Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65568 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1574
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1572

Følg bodybuilding.dk på

Tun....

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Prøvede lige at søge. men kunne ikke finde noget.

Hvordan får i klemt jeres tun ned?
jeg spiser godt nok varieret, men havner så på tun engang imellem,
og da jeg er ved at tabe mig er det tun i vand.
men synes bare det er så kedeligt :D

Så hvad gør i andre for at få det klemt ned =) ?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 8
Tilmeldt: 28. mar 2014, 15:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Må der ikke komme mayonnaise i, så vælger jeg noget andet, men du kan som alternativ blande noget kethup i, det indeholder ikke den samme mængde kalorier.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 321
Tilmeldt: 1. maj 2010, 11:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Blander tun med skyr, salt og peber, eventuelt lidt gode dåse majs hvis man forkæler sig selv, så er der en dejlig nem tunsalat. :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 535
Tilmeldt: 21. mar 2008, 11:46
Geografisk sted: Aarhus
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Creme fraiche 5% eller 9%, Luxusgrønt ærter fra føtex, salt og peber =P~
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 95
Tilmeldt: 13. okt 2013, 13:24
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nem "hjemmelavet" tunsalat : køb en bakke tunsalat, bland 1 eller 2 dåser tun i vand i (afdryppet, selvf), spis !
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 68
Tilmeldt: 27. apr 2014, 09:23
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Svaret er tunfrikadeller! de er fremragende

Ingredienser:
½ løg
1 ds. tun i vand
1 æg
1 spsk creme fraiche el. A38
2 spsk rasp
½ tsk salt
½ tsk peber

Pil og hak løget fint.
Del tunen med en gaffel så kødet er plukket. Rør sammen med æg, creme fraiche, rasp, salt og peber til du har en fars.
Varm margarine op på en pande. Form farsen til frikadeller og steg dem ca. 5-6 minutter på panden ved medium-varm temperatur.

Jeg har så brugt fromage fraiche i stedet for creme fraiche. du kan garanteret også bruge skyr hvis du er mere til det.
Og hvis du vil skære endnu mere ned på fedtet kan du fjerne æggeblommen
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: 7. maj 2014, 21:39
Geografisk sted: København S
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 85.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Lavede engang en ret, hvor jeg tog revet blomkål og smed det på en pande med en smule olie, "ristede" det og kom en dåse tun i. Og så krydrede jeg det med en masse karry og andet godt fra krydderihylden..
Man skal så kunne lide varm tun, hvilket jeg synes er nemmere at få ned :) Og man kan selvfølgelig komme friske grøntsager oven på den varme blanding :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 94
Tilmeldt: 5. apr 2013, 16:17
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (5)
Kostplan: Ingen kostplan



Tun + Karry Ketchup er og bliver den mest undervurderede ret i det danske køkken [-o<
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 931
Tilmeldt: 12. mar 2008, 14:51
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tun blendet med frisk ananas. Det virker
pump it ! pump it up!
Brugeravatar
 
Reputation point: 110
 
Indlæg: 2231
Tilmeldt: 28. mar 2006, 13:21
Geografisk sted: Køge
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hvis du synes tun er kedeligt, hvorfor i al verden vil du så spise det? Det er jo ikke fordi det er et must.
Pind - Since light travels faster than sound, some people may appear bright until you hear them speak.

Opnå dine resultater:
Facebook:Isaksen Fitness - Personlig Træning, Coaching & Kostvejledning
Hjemmeside: www.isaksen-fitness.dk
Brugeravatar
 
Reputation point: 502
 
Indlæg: 6135
Tilmeldt: 30. sep 2007, 23:04
Geografisk sted: Svendborg
 
Træner her: Performance Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 255.00
- Dødløft: 230.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Min favorit med tun er at putte det ned i en skål og derefter blande det med hytteost (og peber). Serveres ovenpå noget ristet groft brød.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 464
Tilmeldt: 22. jun 2014, 20:16
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Pind skrev:Hvis du synes tun er kedeligt, hvorfor i al verden vil du så spise det? Det er jo ikke fordi det er et must.



Særligt når kiloprisen er det dobbelte af kylling.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 931
Tilmeldt: 12. mar 2008, 14:51
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Blunt skrev:
Pind skrev:Hvis du synes tun er kedeligt, hvorfor i al verden vil du så spise det? Det er jo ikke fordi det er et must.



Særligt når kiloprisen er det dobbelte af kylling.


Fuldstændig enig. Men er man nu engang glad for tun, så har diverse supermarkeder engang i mellem en salatbar, hvor tun er en del af udvalget. Skovler man udelukkende tun, er det muligt at få en del med hjem for 25 kr.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 321
Tilmeldt: 1. maj 2010, 11:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



xGrodt skrev:Svaret er tunfrikadeller! de er fremragende

Ingredienser:
½ løg
1 ds. tun i vand
1 æg
1 spsk creme fraiche el. A38
2 spsk rasp
½ tsk salt
½ tsk peber

Pil og hak løget fint.
Del tunen med en gaffel så kødet er plukket. Rør sammen med æg, creme fraiche, rasp, salt og peber til du har en fars.
Varm margarine op på en pande. Form farsen til frikadeller og steg dem ca. 5-6 minutter på panden ved medium-varm temperatur.

Jeg har så brugt fromage fraiche i stedet for creme fraiche. du kan garanteret også bruge skyr hvis du er mere til det.
Og hvis du vil skære endnu mere ned på fedtet kan du fjerne æggeblommen


Enig! Fantastisk spise :D
Min opskrift er dog en smule anderledes:
2 dåser tun
2 æg
En lille håndfuld sesamfrø
Salt peber
1-2 skeer mandelmel (eller andet mel) :)
Stil den i køleren i en lille halv time inden du steger, så er de nemmere at få til at holde formen.
Der er ca til 10 stk.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 58
Tilmeldt: 16. jul 2013, 11:25
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.00
- Squat: 75.00
- Dødløft: 80.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



^damn tunfrikadeller, det skal jeg prøve!! :D
 
Reputation point: 60
 
Indlæg: 1088
Tilmeldt: 19. mar 2012, 12:30
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



1 ds tun
40 gr mayonnaise (evt let)
40 gr sød chilisauce

Let, smager fantastisk og lige til at bruge i en sandwich eller hvad man nu har lyst til :)

Mangler man kcal kan der sagtens tilføjes et æg eller to..
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 724
Tilmeldt: 21. nov 2012, 19:15
 
Træner her: fitness world Englandsvej
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Laver næsten aldrig tunsalat ud af tun i vand, men blander det istedet med æg, smager vildt lækkert, og så er det fyldt med proteiner!
bare

lidt olivenolie på pande, 3 æg i, rør rundt, når de er ved at være færdige, tilføj tunen, rør det hele rundt og fjern det fra varmen når du synes, de er færdige. Krydre det salt og peber, og så kan det spises bare med en ske, eller med det tilbehør du ønsker. Jeg spiser det som regel med 2-3 stykker rugbrød.
Det smarte ved at blande det med æggene er, at det smager meget bedre (især hvis man kan lide æg!!), og det ikke er så tørt, som tun alene er.
Det er en rimelig stor ret faktisk, ihvertfald for mig, så nogle gange deler jeg det op, så jeg spiser lidt før træning, og resten efter træning.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 24
Tilmeldt: 23. jan 2011, 18:38
Geografisk sted: København
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster