Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57024 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er ParsseoqqMug

Vores medlemmer har i alt skrevet 2037819 indlæg i 92519 emner

20 nye indlæg i dag


Online
I alt: 418
Medlemmer: 9
Skjulte: 1
Gæster: 408

Følg bodybuilding.dk på

Hvilken artikel har du sidst læst?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Jeg synes nu det er interessant. Måske personligt, men relevant hvis det kan vise en sammenhæng imellem din mindset og din mentale tilstand. Nu hvor du så flittigt deler ud af dine deprimerende tanker herinde, synes jeg godt jeg kan tillade mig at spørge.

Hvad lykke betyder i konteksten af mit spørgsmål er ganske enkelt, om du tilfreds med dit liv. Eller endnu rettere: ER DU GLAD FOR AT VÆRE I LIVE? Fordi med de tanker du tilkendegiver ville det ikke overraske mig, hvis det ikke var tilfældet. Og nej, der findes ABSOLUT ingen fri vilje, HVIS du først accepterer, at bevidstheden er intet andet end en biologisk mekanisme. Heller ikke om du skal flytte til Horsens eller Tåsinge. Tænk den endnu længere ud. Neurovidenskaben (Psychoneuroendocrinology) er et fint sted at starte, hvis du er interesseret.

Det er i øvrigt utroligt, at sådan et enkelt spørgsmål kan give anledning til så mange indlæg og tanker omhandlende primært ”lykke”, når det slet ikke er essentielt i mit indlæg. Men nu hvor tråden har udviklet sig i den retning, har jeg ikke noget imod at kommentere på det, da jeg selv har reflekteret en del over begrebet. Jeg er kommet frem til, at selvfølgelig burde lykke ikke være en altopslugende besættelse eller den vigtigste målsætning i livet. Vi kommer alle sammen til at dø, alle omkring os kommer til dø og inden det sker når vi at opleve en masse smerte undervejs. Lykken er dynamisk, den kommer og går, og når vi er nået dertil, hvor vi er ved at dø, så gider vi sku da ikke at tænke tilbage på vores liv og vide at vi på bundlinjen har været mere lykkelige end andre. Når vi er ved at dø vil vi naturligvis tænke tilbage på vores liv og vide, at vi har gjort noget meningsfuldt.

Når det er sagt, så selvfølgelig er lykke noget som vi i en eller anden omfang burde sigte efter, på samme måde som vi stræber (eller burde) på at være fysisk sunde. Eller som minimum stræbe efter fravær af ulykke. Uden at vi er tilpas lykkelige, fungerer vi ikke optimalt, og derved falder også vores evne til at gøre noget meningsfuldt. Så en god balance venner.
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 284
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMussetrussen skrev:Når jeg taler om fri vilje skal jeg måske lige definere hvad jeg mener. Her menes blot skal jeg købe Colgate eller Zendium = frit valg......


Ovre i det filosofiske hjørne vil nogen argumentere for at fri vilje er en illusion.
Du står i Netto og bestemmer dig for at købe Colgate, alt imens du tror at du bare kunne have valgt Zendium. Det kunne du bare ikke. Alle vores valg her i livet er et samlet resultat af vores tidligere erfaringer, oplevelser og indtryk. Og derfor i virkeligheden givet på forhånd.
Vent...Det må i yderste konsekvens betyde at fremtiden allerede er bestemt :ohno:
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 17. feb 2017, 21:55
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 115.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan"There once was a man who said "Damn!
It is borne in upon me I am
An engine that moves
In predestinate grooves;
I'm not even a bus, I'm a tram."

—Maurice E. Hare (1886-1967)
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 1904
 
Indlæg: 6764
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDu kunne ikke have gjort det anderledes.
Men du kan gøre det anderledes.

Resten er en omgang destruktiv, mental masturbation.
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 127
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:"There once was a man who said "Damn!
It is borne in upon me I am
An engine that moves
In predestinate grooves;
I'm not even a bus, I'm a tram."

—Maurice E. Hare (1886-1967)


Sandy, din kvote for hvor længe du kan lade os hænge, inden du poster en ny artikel, eller den podcast du har lovet er nu opbrugt.

Mvh.
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 284
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBrugeravatar

 
Reputation point: 825
 
Indlæg: 6823
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanPittBull! skrev:


Det var til min store fornøjelse at Fitness M/K(podcast) havde ingen anden end selveste Sandy som gæst i studiet i seneste afsnit.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 106
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan2.000 danskere på gaden i København efter sort amerikaners død

https://www.dr.dk/nyheder/indland/2000-danskere-paa-gaden-i-koebenhavn-efter-sort-amerikaners-doed

Er det i disse Coronatider forsvarligt at samle sig 2000 mennesker? Gør sagen det ok?
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2054
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:2.000 danskere på gaden i København efter sort amerikaners død

https://www.dr.dk/nyheder/indland/2000-danskere-paa-gaden-i-koebenhavn-efter-sort-amerikaners-doed

Er det i disse Coronatider forsvarligt at samle sig 2000 mennesker? Gør sagen det ok?


Medmindre det er dansk amerikanere kan jeg ikke se hvorfor de samles i det hele taget ? Andet end for Instagram. Der sker langt mere horrible ting alle mulige andre steder i verden.
 
Reputation point: 165
 
Indlæg: 888
Tilmeldt: 13. aug 2013, 20:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplantaler skrev:2.000 danskere på gaden i København efter sort amerikaners død

https://www.dr.dk/nyheder/indland/2000-danskere-paa-gaden-i-koebenhavn-efter-sort-amerikaners-doed

Er det i disse Coronatider forsvarligt at samle sig 2000 mennesker? Gør sagen det ok?


Juridisk set, ja.
Fundamentalt set, nej.

En for mig at se fuldstændig formålsløs demonstration som udelukkende er med til at øge spændingerne mellem idioterne på de yderste fløje hos de respektive racer. Alle socialisterne går rundt og prædiker for fred og harmoni alt i mens de radikaliserede galninge løber rundt og slås i gaderne med dødsfald til følge. Jeg så en video på Twitter tidligere med en hvid mand der løber rundt med en genstand som angiveligt skulle være et sværd. Det lykkes en gruppe sorte mænd, og en hvid mand, at overmande ham og tildele ham slag og spark mens han ligger ned. Til slut er der en psykopat der tyrer en tung genstand i hovedet på manden hvorefter han ligger helt forkvaklet på jorden. Nu er han død. Play stupid games, win stupid prizes.

Jeg har før spekuleret i om vi mennesker fra naturens side, kollektivt i underbevidstheden fører folk sammen der ikke kan omgås med hinanden indtil at grupper fra de yderste fløje begynder at angribe hinanden i en sådan grad at det kan udløse krigslignende tilstande i gaderne. Selv folk der udadtil ikke fremstår synderligt radikaliseret kan presses til at skulle vælge side og inden man ved af det står man selv med en våbenlignende genstand i hånden. Menneskets svar på survival of the fittest. Man skal ikke undervurdere den tilstand menneskets hjerne hurtigt skifter over til når en person man kan identificere sig med og en man ikke kan går i flæsket på hinanden. Også selvom man ikke kender nogen af dem. Men måske er det bare mig der er bindegal.

Grænserne for hvor meget man kan slå sig løs rykker sig fra gang til gang. Gad vide hvad der sker næste gang en sort mand bliver dræbt af en hvid politimand i USA nu hvor alle de voldsparate antager at der formentligt allerede er andre ude på løjer når en hvid politimand misbruger sit embede.

Sommersummarum så synes jeg hele BlackLivesMatter showet er komplet idiotisk. Hvis man et øjeblik undlader at tage udgangspunkt i den konkrete sag, så der ikke noget at sige til at politivolden rettet mod sorte er mere frekvent end mod hvide i det de, mig bekendt, begår mere kriminalitet. Det ganske enkelt sund fornuft at tryk avler modtryk, og det vil statistisk set give et flertal af tragiske hændelser rettet mod sorte end hvide mennesker.

Om jeg begriber at så mange folk går på gaden på den anden side af kontinentet fordi en mand dør. Jeg orker slet ikke overveje hvad fanden det er de prøver at bevise eller hvordan de tænker at de brander sig selv ved at gå der og råbe og skrige. Som nævnt så tror jeg simpelthen at det er genetisk bestemt om man har lyst til at gå der og spille fandango eller ej, og så er der nogle mennesker i den anden ende af det sociale spektrum som er genetisk bestemt til at finde det provokerende og lade sig opildne af det indtil det en dag eskalere til noget hvor kun den stærkeste overlever.

Nu spurgte du jo egentlig nok med udgangspunkt i coronavirus. Jeg ved det ikke. Personligt havde jeg undladt et sådan event i disse tider uanset kontekst. Jeg tror ikke der stor smittespredning forbundet med det alle faktorer taget i betragtning men jeg synes stadig det dumt. Hvad fanden tror de det kaster af sig?

Politichefen mandag morgen: "Alrigt evrybosy, from now on, do no kill them black folks, pleas"

Gad vide hvor mange idioter der går på gaden hvis en sort politimand en dag slår en hvid mand uberettiget ihjel. Eller hvis en sort politimand slår en sort mand ihjel.

Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 106
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI found this article very interesting.

You may have seen on NBC news concerning the implantable RFID microchip that some people are getting put in their hand to make purchases, but did you know this microchip matches perfectly with prophecy in the Bible?

You may have heard of the legendary number "666" that people have been speculating for possibly thousands of years on what it actually means. This article shares something I haven't seen before, and I don't think there could be any better explanation for what it means to calculate 666. This is no hoax. Very fascinating stuff!

Article: il.voice-truth.com
True Love has saved us
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 22. mar 2020, 17:46
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBrugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2054
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan--PRINCE-- skrev:
PittBull! skrev:


Det var til min store fornøjelse at Fitness M/K(podcast) havde ingen anden end selveste Sandy som gæst i studiet i seneste afsnit.


Jamen dog, den hører jeg snarest. Det kunne du tilmed offentliggøre før Anders selv, og så kommer du oven i købet selv med et killer post. BLIV NU VED MED AT VÆRE AKTIV HERINDE!
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 284
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMinipurz skrev:
taler skrev:2.000 danskere på gaden i København efter sort amerikaners død

https://www.dr.dk/nyheder/indland/2000-danskere-paa-gaden-i-koebenhavn-efter-sort-amerikaners-doed

Er det i disse Coronatider forsvarligt at samle sig 2000 mennesker? Gør sagen det ok?


Medmindre det er dansk amerikanere kan jeg ikke se hvorfor de samles i det hele taget ? Andet end for Instagram. Der sker langt mere horrible ting alle mulige andre steder i verden.Kemiske våben der bliver anvendt mod civile i Yemen, voldtægter som bliver anvendt til undertrykning i Kashmir / Jammu, regnskoven der bliver nedfældet med et tempo der ikke er set før og kvinder der regelmæssigt bliver voldtaget med macheter i Congo.


Men husk det de sorte der virkelig lider!!!! Fuck da Popo. Det der undrer mig egentlig mest er hvordan et "relativt" velfungerende uddannelsessystem som der findes i Danmark kan producere så mange svagt begavede med en sans for historien der kun spænder de seneste 14 dage. Mon ikke om man kunne med lidt flere offentlige midler kun fremavle nogle grise der var mere begavede end det hvad der igår demonstrerede.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 38
Tilmeldt: 12. maj 2020, 17:23
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTravolta123 skrev:

Kemiske våben der bliver anvendt mod civile i Yemen, voldtægter som bliver anvendt til undertrykning i Kashmir / Jammu, regnskoven der bliver nedfældet med et tempo der ikke er set før og kvinder der regelmæssigt bliver voldtaget med macheter i Congo.


Men husk det de sorte der virkelig lider!!!! Fuck da Popo. Det der undrer mig egentlig mest er hvordan et "relativt" velfungerende uddannelsessystem som der findes i Danmark kan producere så mange svagt begavede med en sans for historien der kun spænder de seneste 14 dage. Mon ikke om man kunne med lidt flere offentlige midler kun fremavle nogle grise der var mere begavede end det hvad der igår demonstrerede.


Så du mener ikke der foregår strukturel racisme, eller mener du at fordi der sker værre ting andre steder, så bør man ikke forholde sig til racismen? Hvilket indblik har du selv i situationen, udover de sidste 2 ugers information du har set på instagram?
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 158
Tilmeldt: 21. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: København
 
Træner her: AK Thor
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan--PRINCE-- skrev:


Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 284
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull!: Har du et link til at hun aldrig har haft et arbejde?
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2054
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanOg hvorfor skulle kødspisning pludselig give anledning til betragtninger om at være hævet over andre? I så fald er mine katte og alle andre rovdyr i hele verden tilsyneladende verdens herskere.


Musse: Jeg vil nu stadig gerne have et svar på, hvorfor du spiser kød, hvis det ikke er fordi du føler dig hævet over dyrerne?
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2054
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
Og hvorfor skulle kødspisning pludselig give anledning til betragtninger om at være hævet over andre? I så fald er mine katte og alle andre rovdyr i hele verden tilsyneladende verdens herskere.


Musse: Jeg vil nu stadig gerne have et svar på, hvorfor du spiser kød, hvis det ikke er fordi du føler dig hævet over dyrerne?


På samme måde som en kat ikke er ‘hævet over’ en mus? Eller også har i hver jeres definition af begrebet “hævet over’.
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 127
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanM0rten skrev:
taler skrev:
Og hvorfor skulle kødspisning pludselig give anledning til betragtninger om at være hævet over andre? I så fald er mine katte og alle andre rovdyr i hele verden tilsyneladende verdens herskere.


Musse: Jeg vil nu stadig gerne have et svar på, hvorfor du spiser kød, hvis det ikke er fordi du føler dig hævet over dyrerne?


På samme måde som en kat ikke er ‘hævet over’ en mus? Eller også har i hver jeres definition af begrebet “hævet over’.


Taler har tidligere skudt den vinkel ned med følgende argument:
Dine katte har ikke andre valg. Som et menneske i Danmark anno 2020 behøver du ikke spise kød, men vi gør det alligevel. Hvis vi ser dyrene som ligeværdige med os, ville vi vel ikke spise dem? Vi spiser dem jo netop fordi de "kun" er dyr.

Men for at svare: Så er det jo et etisk dilemma du selv stiller op. At du synes det er noget man skal tage stilling til, er noget du selv finder på. Andre synes alle skal tage stilling til organdonation. Andre synes alle skal tage stilling til om det giver mening at få børn i en fucked up verden. Andre synes alle skal tage stilling til whatever de selv finder vigtigt. Andre er komplet ligeglade med disse ting og har aldrig skænket dem en tanke. Personligt spiser jeg dyr fordi vi mennesker altid har spist dyr. Det er mad. Ligesom vi tidligere var mad for rovdyr, og ligesom gazeller er mad for løver. Det betyder ikke at nogen er hævet over andre, det betyder bare at vi alle er dyr, som passer ind i fødekæden. Bare fordi vi KAN lade være med at gøre noget betyder jo ikke at vi behøver tage stilling til det.

Hele spørgsmålet om at 'være hævet over noget andet' baseret på om man er mad eller den der spiser, er jo i virkeligheden et absurd spørgsmål. Hvis du så holder op med at spise dyr, er de så hævet over dig? Det giver ingen mening. Det hele udsprang jo af Kit Wilsons outdatede betragtninger om at fordi mennesket er som det, og kan tænke og skabe kultur osv. så må vi være helt særlige væsner skabt af Gud, med sjæl og adgang til himmerige og alt det halløj der, mens dyrene er i en helt anden kategori af umælende tåber. Mit argument var blot at mennesket er et dyr blandt dyr, intelligent og med bevidsthed ja, men trods alt bare et dyr af samme evolution som har skabt vandmænd og geder, og derfor som sådan ikke hævet over de andre dyr. Heller ikke selvom vi æder dem.
Brugeravatar

 
Reputation point: 825
 
Indlæg: 6823
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:...


Igen, det lyder som om i har hver jeres definition af hvad udtrykket ‘hævet over’ indeholder.
Hvis du er i krig og skyder nogen for at overleve, er du da ‘hævet over’ han/hende?
Hvis du slår et dyr ihjel og spiser det, er du da ‘hævet over’ dyret? Hvad nu hvis det også er for at overleve?

Jeg kan godt lide dyr. Specielt køer. Muh.
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 127
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan--PRINCE-- skrev:
I forlængelsen af alle de fine betragtninger:


På liveleak florerer det med videoer, hvor de her fucking sorte aber dræber hvide mennesker i forbindelse med black lives matters. Det er jo nærmest tragikomisk, at denne bevægelse, som har et formål om at skabe fred, skaber i et stort omfang det stik modsatte. Det er tragisk, at de fleste mennesker ikke forstår sandheden, og er endog med til at støtte bevægelsen.

På lige fod med den moderne feminisme handler den her bevægelse også om særbehandling, der er drevet af en masse had til dem der klarer sig bedre. Og for dem af jer der tilfældigvis skulle være i tvivl (fordi det er overraskende mange), så findes der stort set 100% ligestilling i dag og racisme er så godt som død. Udover den racisme, som black lives matter nu paradoksalt nok selv er med til at producere mod hvide (og herunder hvide selv, som er så dumme at støtte det). Hvis man går op i sorte, hvorfor retter man ikke opmærksomheden mod fx Libanon, hvor arabere fuldstændig mishandler de sorte mennesker. Igen, ligesom med feminismen, hvor ingen peger på, eller pegede på kvindeundertrykkelse i fx Saudi-Arabien. Nej nej, det er HVIDE MAND der ALTID er noget galt med i det postmoderne lorte politiskkorrekte ideologi. HELDIGVIS er alle de tanker overrepræsenteret i medierne, fordi i praksis er der gudskelov ikke lige så mange mennesker, der tilslutter sig det pis.

All lives matter, naturligvis.
Sidst rettet af PittBull! 4. jun 2020, 19:15, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 284
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev:..de her fucking sorte aber...
...racisme er så godt som en død.


Helt sikker? Altså heeelt sikker?
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 127
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanM0rten skrev:
PittBull! skrev:Helt sikker? Altså heeelt sikker?


Helt sikker. Der lever over 7 milliarder mennesker i verden, så på et mikroplan vil had og racisme altid eksistere, men det betyder ikke, at samfundet skal stilles ansvarlig for det, eller at andre uskyldige mennesker skal betale prisen. Samfundsmæssigt findes der ikke en systematisk ulighed, eller racisme i vesten, og statistikerne vidner ikke om ulighed, men om biologiske forskelle og andre ting.

Nu hentyder du sikkert til at jeg er racist pga. den vrede natur (formulering) af mit indlæg, og mit svar til det er, at med de ting jeg har set, KAN det ikke omtales anderledes. Men hvis du eller andre skulle være i tvivl, så er jeg absolut ikke en racist. Alle skal have den kritik og respekt de fortjener.
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 284
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVildt nok, Rusland bruger muligvis "militærhvaler":

https://www.bt.dk/udland/hvidhval-dukkede-op-i-norge-mistaenkt-som-russisk-spionhval

Artiklen er godt nok et år gammel, men jeg har ikke hørt om det før....
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2054
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanPittBull! skrev:
M0rten skrev:
PittBull! skrev:Helt sikker? Altså heeelt sikker?


Helt sikker. Der lever over 7 milliarder mennesker i verden, så på et mikroplan vil had og racisme altid eksistere, men det betyder ikke, at samfundet skal stilles ansvarlig for det, eller at andre uskyldige mennesker skal betale prisen. Samfundsmæssigt findes der ikke en systematisk ulighed, eller racisme i vesten, og statistikerne vidner ikke om ulighed, men om biologiske forskelle og andre ting.

Nu hentyder du sikkert til at jeg er racist pga. den vrede natur (formulering) af mit indlæg, og mit svar til det er, at med de ting jeg har set, KAN det ikke omtales anderledes. Men hvis du eller andre skulle være i tvivl, så er jeg absolut ikke en racist. Alle skal have den kritik og respekt de fortjener.


Jeg ville skam ikke antyde at du var racist. Mere påpege det paradoksale i at omtale nogen på en klassisk racistisk måde for derved et par linjer længere nede at skrive at racismen er død som sådan. Det var selvfølgelig også en lidt vag formulering.

Når du siger mikroplan, mener du så på individniveau? I det tilfælde har jeg svært ved at se hvordan det ikke skulle “skvulpe over” til samfundsniveau. Det består trods alt af individer?

Taler, kom igen når de har kænguruer med lazers! Så er det interessant!
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 127
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanM0rten skrev:Taler, kom igen når de har kænguruer med lazers! Så er det interessant!


Jeg kan udmærket huske nyheden, mener også den var fra sidste år.

kæng.png
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2054
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanM0rten skrev:Når du siger mikroplan, mener du så på individniveau? I det tilfælde har jeg svært ved at se hvordan det ikke skulle “skvulpe over” til samfundsniveau. Det består trods alt af individer?Når flere individer koordinerer sig systematisk om et racistisk formål, kan man måske snakke om det værende et samfundsproblem. Når det ikke er tilfældet, er enkelte tilfælder præcis hvad de er: Enkelte tilfælder.
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 284
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev: Nej nej, det er HVIDE MAND der ALTID er noget galt med i det postmoderne lorte politiskkorrekte ideologi. HELDIGVIS er alle de tanker overrepræsenteret i medierne, fordi i praksis er der gudskelov ikke lige så mange mennesker, der tilslutter sig det pis.

All lives matter, naturligvis.


Det er altid White privilege, også selvom man er sort.

 
Reputation point: 165
 
Indlæg: 888
Tilmeldt: 13. aug 2013, 20:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev:Når flere individer koordinerer sig systematisk om et racistisk formål, kan man måske snakke om det værende et samfundsproblem. Når det ikke er tilfældet, er enkelte tilfælder præcis hvad de er: Enkelte tilfælder.


Men tænker du ikke at det er et samfundsansvar at sørge for at de instanser der varetager offentlige opgaver, specielt når det kommer til håndhævelse af loven, ikke bliver forurenet af noget der leder til forskelsbehandling på baggrund af udseende? En negativ “arbejdskultur” ville jo ikke være noget der aldrig er set før?
Er ret meget af forargelsen ikke at man netop i politiet burde være ekstra hård mod racisme, grundet den ret store magt de har og fordi det egentlig er dem der skal sørge for at sådan noget IKKE sker?

Taler; tak, tak, tak og tak. Reppede hårdt og brutalt.
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 127
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 24 gæster