Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 58629 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er onlineapeme

Vores medlemmer har i alt skrevet 2042980 indlæg i 98433 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 508
Medlemmer: 6
Skjulte: 0
Gæster: 502

Følg bodybuilding.dk på

Bedste muskelfoder?

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud

Hej. Jeg har trænet i ca. halvandet år og har oplevet okay gains, men der er noget, jeg ikke forstår.. Hvorfor er specialøl så fandens gode for musklerne? Jeg har seriøst aldrig oplevet noget, der propper mine muskler mere med glucogen end specialøl - såsom f.eks. Leffe (belgisk øl).. Og det er ikke bare sukkeret, fordi hvis jeg fylder mig med sodavand og slik (sker jo engang imellem), så oplever jeg ikke rigtigt, at jeg er loaded næste morgen. Men hvis jeg drikker en liter eller halvanden af god specialøl, så er mine muskler totalt loaded dagen efter. Synes seriøst ikke, at der er noget, der bare kommer i nærheden - heller ikke grovpasta osv. Jeg træner også meget bedre dagen efter - selvom jeg har lidt tømmermænd.

Sagen er, at jeg ikke rigtigt gider at drikke specialøl flere gange om ugen for at loade mine muskler, da alkohol jo som bekendt ikke er skide sundt.. Så mit spørgsmål er: Er der nogen der har haft lignende oplevelser, og som tilfældigvis ved præcist hvad det er der er i de øl, som loader musklerne for vildt? - Ville være nice at vide, så jeg kan tage det separat, hvis det da er muligt, fordi det er fucking guf for mullerne. Jeg kan seriøst løfte 10-15% tungere dagen efter jeg har drukket mig en lille buzz på i specialøl, plus min udholdenhed også er bedre - logisk nok fordi jeg har mere glucogen i musklerne. Og det er kun med specialøl det virker. Hvis jeg drikker sprut eller alm. øl - også i moderation, har det en negativ effekt, omend ikke så stor. Så det er altså hverken sukkeret eller alkoholen i specialøllene, der gør det.. Men hvad fanden er det så?

Hvad er det absolut bedste man kan drikke/spise for at loade sine muskler MAX? - Altså uden alkohol eller andre skadelige ting.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 4. sep 2019, 21:11
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFarvel.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 101
Tilmeldt: 17. jul 2011, 23:27
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHvis jeg var dig, ville jeg søge efter litteratur på området og ikke spørge på et åbent forum... De svar du får herinde er meget dårlig evidens sammenlignet med resultaterne af et publiceret, randomiseret studie.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 64
Tilmeldt: 15. maj 2015, 18:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBaked skrev:Farvel.

Hvad er dit problem?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 4. sep 2019, 21:11
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplankabod skrev:Hvis jeg var dig, ville jeg søge efter litteratur på området og ikke spørge på et åbent forum... De svar du får herinde er meget dårlig evidens sammenlignet med resultaterne af et publiceret, randomiseret studie.

Men altså, hvad er et forum om kost og kosttilskud ellers til?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 4. sep 2019, 21:11
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMrPotato skrev:
kabod skrev:Hvis jeg var dig, ville jeg søge efter litteratur på området og ikke spørge på et åbent forum... De svar du får herinde er meget dårlig evidens sammenlignet med resultaterne af et publiceret, randomiseret studie.

Men altså, hvad er et forum om kost og kosttilskud ellers til?


Deling af opskrifter, tips til velsmagende produkter, mv...

TS' spørgsmål går på kompleks fysiologi, som varierer mellem individer. Derfor kan TS ikke overføre en random brugers erfaringer til sig selv og forvente samme effekt. Men hvis nogen herinde har læst nogle studier på området, som de kan linke til, er det self relevant :-)
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 64
Tilmeldt: 15. maj 2015, 18:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI er sku da nogen lyseslukkere.

Nu er jeg ikke øl expert, men Leffe ved jeg indeholder sygt mange kalorier og højt sukker indhold. Hvis du virkelig drikker 1 liter af det, så får du mange kalorier oveni det daglige regnskab.

Svaret kunne være så simpelt, at det er fordi du på de dage opnår et pænt kalorie overskud, kontra et normalt vedligehold eller underskud.
Det kunne også være så simpelt, at du ikke får nok væske generelt på hverdage, og du derfor får en ekstra mængde på dagen du drikker øl - som i sig selv er ret så hydrerende, da det indeholder mange gode mikro-stof sager mv., ud over alkohol og vand.
Slutteligt kunne det jo være kombinationen af begge ting, der giver en pæn 'loading' . En sukkerholdig specialøl - i rimelige dosier der ikke giver tømmermænd - er et temmelig effektivt 'muskelfoder', som kan give en ekstra power dagen efter.

Min Opskrift på loading før en PR dag eller konkurrence.:

Spis 10-15 stk blandet frugt (æbler, appelsiner, pære, bananer, blommer mv..)
Spis generelt et pænt overskud af kalorier dagen før.
Spis ekstra salt til. Snack gerne på saltholdige ting.
Indtag ekstra væske i form af juice. Bland 6 te-skefulde kreatin monohydrat i juicen.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 882
Tilmeldt: 3. sep 2013, 21:17
Geografisk sted: Aalborg
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
- Squat: 235.00
- Dødløft: 280.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTilbage til Kost & kosttilskud
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster