Bruger login







Ugen der gik, uge 16, 2019
Sommer og træning

Tilbudsguide, uge 17, 2019
Vindruer og skyr!

Ugen der gik, uge 15, 2019
Arnold Classic 2019 og straps!

Tilbudsguide, uge 16, 2019
Innocent juice og æg!


Statistik

Vi har 55493 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Michelrex

Vores medlemmer har i alt skrevet 2027360 indlæg i 86573 emner

18 nye indlæg i dag


Online
I alt: 555
Medlemmer: 14
Skjulte: 1
Gæster: 540

Følg bodybuilding.dk på

Grøntsags-pasta (cutting season)

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Hej med jer :-)

Cuttting-season er på sit højeste, hvorfor kalorieindtaget selvfølgelig skal reduceres.
En god mode at reducere kalorieindtaget på sker ved at indtage flere mættende grøntsager.

Jeg har nu købt en spiralizer til grøntsags-pasta, og søger nu noget inspiration til forskellige kombinationer af pasta.

Sidder I inde med nogle guldkorn, må I meget gerne dele :-)


På forhånd tak.
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 463
Tilmeldt: 18. nov 2014, 19:23
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Læste noget med at lave det af zuchini og så stege det hurtigt af på panden med salt og hvidløg, lyder lækkert :)
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 153
Tilmeldt: 5. jun 2012, 21:20
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg plejer at bruge squash eller gulerødder. Strimlerne smides i en skål, og overhældes med kogende vand og en smule salt. Så skal det bare lige trække et par minutter. På den måde undgår du at grøntsagerne bliver overtilberedt, hvilket nemt sker, når de tynde strimler får lov at stå og koge på komfuret.
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 96
Tilmeldt: 5. nov 2017, 22:27
Geografisk sted: Midtjylland
 
Styrkeliste
- Squat: 100.00
- Dødløft: 110.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster