Bruger loginUgen der gik, uge 50, 2018
Høretelefoner, film og kød!

Tilbudsguide, uge 51, 2018
Flæskesteg, and og medister!

Ugen der gik, uge 49, 2018
Sære muskler og drop sæt!

Tilbudsguide, uge 50, 2018
Appelsiner, mørk chokolade og mandler!


Statistik

Vi har 55267 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Hdj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2023168 indlæg i 86308 emner

16 nye indlæg i dag


Online
I alt: 361
Medlemmer: 12
Skjulte: 1
Gæster: 348

Følg bodybuilding.dk på

Hvilken film har du sidst set?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Mandy (2018) - https://www.imdb.com/title/tt6998518/

Wtf. Bare wtf. Det her er virkelig en speciel film og den vil unægteligt dele vandene. Uanset om man er til det eller ej må man i hvert fald sige, at den er unik. Den første del er nærmest som ét langt psychedelic trip mens anden del er mere i stil med en klassisk "hævn-film" a lá Harry Brown, John Wick osv. Den er i øvrigt med Nicolas Cage i hovedrollen, som vel efterhånden er indehaver af Hollywoods mest SARS-befængte CV. Men på en eller anden mærkelig måde fungerer hans nærmest grinagtige overspil faktisk ret godt i lige netop den film her. Jeg vil faktisk gå så langt til at sige, at det er noget af det bedste med ham jeg har set længe, omend det ikke siger så forfærdelig meget. Jeg vil, alene fordi filmen er så gakket og speciel, anbefale at man ser den. Og så skal det da lige nævnes, at Nicolas Cage - i forbindelse med at han drager på hævntogt - smeder sin egen økse til formålet. Jeg siger det lige igen: han smeder sin egen økse.
Brugeravatar
 
Reputation point: 265
 
Indlæg: 3838
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanThe house that Jack built 10/10.

Forrygende film. Utrolig gennemarbejdet, og utrolig mange detaljer og fortællinger om ting, som de fleste ikke har kendskab til. En stor fascination af håndværk, kunst, æstetik, mytologi og gamle dage. Læste efter filmen, at mange har forladt salene rundt omkring, mens filmen stadig kørte. Hvorfor?

Well. Børn og kvinder bliver dræbt. So what. Det sker hver dag. Hovedpersonen er seriemorder og har mange psykopatiske træk. Han scorer nok meget højt på en psykopat-tjekliste. Selv er jeg meget fascineret af seriemordere og drab i det hele taget. Filmen viser, hvad godtroenhed kan ende med at koste en. Eksempelvis at lukke en fremmed ind i ens hjem, på et meget billigt grundlag.

Ydermere er der stikpiller til sagerne fra den virkelige verden, hvor en kvinde råber om hjælp. Naboerne hører skrigene, men reagerer ikke. Konsekvens = vedkommende dør, da folk ikke vil blande sig. Når en betjent står ansigt til ansigt med en mand, der siger at han har slået talvis af mennesker ihjel, men betjentens tolkning er: du er sgu da for fuld. Lad vær med at spilde min tid. Desværre har den slags kostet mange menneskeliv i tidens løb; og gør det til stadighed denne dag. Hvor mange griber ind, hvis en bliver overfaldet i det offentlige rum? Meget få.

Lad os tage udgangspunkt i en verdenskendt sag.

"Genovese ran toward the front of the building, and Moseley ran after her, overtook her, and stabbed her twice in the back. Genovese screamed, "Oh my God, he stabbed me! Help me!" Several neighbors heard her cry, but only a few of them recognized the sound as a cry for help. When Robert Mozer, one of the neighbors, shouted at the attacker, "Let that girl alone!" Moseley ran away and Genovese slowly made her way toward the rear entrance of the building seriously injured and out of view of any witnesses.

Witnesses saw Moseley enter his car, drive away and return ten minutes later. Shadowing his face with a wide-brimmed hat, he systematically searched the parking lot, the train station and an apartment complex, eventually finding Genovese, who was barely conscious and lying in a hallway at the back of the building, where a locked door had prevented her from going inside. Out of view of the street and of those who may have heard or seen any sign of the initial attack, Moseley stabbed Genovese several more times before raping her, stealing $49 from her and running away again. The attacks spanned approximately half an hour, and knife wounds in Genovese's hands suggested that she attempted to defend herself from him. A neighbor, Sophia Farrar, found her shortly after and held her in her arms."
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1878
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanThe Haunting of Hill House - https://www.imdb.com/title/tt6763664/

Aaaaaaand Netflix does it again! Ej hvor kan den streamingtjeneste altså bare lave serier!
The Haunting of Hill House er en såkaldt horror-serie, men jeg anser den egentlig mere for værende et klassisk familiedrama krydret med horror. Det er karakternes udvikling, deres interaktion med hinanden, deres interne forhold og deres historie og fortid, som serien reelt handler om, og så er det hele egentlig bare krydret og pakket ind i lidt horror. Faktisk synes jeg egentlig ikke, at serien er specielt uhyggelig. Bevares, der er da nogle creepy scener og sekvenser, men ikke noget der fik det til at løbe mig koldt ned ad ryggen eller fik mig til at hoppe rundt i sofaen. Til gengæld - og nu udstiller jeg nok lidt mig selv - blev jeg flere gange i serien decideret rørt, eller i hvert fald emotionelt påvirket på et eller andet plan. Dermed ikke sagt, at jeg sad og stortudede, men flere gange i serien måtte jeg faktisk tage mig selv i, at få en lille klump i halsen - simpelthen pga. den historik, de følelser og den udvikling der er mellem seriens fem søskende. Den er vanvittig veludført og så er der altså også bare nogle eminente præstationer ind i mellem.

En must-watch serie - endnu en gang fra Netflix.
Brugeravatar
 
Reputation point: 265
 
Indlæg: 3838
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPzyrex skrev:The Haunting of Hill House - https://www.imdb.com/title/tt6763664/

Aaaaaaand Netflix does it again! Ej hvor kan den streamingtjeneste altså bare lave serier!

Også i dén grad. Netflix leverer fremragende serier igen og igen. Har du set "The Bodyguard"? Binge-worthy, engelsk minidrama - som i øvrigt ikke har meget med Whitney Houston og Kevin Costner at gøre... :mrgreen:

THoHH er absolut en af mine favoritserier, netop fordi den forener horror- og (familie-)dramagenren med et mageløst godt skuespil, en virkelig stemningsskabende scenografi og - ikke mindst - et medrivende plot med karakterudvikling. Det er simpelthen gennemført.

Nu har jeg så kastet mig over "Dare Devil" Season 1. Jeg keder mig ikke endnu. :mrgreen:
Træningsprogram: Jacob Beermann's "STÆRK"
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 2463
Tilmeldt: 29. okt 2012, 09:43
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanOcean's 11. 7.5/10

Fandt disken til filmen, i en skuffe, da jeg tømte et dødsbo forleden. Fremragende film med Clooney, Damon og Pitt. Filmen er en nyere udgivelse af den oprindelige film med samme navn fra 1960.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1878
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanPzyrex skrev:Daredevil - https://www.imdb.com/title/tt3322312/

Har netop færdiggjort sæson 3 og hold nu op. Ikke alene er Daredevil den bedste Marvel-serie - det også den bedste superhelte-serie der er produceret. Egentlig utroligt at man kan lave en så vellykket serie om en - ved første anskuelse og øjekast - kedelig og relativ ukendt Marvel-figur. Men det kan man tilsyneladende! Sæson tre er formentlig den bedste af alle sæsonerne; så mange spændende, komplekse karakterer, som udvikler sig og hvor man hele tiden veksler mellem hvem man "holder med". Ganske enkelt fantastisk! Klar anbefaling herfra.
9/10

Edit: I øvrigt er jeg ganske enig i overstående anmeldelse af True Detective sæson 1 - formentlig en af de bedste sæsoner af nogen serie, der nogensiden er blevet produceret. De skulle have stoppet dér - sæson 2 når den ikke til sokkeholderne.

Jeg binge-watchede de sidste afsnit af sæson 3 sent i går. Det er i det hele taget et udtryk for seriens mange kvaliteter. Altså man bliver simpelthen hængende foran skærmen, fordi plottet, karaktererne og deres udvikling er så medrivende og interessant, at man ikke kan lade være. Sublim serien. Intet mindre. Jeg vil endda mene, at serien også kan ses af personer, som normalt ikke ser hverken superheltefilm og -serier. Sammenligneligheden er jo nærmest ikke tilstede.
Træningsprogram: Jacob Beermann's "STÆRK"
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 2463
Tilmeldt: 29. okt 2012, 09:43
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 32 gæster