Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 58939 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er KirlRat

Vores medlemmer har i alt skrevet 2043906 indlæg i 98460 emner

7 nye indlæg i dag


Online
I alt: 570
Medlemmer: 3
Skjulte: 1
Gæster: 566

Følg bodybuilding.dk på

Kaptain Haddock

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til LogbogJeg er blevet ramt af en frygtelig sygdom, venner..


Nemlig influenza. Det er noget lort som "bodybuilder". Jeg følger ellers altid de to forholdsregler, man altid bør følge i denne sæson for influenzaudbrud. Det handler om håndhygiejne og afskærme sig fra faretruende/syge mennesker. Jeg har været til et par arrangementer det seneste, og der er én bestemt idiotisk ting, der går igen ved disse arrangementer. Det er, at man sætter et hav af små skåle op med diverse "snacks", som folk så kan gå og æde af. Oftest peanuts o.l.. Det siger selv selv, apropos første omtalte forholdsregel, at det er ovenud idiotisk, at 20, 50 eller 100 mennesker alle stikker deres hænder ned i samme skål. Særligt de folk, der ønsker at tage en hel håndfuld, og derfor stikker hele hånden ned i skålen. Prøv i øvrigt at overvej, hvor stor smittefare der er forbundet ved dørhåndtag. Eller håndvægte i fitnesscenteret. Eller pengesedler og mønter. Jeg havde engang en rigtig god ven, der havde en gimmick med at slikke på mønter. Jeg gjorde ham ofte opmærksom på, at det var en ret dårlig idé.

Denne gode ven tænker jeg altid på nytårsaften. Vi brugte en del tid i mange decembermåneder i folkeskolen på at lave vores egne "bomber". Fremgangsmåden var, at vi købte en masse lovligt fyrværkeri, og så tømte vi dette for krudt. Dette krudt samlede vi så i en lille metalboks eller lignede, og spændte en masse ståltråd o.l. rundt om denne for at sikre trykket. Herefter tilsluttede vi den længste lunte fra en af de raketter, vi havde tømt for krudt. Vi blev opdaget et par enkelte gange under forberedelserne, men da faderen til min ven var opfinder, så kunne han ikke skjule sin begejstring, og så var han som sådan ikke specielt engageret i børneopdragelse, så han satte ikke rigtig en stopper for det - og gav os tilmed engang et råd til hvordan, vi kunne øge intensiteten af sprængningen. Det meste af mit sociale engagement udenfor skolen i mine barndomsår var i denne familie. De var fire børn, og vi hyggede os med en masse skøre og vanvittige projekter. De var dog alle ret skrøbelige af sind, og den absurde situation er i dag, at tre af disse børn enten er igang med en ph.d eller har afsluttet en ph.d, imens min gode ven primært har gjort karriere indenfor det kriminelle miljø. Han er dog en begavet og sympatisk fyr, omend jeg kun har mødt ham kort to gange de sidste 7 år. Hele familien bøvler vist hver især med forskellige issues.

Når man oplever nytårsaften i København omkring Rådhuspladsen, så undrer det en, at der ikke er langt flere øjenskader. Der er virkelig fyldt med sindssyge dyr, der bevidst prøver at ramme andre (ofte fulde) mennesker med deres fyrværkeri. Min nytårsaften var dog overordnet en stor succes.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan

Le Biden
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanNår man oplever nytårsaften i København omkring Rådhuspladsen, så undrer det en, at der ikke er langt flere øjenskader. Der er virkelig fyldt med sindssyge dyr, der bevidst prøver at ramme andre (ofte fulde) mennesker med deres fyrværkeri. Min nytårsaften var dog overordnet en stor succes.


Sjovt du nævner det, jeg nuppede faktisk den her video da jeg var derinde nytårsaften for et år siden.
Det var en meget fin nytårsaften, idet jeg brugte den på at drikke kaffe med Goofins, hvorefter vi sprang et eller andet kæmpe kanonslag i luften og derefter betragtede jeg rådhudspladsen.


You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2084
 
Indlæg: 7148
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanI Sverige kan de også finde ud af det...

 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 789
Tilmeldt: 29. jul 2012, 09:38
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSandyFrink skrev:
Når man oplever nytårsaften i København omkring Rådhuspladsen, så undrer det en, at der ikke er langt flere øjenskader. Der er virkelig fyldt med sindssyge dyr, der bevidst prøver at ramme andre (ofte fulde) mennesker med deres fyrværkeri. Min nytårsaften var dog overordnet en stor succes.


Sjovt du nævner det, jeg nuppede faktisk den her video da jeg var derinde nytårsaften for et år siden.
Det var en meget fin nytårsaften, idet jeg brugte den på at drikke kaffe med Goofins, hvorefter vi sprang et eller andet kæmpe kanonslag i luften og derefter betragtede jeg rådhudspladsen.Din video opsummerer på glimrende vis, hvordan det er at opholde sig omkring Rådhuspladsen en nytårsaften. Det ses jo blandt andet, at det er relativt potent fyrværkeri, man skyder ind i de større forsamlinger af mennesker. Det er, som nævnt, virkeligt et held, at der ikke er flere, der får øjenskader sådan en aften. Apropos Goofins, så burde du overtale den arme og gamle mand til at hjemvende her til sitet.

Riberrock, din video viser også en folk vilde dyr, blot i Sverige. Jeg betragter det som en slags civilisatorisk darwinisme, hvis/når dette land ender i total opløsning.

I går var jeg på Statens Museum for kunst. Det lyder selvfølgelig meget højtravende, men det er vist nok kun tredje gang i mit liv, at jeg er derinde. Jeg finder det meste "kunst" drabeligt kedeligt. Især landskabsmalerier, som der var en del af derinde. Kunst skal enten have en stærk symbolik, et klart og eksplicit budskab eller være ualmindeligt brutalt/dramatisk, før jeg finder det interessant. Der er selvfølgelig undtagelser, men som udgangspunkt finder jeg det meste andet kunst kedsomt. Rent visuelt kan jeg dog bedst lide faverige og abstrakte malerier ala Pollock (som jeg på ét punkt lider samme skæbne som). Nuvel, mit kendskab til kunst er stærkt begrænset, da det ikke i udpræget grad har min interesse, hvorfor jeg ikke bør ævle om det. Den korte historie er, at jeg på dette visit på Statens Museum stødte på de hidtil mest ubegavede kommentarer, jeg endnu har hørt i går. Den første var, da min ven og jeg stod og betragtede et maleri af Leonardo da Vinci, en kopi, forstås, og en mand stiller sig ved siden af os og siger noget i retning af "Det er egentlig pudsigt, at Leonardo da Vinci er blevet så kendt en figur og tilmed udstilles her, når nu han ikke rigtigt har lavet et centralt værk". Jeg gloede på ham, for at aflure, om jeg missede eventuelle ironiske undertoner i hans vanvittige statement, men det virkede ikke sådan. Jeg fortalte så manden, at jeg ikke havde det store overblik over alle da Vincis værker, men at man nok godt kunne nævne ét maleri, der røg ind under betegnelsen "centrale værker". Manden grinede lavmælt og sagde "det tror jeg ikke - han var jo egentlig kun kendt for sin store indflydelse på filosofien". Herefter gik ham.

Den anden idiotiske udtalelse blev fremprovokeret ved, at der var en speciel gæsteudstilling fra Frankrig med en række erotiske tegninger og malerier af kvinder. Vi står side og side med en mindre gruppe på 3 mennesker, hvor den ene i gruppen siger noget ala "Det er egentlig lidt perverst, at man som kunster bruger hele sit liv på at tegne og male nøgne kvinder", hvorefter de to andre i gruppen nikker til udsagnet. Dette bliver så fulgt op med følgende kommentar "det er ligesom mandelige gynækologer". (??!!??). Anerkendelsen fra de øvrige i gruppen er endnu større ved dette fuldstændigt absurde udsagn. Jeg bryder så ind og spørger personen, om det er "perverst", at læger vælger at uddanne sig som speciallæger i gynækologi og obstetrik? Gruppen blev tydeligt meget harme over, at jeg tillod mig at stille et kritisk spørgsmål, men svaret fra en af dem lød noget i retning af "jeg tror bare ikke, at det er tilfældigt, at det er mænd der vælger dette området. Og så synes jeg, at man kan tænke sig til, at de får et eller andet seksuelt ud af deres arbejde, hvilket nok er en del af baggrunden for deres valg. Altså ikke dem alle sammen, men det er bare lidt mærkeligt". De anede naturligvis ikke, hvad en gynækolog lavede, da de lignede et kæmpe spørgsmålstegn, da jeg spurgte ind til obstetrik. Hvis folk er fatsvage, så kan man af og til fremhæve de rationelle argumenter der også har en menneskelig og følelsesmæssig værdi - i dette tilfælde fx infertilitet eller celleforandringer på livmoderhalsen. Jeg vil spare jer for min øvrige respons, selvom den blev ganske kort, da jeg bevidst valgte at være særdeles uforsonlig.

Billede

Fotografier er overordnet langt mere værdifulde og interessante end malerier.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg ligger i skrivende stund og overvejer, hvordan jeg ubemærket kan fjerne min underbo fra jordens overflade. Til trods for 3-4 henstillinger fra mig, så forstår han tilsyneladende stadig ikke, at han ikke skal høre høj musik om morgenen. Jeg havde samme problem tidligere – det løste jeg ved, at jeg udgav mig for at være bestyrelsen i vores forening, og lagde et brev i personens postkasse om, at personen ville blive ekskluderet fra andelsforeningen, såfremt den larmende adfærd ikke ophørte øjeblikkeligt. Det havde den ønskede effekt længe, men ved en nylig vandskade blev det opdaget, at brevet var falsk. Der er dog ingen beviser imod mig, om end alle indicier peger i denne retning, så det går nok. Jeg er meget sensitiv overfor lyde, når jeg befinder mig i mit hjem, forstås, så når tid er, så ender det nok med, at jeg rykker lidt ud af byen. Det bliver dog først relevant om 10 år, så pt. må jeg leve med en del støj, og så fiske den støj, man ikke kan/bør leve med. Apropos disse fremtidsplaner, så lader det til, at de fleste af mine allernærmeste venner har valgt at fremrykke alle deres. De får børn, køber sommerhus, rykker til Nordsjælland, etc. Det er en naturlig proces i tilværelsen, men den fremrykkede tidshorisont gør det lidt obskurt. De forstår ikke mine prioriteter, da de er af den opfattelse, at de oplever den ultimative lykke. Jeg har dog forklaret dem, at forudsætningen for min ultimative følelse af lykke er FRIHED.

Det bliver dog interessant, når mine venners børn bliver lidt ældre. Jeg finder en stor glæde med at drille og forvirre børn. Eller, det gælder egentlig i udpræget grad også voksne mennesker, men der er noget ekstra finurligt ved børn. Hver gang jeg handler i min lokale Netto, så går jeg forbi en mindre legeplads. I den forbindelse er det blevet en hobby, at jeg via øjenkontakt fanger et barns opmærksomhed, og herefter begynder at pege direkte på barnet. Med hånden holdt ind til kroppen, så ingen andre kan se det. Hvis barnet så på den ene eller anden måde gør højlydt opmærksom på dette, så retter jeg min opmærksomhed hen på noget andet, så ingen tager sig af barnets reaktion. De er jo alderen 3-8 år, så ingen tror alligevel på, hvad de siger. Ofte foregår hele seancen blot ved, at jeg går langs hegnet til legepladsen, og med hånden holdt ind til kroppen peger på det pågældende barn. Det kan virke absurd, men man kan aflæse næsten alt i børns mimik, og derfor er det hele ganske morsomt og interessant.

Tag dog ikke fejl. Jeg et er yderst barmhjertigt menneske. Jeg har fx over det seneste år skrevet til alle mine nærmeste venners kærester/koner, at i henhold til den mest suveræne selektion, så ville jeg tilbyde dem at inseminere min sæd i stedet for deres respektive mænds. De afslog dog alle tilbuddet. Så sent som i går forklarede jeg to af mine venner, at dette alene skyldtes mit tidlige hårtab. Intet andet. INTET.

Billede
Mine gode venner.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanVenner, er der nogle af jer, der kender til Dorte Nielsen fra Proalign?
- http://www.proalign.dk/om-proalign/team ... e-nielsen/

Jeres kære Kaptajn har haft ret voldsomme problemer med sit knæ. Dette er alt andet lige lort, men det er specielt lort for undertegnede. Jeg er meget i tvivl om hvorvidt en ortopædkirurg eller (dygtig) fysioterapeut er den rette at rette henvendelse til i sådanne tilfælde. I øvrigt, dem af jer der kender The Juice aka SJØSTI privat - bed ham venligst om at logge ind på bb.dk og tjekke sin private post.

Indenfor de seneste par uger er jeg både stødt på Carsten Jensen og Emma Holten tæt på min bopæl - hvis denne oplevelse var indtruffet et par uger frem fra dags dato og såfremt jeg havde levet for 77 år siden, så havde oplevelsen været noget nær ren deja-vu. Min domicil er også sammenligneligt med D'angleterre.

Billede

Husk, så længe man snakker positivt om og til hinanden, så er der ingen problemer eller katastrofer. #özlemcekiclogic
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKaptain skrev:I øvrigt, dem af jer der kender The Juice aka SJØSTI privat - bed ham venligst om at logge ind på bb.dk og tjekke sin private post.


Det var der ingen der gjorde, kan jeg afsløre. Hvilket forræderi.
This is your life and it's ending one minute at a time
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 15068
Tilmeldt: 26. maj 2005, 23:14
Geografisk sted: Østerbro
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 155.00
- Dødløft: 225.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanThe Juice skrev:
Kaptain skrev:I øvrigt, dem af jer der kender The Juice aka SJØSTI privat - bed ham venligst om at logge ind på bb.dk og tjekke sin private post.


Det var der ingen der gjorde, kan jeg afsløre. Hvilket forræderi.

Der er sikkert nogle, der har betvivlet mine hensigter - selvom de var ovenud noble. Lurendrejere!
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBillede

Venner, jeg havde tænkt mig, at jeg ville skrive lidt frekvent herinde, fordi mit cut skulle være noget mere vellykket/kontrolleret ift. sidste år – men jeg må erkende, at min knæskade forhindrer noget mere end først antaget. Jeg skal til ultralydsscanning på tirsdag, så nu må vi se, hvad de siger. Jeg fik heldigvis en hurtig tid, da både min far og papmor (jeg kan aldrig finde ud af, om man bør sige pap, sted, bonus, etc.) arbejder indenfor sygehusvæsenet – og halvdelen af familien samt over halvdelen af vores venner/bekendte ligeledes arbejder indenfor sundhedssektoren. Det giver af og til nogle (uretfærdige) fordele. Tandlægerne i familien er desværre for langt ud i slægtskabet til at det giver rabat. Apropos uretfærdighed, så undervurderer rigtig mange, hvor store komplikationer det kan give, hvis man har alvorlige sygdomstilstande i tænderne/tandkødet.

Jeg kan i øvrigt med delvis glæde konstatere, at én af mine bedste venner samt min papbror også er begyndt at få et ret massivt hårtab. Delvis glædeligt, fordi det er positivt, at man ikke er den eneste i omgangskredsen, der ligner en idiot. En barndomsven lagde forleden et billede ud på facebook, og her stod det klart, at han i en alder af 24-25 år stort set er skaldet. Værende det både stor måne og tindinger højere end Casper Christensen. Min hårtilstand er i øvrigt én til én den samme som Casper Christensens. Min papbrors er begyndende måne – jeg er lidt splittet om, hvad der umiddelbart er mest ringe: måne eller (meget) høje tindinger? Når man lider af et eller andet og skal sammenligne det med en anden lidelse, så sker det jo ofte, at man indtager det standpunkt, at ens egen lidelse er værst, fordi man af logiske årsager nemmest kan forstå det fulde omfang af bivirkningerne og konsekvenserne ved ens egen lidelse.

For få dage siden var der dopingkontrol i mit center, og her blev jeg spurgt, om jeg havde lyst til at afgive en dopingtest. Mit svar til dette spørgsmål var indlysende nej. Dette skal ikke forstås således, at jeg ville nægte at afgive en prøve, hvis han bad om det, men det var ikke sådan, han formulerede sit spørgsmål. Han spurgte ordret ”hej, har du lyst til at få foretaget en dopingtest?”. Lyst referer jo til hvilke handlinger jeg ønsker at foretage for at opnå glæde og tilfredshed, og dette indebærer ikke at afgive en dopingprøve midt i min træning eller at min penis bliver begloet af en eller anden håbløs eksistens. Så derfor var – og er – svaret på dette spørgsmål et rødglødende nej. Jeg er godt klar over, at mit nej er udløst af en dårlig formuleringsevne hos kontrollanten, men det er jo ikke mit problem (selvom det garanteret viser sig, at det ender med at blive mit problem). Jeg er i øvrigt begyndt at træne en del i Parken – det er sgu lidt noget gøgl.

Hvis man skal sige noget generelt; det tidligere fyrtårn Pernille Skipper er tiltagende infantil at høre på. Justitsområdet vil i næste regeringsperiode blive voldtaget af leflende politikere i relation til netop voldtægt. Sundhedsdebatten er ekstremt tendentiøs – vaccination, fedme, antidepressiv medicin, etc. Den sympatiske Thor fra Epic Brain Gainz er ret prætenderende.

Big News: min vens barn skal formentlig opkaldes efter mig.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFreundos, jeg har vist tidligere skrevet, at jeg havde planer om at opdatere herinde i forbindelse med mit cut, men det bliver sgu et nej.

Jeg er overordentlig fed for tiden, og forleden ramte mit taljemål 96 cm. Jeg er heldigvis relativt bredskuldret, så det kamuflerer fødehofterne en del. Jeg forventer at tabe 8 kg henover sommeren. Apropos æstetisk katastrofe, så er hårtab vel egentlig det mandelige svar på æstetisk degeneration i parforholdet – kvinden bliver federe og federe og manden bliver halv- eller helskaldet. Jeg er i øvrigt kommet frem til, at hårtab startet ved tiltagende højere tindinger er at foretrække fremfor måne, da min egen uvidenskabelige observation siger mig, at hårtab startet ved måne er mere accelererende.

Mit cut er startet, men pt. holder jeg en nogenlunde styrke. I sidste uge lavede jeg 5x 120 kg i bænk efterfulgt af 11 reps med 40 kg i high incline. Og jeg lavede 15x 110 kg i BB rows. Jeg savner virkelig tunge håndvægte. Hader BB rows. Og så nyder jeg, at jeg de næste uger og måneder har en nogenlunde legitim undskyldning for, at jeg er uhyre svag i understellet. Herefter bliver det en hård karensperiode, hvor jeg må finde på en anden halvdårlig undskyldning for den manglende styrke.

De sidste par dage har jeg brugt på diverse småstrande på sundvejene i Hellerup samt på Svanemøllen. Det er som om, at tyendet fra Nørrebro og Amager i højere grad søger mod disse kanter fremfor at blive i deres respektive reservater. Det er en beskæmmende udvikling, mine damer og herrer. Der var i øvrigt et par arabiske kvinder, som arbejder eller bor på nogle af de mange ambassader i Hellerup, der kom i karambolage med to migranter (formentlig huserende på Hellerupvej) da vi lå på Lemchesvej i lørdags – ganske interessant. Derudover, så gentog jeg mit stunt, hvor jeg helt oplagt provokerede rigmændene og de rige enker i området, som har forsøgt at gøre strandområderne private. Stiferen af Fitness World er stadig min favorit i den henseende.
I forlængelse af rige mennesker, der ikke er i øjenhøjde med en hel del forhold og mennesker, så besøgte jeg noget familie i Rungsted og Vedbæk forleden. Stemningen blev dog en blandet landhandel, jf. min indledende beskrivelse. Jeg kunne i øvrigt se, at THE JUICES barndomshjem var blevet jævnet med jorden. Alle de minder. GONE FOREVER.

BAD NEWS: Babymanden bliver formentlig ikke opkaldt efter undertegnede alligevel. Trist, trist.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKaptain skrev: Derudover, så gentog jeg mit stunt, hvor jeg helt oplagt provokerede rigmændene og de rige enker i området, som har forsøgt at gøre strandområderne private. Stiferen af Fitness World er stadig min favorit i den henseende.
I forlængelse af rige mennesker.


Jeg vil gerne slå fast en gang for alle, at hvis du bevæger dig ind på min private strandgrund, så vil du blive fjernet med vold. Jeg er nemlig et rigtmenneske, rig på kærlighed, kærlighed til Kaptajn.

Ydermere var jeg meget tæt på at komme i ufrivillig håndgemæng til Distortion, men en 50 kilo blondine kom mig til undsætning. Det synes jeg du skulle vide.
The ego is not master in its own house.
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 452
Tilmeldt: 28. aug 2010, 20:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 230.00
- Dødløft: 260.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanLille, unge Manse - Jeg opholder mig ikke på grundene, men på strandene og af og til badebroerne. Problemet er jo, at de tror, at stranden er deres ejerskab. Man kunne i øvrigt hævde, at det er banken, der ejer jeres hus, og I så får lov til at leje det dyrt af dem.

Det lyder festligt, at du igen, igen kom i helt eller halvt håndgemæng. Det undrer mig lidt, din attitude og størrelse taget i betragtning. Måske skyldes det netop at din attitude er en blanding mellem Bubber og et rådyr, der sammenholdt med din anseelige muskelmasse gør dig til et oplagt bytte for at få lidt street credit ved at fronte dit i andre prollehoveders nærvær.

Jeg tror i øvrigt, at jeg så HØVDING KOST og SIMSE BIGSHOOTER for en lille uges tid siden, men jeg var ret optaget af min - og Manses - ven, der havde fået akut lændehold og skulle guides ned til en bil, der kunne bringe ham til skadestuen. Min søde, sorte asiatiske ven.
Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMit cut går stadig so-so, men det er ok. Sommeren er jo elendig, så det kun lejlighedsvist, at man får vist sin BODY. Apropos BUDDY, så har den unge Mazzy herinde fra cuttet cirka 22 kg fra sit tungeste, og står ganske skarpt pt. Han squatter stadig 200 kg med en kropsvægt på 86-87 og med meget sporadisk træning samt længere ophold i udlandet. Han er vist nok 20-21 år.

Jeg havde to fantastiske oplevelser med multikulturen i det åbne samfund for et par dage siden, da jeg var inde i indre by og spise frokost. Først begyndte nogle østeuropæere, formentlig romaer, at gå og spise af maden ved udendørsseveringen på en halv-fin restaurant på Kongens Nytorv. Da de havde gået og spist lidt mellem bordene, så begyndte de helst åbenlyst at stjæle servicen fra restauranten på samtlige borde. De gik stille og roligt og tog bestikket mv. ned i medbragte rygsække og poser som stod i cykelkurvene på deres cykler. Jeg gav dem først en klar irettesættelse, hvorefter samtlige undtagen én forlod stedet øjeblikkeligt. Ét problem var, at de forlod stedet med tyvekosterne, men hvad der viste sig at blive et større problem var, at den ene overhovedet ikke tog sig af, at jeg klart tilkendegjorde, at de var blevet opdaget, og at han burde ophøre med den tyvagtige og primitive adfærd. Jeg forsøgte så igen med lidt mere intensitet, men uden held. Mine ledsagere til frokosten fik fat i personalet, og situationen eskalerede lidt - dog uden min umiddelbare medvirkning.

Jeg skal snart til jobsamtale, hvor jeg skal have en sikkerhedsgodkendelse på et lidt højere niveau, så den slags kan vi ikke have. Jeg er i forvejen lidt i tvivl om, hvorvidt jeg opnå denne sikkerhedsgodkendelse.

Brugeravatar
 
Reputation point: 373
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg fornemmer lidt at du opnåede den.
... But you, Adrian, you're just a man. The world's smartest man poses no more threat to me than does its smartest termite.
Brugeravatar
 
Reputation point: 792
 
Indlæg: 1370
Tilmeldt: 6. dec 2011, 02:04
Geografisk sted: San Quentin
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 36.00
- Squat: 24.00
- Dødløft: 36.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster