SovsenErVarm skrev:
Den er vild den der!
Hvem har lavet den?
Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65682 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049574 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
SovsenErVarm skrev:
Nick9000 skrev:
Lavet af Mark Wosgerau i Sinners Ink. Han er helt vild: https://www.instagram.com/markwosgerau/
Nick9000 skrev:
Lavet af Mark Wosgerau i Sinners Ink. Han er helt vild: https://www.instagram.com/markwosgerau/
RappY skrev:Nick9000 skrev:
Lavet af Mark Wosgerau i Sinners Ink. Han er helt vild: https://www.instagram.com/markwosgerau/
Mark er så vild! Har gemt min venstre arm til ham, til efteråret :-)
SandyFrink skrev:Af ren nysgerrighed, hvorfor er Cofocos restauranter lort? og hvad er så en god restaurant i dine øjne? Vi kan hurtigt blive enige om mange steder som er langt dyre, men jeg synes Cofoco leverer en god cost til value ratio på deres spisesteder?
Cofoco er sofistikeret McDonald's og det bærer oplevelsen præg af fra start til slut. Det er uden ånd, uden sjæl. Ejerne, dem finder man ikke - i stedet uengageret personale der i øvrigt slet ikke gider være der, og med god grund når man hører om deres arbejdsvilkår. Det i sig selv trækker enormt meget fra "oplevelsen" der jo i høj grad handler om stemning.
Bemærk også hvordan de i hvert fald i en periode, og i strid med loven, nægtede kontantbetaling. Hvorfor? Fordi så sparer de penge. Det er én stor gennemkalkuleret profitmaskimerende maskine, betjent i maskinrummet af folk der ikke gider være der.
Hvad angår maden, så har jeg en håndfuld oplevelser at udtale mig på baggrund af, hvor jeg desværre blevet slæbt med på deres lorterestauranter. I alle tilfælde har jeg selv medbragt shake som jeg har opfattet som det egentlige måltid.
Den ene gang fik jeg en bøf som jeg ligeså vel kunne have stegt selv mens jeg hørte en podcast og koncentrerede mig om noget andet. Og så en bakke rucola.
Den anden gang fik jeg krabbeklør, som jeg bestilte sammen med to andre. Der kom ét fad ud - jeg troede det var mit fad. Nej, ét fad til deling. Jeg fi da i hvert fald 50g kød.
Tredje gang var på VESPA, shit en omgang lort. Fuldstændig ligegyldige tapas, og i øvrigt alt for små portioner. Og så måden de prøver at præsentere "menuen" på som om det er en god ting at der kun er ÉN menu - alle skal bestille det samme.
Fjerde gang fik jeg en madforgiftning der varede 10 dage, og min mave er ellers hårdfør.
Femte gang har jeg fortrængt.
Det er jo det rene kejserens nye klæder når selskabet sidder der og bliver enige om hvilken god oplevelse det var. Gu var det ej. Det var lort.
RappY skrev:Hej BB'ere!
Har fornemmelsen af at en del af jer har noget blæk på kroppen.
Lad os dele lidt blæk med hinanden.
Jeg starter ud.
Er igang med at få cover-up på denne rædsomme tattoo
Og så lidt andet..
in progress..
SandyFrink skrev:
Med hensyn til spørgsmål om hvad der så er gode restauranter, så ved jeg det ikke. Jeg spiser sjældent ude.
JMT, 2017 skrev:"Hvad skal man med omega-3 når man har en stor tissemand?"
Nick9000 skrev:RappY skrev:Nick9000 skrev:
Lavet af Mark Wosgerau i Sinners Ink. Han er helt vild: https://www.instagram.com/markwosgerau/
Mark er så vild! Har gemt min venstre arm til ham, til efteråret :-)
Nice! Hvad skal du have lavet? Husk han gerne har omkring et halvt års ventetid, så du skal være ude i god tid.
jsnjeppe skrev:
Lavet af Mathilde fra sinners ink (hun arbejder dog der ikke mere)
SandyFrink skrev:Portionerne er store, priserne rimelige eller sågar billige, og personalet yder faktisk SERVICE. [/b][/color]
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 172 gæster