Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65715 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
taler skrev:Hej alle
Jeg er nu i gang med et mindre vægttab, og har da også søgt lidt på nettet omkring emnet.
For mig at se, så er der to forskellige opfattelser af vægttab, hvilken mener I er mest sand og hvorfor?
1. opfattelse: Vægttab opstår når man er i kalorieunderskud. (Man kan i realiteten tabe sig ved udelukkende at leve af flødekager, bare man er i kalorieunderskud.)
2. opfattelse: Nøglen til vægttab ligger i indtaget af kulhydrater. Kulhydrater øger insulinniveauet, og insulin er et "fat storage hormone". Som de siger "calories means nothing", bare undgå kulhydrater.
Hvilken opfattelse deler I og hvad har I evt. gode erfaringer med?
Nøglen til vægttab ligger i indtaget af kulhydrater
Who am I skrev:Du kan æde hvad du vil og tabe dig så længe du er i kalorieunderskud.
Jeg kan huske at der efter den der dokumentar "suzersize me" kom et modsvar, hvor præmissen var den modsatte. En mand skulle udelukkende leve af MCDonalds mad i X antal dage og tabe sig samtidig. Det lykkedes ham også fint og kan huske at mange nyhedssider og aviser skrev om det, som om det nærmest var ren magi.
I dokumentaren så man hans McD kostplan, og manden fik så vidt jeg husker gennemsnitligt 1900 kalorier om dagen (Ikke underligt at en granvoksen mand taber sig på kun 1900 kalorier dagligt )
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 56 gæster