Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 58956 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er KirlRat

Vores medlemmer har i alt skrevet 2043928 indlæg i 98460 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 639
Medlemmer: 5
Skjulte: 0
Gæster: 634

Følg bodybuilding.dk på

Hvilken bog har du sidst læst

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Jeg har gang i alt for mange bøger. Jeg har dog umådeligt svært ved at holde interessen oppe. Jeg læste Laterna Magica og Radiator på rekordtid, men siden da er jeg faded ud af den ene og den anden bog.

Min far måtte i gennem en masse prøvelser for at skaffe denne bog til mig, da bogen ikke bare lige sådan er at opstøve. Ejermanden ville ikke sende og ikke mødes personligt. Han ville i stedet placere bogen i et redskabsrum i et kæmpemæssigt boligkompleks i Århus, hvortil aftalte penge skulle afleveres i mønter i en konvolut i en postkasse. En postkasse, der viste sig at være bag en dør, man kun kunne få adgang til ved hjælp af hjælpsomme naboers hjælp. Mystisk var det. Det var som taget ud af en film. Jeg havde i øvrigt ikke fået vedkommendes telefonnummer, da han foretrak kommunikation via DBA udelukkende, så det var noget af et virevar at dirigere min far i gennem denne labyrint, mens jeg selv var travlt beskæftiget på arbejdet.

carsten.jpg


SÅDAN - Af Carsten Mørch.

Gennemførte sammen med B.S Christiansen, det berygtede Ranger-school kursus i USA, hvor han i 3 måneder intensivt måtte i gennem alverdens prøvelser, hvortil det var tydeligt, at formålet med størstedelen af øvelserne ikke var andet end at teste folks grænser til DET YDERSTE. En grænse, der til tider balancerede på kanten af lemlæstelse og død. Ja, der døde sågar en aspirant på kurset, da en anden aspirant gik lidt for hård til vedkommendes hals i en show-off, da der skulle testes nærkampsteknikker. Ud af samtlige deltagere sluttede Carsten som nr. 1 og B.S som nummer 3.

Som sådan ikke nogen speciel oplevelse at læse bogen, da jeg føler jeg kunne have levet mig langt bedre ind i bogen og dette Rangers-univers, såfremt man havde været mere beskrivende i sin fortællerstil, men igen ... hvis det er sådan Carsten fortæller, så er det sådan Carsten fortæller. Der affødtes dog en del ubesvarede spørgsmål.
Lev i dag, så du kan dø i morgen. Lad dit hjerte slå for mere end en. Den som skænker livet sine drømme, skal forlade jorden rig og ren.
Brugeravatar
 
Reputation point: 170
 
Indlæg: 2765
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMichael Finkel - The stranger in the woods
Billede
Historien om en eneboer, som blev pågrebet efter at have levet fuldstændigt isoleret i 27 år i en skov i Maine. Han havde overlevet ved at stjæle mad fra forskellige fritidshytter rundt om i området, i alt over 1000 små-indbrud. Det vilde var at han allerede gik ud i skoven som 21-årig nærmest inden livet var gået i gang, og besluttede sig for at forblive alene forever, indtil en snedig tidligere marinesoldat mener jeg det var, besluttede sig for at fange ham.

Det er en afsindig god bog, som jeg slugte over ganske få dage. Christopher Knight som manden hedder er en meget interessant person, med en voldsom trang til at være i fred og være brutalt ærlig over for mennesker når han endelig er i nærheden af dem. Ud over at se på casen om Christopher Knight ser forfatteren også på isolation som fænomen gennem tiden og på andre, som har dyrket den ekstreme ensomhed. Det er både interessant når forfatteren optrevler Knights historie, det som skete med ham efter han blev fanget og hele processen med, som den eneste i verden at få lov til at interviewe eller bare snakke med Knight, men lige så interessant er det når han forsøger at dykke ned i Knights personlighed for at finde svar på hvorfor han valgte at leve som han gjorde, og se på hvordan Knight betragter livet og verden omkring sig. Det er svært ikke at få sympati for en mand der bare ikke passer ind i den moderne verden, men ikke har noget sted at fortrække hen, hvor han kan være i fred og ikke kan få lov at leve sit liv som han gerne vil.
Brugeravatar

 
Reputation point: 955
 
Indlæg: 7054
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplan


Foregående

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 24 gæster