smerten begyndte havde arbejdet med tung bænkpres 3x ugentligt over et par måneder.

Jeg her derfor lavet muskeludholdenhedstest på inadrotatorer og finder intet smertesvar ved subscapularis eller teres major. Dog finder jeg et klart smertesvar ved pectoralis major.
Jeg har også testet for impingement for at se om det var problemet, samt tjekket for at se om bursa subacromialis kunne være irriteret, det var dog heller problemet.

Rent trænings mæssigt kan jeg sagtens lave OH press med tung vægt uden det mindste smertesvar, så det tænker jeg udelukker en muskel som supraspinatus.

Så kan det være en overbelastet pec major sene? Hvordan ville i gribe det an? - Jeg har haft 2 uger uden bænkpres, smerten er der dog stadig når der kommer modstand på. Uden tyngdekraft og mod tyngdekraft uden vægt fremprovokerer ingen smerte.

Jeg har arbejdet med dyb tværgående massage for at øge healingprocessen, dog uden det store resultat.
Skal jeg bare holde 6 ugers pause med brysttræning for at give musklen den helings tid som der er beskrevet i litteraturen.

Tak på forhånd.
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 206
Tilmeldt: 15. mar 2014, 12:58
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Det kan være svært at komme frem til en præcis diagnose. De tests som du nævner er ikke særlig valide og giver kun et hint om hvad og hvor det er galt.

Det er altid en god start, at du har fuld bevægelighed uden smerte. Så kan du passende starte med en gradvis eksponering af de smerteprovokerende øvelser, fx bænkpresset. Gør det ondt kun at bænkpresse med stangen? Hvis det ikke er tilfældet, er det en passende vægt at starte med. Derefter kan du så efter hvert træningspasse gradvist øge vægten en smule, således at skulderen har mulighed for at tilpasse sig det øgede load.
Brugeravatar

 
Reputation point: 60
 
Indlæg: 280
Tilmeldt: 3. aug 2015, 20:53
Geografisk sted: København K
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Skader




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 12 gæster