Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 63111 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Mrmontanadk

Vores medlemmer har i alt skrevet 2048272 indlæg i 99701 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 507
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 504

Følg bodybuilding.dk på

Hawar Fathi

Skrevet af bodybuilding.dk

Navn

Hawar Fathi

Født

10. juli 1988

Højde

178

Vægt on/off-season

Var nede på 90 kg med en BF på ca. 5.5%/ har ligget på ca. 108 kg offseason

Hjemsted

Midtjylland – mellem Vejle og Horsens

Personlighed

Jeg er meget udadvendt, og tager mig tid til de mennesker der har brug for min støtte. Min hverdag er meget travl, da jeg har mange ting jeg vil/skal nå, hvilket kan betyde jeg ofte er meget under pres eller er stresset. Derudover er jeg meget målrettet – så jeg lever efter ”Drøm->kæmp->opnnå”.
Men skal jeg bruge nogle ord til at beskrive mig selv, så ville det være: Målrettet, betænksom, gavmild, travl, fighter, ærlig og udadvendt.

Interesser ud over træning

Jeg har ikke tid til andet udover skolen og træning som tager meget af min tid – da jeg er i gang med sidste år på alment gymnasium. Når der er tid til overs arbejder jeg, eller sidder gerne og hyggesnakker med familien om aften, medmindre jeg slapper af med vennerne.

Arbejde

Jeg arbejder på et cafeteria, hvor jeg både laver mad og ekspederer kunderne.

Træningsklub

Min favorit klub er 100% Hercules i Horsens, hvor jeg trænede i et helt år optil DM 2006 (hvor jeg alligevel ikke kom med pga. helbredsmæssige problemer og misforståelser)

Konkurrencer

Prøvede en junior konkurrence for sjov i Syrien mens jeg var der på ferie 2005 hvor jeg kom ud med en 2. plads. Det var ikke nogen godkendt konkurrence, men der mødte en del op, da det var i forbindelse med et styrkeshow, så det lå i pauserne. Men det var dét øjeblik der gav mig blod på tanden!

DM 2007 står på min kalender – satser på en top 3 placering

Dårligste muskelgruppe(r)

Min nakke og min læg må siges at være min svaghed! Men der arbejdes på højtryk for at have dem klar til næste år.

Bedste muskelgruppe(r)

Bryst, ryg og skuldre er mine forcer.

Hvad synes dine klassekammerater om din fysik?

Mine klassekammerater er meget interesserede i at følge min udvikling, og kommer hele tiden med positive kommentarer, som altid kan få et smil frem på læben. Men de har selvfølgelig også deres negative syn på at blive alt for stor. De fleste ser helst at jeg ikke bliver større! Men jeg er uenig

Hvordan reagerer folk på dig når du er i byen?

Jeg oplever ofte at folk vender hovedet, eller kigger en ekstra gang. Men det giver da et kick i selvtilliden når man kan fornemme at ens resultater kan ses. Men det bedste er helt klart den maksimale opmærksomhed man får, når man er cuttet i bund, og enten træner eller er på stranden.

Er der nogen ulempe ved at træne så meget?

Den største bagside er helt klart at det kræver meget tid og energi, som jeg er villig til at ofre. Men det er bare svært at finde en sød pige der kan finde sig i al den tid man ligger i det, plus at man nok skræmmer de fleste søde piger når man vejer det dobbelte af dem.

Hvornår begyndte du at træne

Jeg begyndte da jeg var 15 år gammel, men har først levet mig ordentlig ind i det, og fået den viden jeg skulle bruge de sidste to år.

Hvorfor netop træning > Hvordan fik du interessen

Jeg har altid været fascineret af menneskekroppen, og ens egen magt til at kunne forme den som man ville. Og så kunne det jo være sjovt at skille sig ud fra alle de andre, når man lignede action-man-figuren.

Interessen har været der siden jeg var helt lille – Arnold har vel sin lille plads i enhver bodybuilders hjerte.

Havde du et andet træningsgrundlag før du begyndte at træne med vægte

Ikke direkte muskeltræning. Men gik til fodbold i to år hvor jeg scorede et mål – ja kun et, men det var sgu selvmål! – Så det havde jeg ingen succes med. Men siden jeg trådte ind i et træningscenter har jeg kun oplevet femskridt, så satser på det i stedet!

Har du et idol eller en person der har betydet meget for dig i forhold til din træningskarriere?

Min familie, mine venner og min klasse. Vil ved muligheden også gerne takke dem alle sammen for at have været bag mig 100% hele vejen. Intet af dette havde været muligt uden jeres opbakning og tro på mig! Tak..

Er du tilfreds med din fremgang og har du øget jævnt over årene eller har der været perioder med nedgang

Jeg er utrolig glad for min fremgang og mine resultater! Er nået til et punkt jeg kun troede var muligt efter mindst ti års træning!
Jamen øger masse og styrke hele tiden. Dog er det mest tydeligt efter en lille pause, på en uges tid, at det går virkelig vildt for sig. Ellers er det bare om at eksperimentere med sit træningsprogram og sin kost, og rette på det til man ved hvad man reagerer bedst på!

Hvordan træner du on/off-season? Træningsmængde og hvor hårdt?

offseason: Hårdt. Kører mange sæt, med en lav rep-range (4-8).
onseason: Endnu hårdere. 3-5 sæt, med en bred rep-range (8-15) ­+ cardio minimum 1 time dagligt.
Træningsmænge/tid: alt mellem 1½-2½ time. Afhænger af hvor meget der skal trænes

Har din træning ændret sig meget siden du begyndte og frem til nu? Hvad går evt. disse ændringer ud på, og hvad ved du evt. i dag om træningen som du ikke vidste i begyndelsen?

Jeg har haft ændret mange gange i mit program, indtil jeg fik sammensat det der virkede perfekt!
Stadig bytte jeg ofte rundt på dagene, øvelserne, sættene og gentagelserne, for ikke at gå død i træningen og afprøve noget nyt.
Jeg har gennem tiden lært en masse ved at prøve mig frem. Det er sandt man skal læse, men at eksperimentere, er mindst ligeså vigtigt!

Hvilken muskelgruppe kan du bedst lide at træne

Min hade, men samtidigt favorit er ben. Jeg er meget stærk i mine ben, og kan få det sygeste pump.
Ellers er det ryg og triceps!

Har du haft skader?

Har haft en del skader. Skadet leddet mellem tommelfinger og håndled. Ødelagt knæ, pga. for tunge løft. Smerter i skuldre pga. for tunge løft. Men ingen der har gjort det umuligt at træne videre..
Smerter/skader skal trænes væk. Hjælper i al fald når jeg er syg!

Har du givet afkald på meget for at følge dine konkurrenceambitioner?

Jeg har ikke fået serveret noget på et sølvfad, og har svedt, blødt og grædt for at nå til mit mål. Men jeg har samtidigt også nydt hvert sekund af den tid jeg har brugt i træningscentret!
Har ikke givet afkald på noget jeg ikke kan undvære. Min familie og mine venner har været der fra dag et, og støttet mig i mit valg 100%, og det er det vigtigste. Mange ting kan man undvære i livet, men opbakning og støtte kan man ikke takke nej til!

Fremtidsplaner?

Træningen vil altid have en plads i min hverdag. Har haft stor succes med min træning, så vil holde mig til det, og se hvor jeg ender. Indtil videre er det DM 2007 der står på kalenderen. Derefter satser jeg på en konkurrence i Holland 2008. Der udover har jeg snakket lidt med nogle tysker. Men I vil nok se en del til mig!

Træningstips op til konkurrence?

1. Elsk din diet!
2. Dyrk din cardio
Men vigtigst af alt, så gør det fordi du vil!

Hvad er dine bedste løft?

Squat: 190kg
Bænkpres: 145kg
Dødløft: 230kg
Chins:  ??
Dips: 50

Hvor mange kalorier spiser du dagligt, og hvordan er din kostsammensætning

Spiser rigtig meget! Mit indtag er på over 7000 Kcal dagligt.
Jeg spiser især meget kød, og det er både off- og onseason.
Min kostsammensætning er en lille hemmelighed. Men får minimum 3gr protein pr/kg/kropsvægt!

Offseason

Her spiser jeg alt hvad jeg kan komme i nærheden af! Elsker at spise

Er der noget specielt ved din kost du ønsker at fremhæve (tips, kommentarer)

Er madfreak så prøver mange forskellige former for mad. Og ved ikke om det er en evne men min krop reagerer på mit indtag alt efter mit humør. Så kan sagtens leve af fastfood uden at tage på. Meget mærkeligt, men udnytter det da.

Bruger du kosttilskud og i så fald hvilke og hvorfor

Bodylab Whey 95 i jordbær (er uden sammenligning det mest suveræne produkt jeg har prøvet) og kreatin monohydrat. Desuden Thermogenic Diet Formula når jeg cutter. Det har en kanon effekt mht. til at dæmpe den sult man altid føler når man cutter. Giver også en godt energi kick til træningen. Alle produkterne køber jeg hos Bodyman i Ålborg som yder en kanon service og altid leverer hurtigt.
Generelt er jeg dog ikke tilhænger af at man fylder sig med alverdens kosttilskud. Mange produkter er spild af penge og kun noget som smarte markedsføringsfolk har ’opfundet’ for at lokke penge ud af folk. De er specielt de store amerikanske firmaer der sprøjter alverdens piller og pulvere ud med yderst tvivlsom virkning.

Kontakt:

Hawar_jan@hotmail.com