Bruger loginUgen der gik, uge 50, 2018
Høretelefoner, film og kød!

Tilbudsguide, uge 51, 2018
Flæskesteg, and og medister!

Ugen der gik, uge 49, 2018
Sære muskler og drop sæt!

Tilbudsguide, uge 50, 2018
Appelsiner, mørk chokolade og mandler!


Statistik

Vi har 55273 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er dell2dell

Vores medlemmer har i alt skrevet 2023193 indlæg i 86310 emner

13 nye indlæg i dag


Online
I alt: 577
Medlemmer: 10
Skjulte: 1
Gæster: 566

Følg bodybuilding.dk på

Hive burkaen af kvinder

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Stop nu dig selv :)

Man kan få en bøde, for at gå nøgen rundt i sin egen have. så hverken der, eller i det offentlige rum må du rende rundt uden tøj.
Sidst rettet af Mr . Clean 3. aug 2018, 13:56, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 156
Tilmeldt: 5. maj 2018, 11:16
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMr . Clean skrev:Stop nu dig selv :)

Man kan få en bøde, for at gå nøgen rundt i sin egen have. så hverken der, eller i det offentlige rum må du rende rundt uden tøj.Kommer an på situationen.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 441
Tilmeldt: 9. aug 2014, 19:21
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.00
- Squat: 35.00
- Dødløft: 40.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBrugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 692
Tilmeldt: 21. jan 2010, 17:51
Geografisk sted: Esbjerg
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAlle har en mening, men problemet særligt i denne diskussion er, at de flestes meninger ikke er baseret på uddannede og rationale overvejelser, men subjektive intuitioner som kan føres tilbage til deres relationer og indtryk af indvandrer og Islam. Kritikken imod indvandrer i Denmark er absolut berettiget, men det afgørende i diskussionen er, at distingvere ens forhold til disse med ens holdning til forbuddet. Omend forbundet er det to forskellige størrelser og jeg tror, at det er noget som rigtig mange har svært ved at forstå.

I sidste ende er forbuddet ikke kun et spark til det man "måske" ikke kan lide, men også et spark til friheden. Som udgangspunkt burde alt regulering af menneskers frihed fjernes i så vidt muligt omfang med mindre reguleringen er nødvendig. Historien har gang på gang vist at denne fremgangsmåde bedst betaler sig. Bevares der er rationale argumenter for forbuddet, men på bundlinjen er det ikke det værd.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 692
Tilmeldt: 21. jan 2010, 17:51
Geografisk sted: Esbjerg
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSeancen hvor en kvindelig politibetjent krammer den niqabklædte kvinde blev filmet af flere forskellige. Herunder en video, der røg på Twitter, men senere blev slettet. Det forstår man godt.

Den 55 sekunder lange video visser krammet, men viser også en kvinde der tilfældigt kommer forbi og trækker sin cykel og blokerer udsynet til seancen. En mand med tydeligt accent, formentligt ham der optaget videoen, kommenterer i bedste pro-burka-stil: “Fjern dig så din luder!”. Virkelig, virkelig sørgeligt.

Her ses videoen:

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... iQDfS3Y06Y
 
Reputation point: 135
 
Indlæg: 1284
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan01-jeller skrev:Alle har en mening, men problemet særligt i denne diskussion er, at de flestes meninger ikke er baseret på uddannede og rationale overvejelser


Du har ret:

http://rokokoposten.dk/2018/04/24/forsk ... -og-frygt/
 
Reputation point: 135
 
Indlæg: 1284
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
01-jeller skrev:Alle har en mening, men problemet særligt i denne diskussion er, at de flestes meninger ikke er baseret på uddannede og rationale overvejelser


Du har ret:

http://rokokoposten.dk/2018/04/24/forsk ... -og-frygt/


Det var unødvendigt at skære resten af mit indlæg væk Taler. Jeg har ret i det hele.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 692
Tilmeldt: 21. jan 2010, 17:51
Geografisk sted: Esbjerg
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet kunne i mellemtiden være spændende at få svar på, hvor mange af de niqab- og burkaklædte, der rent faktisk er i arbejde eller under uddannelse. Den der "Jeg kender en, som vist nok kender hende, og hun er eftersigende i arbejde". Det er meget muligt, der er altid undtagelser. Jeg vil dog (uden at kende nogen, der har så meget jord i hovedet, at de ifører sig sådan en beklædningsdel), gøre det klart, at flertallet af dem ikke er i beskæftigelse. Burka og niqab er ligemed parallelsamfund. Burka og niqab sætter en stopper for utroligt mange ting.

Hvad der driver primært danske konvertitter til sådanne yderligheder, har jeg ikke forstand nok til at regne ud. Dårlig barndom, manglende selvværd, mobning, overgreb, fordrukken far, vold i hjemmet. No fucking clue. Sygt er det dog, og jeg vil sige at burka- og niqabklædte ikke skal have ret til offentlig forsørgelse, og burde ikke modtage andet fra folk end rysten på hovedet og bøder i det offentlige rum.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1879
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSorry Ceneeh "you must spread your reputation points before giving it to the same user"

Hvor man førhen sagtens kunne have en oprørsk tilgang mod den højeste instans herhjemme men samtidig havde en fornuftig tilgang til hele samfundet er der nu sket et skred. Dengang gjorde man oprør mod uretfærdighed men man forstod samtidig at tage ansvar for sit liv og yde et bidrag til samfundet, hvor man nu kunne.

I dag hylder man fucking voksenbabyer som gør alt for at stå uden for samfundet, så skatteyderne kan føle sig ekstra meget pisset på.
"det er sagen uvedkommende om hun har et arbejde" gu er det da ej.
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 315
 
Indlæg: 1492
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 97.50
- Squat: 85.50
- Dødløft: 140.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan01-jeller skrev:Det var unødvendigt at skære resten af mit indlæg væk Taler. Jeg har ret i det hele.


:wink:
 
Reputation point: 135
 
Indlæg: 1284
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanCeneeh skrev:Det kunne i mellemtiden være spændende at få svar på, hvor mange af de niqab- og burkaklædte, der rent faktisk er i arbejde eller under uddannelse.


Nul :lol:

Ej, der skal nok være "en del" under uddannelse, da uddannelsesinstitutionerne jo får flere penge jo flere studerende de har, hvorfor de nødig afviser nogen. Dette er det såkaldte taxametersystem, penge per elev/studerende. Jeg tror derimod tallet er ekstremt lavt, når vi taler reel beskæftigelse.
 
Reputation point: 135
 
Indlæg: 1284
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDet kunne i mellemtiden være spændende at få svar på, hvor mange af de niqab- og burkaklædte, der rent faktisk er i arbejde eller under uddannelse.


Det er nok forbudt at lave en sådan undersøgelse. I sverige er det i hvert fald.

Men i Danmark er beskæftigelsesgraden for danske mænd cirka 80%, og for mænd med ikke vestlig baggrund er tallet cirka 60%. Det er slemt nok.

For Kvinder er tallene 75% for danske kvinder og 49% for ikke vestlige kvinder.

Dette kan dog ikke stå alene, for beskæftigelsesgraden er forskellige blandt dem, der har muslimsk og ikke-muslimsk baggrund. Muslimer er lang mere underrepræsenteret end tallene viser, da folk med fx Filipinsk, Thailandsk, kinesisk baggrund har tal, der trækker i den modsatte retning.
Kvinder med baggrund fra Somalia, Irak, Libanon og Afghanistan har en gennemsnitlig beskæftigelsesgrad på lige over 20%, og alle nationaliteter fra et land med islam som religion trækker ned i beskæftigelsestallene, af dem der er opgjort i statistikken.
Til gengæld trækker tallene fra Thailand og Filippinerne op med tal på omkring 65% beskæftigelse.

Men man må ikke lave denne statistik per religion. Det er dog meget tydeligt at se, hvor lav en beskæftigelsesgrad kvinder fra muslimske lande har.

Herfra synes jeg så at det er logisk at uddrage, at kvinder med burka mv. har beskæftigelsestal der er meget ringere. Nok ringere end de ringeste af tallene, som er Libanons med en beskæftigelsesgrad på cirka 19%.
Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at høre argumenterne for at burkaklædte kvinder skulle have højere beskæftigelsesgrad end deres tørklædebærende medsøstre.

Min kilde er dansk statistik:
http://www.da.dk/bilag/Ikke-vestlige%20 ... 202015.pdf
Brugeravatar
 
Reputation point: 100
 
Indlæg: 7264
Tilmeldt: 9. jun 2008, 01:16
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 147.50
- Squat: 180.00
- Dødløft: 215.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan01-jeller skrev:Alle har en mening, men problemet særligt i denne diskussion er, at de flestes meninger ikke er baseret på uddannede og rationale overvejelser, men subjektive intuitioner som kan føres tilbage til deres relationer og indtryk af indvandrer og Islam. Kritikken imod indvandrer i Denmark er absolut berettiget, men det afgørende i diskussionen er, at distingvere ens forhold til disse med ens holdning til forbuddet. Omend forbundet er det to forskellige størrelser og jeg tror, at det er noget som rigtig mange har svært ved at forstå.

I sidste ende er forbuddet ikke kun et spark til det man "måske" ikke kan lide, men også et spark til friheden. Som udgangspunkt burde alt regulering af menneskers frihed fjernes i så vidt muligt omfang med mindre reguleringen er nødvendig. Historien har gang på gang vist at denne fremgangsmåde bedst betaler sig. Bevares der er rationale argumenter for forbuddet, men på bundlinjen er det ikke det værd.


Jeg er personligt ligeglad med hvilken religion du dyrker og hvilken gud du tror på. Men mig bekendt er burka ikke en religiøs beklædningsgenstand.
Til sidst og vigtigst , så mener jeg, at man skal kunne genkende personer, som man offentligt, interagere med.
Er dette for meget forlangt?
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 393
Tilmeldt: 18. apr 2012, 20:15
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBrugeravatar
 
Reputation point: 689
 
Indlæg: 5832
Tilmeldt: 23. feb 2013, 09:54
 
Træner her: Fitness One Kolding
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhttps://www.theatlantic.com/internation ... an/566630/

If the experience of places like France, Quebec, and Austria are any indication, Denmark’s ban is likely to keep backfiring.
Naturvidenskab er sjovt!

http://hufysik.blogspot.dk/
Brugeravatar

 
Reputation point: 125
 
Indlæg: 2208
Tilmeldt: 6. jan 2008, 16:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 137.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 195.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBlackmoore skrev:https://www.theatlantic.com/international/archive/2018/08/denmark-burqa-veil-ban/566630/

If the experience of places like France, Quebec, and Austria are any indication, Denmark’s ban is likely to keep backfiring.

Er disse burkaklædte kvinder ofre ?

"Burkaforbuddet ekskluderer os bare endnu mere fra samfundet,buhu" Nej,Sulaima,du ekskluderer dig selv. Tag din burka af, så bliver du ikke ekskluderet fra noget som helst.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 83
Tilmeldt: 17. feb 2017, 21:55
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 115.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMarcus Aurelius skrev:Min fejl, det har mere at gøre med ordensbekendtgørelsen.

Sikring af den offentlige orden mv.
§ 3. Slagsmål, skrigen, råben eller anden støjende, voldelig, fornærmelig eller lignende optræden, der er egnet til at forstyrre den offentlige orden, må ikke finde sted.
Stk. 2. Det er forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse.
Stk. 3. Det er forbudt at færdes så påvirket af alkohol eller andre berusende eller bedøvende midler, at det kan give anledning til ulempe for andre.
Stk. 4. Begås de i stk. 1 og 2 nævnte handlinger på steder, hvortil der ikke er almindelig adgang, og medfører de forstyrrelser af den offentlige orden, kan politiet påbyde, at de bringes til ophør.


Som jeg læser, og fortolker det, virker det meget subjektivt om hvorvidt man må gå nøgen rundt i Danmark.
Jeg kan ikke finde en direkte del i lovgivningen, hvor der står at det er direkte forbudt at være nøgen.

Grunden til at politiet griber ind, har nok mere at gøre med at det muligvis kan vække offentlige forargelse, eller forulempe andre mennesker.


der er EGNET til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse

Det kan da næsten ikke stå mere direkte....
 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 187
Tilmeldt: 29. apr 2013, 09:28
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplansquatswithapad skrev:
Blackmoore skrev:https://www.theatlantic.com/international/archive/2018/08/denmark-burqa-veil-ban/566630/

If the experience of places like France, Quebec, and Austria are any indication, Denmark’s ban is likely to keep backfiring.

Er disse burkaklædte kvinder ofre ?

"Burkaforbuddet ekskluderer os bare endnu mere fra samfundet,buhu" Nej,Sulaima,du ekskluderer dig selv. Tag din burka af, så bliver du ikke ekskluderet fra noget som helst.Nej..i vores virkelighed er de ikke ofre

men.. i DERES virkelighed er de ofre, og dermed fastholder eller forstærker man en "dem vs os" mentalitet der ikke fremmer integration.

som der står i artiklen

"
“This is a case of ‘reactive ethnicity’—when you have a policy to ban a practice, so people continue it in protest,” Jeffrey Reitz, a sociology professor at the University of Toronto who researches Muslim immigration, told me in an interview last year. “In France, it clearly backfires.”

og

These measures create discrimination and self-marginalization, because these women, feeling excluded, will opt out more.”

og som med alt anden lovgivning, der er rettet mod en gruppe, så har det med at ramme ved siden af..

Knivloven ramte lystfiskere, håndværkere og jægere
Tvindloven ramte mange andre frie skoler
Terror og rockerlove har ramt alle mulige andre

Og i østrig har man set det samme


In Austria, the ban on full-face coverings that went into effect last year has had several unintended consequences. Of the people who were arrested for breaking the law, most were not veiled Muslims. After all, only about 150 Muslim women in Austria actually wear a veil. Instead, the ban resulted in officers fining one man for wearing a shark costume and another for wearing a rabbit costume. They also stopped Asian tourists wearing anti-pollution masks, and a leukemia patient who’d been ordered to wear a mask to protect his immune system.

I Østrig er politiet faktisk rigtigt trætte af at skulle håndhæve loven..

“If this law was intended as a contribution in the fight against conservative Islam, then I can only say: It’s gone belly up,” said the police commander Hermann Greylinger. Some officers are now declining to enforce the law. One characterized the ban as “nothing but populism.”
Naturvidenskab er sjovt!

http://hufysik.blogspot.dk/
Brugeravatar

 
Reputation point: 125
 
Indlæg: 2208
Tilmeldt: 6. jan 2008, 16:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 137.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 195.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBlackmoore skrev:
squatswithapad skrev:
Blackmoore skrev:https://www.theatlantic.com/international/archive/2018/08/denmark-burqa-veil-ban/566630/

If the experience of places like France, Quebec, and Austria are any indication, Denmark’s ban is likely to keep backfiring.

Er disse burkaklædte kvinder ofre ?

"Burkaforbuddet ekskluderer os bare endnu mere fra samfundet,buhu" Nej,Sulaima,du ekskluderer dig selv. Tag din burka af, så bliver du ikke ekskluderet fra noget som helst.Nej..i vores virkelighed er de ikke ofre

men.. i DERES virkelighed er de ofre, og dermed fastholder eller forstærker man en "dem vs os" mentalitet der ikke fremmer integration.

som der står i artiklen
.......


"Deres" virkelighed er så bare ikke kompatibel med "vores"
Disse mennesker vil gerne leve og bo i "vores" virkelighed. En virkelighed hvor der er fred og ingen krig, hvor alle har lige ret til et økonomisk sikkerhedsnet, lige ret til uddannelse, lige adgang til sundhedsvæsnet osv.
Denne virkelighed kommer altså bare med nogle forpligtelser, skrevne og uskrevne.
Først og fremmest skal man overholde alle landets love og man skal arbejde hvis man kan.
At gå med burka, er at pisse på disse rettigheder og forpligtelser.

Vi vil så gerne her i Danmark bryste os af vores tolerance, vores lev og lad leve, kumba-fucking-ya-frisind.
Sagen er bare, at hvis vi bliver ved med at tolerere og tolerere går vores samfund som vi kender det, til sidst til grunde.

Burkaforbuddet er grimt ad helvede til og fyldt med problemer, men jeg mener det er et nødvendigt onde.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 83
Tilmeldt: 17. feb 2017, 21:55
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 115.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanLovgivningen angående nøgenhed er bare meget lagt op til fortolkning. Hvorimod en lovgivning med burka ikke er.
Der er nogle steder i Danmark, hvor nøgenhed er tilladt, selv i det offentlige rum. Da nogle strande er offentlige tilgængelige, og det er tilladt at nøgen bade. Mit argument skulle have været bedre specificeret, og ikke smidt ud så bredt. Men der er nogle nuancer i selve det at være nøgen i det offentlige rum, hvorimod man må antage at burka ikke ville være tilladt på samme måde, som nøgenhed i de samme nuancer.

Jeg er selv ikke fan af burka og niqab klædende kvinder, men hvis en 30 årig kvinde vil gå med det, så kan jeg ikke se hvordan en lovgivningen mod det kan hjælpe, hvorimod det kan hjælpe at 14-15 årige piger ikke går med den, men vælger tørklæde. Det er vel et skridt i den rigtige retning, men spørgsmålet er om andre tiltag ikke kunne gavne mere? Og om det overhovedet har den effekt?
Forbud virker jo aldrig, og kampagner virker heller ikke. Lovgivningen omkring burka og niqab er som at give et plaster på en brækket arm, ikke en rigtig løsning.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 441
Tilmeldt: 9. aug 2014, 19:21
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.00
- Squat: 35.00
- Dødløft: 40.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMan kan på ingen måde sige at det kategorisk er forbudt/strafbart at være nøgen.

Det vil altid afhænge af konteksten.

Man må også bade nøgen på stranden. Om så der er fluepapir og børn over det hele, såfremt det er det eneste man gør. Der er ikke noget der teknisk set hedder "nudiststrand", det er hvad folk kalder det. Strand er som udgpkt offentlig, og man må bade nøgen.
Det bliver heller ikke blufærdighedskrænkende fordi en flok puritanere har et problem med nøgenhed.

Man må formentligt også gå nøgen rundt i et sommerhusområde.

Nøgen ned ad Strøget kan også sagtens være tilladt, særligt som "happening".
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

This is the instrument of your liberation: www.supertraining.dk.
Brugeravatar
 
Reputation point: 1699
 
Indlæg: 6213
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:
Nøgen ned ad Strøget kan også sagtens være tilladt, særligt som "happening".


Og i Storkespringvandet kun iført en hvid hue med bordeaux farvet bånd :´) :drink:
 
Reputation point: 185
 
Indlæg: 1342
Tilmeldt: 2. jun 2013, 21:49
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJa, det er et fint eksempel. Det er fest og fuldemandshalløj, ikke blufærdighedskrænkelse.

Forsæt/subjektiv vilje er ret afgørende.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

This is the instrument of your liberation: www.supertraining.dk.
Brugeravatar
 
Reputation point: 1699
 
Indlæg: 6213
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMr . Clean skrev:Stop nu dig selv :)

Man kan få en bøde, for at gå nøgen rundt i sin egen have. så hverken der, eller i det offentlige rum må du rende rundt uden tøj.


Du skriver simpelthen så meget forpulet sludder at det er Atlanterhavsdimensioner.

Nærmest alt du skriver er kriminelt dumt.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

This is the instrument of your liberation: www.supertraining.dk.
Brugeravatar
 
Reputation point: 1699
 
Indlæg: 6213
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:Man kan på ingen måde sige at det kategorisk er forbudt/strafbart at være nøgen.

Det vil altid afhænge af konteksten.

Man må også bade nøgen på stranden. Om så der er fluepapir og børn over det hele, såfremt det er det eneste man gør. Der er ikke noget der teknisk set hedder "nudiststrand", det er hvad folk kalder det. Strand er som udgpkt offentlig, og man må bade nøgen.
Det bliver heller ikke blufærdighedskrænkende fordi en flok puritanere har et problem med nøgenhed.

Man må formentligt også gå nøgen rundt i et sommerhusområde.

Nøgen ned ad Strøget kan også sagtens være tilladt, særligt som "happening".


Det er helt rigtigt. Men hvis en mand, spadserer nøgen ned ad strøget, er der en overvejende stor sandsynlighed for, at man vil benytte sig af,
Ordensbekendtgørelsens § 3, stk.2 er det »forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse.

At være nøgen på stranden er nemlig en undtagelse:
Politimesterforeningen stadfæstede i 2006 at det generelt er tilladt at bade nøgen på stranden, og at der ikke kan stilles krav om, at nøgenbadning kun må finde sted indenfor bestemte områder. Denne fortolkning er en videreførelse af Justitsministeriets beslutning fra 1976 om at nøgenbadning og solbadning på stranden uden tøj ikke i sig selv kan anses for at være uanstændig opførsel. Alle strande i Danmark kan således opfattes som nøgenbadestrande i juridisk forstand.

Edit. Man må også bære maske/tildækning som en happening. Eller til karneval, eller...
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 393
Tilmeldt: 18. apr 2012, 20:15
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanEdit. Man må også bære maske/tildækning som en happening. Eller til karneval, eller...


Det er ikke en god analogi, af den årsag at nøgenhed som udgangspunkt er tilladt, med mindre det konkret ikke er det, hvorimod - som jeg har læst overskrifterne - nu er forbudt at være ansigtstildækket, med mindre det konkret er tilladt.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

This is the instrument of your liberation: www.supertraining.dk.
Brugeravatar
 
Reputation point: 1699
 
Indlæg: 6213
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:
Du skriver simpelthen så meget forpulet sludder at det er Atlanterhavsdimensioner.

Nærmest alt du skriver er kriminelt dumt.


når tingene er smukt men rigtigt skåret ud i pap :)
Naturvidenskab er sjovt!

http://hufysik.blogspot.dk/
Brugeravatar

 
Reputation point: 125
 
Indlæg: 2208
Tilmeldt: 6. jan 2008, 16:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 137.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 195.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplansquatswithapad skrev:
Vi vil så gerne her i Danmark bryste os af vores tolerance, vores lev og lad leve, kumba-fucking-ya-frisind.
Sagen er bare, at hvis vi bliver ved med at tolerere og tolerere går vores samfund som vi kender det, til sidst til grunde.

Burkaforbuddet er grimt ad helvede til og fyldt med problemer, men jeg mener det er et nødvendigt onde.


sagen er bare, som artiklen også beskriver..at forbud ikke virker

og hvis den største trussel mod vores samfund er et par hundrede kvinder i burka, hvo de fleste endda er danske konvetitter... så har vi det nemt :D :D :D :D :D :D :D
Naturvidenskab er sjovt!

http://hufysik.blogspot.dk/
Brugeravatar

 
Reputation point: 125
 
Indlæg: 2208
Tilmeldt: 6. jan 2008, 16:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 137.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 195.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanAlt hvad der har med religion at gøre irritere mig. Det irritere mig fordi jeg forbinder religiøse mennesker med stupiditet, da det kræver en god portion af slagsen for at tro på det. Stupide mennesker gør dumme ting, som terror eller endnu værre at blive politikere. Ingen anden religion udklækker så troende idioter som islam og derfor har jeg et helt specielt forhold til islam og dens tilhængere.
Jeg siger ikke at alle religiøse mennesker er dumme eller at alle atheister er kloge, men hvis en voksen mand tror på julemanden er der noget galt. Hvis en voksen mand tror på julemanden er det en stærk indikation for at der også er andre ting i den persons liv som er afsporet. Det samme er gældende for religion. I min optik har religiøse mennesker større chance for at tage dumme beslutninger som kan berøre andre. Omvendt er atheister mennesker der ikke køber de hellige skrifter før beviser er blevet fremvist. Det er en holdning bygget på sund fornuft og når en person udviser sund fornuft er der igen større chance for at denne også tager andre beslutninger bygget på sund fornuft.

Når jeg ser en burka klædt kvinde og dem er der nogle stykker af heromkring århus nord, så er det en påmindelse om alting religiøst i dens mest ekstreme form og det pisser mig grænseløst af da det i min optik er et udtryk for stupiditet. Der skal gå så meget galt, mentalt før man kommer frem til den konklusion at man skal påklæde sig et sort telt fordi det har manden i skyerne sagt til an anden mand som tog sin hest og fløj til månen. Hvis man er parat til det, så er man også parat til at tage andre beslutninger der er mindst lige så idiotiske. Det er ligeledes en påmindelse om alting terror og i store træk alt hvad der er galt med verden - altså religion.

Jeg ville nok aldrig selv rive burkaen af nogen og det håber jeg da såden set heller ikke andre gør, for det er klart at overskride en grænse, men jeg forstår udemærket godt hvis det skete. Det er en utilsigtet provokation af alt demokratisk og en påmindelse om alting islam og alting religiøst. Forbuddet er en streg i sandet - hertil og ikke længere og det er et vigtigt første skridt. Jeg vil ikke sige at der umiddelbart behøves yderligere tiltag end at lukke muslimske friskoler, som gang på gang har mistet deres støtte med god grunde som baggrund.

Jeg har en kammerat som er polak og besøgte ham sidste år gennem en weekend.
Under en tur gennem strøget kan vi høre nogle biler der dytter på en vej parallel med gågaden og der bliver jublet højlydt. Vi tænker det er et bryllup eller nogle fodbold tosser der fejer en kamp, men det er 2 biler med muslimer hængende ud af vinduet med IS flag. Bag dem kommer en større mængde mennesker løbende og da de rammer et kryds bliver de lukket inde af andre biler. Da menneske mængden kommer frem til bilerne river de dem ud af giver dem dommedags bank.

Det ville aldrig ske i Danmark, altså den del med følgevirkningerne. Det andet er sket i århus et par gange og folk er passive, ligesom de er passive når andre mennesker bliver gruppe overfaldet foran dem. Vi kan ikke tillade os at være passive omkring alting. Vi er nødt til at sætte grænser op hvortil vi vil tillade folk at opføre sig, ligesom vi også er nødt til at gøre det med påklædning, når det er nødvendigt.
I'm the stuff nightmares are made of for people like you!
Brugeravatar
 
Reputation point: 85
 
Indlæg: 851
Tilmeldt: 15. aug 2015, 21:08
Geografisk sted: Pandoras Box
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBlackmoore skrev:
squatswithapad skrev:
Vi vil så gerne her i Danmark bryste os af vores tolerance, vores lev og lad leve, kumba-fucking-ya-frisind.
Sagen er bare, at hvis vi bliver ved med at tolerere og tolerere går vores samfund som vi kender det, til sidst til grunde.

Burkaforbuddet er grimt ad helvede til og fyldt med problemer, men jeg mener det er et nødvendigt onde.


sagen er bare, som artiklen også beskriver..at forbud ikke virker

og hvis den største trussel mod vores samfund er et par hundrede kvinder i burka, hvo de fleste endda er danske konvetitter... så har vi det nemt :D :D :D :D :D :D :DNej det er ikke kun 200 personer i Burka der er problemet. Det der virkeligt er farligt er ignoranter, der slet ikke ser hvordan vores samfund har udviklet sig negativt igennem, de sidste tyve år.

Vores befolkning tal i DK er steget med sekshundrede tusind de sidste tyve år, hvor kun de 40.000 er etniske danskere.
Når man kikker på udgifter og kriminalitet som netop er eksploderet i takt med indvandringen, så er det et vink med en vognstang, at kæden for længst er hoppet af.

Dansk kultur og danske værdier er sat under sådan pres, at der ingen vej er tilbage.
Folketinget vil rive ghettoer ned, samt sige fra for den øgede islamisering af samfundet. Om det er Burkaer i gade billedet, eller køns opdelt svømning & bederum på arbejdspladser, svine kød i dag institutioner osv.
Problemet er bare at de tiltag kommer alt for sent, blodet flyder allerede i vores gader og stræder. "Branden" er startet, men kan ikke slukkes
.
Personligt mener jeg slaget er tabt for længst, med den forfejlede asyl og indvandrings politik der er ført her i landet de sidste cirka 25 år.
Vores straffe system har ligeledes spillet fallit, der er brugt fløjlshandsker og dialog kaffe til hudløs hed, som bare ikke virker.
Hvis der havde været udvist konsekvens for længe siden, så havde sagen været en anden.
Her tænker jeg på udvisninger ved grov kriminalitet. Nej selv drabs forsøg kan man slippe afsted ](*,)
Udviklingen er ikke til at stoppe, med det antal der allerede er kommet til landet, sammenlagt med antal børn pr familie.
Så er danskerne i undertal inden 2089.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 156
Tilmeldt: 5. maj 2018, 11:16
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 38 gæster