Bruger loginUgen der gik, uge 29, 2019
Rows og ZMA

Tilbudsguide, uge 30, 2019
Kaffe og majskolber

Ugen der gik, uge 28, 2019
Faste og proteinpulver!

Tilbudsguide, uge 29, 2019
Oksecuvette og kylling!


Statistik

Vi har 55633 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jeppe_Birkedal

Vores medlemmer har i alt skrevet 2030588 indlæg i 86765 emner

25 nye indlæg i dag


Online
I alt: 476
Medlemmer: 16
Skjulte: 0
Gæster: 460

Følg bodybuilding.dk på

Der er valg - hvad stemmer du?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

perhym1998 skrev:
Euphorica skrev:At argumentere imod LA med argumentet om at Bentley er blevet billigere er idioti. Lige præcis afgiftsnedsættelsen har jo kreeret en væsentlig merindtægt til statskassen.

Hvilket man også kan argumentere for at skattelettelser vil gøre i mange tilfælde via øget forbrug.


Touché!

Billede
Av av av...
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: 14. jun 2016, 20:23
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 180.00
- Squat: 240.00
- Dødløft: 230.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDet undrer mig lidt at DF, her efter valget, snakker om at der skal ske noget nyt, så de kan få et bedre valg næste gang. Hvorfor? Handler det bare om at der er flere DF jobs der skal sikres? Kan de ikke selv kan se at den succes de fik i 2015, og den massive indflydelse de har haft på Danmark og dansk politik de sidste 4 år, har gjort dem overflødige? De har vel altid været et slags indvandrer-protestparti. Nu har de efter mange års kamp sejret af helvede til, og som ethvert godt protestparti, dermed overflødiggjort sig selv.

Deres politik har været så populær, at selv Socialdemokraterne har accepteret det, som tidligere ikke var stuerent, som deres egen politik. Mette Frederiksen har jo flere gange udtalt at de ikke vil slække på de stramninger, der er lavet de senere år. Og Venstre har fået deres egen DF'er, Inger Støjberg, som er blevet den nye Pia Kjærsgaard. DF's holdninger accepteres nu af samtlige partier, med undtagelse af R, SF, E og Å.

Så hvorfor skal der ske noget nyt hos DF? De har jo fået det præcis som de ville, og deres politik er nu blevet den nye standard. De burde juble, og ellers bare læne sig tilbage og vente på at det nye røde flertal begynder at slække så meget på det de har fået igennem, at DF bliver relevante igen. Og det skal såmænd nok ske. Giv det 8 år (4 hvis Mette Frederiksen går for meget på kompromis med sine valgløfter på indvandrer/flygtningeområdet), så er vi trætte af de røde igen, og vender tilbage til V, DF og nu også, Nye borgerlige. Håb om noget bedre - skuffelse - skift idioterne ud - håb om noget bedre - skuffelse - skift idioterne ud. The circle of life.
Brugeravatar

 
Reputation point: 645
 
Indlæg: 6574
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplan@Mussetrussen

Langt hen ad vejen rørende enig i dine betragtninger. Men såfremt det lykkedes S-regeringen at lave udlændingepolitik over midten, så forbliver DF jo irrelevante?

http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-06-07-efter-moede-hos-mette-f-enhedslisten-klar-til-at-modsaette-sig-s-regering

Det her er jeg godt træt af. Igen maler Enhl. sig op i et hjørne, og igen vil pattebørnene ikke lege medmindre de får alt de peger på. SF er ifg. artiklen positive ifht. deres rimelig røde krav, men Enhl. SKAL HAVE ALT! Et lille parti der aldrig har hørt om kompromisser.
Reaktionære protestpartier er pr. definition bygget af lort :twisted:
 
Reputation point: 195
 
Indlæg: 1374
Tilmeldt: 2. jun 2013, 21:49
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMussetrussen skrev:The circle of life.


Jeg tænkte det samme da jeg hørte de udtaleser. Men man kan sige at de er blevet overhalet at virkeligheden og de skræmmeeksempler de har brugt i mange år, er nu blevet virkelighed. I et misforstået forsøg på populisme, er de blevet for slappe og de kan intet som nye borgerlige ikke kan bedre. Men på den anden side har der aldrig været så meget brug for DF som nu. Da Mette har kopieret deres politik for at stjæle deres vælgere. For så at ville lave en regering som der umuliggøre den politik. På den måde har hun fået stemmerne uden at skulle føre politikken. Så DF kan sagtens blive umådelig relevante igen, hvis nye borgerlige ikke tager helt over inden.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: 30. maj 2019, 17:26
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan---
Sidst rettet af Jeppe hansen 15. jun 2019, 15:42, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 15. jun 2019, 15:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg har stemt Venstre, da jeg synes de støttede mange af de værdier jeg kan stå inde for. Jeg synes specielt det med, at de støtter de ældre og gerne vil finde flere penge til dem. Jeg synes det er utrolig ærgerligt, at det ikke blev en ny venstre regering i 4 nye år.

Med venlig hilsen,

Jeppe fra https://haandvaerkeroversigt.dk
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 15. jun 2019, 15:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Foregående

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Pzyrex og 8 gæster