Bruger login







Ugen der gik, uge 28, 2019
Faste og proteinpulver!

Tilbudsguide, uge 29, 2019
Oksecuvette og kylling!

Ugen der gik, uge 27, 2019
Styrke og bodybuilding!

Tilbudsguide, uge 28, 2019
Koldskål og kaffe!


Statistik

Vi har 55624 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er xAndrula

Vores medlemmer har i alt skrevet 2030417 indlæg i 86753 emner

25 nye indlæg i dag


Online
I alt: 611
Medlemmer: 13
Skjulte: 0
Gæster: 598

Følg bodybuilding.dk på

Hvad krydder i jeres kylling med?

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Som overskriften siger, hvilke krydderier putter i på jeres kyllingbryst filet? Og hvordan gør i? Putter i kyllingen i køleskabet et par timer efter den er krydret så den suger mere af smagen til sig?

Fyr løs ;)
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 50
Tilmeldt: 2. jan 2013, 23:08
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Vender dem i colalight og sukkerfri ketchup og så på panden
pump it ! pump it up!
Brugeravatar
 
Reputation point: 110
 
Indlæg: 2233
Tilmeldt: 28. mar 2006, 13:21
Geografisk sted: Køge
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



123
Sidst rettet af schutlav 10. maj 2019, 10:39, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 9
Tilmeldt: 17. mar 2015, 21:21
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Blander olie, barbecue, hvidløg, allehånde, citronsaft, peber, salt og hvad jeg lige ellers har lyst til på dagen.
Det smider jeg så i en pose med kyllingen, fordeler det og smider det i køleskabet.
Derefter steger jeg det på en brand varm pande med en ordenlig lunsh smør. så kommer jeg barbecue sovs på og det kommer i varmluftovn ved 100-150 grader indtil jeg ikke kan vente mere.
MAKE
PEDRO
GREAT AGAIN
Brugeravatar
 
Reputation point: 285
 
Indlæg: 1835
Tilmeldt: 10. aug 2011, 16:26
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 120.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Foretrækker en "dry rub" med:

Chili, kaffe, sukker, lidt salt, spidskommen, og evt. løgpulver. Dryp lidt lime over når den er færdig. Ovn eller grill.
This is a Rouchefoucauld. The thinnest water-resistant watch in the world. Singularly unique, sculptured in design, hand-crafted in Switzerland, and water resistant to three atmospheres. This is 'the' sports watch of the '80s
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 410
Tilmeldt: 8. maj 2013, 21:30
Geografisk sted: US
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster