Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 58986 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er KirlRat

Vores medlemmer har i alt skrevet 2043955 indlæg i 98461 emner

3 nye indlæg i dag


Online
I alt: 531
Medlemmer: 9
Skjulte: 0
Gæster: 522

Følg bodybuilding.dk på

Hvor kan man få målt testosteron?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

specter skrev:
Bilsten skrev:
specter skrev:
Bilsten skrev:
specter skrev:Folk skal også huske at en blodprøve er som at tage et billede, det viser blot hvad dit niveau er lige i det givne øjeblik og eftersom mange ting kan påvirke det kan du både have et højere eller lavere niveau under andre normale omstændigheder.

Valid pointe, tak, desuden, mange kan tilsyneladende have helt normale værdier el. måske endda høje testværdier - indenfor normalområdet, men stadig have tegn på lav test pga. lavt free-testniveau, hvilket vel er hvad som tæller vdr. udvisning af symptomer på at lide UNDER lavt testosteronniveau?

Præcis, det er den fri test der er den vigtige da det er den der viser hvad kroppen reelt har at bruge af, du kan sagtens have en total test i normal området også en lav fri test grundet binding til SHBG, aromatisering etc

Ham her:

https://www.youtube.com/watch?v=8mw-jZpmrsQ

taler om at eastrodial er beskyttende hjertekredsløbet ... i en af hans mange videoer (ikke denne specifikt, men jeg nævner ham blot her for du evt. kan relatere til at kunne kende ham), og det lader til, selvom han bare er amatør, at han har ganske god forståelse for hvordan kroppen fungerer.
Iøvrigt, SHBG, kan dette have relation til hvorfor man feks. indenfor sport, spec. muay thai, siger, at man ikke skal have sex og orgasme inden kamp og at man helst skal afstå fra sex for ikke at miste power? Jeg tænker, uden jeg ved en skid om det, at det måske kan have relation til ens mentale fokus og tilknyttelse til at være et seksuelt menneske og istedet alene fokusere på at være et fysisk præstationsorienteret menneske? Jeg mener, munke i cølibat og jeg selv i cølibat, erfarer, at undladelse af sexuelle udskejelser højner ens fokus og, min erfaring, skaber højnelse af "Min latente sprængfarlighed", noget jeg i høj grad bruger i min boksetræning, der er min 1. prio i træning og hvad jeg reelt træner bodybuilding for at kunne præstere optimalt indenfor.
For at sammenligne, så er det fedt at sexe, med el. uden blow, men at kunne investere denne energi og sprængfarlighed i thaiboksetræning, det overskygger herlighedsværdien i at sexe med el. uden blow.
Så.... har SHBG relation til sexuelle tilhørsforhold, relationer, udskejelser, lyster, fokus el. lign.?

Ja jeg følger ham også og ser hans klip, han laver nogle spændene forsøg og har udfra sit land adgang til blodprøver noget billigere end vi har, folk negliere ofte østrogen som en helhed og tror at det er det onde selv da det jo ikke "værdifuld" test der aromatiseret, men østrogen har rigtig mange centrale funktioner i kroppen og påvirkninger der også vedrør test bla har det indflydelse på mængden af androgene receptore der dannes, så der kolesterol tal, IGF fra leveren osv osv osv
Hvad angår SHBG og din/andres præstation i div sporter tror jeg personligt blot det er en gammel myte, hvad jeg selv har læst har man ikke umiddelbart fundet nogen forskel, men jeg har slet ikke den nødvendige viden på det til at sige om det korrekt, oftest tales der om dagene op til en kamp og jeg tror self har man total vild abe sex dagen før en kamp er ens energi forståeligt lavere og det ville self være tåbeligt, men om SHBG har en vigtig rolle det ved jeg ikke.

Jeg tror det med at der ikke er noget bevis, evidens el. tegn på der er hold i teorien omkr. undladelse af sex ifbm. sport, så tror jeg du har meget ret ifht. vesterlændinge UDEN kunstniveau - indenfor feks. kampsport, altså at man ikke kan sammenligne en MMA kæmper, som baserer præstation på kraftoverførsel applikeret via statisk, teoretiserede kundskaber, altså at man slår med muskelkraft, med en thailænder, fordi thailændere i muay thai svinger knoglerne og kraften som nunchargos og bruger musklerne til at støtte og stabilisere knoglerne i leddene/på knoglerne og i kraftoverførselsoverblikket ifbm. kontakt med kraftens angrebspunkt. Hvis en thailænder bruger muskelkraft ifbm. kraftoverføringen, kaldes dette buffalotaktik. "Kunst" indenfor mma, hvor de benytter "muay thai taktik", er om bedst en god kopi af en thailandsk kæmpers, men en thailandsk kæmpers udøvelse, slag og spark, det er den reelle kunst, kraftoverførsel uden anstrengelse. At se en vesterlænding er som at se en buffalo slås; At se en thai, er som at se en leopard slås.

Jeg har selv haft thailandske muay thai trænere som har vist, at de kan se hvem som har haft sex inden træning/kamp og at man derfor ikke har "power" til træningen/kampen.

Power/kraft, det er i vestens forståelse: styrke, men i thaiernes opfatttelse er power ikke nødvendigvis muskelkraft, hvis man kan formå at overføre kraft på sofistikeret vis, via kraftoverførsel/-skabelse iform af løftestangsprincip, drejemomentstiming osv.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1199
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHej.
Så vil jeg da lige skrive lidt.
Jeg har en effektline T8 den nye runde model Jeg kunne godt tænke mig at få den bygget om til T5. Men hvor kan man købe et sådan ombygningssæt og hvad koster det?? En komplet ny amatur med T5 og styring koster 1500kr kan det så betale sig at ombygge.
Brugeravatar

 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 14. aug 2020, 21:37
Geografisk sted: Colombia
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Foregående

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 34 gæster