Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 56735 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er KennethVox

Vores medlemmer har i alt skrevet 2033661 indlæg i 88294 emner

4 nye indlæg i dag


Online
I alt: 484
Medlemmer: 12
Skjulte: 2
Gæster: 470

Følg bodybuilding.dk på

Fyrværkeri på Nørrebro

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Etrius skrev:Drop arrogancen, hvis du vil diskutere med mig. Dit bedrevidende svar illustrerer jo blot din egen uvidenhed og utilstrækkelighed...

Kom med de argumenter, jeg bad om. Så kan vi i mit modsvar til dette nonsens afgøre, hvem af os der er uvidende og utilstrækkelig. Angrib mig med argumenter, fremfor den der patetiske offerrolle.
Brugeravatar
 
Reputation point: 363
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanEtrius skrev:
Moriarty skrev:
Etrius skrev:Fyrværkeri (og ballade) på Nørrebro... Også her på Vestegnen tæt på det område, hvor jeg bor, hvor brandmænd tilsyneladende blev angrebet med fyrværkeri. Jeg er også selv blevet "beskudt" en aften, da jeg cyklede hjem efter træning. En anden aften blev jeg mål for en "laserpen". Igen i samme område. En kollega fortalte i dag, at han - kun pga. hans søns hurtige alarmering - lige akkurat undgik, at hans bil blev brændt af nytårsaften. Tre andre biler, som stod parkeret ved siden af, udbrændte. Jeg flytter herfra i januar - og det ser jeg f... frem til...


Er det din erfaring, at det udelukkende er "ikke-vestlige" unge der står bag eller er der også etniske danskere blandt ballademagerene?

Det kan jeg ikke vurdere, da balladen foregår i ly af mørket. Men her i Albertslund er der rigtig mange indvandrere og efterkommere. Omkring 29 % af indbyggerne har udenlandsk baggrund. Uanset hvad er jeg træt af hærværk og tyveri. Og så er det simpelthen røvkedeligt på Vestegnen - og der er langt til træningsfaciliteter. :wink:

Jeg tror det kan være op til folk selv at evaluere hvem som tiltrækkes af hvilke forhold og omgangskredspotentiale.... Men derudover kunne jeg forestille mig, at det vil være svært at kunne etablere noget bæredygtigt af værdi på Vestegnen, hvilket er hvorfor jeg formoder, at det nærmest kunne være lidt som at bevæge sig i en slags kulturelt ørkenlandskab at færdes på Vestegnen? Sådan var det ihvertfald da jeg for en del år siden oplevede ifbm. jeg ofte handlede ind i Gellerup. Hvem kan få held med at etablere noget på Vestegnen inkl. træningsfaciliteter, og kan det overhovedet få lov at fungere uden hærværk?
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 638
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Foregående

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster