Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 58056 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Cryptomhtq

Vores medlemmer har i alt skrevet 2041441 indlæg i 98340 emner

4 nye indlæg i dag


Online
I alt: 489
Medlemmer: 9
Skjulte: 0
Gæster: 480

Følg bodybuilding.dk på

Kaptain Haddock

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Jeg hader rullekurven .. Kurv eller vogn .. ikke noget pis med en mellemting !
Brugeravatar

 
Reputation point: 179
 
Indlæg: 3634
Tilmeldt: 13. okt 2011, 13:37
Geografisk sted: Østerbro, København
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanÐalle skrev:
Kaptain skrev:Jeg har ved mine sidste tre indkøb i netto efterspurgt en mindre kurv hos personalet, eftersom alle deres kurve er blevet til disse her meget populære kurve, som er en blanding mellem en kurv og en vogn. Selve konceptet med disse vogn-kurve er fine, men at de andre 'gode, gamle' kurve er fuldstændig væk til tider, det er knap så hensigtsmæssigt. Når man fx blot skal købe et par liter mælk og et par frugter, så er der absolut ingen grund til, at man skal tage disse vogn-kurve i brug. Særligt da det for nogle mennesker åbenbart er en uoverkommelig opgave både at skulle handle, samtidig med at disse får skal navigere med denne vogn-kurv.(Den formodede) tankegang bag disse kurve er dog fine, så ingen brok.

Uanset hvor lidt eller hvor meget man skal handle, er den kurv den bedste opfindelse der er at finde i de danske supermarkeder! =D> Det er da rart at se du stadig træner, men gider du logge noget man rent faktisk kan forholde sig til? [-o< Bare lige indtil jeg kommer hjem igen, hvilket er snart! 14 dage på mandag! :D

Jeg ved godt, at du bruger rullekurven, selvom du kun skal have én Bounty. Det er dog netop hvorfor, at det til tider er sindssygt.
Du burde i øvrigt opdatere om dit ophold i Hongkong. Der er mange herinde, hvis mål er business og egocentriske mål om $$. Det ville være vand på deres mølle med billeder af dig, din butler og Bentley. Omvendt er det destruktivt at motivere dem yderligere med de mål, men gør det bare alligevel, Freund.
BigOzzy skrev:Jeg hader rullekurven .. Kurv eller vogn .. ikke noget pis med en mellemting !

Selve konceptet er ikke dumt. Rullekurv var navnet, ikke vogn-kurv.

Om lidt skal jeg indvie en ny natklub. Meget atypisk for mig. Men husk, liv og glade dage!
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanNår, det kunne være man skulle overveje at optage logføringen igen. Jeg skal yderligere syv kg ned i BW, så det kunne være gunstigt med et konkret overblik. Særligt med de påtænkte skiftende metoder og principper.
Min fætter fik i øvrigt en anden plads til stævnet i Herning i går, hvilket er relativ habilt, når han kun har haft 6 ugers intens forberedelse, da han bl.a. er blevet far henover sommeren. Om end jeg i udgangspunktet er fuldstændig ligeglad med andre folks meninger, så var det en smule opløftende at se visse familiemedlemmers reaktion på hans resultat, eftersom de har svært ved at forstå bodybuilding. Mine gamle forældre så endda med over nettet fra Rom, og de virkede begejstrede. Til trods for at de i årtier har arbejdet på hospitaler og i sygehusvæsnet, så er oplysningen omkring bodybuilding og underemner relateret til dette stærkt fordømmende/skræmmende i sin formidling, og de facto nonsens i betydelige dele af disse kredse og miljøer.Jeg var forleden til et arrangement, hvor en ven præsenterede mig for en person, som skulle være meget optaget af psykiatrien (ligesom jeg selv),. jeg gider normalt ikke diskutere dybdegående med andre mennesker, da de simpelthen er så intellektuelt uinspirerende. Så ofte bliver det bare lidt snik-snak og få meningstilkendegivelser på et lavt niveau. Og dette var ikke en undtagelse - den pågældende person kunne ikke skelne og redegøre for forskellen mellem en psykiater, psykolog og psykoterapeut. Hvordan i alverden kan man være 'meget' optaget og arrangeret i psykiatrien, uden at have indblik i så fundamentale forhold(?). Det ville svare til, at en kørelærer ikke kunne redegøre for forskellen mellem kobling, speeder og bremse. Fuldstændig absurd.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFlot resultat af din fætter. Hvad hedder han og hvilken klasse var han i?
Brugeravatar
Månedens skribent: August 2009
 
Reputation point: 262
 
Indlæg: 20081
Tilmeldt: 23. maj 2008, 09:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMågens skrev:Flot resultat af din fætter. Hvad hedder han og hvilken klasse var han i?

Det er ganske udmærket. Jeg har af hensyn til anonymitet svaret i pb,. om end vi ikke har samme efternavn e.l.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHer er et citat om ham den fladpandede lommepsykolog. "You couldn't squeeze a dime between what they already know and what thev will never learn."

Mange mennesker er sådan, man møder dem alle steder. Deres adaptions- og læringskurve er så flad, at de kun lærer noget når de brænder nallerne for alvor.
Brugeravatar
 
Reputation point: 245
 
Indlæg: 3836
Tilmeldt: 17. maj 2009, 22:09
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFor godt en uge siden, så jeg for en sjælden gang TV, og her overhørte jeg et indslag omkring, at man ikke kan opsætte badebroer, og så påkræve eksklusiv brugsret til denne. Jeg har været en del i Nordsjælland henover sommeren, eftersom min kære ven og hans kone er bosat der, og bemærker derfor, at mange beboere i dette område har opsat sådanne skilte. Jeg er meget antikonfliktsky, og så straks muligheden for at prøve nye badesteder. Jeg tog derfor på tur med min ven, som i øvrigt er jurastuderende, og besøgte badebroer i Hellerup og Charlottenlund. Beboerne var, meget overraskende, ikke særligt glade for vores selskab, men vi havde jo ret til at være der, så der var ikke så meget at sige. Vi besøgte bl.a. ejeren af fitness World, som gik så langt, at han ned i vandet fra hans badebro, og svømmede ud i vandet til os, for at gennemtrumfe hans budskab,. Det var herligt. Krydderi på tilværelsen.

Jeg foreslår at vi den kommende sommer laver en egentlig ekspedition ud til ejeren af FW og bader nøgne og boltrer og lystrer os i det dejlige vand mens han frustreret hævder sin selvopfundne ret til territoriet. Mandens arrogance kender ingen grænser, han mener også at eje naturen. End ikke Agamemnons grådighed kan matche. Hele affæren skulle selvfølgelig dokumenteres.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2024
 
Indlæg: 7010
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan@Moody. Ganske rammende citat,. om end det er en kendsgerning, så kan det alligevel stadig overraske en, hvor uinspirerende og ubegavede mange mennesker er. Du bør for resten opdatere din log!

@SandyFrink. Du ville være en eminent ledsager. Ærgerligt der er så længe til sommeren igen er over os, men (re)aktionen må vi gennemføre ved lejlighed. Afgjort!Jeg har i en kort periode været i kcal-overskud, hvilket har været mærkbart for styrken. Jeg pressede 40'erne i skulderpres, efterfulgt af 65 kg i BTN. Ligeledes fik jeg 16 reps med 71 kg i DB rows. Ikke prangende, men ganske OK.
Min far og jeg mødtes forleden, og han havde en ganske chokerende oplevelse med i bagagen fra hans ophold i Rom. Han boede sammen med sin kone i et townhouse (hvilket er kendetegnet ved, at der er trapper inde i lejligheden). De blev på deres sidste nat vækket af deres nabo, som fortalte hendes mand var kommet slemt til skade, da hans var faldet ned af trapperne og landet på et glasbord, og hun efterspurgte en telefon til at ringe efter hjælp. Min far og min stedmor fulgte efter konen ind til hendes mand, som lå i en stor blodpøl med ryggen skåret op og med faldende puls. Min stedmor påbegynder så akuthjælp, mens min far ringer op til alarmcentralen - og her opstår det groteske; manden der sidder i den pågældende alarmcentral taler ikke engelsk?! Hvordan i alverden kan man i et forholdsvist civiliseret land, en nation der i høj grad lever af turisme, og i en så velbesøgt by som Rom havde folk siddende på en alarmcentral, der ikke taler andet end italiensk. Det er ikke tragikomisk, men ualmindelig tragisk,. da det alt andet lige har haft og får fatale konsekvenser. Min far prøver forgæves at kommunikere med alarmcentralen, og får tilmed en anden medarbejder i telefonen, men denne medarbejder forstår heller ikke engelsk. Min stedmor udtrykker undervejs til min far, at hun ikke tror på, at den pågældende mand klarer den, fordi han mister blod så hurtigt, og de ikke har de fornødne ressourcer og redskaber til at redde ham, og hjælpen tilsyneladende ikke kommer frem. For at gøre en lang historie kort, så ender det med min far finder nogle italienske piger nede foran hotellet, og at flere ambulance og læger kommer til stedet og påbegynder redningen af mandens liv - for øjnene af sin kone. Det pågældende ægtepar var lige ankommet på hotellet, og min far tilbød at blive en ekstra nat i Rom, for at få hentet deres bagage og hjælpe konen med det praktiske mv. Dette sker, og da min far ét døgn senere er i kontakt med konen, så fortæller hun, at hendes mand havde skåret pulsåren i ryggen over, beskadiget væsentlig indre strukturer (sener, væv, o.l.) og desuden havde han brækket ryggen. Hun havde efter 28 timer endnu ikke set hendes mand, da han skulle igennem flere operationer. (Den første operation havde taget 4 timer). Tænk, at en så akutpatient kan miste livet, eller få smadret sin livskvalitet gennem varige mén, bl.a. pga. et alarmberedskab der kun taler det nationale sprog. Det er fuldstændig grotesk og uacceptabelt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDet er italiensk arrogance når det er bedst.
Brugeravatar

 
Reputation point: 179
 
Indlæg: 3634
Tilmeldt: 13. okt 2011, 13:37
Geografisk sted: Østerbro, København
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMin aktivitet herinde er stærkt dalende. Men ligesom alle andre steder, så er sites generelle aktivitet plaget af kvantitet - og ikke kvalitet. Det at finde et inspirerende og intelligent menneske, det er på linje med den velkendte saga 'finde en nål i en høstak'. Det vrimler til gengæld med folk, der tror, de er disse overnævnte ting. Jeg synes ikke nødvendigvis, at det er nedslående, at folk er af normal til lav begavelse, men det er forfærdeligt, når folk ikke anerkender denne middelmådige formåen. Gud, hvor er der mange, der tror deres synspunkter og ræsonnementer skal tillægges nævneværdig opmærksomhed, og respekt i den kontekst, at disse er af usædvanlig karakter. Det gør sig i hverdagen gældende på mit studie, eftersom instituttet huserer flere, i offentligheden, anerkendte studier, og at folk på disse så per automatik tror, at man de facto bliver et geni, blot fordi man studerer på pågældende akademiske uddannelse. Det er dog marginalt bedre end frisøren, der tror, at hun har løsningerne på både klimaforandringer, finanskrisen og ebolaproblematikken. Det er ikke mere end et par dage siden, at Klaus Rifberg mødte kritik for at sige, at der kun var 2000 begavede mennesker i Danmark. Det kan også være ubehageligt at forholde sig til virkeligheden, hvis denne ikke passer ind i ens egen opfattelse.(Jeg er dog ikke klar over, om Klaus Rifberg har kapacitet til dette statement). Den generelle målestok jeg forholder mig til, når jeg skal forsøge at danne mig et stort billede af menneskers stupiditet, er religion. Jeg har svært ved at finde en tilstand/tendens/fænomen, der både historisk og nutidigt er så destruktivt og idiotisk, som religion er. Naturligvis særligt den fundamentalistiske udøvelse og tro. Jeg mener, at den største globale undersøgelse der er fortaget, viser, at det kun er 18%, der mener, at der ikke eksisterer en skabende og opretholdende gud.

Nuvel. Det handler jo om træning. Denne går ok, men meget efter dagsform. Jeg har dog lagt en ny blok - denne indeholder bl.a. frontsquat, hvilket er opsigtsvækkende, da jeg kun har kørt øvelsen to gange i hele min sparsomme træningskarriere. Jeg vejer i skrivende stund 93,7 kg, og regner med, at jeg skal ned på 88 kg. Det skal nok blive godt, eftersom mine fødehofter ikke bidrager med meget positivt. Jeg er dog relativ bredskuldret, så det ser ikke katastrofalt ud. Havde jeg eksempelvis haft Ozzys struktur, så havde det været knapt så heldigt. Jeg ville derimod gerne have Ozzys dagsform - han står godt, trods arbejdspres og druk. Ozzy og jeg har til i øvrigt indgået et væddemål omkring The Juices privatøkonomi. Det ville han sikkert ikke bryde sig om, grundet den første del af ordet, men sådan er der så meget. Indtil for et par måneder siden hed selvsamme persons arbejdsplads vist nok IS. Det er knap så heldigt for et globalt forum/arbejdsplads. Medmindre jeg tager fejl.

Billede
Exceptional claims demand exceptional evidence. ― Christopher Hitchens
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanOzzy delte for få minutter siden nogle fine tanker og klip på facebook.

Træningen går ganske fint pt. Jeg lavede forleden en tangering af PR, tror jeg nok. Kørte 5x42.5 kg i db skuldepres, og om end jeg har kørt 5x44 kg, så betragter jeg det som en tangering af PR, eftersom TG's håndvægte er sværere at håndtere. I morges fik jeg krampe i baglåret på vej til studiet, så jeg måtte stige af cyklen og ligge mig ned for at strække ud. Til dels pinagtigt. Vægttabet går so/so, eftersom jeg er begyndt at drikke utrolig meget væske, så er det lidt svært at få et aktuelt overblik over kropsvægten.

Når man i sin umiddelbare facon kan være optaget af at påpege andres manglende formåen og/eller komme med en generel eller konkret kritik af sine medmennesker, så er det vigtigt, at man også er opmærksom og anerkendende overfor sine egne 'svagheder og fejl'. Det ville være dybt umoralsk og utroværdigt, hvis ens kritiske tilgang kun vendte den ene vej; udad. Man bliver et enormt usympatisk menneske, hvis man har en forestilling om, at alle andre besidder fejl og mangler, mens man selv er velsignet som noget nær det perfekte. Det er formentligt det mest forstemmende, når man endelig møder et intelligent menneske, at dette menneske så hæver sig så højt over andre, at det fuldstændig mister jordforbindelsen. Det er ærgerligt, eftersom det hæmmer en eventuel intellektuel kapacitet. Det omvendte kan dog også være forstemmende, hvis nogle ikke vil anerkende deres relativt overlegne position, og at disse mennesker så i misforstået godhed anerkender ukvalificerede og bedrevidende inputs. Nuvel, sådan er der så meget. Jeg kunne i øvrigt selv være blevet voldsomt udstillet, da jeg for relativ få måneder tilbage så Fight Club for første gang. Jeg gik med det billede, at filmen blot handlende om hovedløs street fight. Nu er jeg tilhænger af, at man som udgangspunkt ikke udtaler sig om ting, som man ikke ved noget om. Eller at man i hvert fald udtaler sig i ydmyge og non-absolutte vendinger, så jeg har vist heldigvis undgået, at jeg skulle stilles til ansvar for denne idiotiske forestilling, da jo som bekendt er en fremragende film. Én af de film, som man formentligt skal se et par gange.

Dagens GODE nyhed fra den politiske verden; http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/10/20/152327.htm
Uden at være jurist, så er det min umiddelbare vurdering, at denne "mand", er den person, som er kommet med de mest pseudointellektuelle indlæg og kommentarer i den retspolitiske debat. Det undrer mig i øvrigt, at kapaciteter indenfor juraen ikke blander sig mere i den offentlige debat, når nu selv lægmænd kan se, hvor ukvalificeret og kontrafaktisk ift. fagkundskaben debatten er. Det er håbløst så mange lovforslag der strider imod gældende lovgivning, men det er fuldstændig håbløst, at noget lovgivning er i strid med eget forarbejder. Det er mig en gåde, at f.eks. professorerne fra de juridiske fakulteter ikke råber vagt i gevær ang. tilstanden af og til. Der er sgu nok at tage fat i.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg nyder denne log. Du burde stadig logge lidt mere fra træningerne.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 2423
Tilmeldt: 17. maj 2009, 20:54
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanQmega skrev:Jeg nyder denne log. Du burde stadig logge lidt mere fra træningerne.

Jeg er som sagt begyndt at frontsquatte. Skulle til at skrive, at det lige var i din ånd, men det er det vel egentligt ikke? Oder?
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFSQ har aldrig været min kop te.

Er det som supplement til back squat?
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 2423
Tilmeldt: 17. maj 2009, 20:54
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanhttp://www.obv.org.uk/sites/default/files/images/dan-park-racsim-1.jpg

Jeg tog sammen med en ven til Dan Park-udstillingen på Østerbro i dag. Det var ganske interessant. Ikke grundet "kunsten", da enhver rent æstetisk kunne producere sådant "kunst", men enhver gør det ikke, af andre relativt indlysende grunde. Dét er det interessante. Efter jeg havde set udstillingen opsøgte jeg størstedelen af Trykkefrihedselskabets bestyrelse og tidligere bestyrelse. Dette mundende ud i en halvanden time langt diskussion, som var både interessant, intellektuel, absurd, primitiv og foruroligende - afhængig af modparten i disse diskussioner(/debatter). Det er ganske indlysende, at der er reelle kræfter i TFS, som virkelig værner om grundlæggende frihedsrettigheder (ytringsfriheden), men det stod desværre endnu mere klart, at til trods for selskabets konkrete handlinger er en kamp for ytringsfriheden, så er afgørende og centrale personers motiv udelukkende rettet imod bestemte befolkningsgrupper og trosretninger. Det var tydeligt i deres argumentation, hvordan nogle fokuserede på reelle absurde rets tilstande i Sverige, og det forhold at ytringsfriheden helt indiskutabelt er under pres, mens andre udelukkende fokuserede på befolkningsgrupper fra ikke-vestlige lande og hvordan problemstillinger relateret til netop det forhold legitimerer, at man injurier (fx. som på billedet overfor). Centrale personer mente, at det var en ret at krænke individet, såfremt det var til gavn for flertallet. Dette er en fuldstændig absurd og udemokratisk udtalelse, eftersom individet og dennes rettigheder er centrale i det liberale demokrati. Nuvel, det var en lang diskussion, og der var mange nuancer ift. selskabets agenda og idégrundlag. Jeg (forsøgte) også at debattere med en stærkt ophidsende mand, der mente, at Dan Parks fængseldom var alt for mild. Denne diskussion ophørte hurtigt, da han ganske enkelt ikke havde ét eneste intellektuelt velfunderet synspunkt. Tænk, hvilket udemokratisk samfund vi ville have, såfremt hans primitive og snævre tankegang blev en realitet. En generel fejl blandt de fremmødte var, at man ikke tog konkret stillingstagen til hvert enkelt billede, men førte en samlet dom over Dan Park og værkerne. Og så var der en generel tendens til, at man overså den væsentligste og mest foruroligende tilstand og aktør(er) - den svenske stat og dennes "demokratiske" institutioner.

Nå. Det handler jo om træning. Jeg har haft testet min grundstyrke, da jeg vil holde mig fra relativ tung træning det næste stykke tid. Systemet er ikke glad for tung træning, når man cutter. Jeg fik dog en PR i db flatpresses; 5x51,5 kg. Det er ikke prangende, men jeg er svagere i flad end i incline, hvorfor det er fint med denne PR.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBillede

Jeg træner stadig. Mit (bevidste) zigzag-cut fortsætter, og jeg mangler 5-6 kg. Jeg vejer pt. 94 kg, og startede på 101 kg. Der kniber sig en lille PR ind fra tid til anden, så det er helt fint.

Det er ret opsigtsvækkende, hvor raffineret, anstændig og konsistent Jacob Mchangamas argumentation har været i forbindelse med angrebet på Charlie Hebdo - og den efterfølgende debat. Derimod er det svært at finde ord, der er stærke nok til at beskrive den foragt, som man bør have overfor (dele) af den modstand, som Mchangamas har mødt i de pågældende debatter.
Det er i øvrigt befriende, at man har adskilt den særdeles positive del af CEPOS (frihedsrettigheder og retssikkerhed), som Mchangama var frontfiguren for, fra den toneangivende og idiotiske del, der blot er et udtryk for, at en stor del af CEPOS arbejde består i at agere nyttige disciple for den øverste procent.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg elsker simpelthen den karikatur.
... But you, Adrian, you're just a man. The world's smartest man poses no more threat to me than does its smartest termite.
Brugeravatar
 
Reputation point: 792
 
Indlæg: 1369
Tilmeldt: 6. dec 2011, 02:04
Geografisk sted: San Quentin
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 36.00
- Squat: 24.00
- Dødløft: 36.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan

And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never share
No one dare
Disturb the sound of silence

“Fools” said I, “You do not know
Silence like a cancer grows
Hear my words that I might teach you
Take my arms that I might reach you”
But my words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence

Indenfor de seneste par uger hare en række personer anbefalet mig at lytte til Disturbeds cover af Sound of Silence. Jeg har hver gang benyttet lejligheden til at takke dem for at minde mig om denne geniale sang, og herefter sat originalen på anlægget. Geniale sanges kvalitet kan henføres til langt mere end en god vokal og rytme. I forbindelse med Leonard Cohens nylige død har jeg dog hørt Steen Jørgensens cover af Democracy til Rock'N'Royal i 2004 (jeg har vist tidligere lagt et link op). Det er en fremragende præstation af Steen Jørgensen– særligt konteksten hvori han præsenterer sangen.

Dømt ud fra gennemsnitsalderen for BB.dk-brugere, så kender de fleste Michael Schøt – og derfor også hans uegentlige udsendelser på Facebook. Jeg læste et sted, at hans udsendelser bliver brugt af en række folkeskole- og gymnasium lærere i undervisningen. Det kan næppe undre nogen, at en del personer er funktionelle analfabeter, når de bliver studenter, når det på de respektive lærerværelser bliver besluttet, at dette er en god idé. Når/hvis I støder på skrevne eller sagte ord af denne Michael Schøt, så hav in mente, at han er lige så kvalificeret til at udtaler sig om samfundsforhold, som den gruppe af folkeskolelever hans materiale distribueres til. Man er ukritisk og givetvis (meget) ubegavet, hvis man flittigt deler og liker hans taler – det svarer til at dele en kronik af Anne lise Marstrand Jørgensen. Altså ualmindeligt idiotisk.

Det er meget få interessante ord at berette om min træning for tiden. Flere på hinanden følgende hændelser har haft sat mig skakmat i næsten et år. Særligt én tragisk hændelse. Dette skakmat kom ovenpå en periode med småskader i understellet, så min muskelmasse i denne region er sammenlignelig med de mest udsultede modeller til Copenhagen Fashion Week. Derudover er min fristure formentlig indenfor få år sammenlignelig med Jason Pollock. Men andre ord er jeg pt. en omvandrende æstetisk katastrofe. Diretsanif (non-kronologisk) er dog en del af min morgenrutine, så forhåbentlig kan sidstnævnte sammenligning udskydes en del år.

Jeg lavede dog Yates Rows med 115 kg forleden (centeret har ikke tunge håndvægte) samt db presses med 46 kg, så styrken er ok, taget i betragtning af, at min kropsvægt er faldet fra 103 kg til 87 kg. Det er dog elendigt ift. tidligere db rows med 73 kg samt db presses med 55 kg.

Og nå ja, så lavede jeg 6x80 kg i backsquat i går, så på trods af min vægt på 87 kg, så kan I nok regne ud, at jeg er langt stærkere end jeg ser ud.. Jeg burde stille op tik TSK cup, eller hvad det hedder.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKaptain skrev:Indenfor de seneste par uger hare en række personer anbefalet mig at lytte til Disturbeds cover af Sound of Silence.


Det cover er en forbrydelse mod menneskeheden.
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 360
 
Indlæg: 1806
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 167.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHar du overvejet om din ekstremt normative tilgang til sådan cirka alle ting i livet, om det er musik, film, politik, ytringsfrihed, debattører, komikere, er et ekstremt tilfælde af Dunning-Kruger effekten? Jeg nyder dine skriverier og jeg vil tro jeg har læst hele din log - men det er stadig ikke lykkedes mig at se dig optræde et sted, hvor du ikke udtaler dig i absolutter og iøvrigt er ekstremt nedladende over for dine medmennesker.

Du slår mig som en type hen ad Sandyfrink, der på nettet og blandt trofaste følgere, er en art messias, men blandt alle andre, egentlig blot en tosse, som ham med høreværnet, du tidligere har refereret til.
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 184
Tilmeldt: 19. mar 2015, 09:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhaaank skrev:Du slår mig som en type hen ad Sandyfrink, der på nettet og blandt trofaste følgere, er en art messias, men blandt alle andre, egentlig blot en tosse, som ham med høreværnet, du tidligere har refereret til.


Det er ikke kontroversielt at manden er forstyrret. At beskylde ham for 'bare' at være en tosse, er imidlertid at se bort fra hans anseelige kompetencer og den dybsindighed, jeg er gavmild nok til at antage, at du kan se i nogle af hans indlæg. Ikke en pæn måde at tale om "et uudtømmeligt træningsorakel".
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: 25. jan 2012, 20:11
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMASSTRONAUT skrev:
haaank skrev:Du slår mig som en type hen ad Sandyfrink, der på nettet og blandt trofaste følgere, er en art messias, men blandt alle andre, egentlig blot en tosse, som ham med høreværnet, du tidligere har refereret til.


Det er ikke kontroversielt at manden er forstyrret. At beskylde ham for 'bare' at være en tosse, er imidlertid at se bort fra hans anseelige kompetencer og den dybsindighed, jeg er gavmild nok til at antage, at du kan se i nogle af hans indlæg. Ikke en pæn måde at tale om "et uudtømmeligt træningsorakel".


Bevares, han er begavet og et træningsorakel og en idiot.
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 184
Tilmeldt: 19. mar 2015, 09:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHaaank, dit fallerede forsøg på et karaktermord er ret komisk - og dit indlæg fortjener ingen opmærksomhed – maksimalt hånelige bemærkninger. Din holdning deles formentlig af en række andre personer, og derfor bevares det.

Dit indlæg demonstrerer min foragt for ret mange mennesker. De bliver abnormt indebrændte og harme, når de implicit og eksplicit bliver gjort opmærksomme på deres egen middelmådighed i mødet med de få mennesker, der ikke tilhører denne majoritet af intellektuelt uformående. Kombinationen af ignorance og arrogance er noget af det værste, jeg ved, og derfor er jeg ganske rigtigt ekstraordinært nedladende i mange diskussioner og udsagn, da rigtig mange mennesker har denne skrækkelige kombination. Min frustration skyldes i høj grad, at jeg bevidst gør mig dummere i ni ud af ti tilfælde i mødet med andre mennesker, fordi tingene simpelthen glider nemmere, hvis man forsøger at udligne den nævnte niveauforskel. Dette er i høj grad for andres skyld, da det støder de fleste menneskers stolthed, hvis man gør dem opmærksomme på den åbenlyse niveauforskel – og samtidig er det rent menneskeligt utilfredsstillende, hvis man ufrivilligt kommer til at virke som en slags lektor blomme overfor dem. Af samme årsag har jeg en intuitiv begejstring og respekt for højtbegavet personer (her bør skelnes mellem intelligente og intellektuelle personer). Når folk læser dette, så virker det formentligt ekstremt arrogant og umenneskeligt, men det er objektivt konstaterbart, at det kun er en lille minoritet, der har en unik evne til at ræsonnere og forstå. Du vil i øvrigt bemærke, at jeg primært udtrykker min foragt for de inkapaciteter, der sidder på en eller anden magtposition – fx Michael Schøt - da det normative udgangspunkt i den henseende må være, at man bør stille højere krav til mennesker på disse positioner., medmindre de har et demokratisk mandat og folkelig legitimitet til deres position.. Men hvis du mener, at jeg er en inkompetent person der overvurderer egne evner, så kan du jo indledningsvist fremhæve blot ét enkelt eksempel på, at jeg er blevet udmanøvreret i en af de talrige diskussioner, jeg har deltaget i på dette forum? Du bryster dig jo af, at du kender min historik. Du kunne samtidig selv forsøge at udfordre mig på alle disse ”absolutte” udsagn, jeg, ifølge dig, har formuleret.

Jeg udtaler mig næsten aldrig om de emner, der interesserer mig mest - ej heller overfor nære relationer - fordi det vækker en betragtelig irritation hos mig, når jeg hører uintelligente menneskers meninger om disse emner. Det forhold, at jeg sjælendt udtaler mig om de emner, hvor min kapacitet er størst indenfor, betyder, at der er ret langt imellem at jeg direkte konfronterer folk med deres manglende formåen og idiotiske udtalelser. Jeg har i langt overvejende grad en mere humoristisk/spøgefuld og ”menneskelig” interaktion med mine omgivelser og nære relationer, fremfor en højintellektuel, akademisk samtale om Kants kategoriske imperativ e.l.. Af samme årsag er langt hovedparten af mine nære relationer ikke nævneværdigt intelligente – om end de alle er højtuddannede. Jeg bedømmer i langt højere grad mennesker på deres værdier og integritet, fremfor det unikke udgangspunkt, de ikke besidder. Den vigtige pointe er, at jeg ikke mener, det er et udtryk for gode menneskelige kvaliteter og værdier, hvis man ikke respekterer og accepterer, at nogle mennesker er mere kvalificeret til at forstå komplekse problemstillinger og sammenhænge end en selv. Og når du kender min historik, så ved du, at jeg på ingen måde er elitær. Langt hovedparten af mine ressourcer bruger jeg på at (forsøge) at forbedre vilkårene for de absolut svageste og mest udsatte personer – og mit menneskelige/ideologiske ståsted skal ligeledes findes netop her.

Et konkret eksempel er, da jeg for et stykke tid siden var på vej til arrangement, hvor der blandt andet deltog to højtbegavede forskere. Da vi holder i kø inde i København, ser jeg, at en dårligt gående kvinde falder på fortovet – det ser ikke ud til, at kvinden har slået sig synderligt, men hun har store problemer med at komme op på benene igen (det viste sig, at hun vist nok var spastiker). En kvinde forsøger at hjælpe hende op, men har åbenlyst ikke den nødvendige styrke til dette. Jeg beder min ledsager i bilen om at blinke ind til siden og går ud og hjælper denne kvinde op på benene igen. Hun forklarer, på engelsk, at hun er kommet et stykke væk fra sin bolig, og hun ikke har fået hendes gangstativ med ud. Den forbipasserende kvinde, der forsøgte at hjælpe hende op, prajer herefter en taxa og fortæller den faldende kvinde, at hun vil betale for taxaen og tage med hende, for at sikre sig, at hun kommer sikkert op i sin lejlighed. Empatien lyste ud af den forbipasserende kvinde. Hun var åbenlyst et godt menneske. Essensen af denne fortælling er, at da jeg om aftenen skulle ”bearbejde” dagen, så stod mødet med denne empatiske og hjælpsomme kvinde langt klarere i min erindring end mødet med de to forskere (en central pointe er dog, at de to forskere ikke tjente en større samfundsmæssig nytte, og advokerede i pervers grad for det frie marked o.l. – havde det været topforskere indenfor fx cancer, så havde det ændret radikalt ved billedet). Dette illustrerer i udstrakt grad mit menneskesyn.

Dit karaktermord er specielt falleret, da de implicitte beskyldninger kan tilbagevises med min seneste opdatering. Mine sidste sætninger er fyldt tilsvininger af mit eget udseende og selvironi omkring min (manglende) styrke. Det er derfor ret omsonst at postulere, at jeg generelt er en selvhøjtidelig og selvovervurderende person.

Apropos mine brutale 80 kg squat, så vil SandyFrink formentlig gerne have sig frabedt en sammenligning.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhaaank skrev:Bevares, han er begavet og et træningsorakel og en idiot.


Jeg tror nok, at den bitre perfiditet i dit første indlæg var så tydelig, at den ikke behøver iteration.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: 25. jan 2012, 20:11
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHaaank, hvorfra stammer dit had? Du har valgt hadet. Hvorfor hade, når man kan elske? Elsk alt du kan. Afvis hadet, omfavn kærlighed, omfavn elskov. Elsk mig. Elsk alt du kan.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2024
 
Indlæg: 7010
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKaptain skrev:Haaank, dit fallerede forsøg på et karaktermord er ret komisk - og dit indlæg fortjener ingen opmærksomhed – maksimalt hånelige bemærkninger. Din holdning deles formentlig af en række andre personer, og derfor bevares det.


Af et indlæg der ingen opmærksomhed fortjener, er det alligevel interessant hvor langt et svar du har udformet hertil.

(...) Men hvis du mener, at jeg er en inkompetent person der overvurderer egne evner, så kan du jo indledningsvist fremhæve blot ét enkelt eksempel på, at jeg er blevet udmanøvreret i en af de talrige diskussioner, jeg har deltaget i på dette forum? Du bryster dig jo af, at du kender min historik. Du kunne samtidig selv forsøge at udfordre mig på alle disse ”absolutte” udsagn, jeg, ifølge dig, har formuleret.


Det næste bliver vel, at du imponerer bodybuilding.dk med, at du er klogere end høreværnsmanden.
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 184
Tilmeldt: 19. mar 2015, 09:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMASSTRONAUT skrev:
haaank skrev:Bevares, han er begavet og et træningsorakel og en idiot.


Jeg tror nok, at den bitre perfiditet i dit første indlæg var så tydelig, at den ikke behøver iteration.


Jeg ved godt at du befinder dig i den højt intellektuelle Kaptains log, men du behøver ikke, at finde på et fremmedord for "gentagelse", for at være med.
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 184
Tilmeldt: 19. mar 2015, 09:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhaaank skrev:
Kaptain skrev:Haaank, dit fallerede forsøg på et karaktermord er ret komisk - og dit indlæg fortjener ingen opmærksomhed – maksimalt hånelige bemærkninger. Din holdning deles formentlig af en række andre personer, og derfor bevares det.


Af et indlæg der ingen opmærksomhed fortjener, er det alligevel interessant hvor langt et svar du har udformet hertil.

(...) Men hvis du mener, at jeg er en inkompetent person der overvurderer egne evner, så kan du jo indledningsvist fremhæve blot ét enkelt eksempel på, at jeg er blevet udmanøvreret i en af de talrige diskussioner, jeg har deltaget i på dette forum? Du bryster dig jo af, at du kender min historik. Du kunne samtidig selv forsøge at udfordre mig på alle disse ”absolutte” udsagn, jeg, ifølge dig, har formuleret.


Det næste bliver vel, at du imponerer bodybuilding.dk med, at du er klogere end høreværnsmanden.

Her må jeg henvise dig til de efterfølgende linjer i den pågældende passage. Årsagen til, at dit indlæg blev besvaret, er, at der formentlig er en række personer, der har samme (fejlagtige) opfattelse. Jeg tillagde, og tillægger, således ikke dit konkrete indlæg eller person nogen højere værdi.

Jeg forstår ikke din vedvarende insisteren på at referere til ’høreværnsmanden’. Jeg kan, ud fra andre indlæg, se, at vi er bosat i samme geografiske område. Du burde smide et billede op af dig selv – så kunne jeg give dig et kram, hvis jeg en dag ser dig. Det samme kunne SandyFrink. Det er ikke rart, at gå med alt den vrede alene. Du skal huske at få talt om det med nogle. Har du nogle, du kan tale med, haank? Forhåbentlig nogle, der ikke bruger alle mulige svære ord, som du ikke kan forstå. Så bliver det svært at tale sammen. Hvad bilder de sig egentlig ind? I Kaptains log er der plads til alle. Hvor der er hjerterum, er der husrum, og alt det der. Du er ikke alene, haaank <3
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan

Den tåler et gensyn. I lighed med sidste sang.

Jeg har som nævnt genoptaget træningen for noget der minder om "fuld styrke". Dette resulterer i, at jeg nu på 4. dag har dødsdoms i mine glutes. Formentlig efter wakling lunges. Derudover har jeg doms i mine lats, hvilket hører til sjælenhederne - og det er egentlig kun omkring scapula og ikke latissimus dorsi. Jeg altid haft elendig kontakt til mine lats. Desværre. Særligt da jeg har fået fremskudte skuldre, eftersom at armbøjninger er noget af det eneste, man kan lave, når ens hjem i en periode har været et hospital.

Diverse personer begræder lige nu begivenhederne i Aleppo. Fuldt berettiget – det er tragisk. Det er til gengæld nonsens, når man kalder dette den værste krig siden anden verdens krig. I en anden log postede jeg The Doors geniale sang Five to One. Som nævnt dér, så omhandler sangen Vietnamkrigen. Hintet skal findes i det ulige styrkeforhold, som titlen indebærer. Mere konkret er det ulige styrkeforhold et udtryk for de amerikanske tropper versus tropper fra FNL, samt den folkelige (og revolutionære) opposition imod krigen versus de eliter/magthavere der havde ansvaret for krigen. I forbindelse med sidstnævnte styrkeforhold, så er den skjulte kritik i ét bestemt vers overset - Trade in your hours for a handful dimes. Hvordan tror I, at Donald (Duck) Trump vil reagere, hvis/når noget ala begivenhederne i My Lai skete/sker igen? Vidste I, at man under krigene i Jugoslavien hyrede nogle af de førende psykologer til at lave analyser af, hvordan man gennem tortur kunne påføre den størst mulige skade på fangernes sjæleliv? Det udviklede sig til en umenneskelig ”konkurrence” om, hvem der kunne behandle bestemte etniske befolkningsgrupper mest brutalt og modebydeligt - ikke til det formål at udflette dem op klassificerede oplysninger, men alene for at påføre dem de størst mulige lidelser. Det er gruopvækkende at læse om disse krigsforbrydelser, og det er i den henseende ikke særligt overraskende, at det ikke just er apollinske tilstande, der hersker imellem disse befolkningsgrupper. Jeg betragter det som et af de største civilisatoriske og menneskelige fremskridt, at vi i Vesten i mindre og mindre grad accepterer vold som redskab for at opnå X (med "vi" mener jeg civilbefolkningen). Det er evident, at vi er blevet mere intolerante i henhold til udøve vold på både mindre og større skala. Derfor et det skrækindjagende, at vi udviser tolerance overfor de tendenser, der er den største trussel for denne fortsatte positive udvikling.

Apropos tragedier, så var en noget mindre en af slagsen ved at indtræffe i dag. Mit personlige maleri i min stue var ved at blive destrueret af en affugter, jeg har stående som følge af en vandskade. Det er et maleri, jeg har udviklet sammen med min (pap)-morfar. Jeg er naturligvis ikke inhabil til at bedømme maleriet, så hvis jeg skal komme med en kort bedømmelse, så er det, at maleriet er genialt. Hvis bedømmelsen skal være mere uddybende, så vil jeg sige, at det er meget genialt. Jeg præsenterede det på et tidspunkt for Michael Jeppesen ved en træning. Hans ord var dog, at det ikke var genialt, men ej heller dårligt. Den baryl! Jeg har valgt motivet og baggrunden på billedet, og så har jeg ganske nøje udvalgt et citat, som skulle males ved siden af dette motiv. Selve udførslen har min (pap)-morfar stået for. Han er i øvrigt en fantastisk mand. Han var i 34 år CFO i Skandinavien for en stor, børsnoteret amerikansk IT-virksomhed, og valgte efter sin pension (som 59 årig) at tage en kandidatgrad i kunsthistorie på KU og herefter åbne et galleri. I dag er han 77 år. Han går på aftenskole i fransk og samtidshistorie to gange om ugen, spiller badminton, indtil sidste år red han én gang om ugen, og rejser verden rundt med sin kone. Sidste år rejse de hele vejen ned igennem Japan, og kørte tværs gennem Polen for at forstå landets historie. Derudover har han flere gange inviteret hele familien til enten Italien eller Spanien på sin eller min (pap)-mormors fødselsdag. Jeg er ikke selv så kunstnerisk anlagt, men bruger en del tid på at tegne huse, og herefter beregne på omkostninger ved forskellige lånetyper o.l. ved at opføre huset på diverse grunde i Nordsjælland– eller provenuet ved at sælge det umiddelbart efter. Jeg kan huske, at jeg som tak for maleriet sendte min (pap)-morfar et udkast til ombygningen af deres sommerhus. Mit udkast var - til trods for at huset er i fin stand og skal gå i arv -, at jævne det med jorden. Jeg anvendte lignede metode, da min (pap)-bror sidste år spurgte mig, om jeg ville lave et udkast til et funkishus til ham. Det resulterede i, at jeg sendte en rund cirkel til ham. Intet andet.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan

Havde I en god jul, kære venner?

Jeg har det meget ambivalent med julen, da jeg synes, at et frirum med familien bliver spoleret af alt det støj og gøgl, der er forbundet med julen. Jeg var for første gang i 4 år i kirke juleaftensdag, da min kære moder så inderligt ønskede dette. Hendes ønske var alene motiveret af hyggen og samværet ved denne tradition – det religiøse aspekt er hun bedøvende ligeglad med. Heldigvis. En kvinde i kirken spurgte mig, om hendes multihandicappede søn måtte sidde ved siden af mig i sin kørestol, da det passede med, at hun kunne sidde halvt overfor ham og holde ham i hånden. Det måtte han selvfølgelig godt. Drengen var stille under alle præstens prædikener, men blev forskrækket to gange, da der var et par salmer, der blev akkompagneret af en trompet. Denne forskrækkelse medførte små, kortvarige udbrud/gråd på højst 30 sekunder – hans handicap gjorde, at intensiteten af disse udbrud maksimalt kunne høres af de personer, der sad tæt på ham (anslået 5% af de personer, der befandt sig i kirken). Med andre ord, så var han på ingen måde et forstyrrende element, og hans adfærd gav på intet tidspunkt anledning til frustration – og selv hvis dette rent hypotetisk var tilfældet, så er det givet, at empatien bør være ekstraordinær i dette tilfælde, da den pågældende drengs situation var ekstraordinær sårbar. En ældre mand lidt til højre for moren til drengen fattede ikke dette, og begyndte ret tidligt i julegudstjenesten at brokke sig mindre højlydt over drengen. Moren var en meget ydmyg, lettere usikker og sympatisk kvinde, så hun smilede undskyldende til alle omkring hende og drengen, når den ældre mand bekendtgjorde sin utilfredshed. Dette resulterede i, at jeg i 1-2 minutter stirrede denne mand direkte i øjnene – og med den ønskede effekt som resultat. Det kræver ingen nævneværdig intelligens at være et godt menneske, så de menneskelige egenskaber og værdier, der er knyttet til at være et godt menneske, bør man forlange af ethvert ”velfungerende” menneske på denne jord besidder. Præsten talte i øvrigt en del om døden, hvilket var befriende, men det afstedkom bagefter en del lommefilosofiske diskussioner rundt omkring på kirkepladsen om døden. Jeg forstår ikke, hvorfor de fleste mennesker ikke bare indrømmer, at døden er ude af deres begrebsverden, og de grundlæggende er skide bange for den.

Et af julens højdepunkter var, da jeg kørte en lang tur med min papmorfar. Han er, som beskrevet ovenfor, et fantastisk menneske.

Jeg er begyndt at læse en del op på emner relateret til træning igen, og det lader til, at jeg lysår bagud hvad angår opdateringer på mange områder. Jeg kan ikke gennemskue, hvor meget der er idiotiske tendenser og fænomener skabt af alle de uduelige personlige trænere og diverse lykkeriddere fra Instagram o.l. Jeg læste fx i dag, at en fordeling på ca. 30% protein, 45% kulhydrater og 25% fedt var nogenlunde, men det væsentligste kritikpunkt var, at det var en for høj mængde protein. Nick9000, eller hvad han hedder, skrev det samme i dag til en person herinde, og da han vist nok er rimelig velfunderet i den relevante videnskabelige litteratur indenfor emnet, så er det åbenbart undertegnede, der er off. Jeg har altid forsøgt at tilstræbe en fordeling ala 35% / 50% / 15% - selvom fedtet ofte røg op omkring 20%. Derudover tyder noget på, at protein lige efter træning er ligegyldigt, samt at grøntsager ikke nødvendigvis er at foretrække fremfor frugt. Osv, osv, osv. Det er svært at finde hoved og hale i alt det ævl, der distribueres. Jeg har som regel en række faste personer, jeg primært henter indsigt fra (ikke personligt), når jeg indenfor et givent fagområde ønsker ny viden. Det er befriende, når man endelig finder frem til nogle, hvor man kan være nogenlunde sikker på, at når de udtaler sig indenfor deres fag- eller vidensområder, så kan man regne med, at det de siger, enten er fuldstændig korrekt eller som minimum yderst kvalificeret. Indenfor træning er det fx en person som Anders Nedergaard. Det er også den ene af to personer, jeg primært indhenter ’publikationer’ fra. Apropos dette, så er det næsten ikke nogen større skuffelse, end når store kapaciteter enten indtager ekstremt stupide standpunkter – eller ytrer sig ualmindelig idiotisk. Jeg husker fx, at Vincent Hendricks argumentede for, at liberalisme var idiotisk med henvisning til den ”liberale” George W. Bush og krigene i Mellemøsten. Eller at Peter Lund Madsen vedvarende indtager det standpunkt, at intelligens er en social konstruktion, og alle derfor rent genetisk er lige i udgangspunkt. Eller snart samtlige af Lars Tvedes udtalelser indenfor skatte- og klimapolitik.

Hvor mange af jer følger egentlig samme morgenrutine, som jeg beskrev i mit sidste indlæg? Det er en penibel situation, der ikke desto mindre rammer en del mænd.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 24 gæster