Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 58465 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er WilliamPulty

Vores medlemmer har i alt skrevet 2042340 indlæg i 98371 emner

20 nye indlæg i dag


Online
I alt: 614
Medlemmer: 10
Skjulte: 0
Gæster: 604

Følg bodybuilding.dk på

ABSOLUTUS

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

iRoN_wArrioR93 skrev:Jeg begynder måske at logge til vinter.

:)
Proud member of Team Fat Ups.
Brugeravatar
 
Reputation point: 68
 
Indlæg: 1912
Tilmeldt: 14. jun 2011, 20:22
 
Træner her: TarGet Fitness
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 40.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg er endelig kommet i lejlighed, så snart jeg får det hele på plads så begynder jeg at logge igen.<3
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMuch happy to hear that you are alive. Jeg er desuden interesseret i at vide hvad du læser.
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 175
 
Indlæg: 588
Tilmeldt: 25. nov 2013, 13:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanAktivitet i loggen, dejligt. Jeg er interesseret i at høre om dit kærlighedsliv med dertilhørende erobringer af diverse chicks. Og din træning, selvfølgelig.
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1305
 
Indlæg: 3962
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg er bare interesseret i hvilken FRESH SHITNESS, du træner i, og hvor du vil træne bagefter? Svar evt. I PM.
Small I am - lift I must.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 499
Tilmeldt: 24. apr 2012, 18:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan

HVAD SÅ FOLKENS?!

Jeg står i en stram situation lige nu. Enten køber jeg nogle flere kasketter, eller så får jeg klippet mit hår. Jeg har overvejet de adskillige aspekter involveret i denne decisionmaking, navnligt den økonomiske, og jeg tror på længere sigt at flere caps ville være den billigere løsning. Rent æstetisk så er caps også det oplagte valg. Jeg ejer omkring 8 caps lige nu, en til hvert humør, situation, vejr, mærkedag.. you name it. The downside ved caps er, at man nogengange er nødsaget til at tage dem af, og så har man det helt grimme hår. Og så ryger al den charme man har akkumuleret ved at gå med reverse cap i længere tid lige pludselig.

Forleden skulle jeg låse min cykel. Så knækkede nøglen mens den var inde i låsen. Det er 4 dage siden. Jeg har egentlig ikke brug for en cykel da alt jeg skal foretage mig i hverdagen maks er 1 km væk. Så nu venter jeg bare på at den bliver stjålet.
Jeg har endnu ikke fundet ud af hvor jeg gerne vil træne endnu. Der er kun et par uger tilbage af mit fresh fitness kontingent. Jeg føler det er meget psykisk takserende at skulle vælge et nyt fast center.
Igår var en lille fugl faldet ned i udluftningsrøret til vores tørretumbler. Den forsøgte ihærdigt at komme ud men det kunne den ikke. Vi kunne heller ikke rigtig få den ud. Så blev jeg lidt ked af det og studsede en del over hvordan vi skulle forløse situationen med den stakkels fugl. Så tændte vi for tørretumbleren på 60 grader og så fløj den ud nærmest instantly.

Jeg er begyndt at HJÆLPE ANDRE FOLK MED AT KOMME I GANG MED AT MEDITERE. Hvis I kunne tænke jer en smule guidance, så må I gerne kontakte mig over PM. Afhængig af hvem I er vil jeg fyre nogle links afsted eller give en detailed description af hvordan I lettest kommer i gang.
Ved endnu ikke hvornår der kommer en decideret træningsopdatering, det er som om det ikke er det samme at logge når man træner i et center man egentlig helst ikke vil være i. Når jeg er i fresh fitness, er jeg ikke iron_warrior, blot PLASTIC_WARRIOR.
Sidst rettet af iRoN_wArrioR93 17. okt 2014, 14:05, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplaniRoN_wArrioR93 skrev:Et spørgsmål om at jeg godt ville have mere frihed og udvikle mig selv på egen hånd. Som udgangspunkt er jeg glad for mit valg, men nogle gange går der emo-mode i den.


Been there, done that. Vi "blev enige" (nok mest min beslutning) om at slå op. I starten var hun devastated, hvor jeg som udgangspunkt også var glad for mit valg og lidt mere hooked på at prøve singlelivet, så vi snakkede ikke sammen i lidt tid. Så begyndte vi at snakke igen og ses lidt igen (oh boy), primært for at hygge os. Det stoppede så lige pludseligt, hvor vi igen ikke snakkede sammen i lidt tid. Så begyndte vi så at snakke sammen igen, hvor jeg måtte give mig og indrømme, at jeg savnede hende lidt, hvilket dog var bad timing, idet hun havde fundet en anden.

Lav ikke samme fejl som mig. Det er som regel nu her du finder ud af om hun er en keeper eller ej, og det er nederen at finde ud af for sent.

Anyway, lol @ dit match.
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1305
 
Indlæg: 3962
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg blev nødt til at ændre lidt i de seneste indlæg da jeg tilsyneladende ikke er så anonym som jeg ønsker at være. :((((

Det skal selvfølgelig ikke afholde mig fra at dele ud af spændende anekdoter fra mit liv.
Da jeg vågnede i morges var det som om der var et eller andet helt galt. Jeg kunne høre ud af mit ene øre, men ikke ud af det andet. Det viste sig at min ene øreprop var faldet ud af mit øre gennem nattens løb. Case solved.
Med den dårlige start på morgenen valgte jeg, at i dag, der skulle jeg ikke møde op til forelæsning. Istedet blev jeg hjemme og læste lidt, hørte musik, overvejede om jeg skulle onanere men lod så være alligevel. Dernæst tog jeg ud og trænede i en lille styrkeløfter klub som var ganske udmærket men proppet med spejle.

Efter træning lå jeg i min sofa et stykke tid. Så kom min roomie hjem, og efter lidt snakken frem og tilbage om hvordan vores dag havde været begyndte vi at bryde med hinanden i en 10 minutter, efterfølgende drak jeg en liter letmælk

Bryst og RyG i dag. WG pulldowns supersettet med incline db presses, efterfølgende high-rep DB rows og dernæst et 90 graders bb shoulderpres samt all-out dips med BW supersæt. Hvad siger I så. I morgen prøver jeg et nyt center, og i overmorgen prøver jeg et tredje. Dernæst kan det være at logningen bliver mere konsistent.

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg havde skrevet et længere indlæg med hyggelige anekdoter og sjove tanker som jeg selv sad og fniste lidt af i skriveprocessen. Da jeg så trykker udfør forsvinder hele lortet.

Jeg er kæmpe fan af Marina. Kæmpe fan. Next level Gwen Stefani.Jeg er også fan af TOOL! Hør den her sang, og spørg jer selv hvad den minder jer om, hvad den får jer til at føle og tænke på.

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanIgår kørte jeg post ud til de danske borgere. Det var anderledes at køre post denne gang, i og med at jeg kørte i en højrestyret bil. Dette affødte en del smalltalk mellem jeg og de gode borgere. "Du sidder da vist i den forkerte side hva", "kommer du med post fra England" osv. Efter 9 timers kørsel følte jeg at jeg havde fået en god fornemmelse for at køre i bilen. På den anden side var det også et mirakel at jeg ikke er kørt ind i noget eller på anden måde har udsat mig selv eller andre for fare i trafikken. Jeg får tit at vide at jeg kører bil meget aggressivt, meget primitivt. Det har jeg lært af min far. En god, praktisk mand.

Her til morgen stod jeg op klokken 8 for at lave spejlæg og kaffe. I køkkenet stod jeg og implementerede dancemoves til Bee Gees imens jeg udførte de forskellige gøremål

Billede

Nyt gym i dag. Very much approved, der er ufatteligt rummeligt og højt til loftet, det sætter jeg stor pris på.
De næste par uger ved jeg hvor jeg skal træne, så jeg forventer at få logget nogenlunde konsistent.

Træningsmæssigt er planen at recompe lidt her i starten før jeg begynder at bygge masse og styrke på igen, det tillader mig også at få en bedre feel for the weights igen før jeg begynder at tonse derud af.

CHINUPS
10
VERY WIDEGRIP PULLUPS
10
8

WIDEGRIP PULLUPS
10
10
8
8

FLAT DB PRESSES
16 x 16 kg
10 x 26 kg
5 x 40 kg
5 x 40 kg
4 x 40 kg
4 x 40 kg

CHINUPS
10
8
7
7

DEEP DIPS
10
10
10
10
8
Stretch and feel, bros. Sidst jeg kørte dips i Fresh Fitness registrerede jeg ud af øjekrogen at der var en gruppe indvandrere som stod og stirrede på mig mens de lavede "årh hvad" fagter.
Jeg skal have anskaffet mig et dipbælte, og det skal helst være billigt og af nogenlunde kvalitet. HVis nogle har en idé til hvor jeg kunne erhverve sådan en fætter så er I velkommen til at byde ind.

Det er gået op for mig at næsten alle tilbud i indkøbskæder er inferiøre til Nettos. Samtidig ligger der en Netto blot 50 meter fra mig af. Jeg kan også fortælle jer, at jeg selv har arbejdet i Netto i 3 år. Jeg vil mene at et job som kasseekspedient ligger et solidt fundament for hvad man kan forvente af jobs hvor kundeservice indgår. I morgen skal jeg donere blod, og jeg har endnu ikke besluttet mig for om det er smartest at træne før eller efter. Vidste I godt at man får en gratis sandwich og noget god kvalitetsjuice efter at man har doneret blod? Det er så folk ikke skal føle at det var komplet spild af tid for dem at donere deres blod.

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanIgår donerede jeg jo blod for første gang. Jeg havde en hyggelig snak med sygeplejersken som tappede mig, hun gav mig en længere lektion i de forskellige omstændigheder der gør sig gældende ved tapning, samt hvilke prøver de tog og oplyste mig også om mine hæmoglobin-værdier.

Billede

I dag stod jeg op ved en 8-tiden for senere at tage til forelæsning ved en 9 tiden. Efter forelæsningen tog jeg ned og trænede i knap en time for så at tage til forelæsning igen. Min dresscode til første forelæsning var RØDT, rød cap, rød trøje og skrigrød t-shirt. Denne sammensætning var ikke intentionel, så på vej til træning funderede jeg over, hvorfor jeg dog havde taget så meget rødt tøj på i dag.
Til anden forelæsning havde jeg grå trøje, grå genbrugs t-shirt og æggeskalsfarvet cap på. Og shorts.

Som sagt har min underkrop været negliceret i knap et år. Dette er den første "rigtige" træning af underkrop siden da. Underkropstræningen kommer fremadrettet til at bestå af at tæske bagkæden så meget som muligt mens quads bliver gemt til senere. Jeg nåede ikke så meget som jeg ville i dag, men kan være jeg nupper en ekstra træning i aften.

Udstræk af hams, piriformis og lidt split squats med let vægt som opvarmning.

BULGARIAN SPLIT SQUATS
10 x 12 kg
6 x 18 kg
6 x 18 kg
6 x 18 kg
Få øvelser der giver følelsen af accomplishment som BSQs gør det. Jeg får altid et invaliderende pump uanset reprange.

ROMANIAN DEADLIFTS
12 x 80 kg
12 x 100 kg
10 x 120 kg
10 x 120 kg
10 x 120 kg

DET VAR ALT HVAD JEG NÅEDE! To be continued. Har I lagt mærke til at folk der vælger socialhumanistiske fag ofte er den mest attraktive type mennesker. Sådan forholder det sig faktisk.
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSikke en dag. Først vågnede jeg en halv time efter at jeg skulle have mødtes med min gruppe. Min første indskydelse var at jeg havde sovet vanvittigt godt. Den næste var, at min gruppe sikkert savnede mig. Den tredje, at jeg skulle have en skummetmælk med i farten. En pige fra min gruppe synes det var mærkeligt at jeg drak mælk fra kartonen. Jeg tolkede det som en halvfjoget forsøg på at flirte med mig.

Min roomie fortalte mig at han følte sig lidt sløj i dag, lidt hovedpine. Så begyndte jeg at synge for ham, højlydt. Som modsvar udmelder han pludseligt, at jeg har små skuldre. Venner, det passer ganske enkelt IKKE! Jeg har bouldershoulders. Always had, always will have. YEAH! Igår aftes sad vi og så et program der hed "Tabu USA" for at koble hjernen lidt fra. Det handler om tabulagte emner i USA, tror jeg. Anyways, det aktuelle program var om en meget overvægtig kvinde oppe på de 380 kg. Hun var meget outgoing og virkede meget glad for tilværelsen. Hendes kæreste, en flot fyr med en typisk negroid-physique, var den skyldige i at fodre hende junk for 4000 kroner om måneden. De var meget glade for hinanden, og der var få klip hvor man så at han kærtegnede og kyssede hendes absurd store krop. JEG GAD GODT VIDE hvilke komplekser der ligger til bunds for sådanne lyster.

Billede
Billedet ovenfor beskriver min PSYCHE! Til træning, i hverdagen, i sengen, overfor mad. Ved I hvilket dyr der ville vinde hvis man stillede en krokodille overfor en tiger?

WIDEGRIP PULLUPS
10
10
10
8
7

FLAT DB PRESSES
12 x 34 kg
10 x 34 kg
10 x 34 kg
10 x 34 kg
9 x 34 kg
Længere excentrisk fase og lidt stretch. Jeg kunne for alt i verden ikke finde 40'erne, eller håndvægte tungere end 34, så tænkte jeg at det FANDME OGSÅ BARE KUNNE VÆRE LIGEMEGET.


FORHELVEDE

CHINUPS
10
10
9
9

DEEP DIPS
12
11
10
10

DB ROWS ELBOWS OUT
18 x 14 kg
18 x 14 kg
16 x 14 kg

supersettet med

HIGH INCLINE DB FLIES grotesquely slow eccentric phazus
8 x 14 kg
8 x 14 kg
8 x 14 kg

Cyklende på vej hjem fra træning blev jeg op til flere gange overhalet af små piger og ældre mennesker. Hvorfor har folk så travlt? Hvad med bare at være HER, lige NU, istedet for at skynde sig sådan hele tiden. Vi lever kun en gang venner, drive safe.<3

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHva så drenge jeg siger hvad så drenge

RELATIVELY STRICT ALTERNATING DB CURLS
12 x 14 kg
10 x 20 kg
7 x 26 kg
7 x 26 kg
7 x 26 kg
5 x 26 kg

alterneret med

SLIGHTLY V-GRIP PUSHDOWNS
20 x 30 kg
15 x 35 kg
11 x 47,5 kg
10 x 47,5 kg
10 x 47,5 kg
9 x 47,5 kg

45 DEGREE INCLINE DB CURLS
8 x 18 kg
7 x 18 kg
7 x 18 kg
6 x 18 kg
3020ish tempo

ALTERNERET MED

SEATED DB EXTENSIONS
10 x 36 kg
10 x 36 kg
10 x 36 kg
10 x 36 kg
Meget konservativ vægt her, og langsomt tempo. Oprindeligt skulle det være CG presses, men manglen på en spotter og en drillende venstre albue fik mig til at ændre KURS.

Tak for denne gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg følger stadig med. Så ved du det.
Brugeravatar

Chef-moderator
 
Reputation point: 470
 
Indlæg: 22450
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplanGarik skrev:Jeg følger stadig med. Så ved du det.

Os' mig!
Proud member of Team Fat Ups.
Brugeravatar
 
Reputation point: 68
 
Indlæg: 1912
Tilmeldt: 14. jun 2011, 20:22
 
Træner her: TarGet Fitness
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 40.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplaniRoN_wArrioR93 skrev:
Den sang repper jeg dig for!. Mer af den slags, og virkelig gode curls!.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 476
Tilmeldt: 17. aug 2008, 20:27
Geografisk sted: hillerød
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTAK VENNER! :king: Hvilken sang refererer du til? Jeg har mere af alting.

Sikke en dejlig dag i dag. Igår fik jeg besøg af venner jeg ikke havde set i et længere stykke tid, så hyggede vi til langt ud på natten. Senere fik jeg damebesøg, og fik af denne grund ikke megen søvn gennem natten. Planen var at jeg skulle køre post her til morgen, men det passede ikke lige ind i skemaet og med søvnen in mente, ringede jeg mig syg. Ha-ha. Ikke just iron_warrior approved handling, men jeg lader denne gang være en undtagelse. I dag har jeg sovet lidt on and off på sofaen, senere på dagen skulle jeg hjælpe med at flytte, jeg kampsvedte hele vejen igennem. Altså jeg var virkeligt gennemblødt. Direkte herefter hentede jeg min br0 og så tog vi ned og HAMREDE den.

Har I set at der er frosne bær til 8 kroner i Netto?

Billede

CHINUPS
12
12
WIDEGRIP PULLUPS
10
10
10
10
Jeg har hørt rygter om at der ligger et dipbælte et sted i centeret. I call myth.

DB ROWS
20 x 40 kg
20 x 40 kg
Fucking let. Strict.

PLATELOADED ONE-ARM ROWS
15 x 40 kg
15 x 40 kg
15 x 40 kg
13 x 40 kg -> 30 kg -> 20 kg

BARBELL ROWS
15 x 60 kg
12 x 90 kg
12 x 90 kg
10 x 90 kg
10 x 90 kg
Inb4 barbell rows sucks. Den har sin appliance. Men den forbliver dog en akavet bevægelse.

ALTERNATING DB CURLS
7 x 26 kg
7 x 22 kg
7 x 22 kg
7 x 22 kg

DB HAMMER CURLS
14 x 18 kg
13 x 18 kg
11 x 18 kg

Gåendes på vej hjem fra træning susede en gammel, tyk mand forbi mig på sin elscooter. Han havde et meget determineret look i ansigtet, og så råbte han manisk "JA!!!!" "JAAAAAAA!" mens han bare kørte derudaf.
Jeg har virkelig ikke lyst til at give mig til en skid for tiden, kun træne. Ellers sover jeg bare rigtig meget og spiser store mængder mad. Det er skam også en fin måde at leve på.
Vidste I godt at hanelefanter oplever en tilstand kaldet "must" op til to gange om året, som involvere at deres testosteron niveauer øges med 40-60 gange deres oprindelige niveauer? Dette står på i 30-45 dage. Det er da fascinerende.

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKig på billedet nedenfor. Det var russernes bud på at slå amerikanerne i kapløbet om at nå til månen først.

Billede

En fornem, dog beskeden bentræning i dag. Det er alligevel 5 dage siden jeg lavede min low-volumious bentræning og mine adductors er stadig SMADRET. I forgårs så jeg Lasse Schulz i min Netto. Nu har jeg fundet ud af at han faktisk bor right across the street fra mig. Meant to be, venner.

BULGARIAN SPLIT SQUATS
8 x 10 kg
6 x 18 kg
6 x 18 kg
6 x 18 kg

ROMANIAN DEADLIFTS
12 x 100 kg
10 x 120 kg
10 x 120 kg
10 x 120 kg

Til sidst 4 sæt high-rep, 4020 lying leg curls alterneret med situps og til sidst hanging leg raises. Imellem mine sæt iagttog jeg en pige som lavede nogle sære split squats. Under udførslen havde hun travlt med at scoute sine omgivelser for at tjekke om nu der var nogle som kiggede på hende, hun mindede mig om et angst rådyr.

Efter træning er mit CNS tit i overdrive, det kan til tider gøre cykling lidt kompliceret. For eksempel er der en smal gang jeg skal cykle gennem for at komme ind til min baggård, jeg cykler altid hurtigt igennem de uden problemer, men i dag smadrede jeg direkte ind i siden på den. Når jeg er ekstra ramt af træning begynder jeg også at tabe ting hele tiden, men så vidt er vi ikke kommet endnu.

Lige nu har jeg bare lyst til at gå en rigtig lang tur langs havnen og kigge på stjernerne. Så vil jeg måske sætte mig på en sten og lave dybe vejrtrækninger i noget tid. Dernæst vil jeg gå hjem igen.

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDen sang fra Mendoza har jeg haft i hovedet i flere dage nu.
Det lyder ikke rart med dit CNS!
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 476
Tilmeldt: 17. aug 2008, 20:27
Geografisk sted: hillerød
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg kan godt lide at læse din log. Det er HYGGELIGT!
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 175
 
Indlæg: 588
Tilmeldt: 25. nov 2013, 13:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTAK VENNER!

KØLLEKONGEN TRIBUTE

Billede

Før vi gik i gang med træning i dag sagde jeg til min træningspartner at vi burde træne i køllekongens navn. Det var i sandhed en træning der var køllekonge-værdig.

FLAT DB PRESSES
12 x 36 kg
6 x 42 kg
6 x 42 kg
6 x 42 kg
Mine albuer wurde gereizt, næste gang lidt lette rope pushdowns før start.

MILITARY PRESSES
10 x 50 kg
10 x 50 kg
8 x 50 kg
8 x 50 kg
8 x 50 kg

DEEP DIPS
12
10
10
10
Jeg kan ligeså godt smide noget vægt om livet når jeg laver dem her. Uanset hvad så vil jeg altid være begrænset til en 12-13 reps i dips.

CLOSEGRIP BENCHPRESSES
6 x 80 kg
6 x 80 kg
6 x 80 kg
5 x 80 kg

ROPE PUSHDOWNS
Dropsets af to omgange, jeg registrerede ikke hvilken vægt jeg kørte med. Dropsæt i rope pushdowns er virkelig håbløst, håbløst folks. Note taken.

Efter træning så jeg en masse folk som vadede fra stadion af, godt snaldrede. De gik omtrent allesammen med slappe fødder og med hovederne nede, som om det var en pligt at være i live. Det kan også være deres hold havde tabt.
Nu sidder jeg hjemme i min sofa og drikker mælk med blåbær og granatæble.

T-B, den er lækker. Jeg kan også godt lide den trashy, late-night, drug-influenced clubbing URBAN tune sangen har.
Her er lidt i samme stil men mere low-key. Sådan en sang giver mig lyst til at forsvinde på ketamin, bare for en stund.
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag fik jeg sådan en lyst til at tage toget til Næstved. Næstved er sådan en hyggelig, frisk by som dufter af succes. Og så er den fuld af dejlige minder. Jeg snakkede også med en kammerat om at tage til Japan, jeg vil gerne til Japan. Forestil jer kulturchokket. Ligeledes findes der jo noget som hedder Paris-syndromet.

Her til aften sad vi nogle kammerater og spillede JEOPARDY! I kan selv gætte jer til hvem der vandt. Stort. HAHA! Jeg går og overvejer om jeg burde bringe et ekstra job på banen for at supplere mit absurd høje forbrug. Jeg har det bare lidt som om at jeg ikke har tid nok i hverdagen, men hvis jeg er HELT ÆRLIG med mig selv så tror jeg nu nok at det er tilfældet.
Til forelæsning i dag sad jeg og så på vilde dyr slås med hinanden på YT mens jeg af og til kiggede op på underviseren, nikkende og med et eftertænktsomt udtryk.

Billede

Denne træning var modsat den forrige rygtræning ikke så prangende. Jeg var også alene, men I ved hvordan det er. Hvis den forrige træning er fucking awesome så er den næste generelt meget lad. Og sådan er det jo. Det handler om at finde en balance. The balance of muscle.

CHINUPS
10
10
WIDEGRIP PULLUPS
8
8
8
8
8

ONE-ARM PLATELOADED LOW ROWS
25 x 20 kg
12 x 40 kg
12 x 45 kg
12 x 45 kg
8 x 50 kg m. squeeze
8 x 50 kg m. squeeze
8 x 50 kg m. squeeze
8 x 50 kg m. squeeze
8 x 50 kg m. squeeze
8 x 50 kg
8 x 50 kg
8 x 50 kg

ELBOWS OUT DB ROWS
12 x 16 kg
12 x 16 kg

STRICT ALTERNATING DB CURLS
7 x 24 kg
7 x 24 kg
7 x 24 kg
6 x 24 kg

SLIGHT V-GRIP CABLE CURLS
something something, underarmene stod af og en bidende smerte løb op igennem dem hver gang jeg slap vægten. Jeg har godt kunne mærke at betændelsen har været under opsejling i løbet af de seneste pas, men nu er DEN HER. IT'S HERE! Ingen supineret biceps træning det næste lille stykke tid. :king:

Nu sidder jeg med en shake der består af skummetmælk, granatæble, blåbær, hindbær, grøntsagspulver, kanel, olivenolie og lidt kokosmel. Igår ved en 12-tiden var der nogen som kørte hurtigt op og ned af gaden i en pimpet Golf og smed kanonslag til højre og venstre. Hvis jeg havde et luftgevær i lejligheden ville jeg nok have prøvet lykken.
Nå folkens. Resten af aften skal bruges på at læse en 70 sider i en tør, engelsksproget bog. Derefter skal jeg sidde og reflektere lidt over den og skrive lidt tanker ned. Måske reflektere jeg over den mens jeg læser den. Måske gider jeg slet ikke læse i den. I morgen skal jeg tilbringe min dag i wellness og spa ophold i dejligt selskab. Ingen træning.Denne sang får mig altid til at tænke på Bob Harris komme susende gennem København på sin cykel, velfornøjet og i højt humør, akkompagneret af dejligt solskinsvejr og en fyldt mave.
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanGodaften. Jeg ligger i skrivende stund i min seng, noget jeg har set frem til lige siden jeg stod op i morges.
Til aften var jeg inde og se Interstellar. God film. Meget rørende. Jeg fik lyst til at tude i biografen, men lod være. Hvis jeg sad for mig selv havde jeg nok smågrædt lidt.

BULGARIAN SPLIT SQUATS
6 x 18 kg
6 x 18 kg
6 x 18 kg
Denne er pludseligt blevet meget overkommelig. Den største risiko er at jeg til enhver tid kan falde hvis jeg mister fokus. På andet sæt var der kortvarigt en numse der gik forbi mit udsyn, her var jeg tæt ved at falde til siden. Classic.

ROMANIAN DEADLIFTS
10 x 130 kg
10 x 130 kg
10 x 130 kg
Stadig en ok mængde overskud her. We are rolling.

SLOW, LYING LEG CURLS SUPERSETTED MED 3020 SITUPS
10 sæt i alt
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHejsa. I dag er det J-DAG !!! Kan I mærke det? I morgen skal jeg ud at køre post.

I dag fik jeg at vide, at min hud var smuk og ren. Det er den også. Men det er rart at få det bekræftet engang imellem. I rusperioden fik jeg også at vide af pigerne at jeg var den flotteste fyr på studiet. Det viste jeg egentlig også godt, men det er rart at få sådan noget bekræftet af og til.

Er I klar over hvor syg i hovedet Eddie Murphy egentlig er? Som barn var jeg ikke fan af hans skuespil, jeg fik det nærmest lidt ubehageligt når han kom på skærmen. Der er noget utilregneligt over ham. Finder I det ikke en smule sjovt at mange komikere og stand-up folk ofte har haft problemer med stoffer, alkoholisme eller psykiske sygdomme? Det er faktisk tilfældet.

Billede

Jeg ved ikke helt hvorfor jeg poster billeder af dyr, men min mavefølelse siger mig, at det er det rigtige at gøre.

FLAT DB PRESSES
6 x 40 kg
6 x 40 kg
6 x 40 kg
6 x 40 kg

MILITARY PRESSES
8 x 55 kg
8 x 55 kg
7 x 55 kg
7 x 55 kg

DEEP DIPS
12 x bw
8 x 10 kg
8 x 10 kg
8 x 10 kg
7 x 10 kg
STORE UDSLAG I BEVÆGELSESBANEN HER. De har omrokeret lidt på udstyret i centeret, og nu står dipstativet kraftedme og vugger frem og tilbage fordi de ikke har spændt det fast endnu. Jeg havde en random fyr om han gad at stabilisere tårnet for mig mens jeg dippede, det var han virkelig uduelig til, tynde uduelige fjols. Jeg gjorde ham dog ikke opmærksom på hans uduelighed, men takkede blot lidt henkastet.

30 DEGREE INCLINE DB FLIES 4010
12 x 18 kg
12 x 18 kg
12 x 18 kg
12 x 18 kg
Mine flies er, ligesom mine dips, fantastisk smukke.

SLIGHT V-GRIP PUSHDOWNS 4010
8 x 40 kg
8 x 40 kg
8 x 40 kg

supersetted med

SEATED LATERAL RAISES
20 x 12 kg
17 x 12 kg
17 x 12 kg

På vej hjem fra træning cyklede jeg stærkt på cykel, det kan jeg godt lide at gøre efter træning. Løfter sig fra sædet, tager fat om hornene på styret, træder alt hvad man kan mens høj musik brager gennem høretelefonerne og man håber bare på ikke at ramme et rødt kryds Jeg havde ikke lys på. I dag susede jeg forbi en politimand på motorcykel som dog var ved at udføre noget razzia på en mand der kørte i en meget dyr Audi. Jeg er ret sikker på at han spottede mig men vurderede vel at jeg var en mindre trussel for trafikken end manden i bilen, som sikkert var overvejende beruset.

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg elsker mørkt pop musik. Det er den ultimative kontrast. Sia gør det godt med f.eks. Chandelier, den her er også dejlig:Ironwarrior har gået og følt sig lidt deprimeret de sidste par dage, lidt uinspireret. Igår hamrede jeg min næve ned i vores sofabord, nu er der et hul i det. I dag har jeg læst bog og mediteret lidt, spist en betragtelig mængde grøntsager, bær og frugt. Samt kokosmel. Det er jeg tosset med. Nogle dage går jeg og høre hård rockmusik mens jeg føler mig OVENPÅ og indstillet på at conquer the world, overskud og assertiveness. Andre dage hører jeg stille klassisk musik eller low-key electronica mens jeg kigger ud af vinduet fra min lysdæmpede stue og føler mig lidt bedrøvet.

Er I klar over hvor stor en rolle teknologien kommer til at spille i vores samfund blot 10-15 år frem i tiden? F.eks. har Google nu lanceret selvkørende taxier i Californien, hvilket nu har efterladt en masse taxichauffører uden jobs. Jeg konfronterede en taxichauffør med netop dette for et par måneder siden, det var han nu ikke så bekymret for. Her er en god video som giver lidt food for thoughtWIDEGRIP PULLUPS
12
10
10
8
8

PLATE-LOADED ONE-ARM VERTICAL GRIP LOW ROWS
18 x 40 kg
18 x 40 kg
18 x 40 kg
26 x 40 kg -> 16 x 30 kg -> 21 x 20 kg

PLATE-LOADED ONE-ARM VERTICAL GRIP HIGH ROWS
15 x 40 kg
13 x 40 kg
13 x 40 kg
18 x 40 kg -> 13 x 30 kg -> 15 x 20 kg

STRICT BARBELL ROWS
15 x 60 kg
14 x 80 kg
14 x 80 kg
13 x 80 kg

ALTERNATING DB HAMMER CURLS
18 x 12 kg
7 x 26 kg
7 x 24 kg
9 x 22 kg
9 x 22 kg
8 x 22 kg

Her er en serie af beundringsværdige chimpanser.

Billede
Billede
Billede
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPres fra igår aftes. Jeg ser sådan frem til at der falder sne og bliver lidt koldere. Lige nu er der så mørkt, transitionen mellem sommer til vinter, nærmere betegnet efterår, er den kedeligste tid på året. Så fucking kedelig.

FLAT DB PRESSES
6 x 42 kg
5 x 42 kg
5 x 42 kg
5 x 42 kg

MILITARY PRESSES
12 x 40 kg
6 x 60 kg
6 x 60 kg
6 x 60 kg
5 x 60 kg

DEEP DIPS
8 x 10 kg
8 x 10 kg
8 x 10 kg
8 x 10 kg

CLOSEGRIP BENCHPRESSES
7 x 80 kg
6 x 80 kg
6 x 80 kg
7 x 80 kg

Et hurtigt multi-dropset af pushdowns, skulle videre i biografen, weeeee. I aften står den på deadliftz og bagkæde.
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet er nok 1½ år siden jeg sidst har lavet regulær dødløft, aldrig en øvelse jeg har kørt særligt meget i hele min træningskarriere. MEN I DAG SKULLE DET VÆRE! Og det var en god oplevelse, som jeg har tænkt mig at gentage, gentagne gange.

DEADLIFTS
10 x 80 kg
10 x 110 kg
8 x 130 kg
5 x 150 kg
5 x 150 kg
5 x 150 kg
5 x 150 kg
5 x 150 kg

DB SPLIT SQUATS
20 x 12 kg
10 x 18 kg
10 x 18 kg
10 x 18 kg
10 x 18 kg
Måske overskud her, måske passende vægt, kræver en smule konditionering. Teknikken var fin.

CRUNCHES AD LIBITUM
6 sæt.

Der var alt for mange pæne piger i dag til at jeg kunne fokusere ordentligt. Jeg tror det gav lidt ekstra power i dødløften, men i split squats er fokus CRUCIAL, jeg var særdeles angst for at skulle vælte til siden for øjnene alle disse fine numser. Jeg havde planlagt, at hvis jeg endelig skulle dumme mig, ville jeg smide håndvægtene hårdt fra mig mens jeg grynter og kigger ondt rundt i lokalet. Det virker til at fungere for andre.
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDAGENS UDRETNING!

WIDEGRIP PULLUPS
10
10
6 x 5 kg
6 x 5 kg
6 x 5 kg
5 x 5 kg

ONE-ARM VERTICAL PLATE-LOADED LOW ROWS
20 x 40 kg
13 x 60 kg
13 x 60 kg
13 x 60 kg
12 x 60 kg
12 x 60 kg

ONE-ARM ELBOWS OUT/WIDEGRIP HORIZONTAL PLATE-LOADED HIGH ROWS that's right fuckers.
15 x 30 kg
15 x 30 kg
11 x 40 kg
11 x 40 kg
10 x 40 kg

ALTERNATING DB HAMMER CURLS
10 x 22 kg
10 x 22 kg
10 x 22 kg
10 x 22 kg
8 x 22 kg
8 x 22 kg

I dag vil jeg i badeland. YES!
Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg kom ikke i badeland igår, det må jeg have til gode. Jeg er lidt blank for anekdoter for tiden, det kommer nok engang. Indtil da skal der bare læses, trænes og spises. Jeg vil gerne være klogere, stærkere og smukkere. Every fucking day, bros. An endless pursuit. Jeg er begyndt at gå meget rundt i shorts i takt med at det er blevet koldere. Shorts, vinterstøvler og en tynd hipster-jakke samt cap. Og vi snakker shorts der gør nederste halvdel af quads til vidt skue, jeg er overbevist om at det er et særdeles flot look hvis man kan bære det, og det kan jeg naturligvis.

FLAT DB PRESSES
6 x 42 kg
6 x 42 kg
6 x 42 kg
5 x 42 kg

MILITARY PRESSES
6 x 60 kg
8 x 60 kg
6 x 60 kg
7 x 60 kg
6 x 60 kg
Fuck noget rod. Her skal jeg være bedre til at ramme den rigtige bane.

DEEP DIPS
8 x 10 kg
8 x 10 kg
7 x 10 kg
7 x 10 kg

LATERAL RAISES
27 x 12 kg
18 x 12 kg
15 x 12 kg
12 x 12 kg

ROPE PUSHDOWNS
Samlet en ~330 reps, you-go-i-go med pyramide rep range.

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFor fanden da folkens. Jeg var nødt til at benytte et andet gym i dag da jeg ikke har fået betalt kontingent til mit oprindelige endnu. Det er fordi jeg prøver at være modstander af PBS, men det synes at have krammet på mig.
Nå, ganske udmærket center, med de FORNØDNE facilities. Technogym skiver, ok det går an, men der var maks vægtskiver til en 40-60 kg for hver "dødløft platform" der var, og de var godt spredt ud omkring hele centeret, som alligevel var 3 etager. Så var jeg nødt til at gå på rov og bære skiver op og ned mellem etagerne. På et tidspunkt var der også en gruppe tren monkeys som troede de skulle stjæle min stang som jeg havde ventet omkring et kvarter på at få, det fik de selvfølgelig ikke lov til. Alt i alt fik jeg akkumuleret en del negativitet før jeg overhovedet kom igang med worksets. Der var dog rigeligt med enormt flotte fitnezz-piger over det hele, det gav mig en prompte lyst til at onanere lige på stedet. Bare smide bukserne og sige "Hvad så piger?". Hold da op.

Jeg har gået og tænkt lidt over min træning på det seneste, tænkt "nu skal der altså til at ske noget, det her går ikke". Derfor vil jeg omstrukturere mit split med henblik på større arme og større lår. Jeg er desværre udstyret sådan, at jeg har lange arme og lange ben, mens min overkrop er relativt kort og dermed virker mere massiv end resten.

Når jeg går tur i byen med min roomie gør jeg ham altid opmærksom på når en flot pige kigger efter mig. Også selvom de ikke kigger efter mig. Det er god skik, og en måde at etablere dominans på.

DEADLIFTS
5 x 160 kg
5 x 160 kg
5 x 160 kg
5 x 160 kg
5 x 160 kg

Herefter gik jeg ned i omklædningen for at hente mine vl-sko, som jeg havde glemt at få med. Nok bor jeg bogstaveligt talt 50 meter fra centeret, men på dette tidspunkt var jeg så tilpas træt af omgivelserne at jeg gav op, og droppede resten af programmet. Kastede håndklædet i ringen.

Paradoksalt nok synes jeg at skrive længere opdateringer jo kortere min træning er. Måske for at kompensere! :oops:

Brugeravatar
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3545
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 8 gæster