Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57316 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Ezriquedub

Vores medlemmer har i alt skrevet 2039808 indlæg i 95519 emner

52 nye indlæg i dag


Online
I alt: 442
Medlemmer: 11
Skjulte: 1
Gæster: 430

Følg bodybuilding.dk på

Hvilken film har du sidst set?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Min lommeregner sagde at det ville være dig som den næste bond Mussefar. I et pingvinsæt fint lakeret med babyolie, nye trusser udenpå og Rolex på begge arme?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 47
Tilmeldt: 25. aug 2020, 14:02
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanPittBull! skrev:Har du gode forventninger til No Time To Die, Sandy?


Afgjort. SPECTRE er kun blevet bedre at se igen efter. Jeg ser altid nye film med den viden at den snildt kan være en bedre oplevelse ved gensyn. Og lægger så den bedste oplevelse til grund for min dom. Der er faktisk mange film der er bedre når de ses igen.


PittBull! skrev:https://www.gq.com/story/daniel-craig-james-bond-no-time-to-die-cover-2020


Super artikel. Jeg aner ikke hvem skulle træde efter Bond. Henry Cavill er en non-starter. Glimrende Superman, dog. Tom Hardy ville være et bud, men den går næppe.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 1934
 
Indlæg: 6871
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDet kan være den nye Bond bliver en sort dværg med Downs fra LGBTQIAPK miljøet:

Oscar-akademi indfører diversitetskrav før film kan nomineres. De skal enten have et bestemt antal skuespillere, ansatte på produktionen eller i andre roller fra samfundsgrupper, der er underrepræsenteret i industrien. Blandt andet kan hovedrollen eller en stor birolle være besat af en skuespiller med en etnisk baggrund, der er underrepræsenteret i branchen. Alternativt kan mindst 30 procent af de mindre roller være fra mindst to minoritetsgrupper. Temaet i filmen kan også være centreret om en af disse grupper. Det kan være kvinder, personer med et handicap, fra forskellige etniske grupper eller fra LGBTQ-miljøet.

Det bliver en noget anden Bond film vi kommer til at se, hvis den skal presses ned i denne her politiske korrektheds, anti-krænkelses, diversitets kasse.
Brugeravatar

 
Reputation point: 830
 
Indlæg: 6867
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:Oscar-akademi indfører diversitetskrav før film kan nomineres. De skal enten have et bestemt antal skuespillere, ansatte på produktionen eller i andre roller fra samfundsgrupper, der er underrepræsenteret i industrien. Blandt andet kan hovedrollen eller en stor birolle være besat af en skuespiller med en etnisk baggrund, der er underrepræsenteret i branchen. Alternativt kan mindst 30 procent af de mindre roller være fra mindst to minoritetsgrupper. Temaet i filmen kan også være centreret om en af disse grupper. Det kan være kvinder, personer med et handicap, fra forskellige etniske grupper eller fra LGBTQ-miljøet.Jeg læste om det tidligere. Det er skrækkeligt. Særbehandling er hvad det handler om. Jeg glæder mig til den dag, der kommer en stor modstandsbevægelse imod det ekstreme socialisme der hersker i medierne lige nu. Har mennesker ikke lært en skid af historien?

SandyFrink skrev:Jeg aner ikke hvem skulle træde efter Bond. Henry Cavill er en non-starter. Glimrende Superman, dog. Tom Hardy ville være et bud, men den går næppe.


Jeg har det på samme måde.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg læste om det tidligere. Det er skrækkeligt. Særbehandling er hvad det handler om. Jeg glæder mig til den dag, der kommer en stor modstandsbevægelse imod det ekstreme socialisme der hersker i medierne lige nu. Har mennesker ikke lært en skid af historien?


Den ses jo allerede, men så havner man i tvivlsomt selskab med klimaskepsis, anti vaxxers, trumpisme, egentlig racisme, might is right, mv. Den ene ekstrem som modpol til den anden, der ikke er bedre end monsteret det er imod: "Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird." (He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster.)
Det er også værd at nævne at selv moderat venstreorientering er blevet hijacket af identitetspolitik mv., hvad ærgrer mange der ønsker et mere egalitært, sammenhængende og menneskeligt samfund og ikke abonnerer på nutidens sindssyge. Der er stadig mange mennesker i midten, med ydmyghed over for viden(skab), midterløsninger, kompromisser, respekt for faglighed, men det er ikke dem der fylder.

Politik er i det store hele sindssygt. Derfor følger jeg så lidt med i nyhederne som muligt, og helst ikke mere end påkrævet for at disponere bedst i en coronaæra. Det være sagt, man kan ikke undgå nutidens strømninger, da de invaderer alt.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 1934
 
Indlæg: 6871
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev: Den ses jo allerede, men så havner man i tvivlsomt selskab med klimaskepsis, anti vaxxers, trumpisme, egentlig racisme, might is right, mv. Den ene ekstrem som modpol til den anden, der ikke er bedre end monsteret det er imod: "Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird." (He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster.)


De "tvivlsomt selskaber" du nævner kalder jeg ikke for modstandsbevægelser, men for modreaktioner til de forskellige konsekvenser, der har fulgt med problemet. Her er der ikke tale om organisationer, som forstår det underliggende problem, men om mennesker som protesterer over de ting, de er utilfredse over. Hvorfor disse modreaktioner netop, som du er inde på, også er drevet af had.

På den anden side kan jeg ikke se, hvordan det her politiske galskab kan reddes uden en kamp. De mennesker, som repræsenterer de her politiske ideer er fastlåste i deres paradigme, og de evner for så vidt slet ikke, at forholde sig til den simpel videnskab bag.

Når jeg siger en modstandsbevægelse, så mener jeg fornuftige politikere, som får indflydelse. Prøv tænk hvis Trump var den han er, men også var fornuftig. Eller nogle i Hollywood miljøet, som gror nogen nosser og siger fra. Det er bare showbizz, tænker man, men de mennesker har jo en enorm indflydelse. Og selvfølgelig borgere, som bliver mere oplyste (den proces er godt i gang), organiserer sig bedre og gør oprør imod det politiske klima, inden det bliver forgiftet fuldstændigt.

Min pointe er, at lige nu er der alt for stor respekt (frygt) for politisk korrekthed. Alt for mange mennesker tier stille og tør ikke at sige deres mening, og enhver menneske med indflydelse, som siger sandheden møder dertilhørende konsekvenser. For et par dage siden kunne min idrætslærer ikke få sig selv til at sige, at piger og drenge er fysiologisk forskellige, fordi han var bange for at sige noget forkert eller støde nogen. Derudover sker der flere og flere politiske reguleringer, der servicerer denne udvikling og generelt får denne udvikling i stigende grad sin vilje. De nye regler for Oscar-akademi, som Musse linker til er endnu et eksempel på det jeg omtaler.

SandyFrink skrev: Der er stadig mange mennesker i midten, med ydmyghed over for viden(skab), midterløsninger, kompromisser, respekt for faglighed, men det er ikke dem der fylder.


Det ved jeg nu ikke helt. De fylder selvfølgelig intet i mainstream medierne. I hvert fald på den gode måde, men internettet er stort, og der er de ikke underrepræsenteret. Se fx på Jordan Peterson, den indflydelse han har fået er sku ikke for sjov. Eller Joe Rogan, hans podcast har snart flere seer, end alle mainstream medier til sammen. Der er skam mange akademiker, som går i rette med disse problemer og som millioner af mennesker lytter til.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg forsøgte at se lidt af Zulus comedy galla den anden dag. Jeg blev nødt til at spole hen over 3/4 af showet fordi det var tåkrummende at se på. Kæft en feministisk propaganda fest. Det er som om der ikke kan afholdes et eneste arrangement for tiden, uden at det skal bruges som en platform for #Metoo, LGBT+ agendaer, kvinders rettigheder, ligeløn, feminisme, diversitetspropaganda osv. osv. Det er et fucking comedy show! Vær sjove og hold jeres kæft. Alle de der meninger kan luftes på de sociale medier eller i debatprogrammer. Hvorfor skal Oscarfest og comedy galla og alverdens shows forvandles til en politisk korrekt opmærksomhedsfest for folk der i forvejen fylder 80 % af det hele for tiden? Kæft jeg bliver træt inden i.
Brugeravatar

 
Reputation point: 830
 
Indlæg: 6867
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:Hvorfor skal Oscarfest og comedy galla og alverdens shows forvandles til en politisk korrekt opmærksomhedsfest for folk der i forvejen fylder 80 % af det hele for tiden? Kæft jeg bliver træt inden i.


Jeg tror du skal takke Amerika for det.

Det sjovt at efter valget af Trump amerikanerne begyndte at kritisere ham så meget i betragtning af, at han jo blot er den perfekte materialisering af landet.

Kunne Danmark ikke bare blive venner med Indien i stedet for eller et andet land med få tosser Japan, Vietnam eller "Frankrig".
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 81
Tilmeldt: 12. maj 2020, 17:23
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg var i forbindelse med at blive opdateret på coronasituationen kortvarigt eksponeret for nyhederne.

Jeg kan ikke understrege hvor godt det gør krop og sind at styre væk fra nutidens strømninger. Det er en syndflod af aggressivt, halvmanisk hyperidioti der eroderer sjælen.

Sluk for det lort og nyd alt det gode tilværelsen byder på.

Jeg sympatiserer virkelig med dem af jer der qua jeres job, uddannelse, parforhold eller familie lider de strømme i hverdagen.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 1934
 
Indlæg: 6871
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHvad synes du om Jordan Peterson, Sandy? :)

...

I går så jeg dette interview. Her skal Sam Harris forsvare en på ingen måde kontroversiel, urimelig eller forkert holdning, ganske enkelt fordi, den ikke stemmer overens med den politiske paradigme man gerne vil fastholde. På et tidspunkt siger journalisten: Fair nok, du har styr på data, tal og videnskab, men har du ingen sympati for det der sker? Altså, som om det der sker på en magisk måde ikke indgår i det data, som Sam Harris referer til. Jeg ved ikke hvad det er jeg ikke forstår, men jeg undrer mig over hvordan de her left-wing journalister kan være så ekstremt dumme. Bliver de betalt mere, hvis de lykkes at udstille folk, som Sam Haris offentligt? Hvad er motivationen bag deres latterlig modargumentation? I det interview har vi at gøre med en ældre mand, han kan da umuligt være SÅ dum.

https://www.youtube.com/watch?v=wUmcZsr ... BCHARDtalk
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSandyFrink skrev:Jeg var i forbindelse med at blive opdateret på coronasituationen kortvarigt eksponeret for nyhederne.

Jeg kan ikke understrege hvor godt det gør krop og sind at styre væk fra nutidens strømninger. Det er en syndflod af aggressivt, halvmanisk hyperidioti der eroderer sjælen.

Sluk for det lort og nyd alt det gode tilværelsen byder på.

Jeg sympatiserer virkelig med dem af jer der qua jeres job, uddannelse, parforhold eller familie lider de strømme i hverdagen.

Hørt. Min oplevelse er dog at langt de fleste (mere eller mindre bevidst) aktivt tilvælger det. Man bliver afhængig af at 'vide hvad der sker' og af ikke gå glip af nye overskifter. En slags dopamin-rus ligesom tjek af notifikationer fra SoMe og en følelse af at give indhold til ens eget ikke så indholdsrige live. Det er i hvert fald min opfattelse. Selv ser jeg aldrig nyheder og har aldrig åbnet bt, eb, ab, åh og hvad de nu hedder i mit liv, men jeg har set mange medstuderende sidde og scrolle åndeløst ned af de farverige sider i timerne læse de samme overskrifter igen og igen.

Hvad gør du selv brug af som kilder til at blive opdateret og til ny viden?
Brugeravatar

 
Reputation point: 104
 
Indlæg: 4191
Tilmeldt: 19. okt 2011, 23:16
Geografisk sted: København
 
Træner her: Ullerslev motioncenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplandanielhansen13 skrev:Selv ser jeg aldrig nyheder og har aldrig åbnet bt, eb, ab, åh og hvad de nu hedder i mit liv


Til gengæld er du så storproducent af ligegyldigt, indholdsløst YouTube-bavl.

Desuden tror jeg ikke på, at du aldrig har åbnet EB, BT el.lign.
Brugeravatar
 
Reputation point: 415
 
Indlæg: 4205
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev:Hvad synes du om Jordan Peterson, Sandy? :)k


Jeg har ikke så mange synsninger eller viden om ham. Det lyder som om han har en del godt at byde på for en del (mænd). Jeg har indtryk at en del af hans thing er at formidle Jung på forståelig vis, hvilket jo er fint. Lur mig om ikke han - som de fleste andre - kommer lidt på glat is når han bevæger sig over i det politiske/uden for sit område, og havner både uberettiget og berettiget på skydeskiven.

Der er brug for nogle gode skikkelser der kan nå unge mænd. Det virker som om han har gjort det, og kan han give dem god selvhjælp og lidt Jung at fordøje, så er det godt.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 1934
 
Indlæg: 6871
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanLeaving Las Vegas

Der er godt nok langt mellem film som denne, så man må huske at værdsætte det når der er nogen der slipper afsted med at få lov til at lave sådan en film her.

#Filmstriben
Brugeravatar

 
Reputation point: 830
 
Indlæg: 6867
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanPittBull! skrev: Bliver de betalt mere, hvis de lykkes at udstille folk, som Sam Haris offentligt? Hvad er motivationen bag deres latterlig modargumentation? I det interview har vi at gøre med en ældre mand, han kan da umuligt være SÅ dum.

https://www.youtube.com/watch?v=wUmcZsr ... BCHARDtalk


Jeg tror de så vidt muligt skal udgøre (det de antager er) seernes nysgerrighed og stille spørgsmål derefter, selvfølgelig med udgangspunkt i at fremstille den interviewedes holdninger så kontroversielle som muligt. I stedet for at lade sig forbitre af det, fordi man tror BBC og intervieweren nødvendigvis må have en ond agenda, så se det som en konstruktiv måde hvorpå Sam Harris kan få lov til at uddybe logikken i hans mere kontroversielle pointer. Det er en fin balancegang, for vi så jo hvordan det stak helt af med Cathy Newman og Jordan Peterson. Interessant nok har JP jo senere fortalt, at Channel 4 News følte at Cathy gav ham tørt på, hvorfor de også valgte at publicere interviewet til at starte med, så jeg forstår godt din skepsis. Polarisering er at its peak.
Brugeravatar
 
Reputation point: 135
 
Indlæg: 3537
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplaniRoN_wArrioR93 skrev:
PittBull! skrev: Bliver de betalt mere, hvis de lykkes at udstille folk, som Sam Haris offentligt? Hvad er motivationen bag deres latterlig modargumentation? I det interview har vi at gøre med en ældre mand, han kan da umuligt være SÅ dum.

https://www.youtube.com/watch?v=wUmcZsr ... BCHARDtalk


Jeg tror de så vidt muligt skal udgøre (det de antager er) seernes nysgerrighed og stille spørgsmål derefter, selvfølgelig med udgangspunkt i at fremstille den interviewedes holdninger så kontroversielle som muligt. I stedet for at lade sig forbitre af det, fordi man tror BBC og intervieweren nødvendigvis må have en ond agenda, så se det som en konstruktiv måde hvorpå Sam Harris kan få lov til at uddybe logikken i hans mere kontroversielle pointer. Det er en fin balancegang, for vi så jo hvordan det stak helt af med Cathy Newman og Jordan Peterson. Interessant nok har JP jo senere fortalt, at Channel 4 News følte at Cathy gav ham tørt på, hvorfor de også valgte at publicere interviewet til at starte med, så jeg forstår godt din skepsis. Polarisering er at its peak.


Nu har jeg ikke forstand på hvad godt journalistik er, men som du jo skriver: "med udgangspunkt i at fremstille den interviewedes holdninger så kontroversielle som muligt". Taget det i betragtning med at Sam Harris' pointer kun er politisk kontroversielle, og ikke videnskabeligt kontroversielle, er det så ikke netop en politisk agenda? Alt mainstream journalistik er fastlåst i den samme diskurs. Kigger man omvendt på en Joe Rogan podcast med Sam Harris, så kan man snakke om ingen agenda bag. Er det ikke en bedre balancegang?
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanGreenland. Fuldstændig standard katastrofefilm på niveau med "deep impact" og hvad de ellers hedder. Kunne man nok egentlig have sagt sig selv, men jeg gav den alligevel en chance.

Så iøvrigt traileren til Shorta. Tror jeg ender med at blive irriteret...så den tror jeg jeg holder mig pænt fra.
Brugeravatar
 
Reputation point: 689
 
Indlæg: 5851
Tilmeldt: 23. feb 2013, 09:54
 
Træner her: Fitness One Kolding
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanThe Outsider - https://www.imdb.com/title/tt8550800/
Endnu en fremragende serie.
Hvis man tager True Detective og krydrer den lidt med Stephen King, så har man The Outsider.
Og hvor var det fedt at se Jason Bateman! Den mand kan altså noget. I øvrigt ret vildt, at man har sådan et navn på rollelisten, og så bruger ham så lidt. Men nuvel, hellere lidt end ingenting. Hovedpersonen, Ben Mendelsohn, har jeg ikke set så meget med, men jeg kan egentlig vældig godt lide ham her, i rollen som detective Ralph Anderson. Jeg husker ham ærlig talt mest for rollen i The Dark Knight Rises, hvor Bane lægger hånden på hans skuldre og spørger, om han føler, at han er in charge.

Et andet plus ved serien er, at der kun er én sæson, og der er ikke forlydninger om, at der kommer flere. Selvom den er fremragende, så krydser jeg alligevel fingre for, at de lader det forblive sådan. Lad nu være med at malk den. I lavede noget godt, lad det forblive ved dét.
Brugeravatar
 
Reputation point: 415
 
Indlæg: 4205
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev:
iRoN_wArrioR93 skrev:
PittBull! skrev: Bliver de betalt mere, hvis de lykkes at udstille folk, som Sam Haris offentligt? Hvad er motivationen bag deres latterlig modargumentation? I det interview har vi at gøre med en ældre mand, han kan da umuligt være SÅ dum.

https://www.youtube.com/watch?v=wUmcZsr ... BCHARDtalk


Jeg tror de så vidt muligt skal udgøre (det de antager er) seernes nysgerrighed og stille spørgsmål derefter, selvfølgelig med udgangspunkt i at fremstille den interviewedes holdninger så kontroversielle som muligt. I stedet for at lade sig forbitre af det, fordi man tror BBC og intervieweren nødvendigvis må have en ond agenda, så se det som en konstruktiv måde hvorpå Sam Harris kan få lov til at uddybe logikken i hans mere kontroversielle pointer. Det er en fin balancegang, for vi så jo hvordan det stak helt af med Cathy Newman og Jordan Peterson. Interessant nok har JP jo senere fortalt, at Channel 4 News følte at Cathy gav ham tørt på, hvorfor de også valgte at publicere interviewet til at starte med, så jeg forstår godt din skepsis. Polarisering er at its peak.


Nu har jeg ikke forstand på hvad godt journalistik er, men som du jo skriver: "med udgangspunkt i at fremstille den interviewedes holdninger så kontroversielle som muligt". Taget det i betragtning med at Sam Harris' pointer kun er politisk kontroversielle, og ikke videnskabeligt kontroversielle, er det så ikke netop en politisk agenda? Alt mainstream journalistik er fastlåst i den samme diskurs. Kigger man omvendt på en Joe Rogan podcast med Sam Harris, så kan man snakke om ingen agenda bag. Er det ikke en bedre balancegang?


Jeg er ikke helt dus med hvor BBC befinder sig rent politisk, men som udgangspunkt er de fleste medier jo biased på den ene eller anden måde. Om det så er et hønen eller ægget spørgsmål om hvorvidt BBC blot caterer til deres seere eller aktivt forsøger at fodre dem et narrativ vil jeg ikke gøre mig klog på, men du har fuldstændigt ret i at det meste mainstream journalistisk er skrald, og at podcasts som Joe Rogans af samme grund overgår flere af dem i popularitet og seertal. Der er ingen sammenligning mellem et podcast som hans og så etablerede medier, that's for sure. Formatet er helt anderledes, hvilket giver plads til mere nuance. Traditionelle medier skal nok dø på sigt, og mon ikke der på den vis vil være en sundere balance i journalistik på sigt - one can hope!
Brugeravatar
 
Reputation point: 135
 
Indlæg: 3537
Tilmeldt: 18. jun 2008, 14:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplaniRoN_wArrioR93 skrev:Jeg er ikke helt dus med hvor BBC befinder sig rent politisk, men som udgangspunkt er de fleste medier jo biased på den ene eller anden måde. Om det så er et hønen eller ægget spørgsmål om hvorvidt BBC blot caterer til deres seere eller aktivt forsøger at fodre dem et narrativ vil jeg ikke gøre mig klog på, men du har fuldstændigt ret i at det meste mainstream journalistisk er skrald, og at podcasts som Joe Rogans af samme grund overgår flere af dem i popularitet og seertal. Der er ingen sammenligning mellem et podcast som hans og så etablerede medier, that's for sure. Formatet er helt anderledes, hvilket giver plads til mere nuance. Traditionelle medier skal nok dø på sigt, og mon ikke der på den vis vil være en sundere balance i journalistik på sigt - one can hope!


Helt enig :)

.....

Mere Bond snak:

Selvom det ikke er officielt endnu, så påstår en kilde at Tom Hardy er bekræftet som næste Bond. Vi har jo sjovt nok lige skrevet om ham som kandidat til rollen. Looket og bevægelserne sidder lige i skabet, men tatoveringerne skal skjules. Hans psykotiske og bad boy-agtige roller forstyrrer lidt det klassiske Bond-image, så det er en ny retning, men kommer der en balance imellem det og det rolige gentleman udstråling, så vil han fungere. Husker jeg rigtigt, så lykkedes han med en lignende udstråling i hans rolle i Inception.
Sidst rettet af PittBull! 20. sep 2020, 09:58, rettet i alt 2 gange.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev:Tom Hardy er bekræftet som næste Bond

Jeg husker ellers rygter om, at den næste Bond skulle være en sort kvinde? Har de droppet den ækle idé igen? Gudskelov. Bliver Hardy ny Bond skal jeg lige pludselig til at se dem igen i hvert fald. Jeg var en af dem, som aldrig rigtig brød mig om Daniel Craig som Bond.
Brugeravatar
 
Reputation point: 415
 
Indlæg: 4205
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPzyrex skrev:Jeg husker ellers rygter om, at den næste Bond skulle være en sort kvinde? Har de droppet den ækle idé igen? Gudskelov.


Nej, det fik selvfølgelig aldrig noget seriøs opbakning :) Det var bare den sædvanlige mafia, der var ude og lufe deres fantastiske ideer.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI'm thinking of ending things

En del af mig elskede denne film. En del af mig var forvirret. Begge dele var fornøjet. Det er tydeligt at instruktøren har en vision i hovedet, som Netflix har givet fripas til at udarbejde og det varmer mit hjerte, uagtet om filmen er noget for mig eller ej. Artistic freedom just makes me hard.
Efter second viewing endte jeg med at elske filmen, da jeg også havde fået en idé om hvad selve konflikten var og kunne hænge flere scener og øjeblikke op på denne, dette åbnede virkelig filmen op for mig. Dynamikken imellem Jessie Buckley og Jesse Plemons var næsten for meget til tider.

ON MAIN TOPIC:

Tom Hardy som Bond? Kan det hele blive meget værre nu? Nej, det tror jeg ikke.
Brugeravatar
 
Reputation point: 200
 
Indlæg: 1827
Tilmeldt: 11. apr 2009, 15:50
Geografisk sted: Vesterbro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 9.00
- Squat: 18.00
- Dødløft: 27.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKidd skrev:Tom Hardy som Bond? Kan det hele blive meget værre nu? Nej, det tror jeg ikke.


Baseret på hans tidligere roller matcher han ikke, men glemmer man lige alt det og forstiller sig ham som tilpasset rollen, jamen så er den sku slet ikke så gal. James Bond er jo ikke en særlig udfordrende rolle, for dem der som udgangspunkt kvalificerer sig. Så om det kan blive meget værre? Han har altid været den iblandt dem, der i de seneste mange år har været på tale, som har været favoritten. Taget det i betragtning, er det snarere good news, end ”Kan det hele blive meget værre nu”. Hvad er alternativet?
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKidd skrev:Tom Hardy som Bond? Kan det hele blive meget værre nu? Nej, det tror jeg ikke.


Jeg ved ikke, om Tom Hardy ville være en god James Bond eller ej, jeg kan bare godt lide Tom Hardy.

Valget af en ny James Bond, afhænger vel også af, hvilken retning man ønsker Bond skal bevæge sig i. Hvilken slags Bond man ønsker. Jeg husker de tidligere Bonds, Sean Connery, Roger Moore etc, som værende mere den listige, intelligente, fornuftige, rolige, modne og charmerende Bonds. Kvindebedåreren og forføreren. Hvorimod jeg mere forbinder Daniel Craig, og de nye Bond-film, som klassiske actionfilm, hvor Bond virker mere rå og brutal end listig og snedig.

Hvis man er mere til førstnævnte, kunne det være fedt at se DiCaprio som Bond, omend det selvfølgelig er fuldstændig urealistisk. Men han ville være perfekt som den veltalende, charmerende, listige og intelligente Bond. Et alternativ kunne være Cillian Murphy. Er man mere til det modsatte, dvs. den mere muskuløse, brutale og actionfyldte Bond, kunne man evt. gå full-retard og vælge Chris Hemsworth. Han har da i hvert fald the looks.
Brugeravatar
 
Reputation point: 415
 
Indlæg: 4205
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg vil foreslå Alexander Skarsgård som den nye Bond. Men nu har jeg så heller ikke set en Bond film siden Licence to kill.
Brugeravatar

 
Reputation point: 830
 
Indlæg: 6867
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanLang tid siden set filmen, men jeg har lyst til igen at se fatal contact med Wu Jing, mest for at se ham og hans ekstreme motoriske egenskaber, også legendary assasin, Fatal Move osv. er film der viser hans enorme potentiale for menneskets bevægelsesevne.

Her er en besrkivelse af ham:

https://www.imdb.com/name/nm0943104/bio ... _ov_bio_sm

Prø'v lige at illustrer via indsigt, hvordan dette vilde spring, spark kan være fake:

https://youtu.be/gje1WVUIdDU?t=1202

Her er lidt andet med ham:

https://youtu.be/C1Ufuavm-kE?t=52

https://youtu.be/_H-3NKj8yO8?t=62
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilsten skrev:Lang tid siden set filmen, men jeg har lyst til igen at se fatal contact med Wu Jing, mest for at se ham og hans ekstreme motoriske egenskaber, også legendary assasin, Fatal Move osv. er film der viser hans enorme potentiale for menneskets bevægelsesevne.

Her er en besrkivelse af ham:

https://www.imdb.com/name/nm0943104/bio ... _ov_bio_sm

Prø'v lige at illustrer via indsigt, hvordan dette vilde spring, spark kan være fake:

https://youtu.be/gje1WVUIdDU?t=1202

Her er lidt andet med ham:

https://youtu.be/C1Ufuavm-kE?t=52

https://youtu.be/_H-3NKj8yO8?t=62


Hold nu kæft en gang lort...
Brugeravatar
 
Reputation point: 480
 
Indlæg: 4233
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplankatouler skrev:
Bilsten skrev:Lang tid siden set filmen, men jeg har lyst til igen at se fatal contact med Wu Jing, mest for at se ham og hans ekstreme motoriske egenskaber, også legendary assasin, Fatal Move osv. er film der viser hans enorme potentiale for menneskets bevægelsesevne.

Her er en besrkivelse af ham:

https://www.imdb.com/name/nm0943104/bio ... _ov_bio_sm

Prø'v lige at illustrer via indsigt, hvordan dette vilde spring, spark kan være fake:

https://youtu.be/gje1WVUIdDU?t=1202

Her er lidt andet med ham:

https://youtu.be/C1Ufuavm-kE?t=52

https://youtu.be/_H-3NKj8yO8?t=62


Hold nu kæft en gang lort...

super tilgang til hvordan du evner at evaluere folk der mestrer fysiske bevægelser.... Så du Imdb ?
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Foregående

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Steinberger og 18 gæster