Tunsalat - en klassiker
: 13. aug 2007, 20:30
Mens jeg smækkede min frokost sammen idag blev jeg inspireret af MC's køkken og valgte at tage et par pics, så jeg kunne poste til alle jer grovædere derude
Retten er sikkert kendt af jer alle, men synes alligevel den er værd at poste af flere grunde: den er hurtig og nem at lave, billig og fandens sund - en såkaldt klassiker!
Ingredienser:
Tun i vand (140 g) (P: 39,2 K: 0 F: 1,4) (C: 169,4)
Fromage frais (130-150 g) (P: 16,7 K: 5 F: 0,6) (C: 91,8)
1 Rød peberfrugt (100 g ?) (P: 0,9 K: 4,6 F: 0,3) (C: 24,7)
2 Cocktailtomater (70 g) (P: 0,5 K: 4,0 F: 0,2) (C: 19,8)
Karry
Salt
Peber
Evt. citron saft
I alt:
Protein: 57,3
Kulhydrat: 13,6
Fedt: 2,5
Calorier: 305
Fremgangsmåde:
Efter vanden er hældt fra tunen smides det op i en skål.
Herefter tilsættes fromage frais'en og det "blandes" sammen med en gaffel.
Personligt kan jeg godt lide, at der er lidt halvstore tunstykker tilbage - derfor gøres dette "gently".
En peberfrugt (her en rød) hakkes fint og smides i skålen.
Et par cocktailtomater hakkes og fint og tilsættes.
Herefter "blandes" ingredienserne i skålen og karry tilsættes efter smag.
Til sidst smages salaten til med salt og peber.
Voila - sund og velsmagende mad på ingen tid.
... men husk nu at spis brød til
Retten er sikkert kendt af jer alle, men synes alligevel den er værd at poste af flere grunde: den er hurtig og nem at lave, billig og fandens sund - en såkaldt klassiker!
Ingredienser:
Tun i vand (140 g) (P: 39,2 K: 0 F: 1,4) (C: 169,4)
Fromage frais (130-150 g) (P: 16,7 K: 5 F: 0,6) (C: 91,8)
1 Rød peberfrugt (100 g ?) (P: 0,9 K: 4,6 F: 0,3) (C: 24,7)
2 Cocktailtomater (70 g) (P: 0,5 K: 4,0 F: 0,2) (C: 19,8)
Karry
Salt
Peber
Evt. citron saft
I alt:
Protein: 57,3
Kulhydrat: 13,6
Fedt: 2,5
Calorier: 305
Fremgangsmåde:
Efter vanden er hældt fra tunen smides det op i en skål.
Herefter tilsættes fromage frais'en og det "blandes" sammen med en gaffel.
Personligt kan jeg godt lide, at der er lidt halvstore tunstykker tilbage - derfor gøres dette "gently".
En peberfrugt (her en rød) hakkes fint og smides i skålen.
Et par cocktailtomater hakkes og fint og tilsættes.
Herefter "blandes" ingredienserne i skålen og karry tilsættes efter smag.
Til sidst smages salaten til med salt og peber.
Voila - sund og velsmagende mad på ingen tid.
... men husk nu at spis brød til