Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57318 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Robertbut

Vores medlemmer har i alt skrevet 2039829 indlæg i 95519 emner

20 nye indlæg i dag


Online
I alt: 394
Medlemmer: 10
Skjulte: 0
Gæster: 384

Følg bodybuilding.dk på

Kvindelig vægtløfter brækker armen to steder

Udskriv emne


Diskussion af egne skader eller forhold omkring skader

Tilbage til Skader

Jmt skrev:Er det stadig ikke gået op for folk at Bilsten enten er en troll eller blot en skør lonesome fellow, som ikke nødvendigvis bør tages seriøst?

Han smed dog denne træningsvideo op for noget tid siden med hentydningen om, at det var hans egen. Hende den dumme vægtløfter kunne måske lære et par tricks eller to.


Det er en eksperimental træningsvideo, som overskriften siger.

Ang. at røven løftes, er det nu for at træne nedre bryst til sidst. Det har noget med experimental training at gøre, som overskriften på videoen er. Kan man forstå det? Når man skubber kroppen fremad som hvis brugende armene som en slags forben som aber og andre dyr, vi har samme rygradsopbygning som dyrene der bærer deres vægt af kroppen horisontalt på facetleddene vs. os som gør det vertikalt , så presser vi kun med den nederste del af brystet: decline og normal bænkpres er naturligt, incline er kun normalt som negative reps hvis skal trænes, da armene bruges til at modtage tyngdevægt når vi bevæger os fremad på 4, som bla. aber gør det og andre dyr med mere horisontal rygradsbæring. Vi kan lære el. har lært at gå opret, men er ikke decideret skabt til det - igen samme rygradsstruktur som dyrene ang. facetled, discus etc., facetled er hvad dyrene bruger som vægtbærende vs. vi smasker discus i bund som banker vi støddæmperen i bund som normalt. Derfor bliver vi mindre fra morgen til aften og rygsøjlen synker gennem ens liv til at gøre os lavere med aldren. Jeg træner sådan både i maskinen og i pres med håndvægte; Slutter reps med decline reps.

Desuden, at folk tror, at IQ ikke involveres i andre aktiviter end at måle IQ, at Nyborgs findelser ingen relevans har ifbm. man fokuserer på udvikling af evner og at man ikke kan forstå at lære af hæftelse af sener og muskler på knogler i en kylling, som er noget lettere at få overblik over ifht. mange knogler og leds styring og gensidige påvirkninger, samt hvordan fascia og muskler i sammenhæng fungerer , mindst i samme omfang som en gris med hove... (hvilket iøvrigt også kræver en langt større gryde at koge en halv gris), og at man ikke kan forstå at perspektivere til at lære af muskelstrukturer mens man laver tilberedning i køkkenet, siger nok meget om folks intelligens. Jeg er lidt skuffet og det der hundehovedbilled, for det viser jo blot en racistisk hund, der karakteriserer alle mma kæmpere som lavt intelligente. Jeg har tidl. skrevet, at overskriften på videoen beskriver, at det er eksperimenterende træning, jeg vil undlade at skrive i hvilket perspektiv det er eksperimenterende for ikke at gøre det for kompliceret for visse mennesker, der stadig tror IQ er uden relation til alt vi gør.
Beklager skrivestilen. Ofte gennemlæser el. retter jeg sgu ikke inden poster kommentarer, beklager.

Jeg må også beklage manglende evner til at posere. I rygpose er der fokus på brug af facetled og uden fatarmshit, som Heath beskriver fedladne og store arme. Jeg søger også at involvere mavetræning i stiffarmpulldown, hvilket også er træning af tricep, skuldre, ryg og altså abs i måden hvorpå øvelsen udføres dynamisk. Nogen konstruktiv kritik? Spec. Pzyrex vil være rart at få kritik af, så ved man jo hvilket perspektiv som kan ignoreres uden skrupler.
Sidst rettet af Bilsten 20. nov 2019, 21:54, rettet i alt 2 gange.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:Artikel: Kvindelig vægtløfter brækker armen to steder

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/kvindelig-vaegtloefter-braekker-armen-to-steder/7594958

Vildt. Hvordan kan det overhovedet ske? Doping?

Pzyrex har besvaret det. Det er pga. et uheld! Tid til årsagsforklaring ang. manglende styring af knæ mm. er ikke noget Pzyrex bruger tid på.
Det er sikkert ligeså med IQ iflg. Pzyrex, under 100 = uheld; Over 100 = Held. Der er ingen anden forklaring. Intet at relatere det til at have indvirkning på el. betydning for.
Sidst rettet af Bilsten 20. nov 2019, 23:19, rettet i alt 3 gange.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanPzyrex skrev:
Bilsten skrev:Bruges intelligens ikke til at koordinere kroppen?


At kvinden i videoen brækker sin arm ved den pågældende øvelse skyldes næppe lav intelligens. Der er formentlig blot tale om at hændeligt uheld.

At du overhovedet kan finde på at drage parallel mellem at hun er kvinde og brækker sin arm pga. lav intelligens, er hovedrystende idiotisk og det til dato mest absurde du endnu har forfattet her på boardet. Og det til trods for, at du tidligere har pladeret for at en kyllings anatomi minder om menneskers og at man bliver bedre til at træne ved at koge en kylling og kigge på den og hvad du ellers har skrevet af rablende skøre påfund.

Jeg skriver vist ikke rigtigt noget om at kyllingers anatomi er som menneskers...

"så at studere anatomien på en kylling kan give ganske stor forståelse for hvordan muskler og led, knogler osv. arbejder sammen; Altså, mange kender jo lærebøgernes beskrivelser, men.... hvis man har skader el. ikke er optimalt skruet sammen, så kunne man måske lære noget ...."

Men ak, du kan ikke lære noget, for du ved allerede.... Måske du skulle lære at referere/citere korrekt vs. forvanske kommentarer for at have noget skrive om?

Kan du ikke uploade video hvor du træner el. poserer, for at kunne lære af en sand mester? Ellers kunne man jo formode dig at lide under hvad som Phil Heath beskriver som: "Fuck that fat arm shit"?
Jeg mener, du har jo sjældent noget reelt brugbart at byde ind med, udover skøre postulater om at IQ ikke har relation til hvad vi laver og hvordan vi laver det vi laver og at det er komplet skør træning at prøve af hvordan vi kan, uden at få skader, belaste knoglerne via styring af vægten vi pålægger dem vs. bruge buffalometoden, det at man skal presse helt hvordan lærebøgerne foreskriver er en idiotsikker vej til at undgå skader og opnå maks. udbytte af træningen. Jeg forstår du kan lide at følge fastsatte strukturer for ikke at klokke i det, men at bruge knoglernes evne til vægtbelastning og udvikle håndtering af denne, UDEN AT FÅ SKADER, på dynamisk vis, er sgu ganske underholdende og givende.
Sidst rettet af Bilsten 20. nov 2019, 22:42, rettet i alt 2 gange.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:Det er ikke mere alternativt end nogle af de øvelsesmodifikationer Tom Platz lavede. Jeg kan ikke se han som sådan "træner som en idiot". Og det er ikke alle der er lige stærke på skrift.

Blisten forekommer godt nok ganske alternativ og out of the box, men det kan også være fra lonesome og excentrisk kant at nye idéer og måder at tænke på kan forekomme.

At følge procedurerne fastsat af formelt anerkendte sundheds og træningseksperter, er jo blot at følge procedurer skabt som idiotsikker tilgang til at undgå skader og opnå maksimal stimulation; Dette er dog langtfra korrekt, og ofte er det ofte blot som, at de har søgt at skildre den lettest overskuelige, letteste måde at kunne huske øvelserne på. Feks. Bicepcurl stimuleres jo via ret ryg og så køre full range of motion, ik sandt? El. er det måske bedre at bevare et mere og højere stressniveau på bicep i området hvor denne er højest el. maksimalt stimuleret/aktiveret? Dette prøver jeg at gøre ved at bøje forover i curl med håndvægte og bruger derved facetleddene som de er skabt til at bruges. Strakte arme el. yderpositionerne som maks bukkede el. når vinkelret 90 grader ifht. kroppen når stående, undgåes med vilje.

Jeg forstår at opmærksomhedssøgende mennesker, der aldrig har fået fisse, måske kunne få lyst til at kommentere dette, men jeg vil skrive til Pzyrex, at kun seriøse kommentarer er der tid til at besvare. Jeg har gjort undtagelse mht. hans tidl. forsøg på opmærksomhedsskabelse, når han har søgt bevidst at omskrive hvad jeg har oplyst tidl. for at blive mere interessant, men i fremtiden vil jeg ikke sætte tid af til dette.

Desuden træner jeg jo for at bygge kroppen, ikke for at bygge muskler alene. kropsbygning er hvad som trænes mhp. at få stærkere led, sener og knoglestrukturer spec. Musklerne stabiliserer så dette.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:Det er ikke mere alternativt end nogle af de øvelsesmodifikationer Tom Platz lavede. Jeg kan ikke se han som sådan "træner som en idiot". Og det er ikke alle der er lige stærke på skrift.

Blisten forekommer godt nok ganske alternativ og out of the box, men det kan også være fra lonesome og excentrisk kant at nye idéer og måder at tænke på kan forekomme.

Det der med "strict form", skabt af sundhedsprofessionelle som retningslinjer for folk, som sådan kan følge den idiotsikre vej til mindst chance for skader og størst udbytte af træningen, tror du ikke det har nogen relation til at folk risikerer at udvikle sig lidt til idioter, hvis de alene søger at følge disse retningslinjer vs. selv at føle efter og eksperimentere med hvad som virker, så længe det der eksperimenteres med, har nogen begrundelse (skabt af den trænende udøver) for afvigelse fra hvad de sundhedsfaglige eksperter foreskriver som optimalt?

"...det er ikke alle der er lige stærke på skrift"

Korrekt, Pzyrex er absolut ikke stærk til at afkode skrift, det man kalder at læse. Kan du el. andre ikke hjælpe ham lidt til at læse; Selvom jeg skriver lidt ustruktureret, synes det som om, at selv det mest simple kan forvanskes af ham - lidt i stil med når venstrefløjens piger på Borgen bevidst misforstår for at ændre vinkel el. trække tiden ud?
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanjeg tror stadig det er en google translate fra Farsi der gennem en dadaistisk kunstners linse bruges til performancekunst

Eller, er du Mikkel Sand? ;)
Naturvidenskab er sjovt!

http://hufysik.blogspot.dk/
Brugeravatar

 
Reputation point: 165
 
Indlæg: 2524
Tilmeldt: 6. jan 2008, 16:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 137.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 195.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanPzyrex skrev: Og det til trods for, at du tidligere har pladeret for at en kyllings anatomi minder om menneskers og at man bliver bedre til at træne ved at koge en kylling og kigge på den ...


Det synspunkt er han åbenbart ikke ene om. Jeg fandt det her billede på bodybuilding.com
Vedhæftede filer
chicken.png
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2099
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:Det synspunkt er han åbenbart ikke ene om. Jeg fandt det her billede på bodybuilding.com


Forklar mig lige hvordan det der har noget som helst at gøre med, at en kyllings anatomi minder om menneskers.
Brugeravatar
 
Reputation point: 415
 
Indlæg: 4205
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanNår hende den kvindelige vægtløfter har kyllinge-knogler er det jo klart at hun brækker dem nemt ](*,)

P.S. Tror i hun ville kunne klare den, hvis hun nu havde hane-knogler istedetfor? [-o<

P.P.S. Er der nogen som har prøvet at koge en vægtløfter så de evt kunne få stærkere knogler eller blive mere intelligente? :-k
A man of genius makes no mistakes. His errors are volitional and are the portals of discovery
 
Reputation point: 85
 
Indlæg: 294
Tilmeldt: 15. feb 2011, 16:35
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 67.50
- Squat: 87.50
- Dødløft: 70.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBlackmoore skrev:Eller, er du Mikkel Sand? ;)


Det tror jeg ikke, da Bilsten hverken bliver trænet af en kinesisk bibliotekar eller squatter 300 stående på en yoga bold. :D

I øvrigt respekt for at kunne huske gode gamle Mikkel. :D

Bilsten.png


Tilbage til topic, så har Bilsten en ret god fysik. God masse, flot peak på biceps, brystet er godt og så har han den klassiske V-taper. Rammen bliver fyldet godt ud og dette kombineret med en lav fedtprocent er ikke dårligt. På grund af årstiden mangler han lidt farve, men et par gange i solarium og massen ville træde langt tydeligere frem og han ville virke endnu mere massiv. Måske pro potentiale.
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2099
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
Blackmoore skrev:Eller, er du Mikkel Sand? ;)


Det tror jeg ikke, da Bilsten hverken bliver trænet af en kinesisk bibliotekar eller squatter 300 stående på en yoga bold. :D

I øvrigt respekt for at kunne huske gode gamle Mikkel. :D

Bilsten.png


Tilbage til topic, så har Bilsten en ret god fysik. God masse, flot peak på biceps, brystet er godt og så har han den klassiske V-taper. Rammen bliver fyldet godt ud og dette kombineret med en lav fedtprocent er ikke dårligt. På grund af årstiden mangler han lidt farve, men et par gange i solarium og massen ville træde langt tydeligere frem og han ville virke endnu mere massiv. Måske pro potentiale.

Jeg skulle lige til at fortælle du var blevet mere objektiv og dermed seriøs, hvilket efterhånden berettiger dig til at få svar - og ordentlige svar herfra, og så lægger du et af de dårligste still-billeder op af hele poseringen; I starten af front double bicpes er der ikke spænding i højre tricep og heller ikke spænding i torso omkr. facetled el. mave, det sker først omkring 32:10 og igen 32:16-17 inde i videoen.

https://youtu.be/Iwsg2WSZdN8?t=1925

Den manglende spænding spec. omkr. facetleddene - jeg opnår først at skabe spænding omkr. facetleddene lige inden jeg vender mig om med ryggen til, gør, at jeg min kropsstruktur illustrer lidt det som trækker ned hos Mathias Hald, og formodentlig stopper ham for at nå helt til tops (han har en rigtig god potentialebase), nemlig, at torsoen sådan virker langt mere lang og (s)trukket ud, nærmest akavet lang ser min torso ud på billedet du har lagt op og altså i starten af min posering og inden jeg altså distribuerer vægt og kraft via facetleddene som vi er udviklet til at kunne. Prøv engang at se videoen et par gange fra 32:02 og læg mærke til starten af front double bicep vs. lige inden jeg vender mig om 32:16-17; Der er langt mere harmoni i både torsoen og armene 32:16-17 pga. der spændes op i facetled via bla. aktivering/involvement af maveregionens muskler, inden jeg vender mig om ifht. da jeg lige har hævet armene op for at starte poseringen.
Det er lidt det samme dilemma jeg prøver at illustrere med ryggen til; Her er det dog lidt omvendt på nogle måder, da jeg trækker facetleddene sammen i starten og ekstenderer rygsøjlen via disse henimod slutningen af poseringen med ryggen til, der hvor man kan se ryggen får mere svaj/ekstendering el. nærmest lidt unaturligt meget svaj, hvilket gør at jeg nærmest har lidt ubalance i kroppen pga. dette. Jeg spænder el. vinkler den også helt i skæv vinkel ifht. kameraet (Det er sgu ikke særligt naturligt at stå og spænde armene i denne position og man får tilsyneladende let ubalance, hvilket måske kan være godt for folk som konkurrerer at forberede sig på). Måske det har noget med usikkerhed i kroppen at gøre, at man ikke kan udtrykke sig ordentligt og frit, når tyngdepunktet er placeret for højt ifht. hvad man har kontrol over? Interessant, for al kampkunnenudøvelse kræver. at man holder et lavt tyngdepunkt for at kunne generere mest mulig kraftuddistributions-kompetence/kraft.
Hvis nogen har interesse i kampkunnentræning og styrketræning mhp. udvikling af fysik til kampkunnenpraksis, så kontakt mig venligst på pm og jeg vil kunne tage et emne op i en nystartet tråd. Bodybuilding = bygge kroppen, ikke bygge muskler alene, det hedder ikke muskelbygning.

(Tilføjelse: Jeg trænede slet ikke separat mave el. skulder i den periode hvor videoen er skudt, da jeg ville se hvordan ryg og brystøvelser alene påvirkede skuldermusklerne inddirekte - som et led i min "Experimental træning")


Gider du ikke lægge et billed op lige inden jeg vender mig rundt ca 32:16 - 17 istedet, så vil jeg blive glad. :D

Konkurrence er ikke for Bilsten, Bilsten træner for skadesforebyggelse, hvilket er = Korrekt træning, da korrekt træning bedst forebygger skader og gør led stærke til at kunne klare mest belastning. Skadesforebyggelse er både i momentærperspektiv/råstyrke og i mobilitet.
Hvis man konkurrerer i body skal man jo nok også tænke på drugs, og så har vi balladen, for så kan man jo ikke træne i DGI-regi længere, da drugtest idag her er en reel mulighed.
I min video er jeg uden drugs, spiser ikke kød el. kreatin el. tager bbkosttilskud, sover 4-5 timer pr. nat. og faster hver dag inden træning ca. 16-18 timer (træner derfor på tomme depoter/faste i videoen flad og træt), så, som Poul Martinus siger, "Hvis den gamle får en pizza, så skal I se hvad der sker, så fylder man helt anderledes ud) - Her er jeg vel den gamle, da jeg med mine snart 50 år nærmer mig at kunne kaldes gammel?!

Der er en der gør lidt grin med, at jeg skriver, at man producerer hormoner ved at køre 119 reps. Jaaaa.... men kun hvis man gør det rigtigt, 119 reps gør sgu kun de fleste pissetrætte. Det kræver nogen forklaring at beskrive hvordan disse betingelser til fremelskelse og optimering af hormoner skabes - naturlig stimulering til optimering af hormoner - og eftersom der er tendens til latterliggørelse af latterlige individer....(reflekter lidt over det) så vil en sådan forklaring ikke ske! Det vil være synd for alle pt.! Taler, du udviser nogen forståelse på udvikling af forståelse og naturlig alm. dannelse/respekt og samtidig lader du ikke til at benytte dig af drugs, så derfor kan du få forklaring, skulle du have lyst. Du kan kontakte mig på pm - el. måske jeg skulle lave en tråd omkr. dette, hvor kun ikke-nedladne personer overfor mig, har krav på svar?!
En teaser: Det er ikke stimuli som er udslagsgivende på hormondannelse i kroppen, men vor REAKTION på stimuli som giver udslaget i positiv el. negativ retning ifht. hormonoptimering.
Sidst rettet af Bilsten 24. nov 2019, 01:16, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:Det er ikke mere alternativt end nogle af de øvelsesmodifikationer Tom Platz lavede. Jeg kan ikke se han som sådan "træner som en idiot". Og det er ikke alle der er lige stærke på skrift.

Blisten forekommer godt nok ganske alternativ og out of the box, men det kan også være fra lonesome og excentrisk kant at nye idéer og måder at tænke på kan forekomme.

Bilsten er ikke lonesome, måske med en excentrisk kant, men lonesome, nej. Bilsten er herinde for at bidrage til optimering af folk, spec. nondrugusers, 's evne til at kunne engagere sig bedst muligt i gymtræning, for gymtræning kan gøres til en slags sport som crossfit vist prøver på at blive anerkendt som (Crossfit synes at ville være hjorten hvor styrkeløft og vægtløft ofte synes at betragtes som bøffeltræning - fedt man har individer som Jacob Beerman der konflikter denne trend). Gymtræning, når fokus er på træning til korrektion af krop, involverer bla. spejle til at kunne se knoglerne trække kroppen til optimale stillinger efter hvert sæt vs. alene bruge spejle og det at løfte kilo til at booste selvtilliden/egoet. På den måde bliver gymtræning en slags sport i skadesforebyggelse, hvilket vel er en ret nyttig sport at engageres i?!
De som vinder, er de der bliver de ukronede mestre i undgåelse af at skulle lide under/af skader.

Tom Platz mener jeg stadig udviste bøffeltendenser i hans tilgang, og det at mose og mase noget på en alternativ måde, giver sgu blot miskmask. Manden opnåede desværre vist også blot skader af hans "nyskabelser", ihvertfald synes hans alternative tilgang ikke baseret på respekt for fysikkens love, men istedet bøflens love. Surfede han ikke lidt på hans dominans i overlegne råstyrke i spec. ben?
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:Det er ikke mere alternativt end nogle af de øvelsesmodifikationer Tom Platz lavede. Jeg kan ikke se han som sådan "træner som en idiot". Og det er ikke alle der er lige stærke på skrift.

Blisten forekommer godt nok ganske alternativ og out of the box, men det kan også være fra lonesome og excentrisk kant at nye idéer og måder at tænke på kan forekomme.


Pzyrex skriver: "Og jo du kan. Under alle andre normale omstændigheder havde du tordnet mod den slags nonsens som vi ser fremvist i videoen. "

Haha, læste lige din, Sandys, glimrende evne til fint at skelne mellem crap og noget der kunne ligne crap, men som kræver nogen indsigt at kunne finde værdien i, hvilket du klart ser, men som Pzyrex ikke gør.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanGider du ikke lægge et billed op lige inden jeg vender mig rundt ca 32:16 - 17 istedet, så vil jeg blive glad.


Ha ha.... ok :D

32.jpg
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2099
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilsten: I øvrigt stor respekt for, at du tager dig tid til at skrive lidt længere og mere uddybende indlæg. Mange her på siden laver efterhånden kun indlæg af meget få linjer, frem for som du at gå i dybden med kritikken/emnet. Du får dybde og refleksion frem i dine indlæg, da du systematisk og konstruktivt går i rette med påstandene. Dejligt at det stadig findes her på boardet. :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2099
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilsten, var du virkelig 45 år gammel, da du skød videoen af dig selv? Holy guacamoly, dig og rapperen Jøden bader vist for meget i æselmælk.
Hvor længe har du løftet?
Brugeravatar
 
Reputation point: 200
 
Indlæg: 580
Tilmeldt: 29. sep 2014, 15:50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTaler skrev:Tilbage til topic, så har Bilsten en ret god fysik. God masse, flot peak på biceps, brystet er godt og så har han den klassiske V-taper. Rammen bliver fyldet godt ud og dette kombineret med en lav fedtprocent er ikke dårligt. På grund af årstiden mangler han lidt farve, men et par gange i solarium og massen ville træde langt tydeligere frem og han ville virke endnu mere massiv. Måske pro potentiale.


Jovel han har en ganske fin fysik. Jeg kan dog ikke finde ud af hvor høj han ser ud til at være, måske han lige selv kan give et bidrag her, men alt afhængig synes jeg nu ikke han har så meget masse. Det eneste jeg synes træder ud er hans biceps om noget. Ang pro potentiale(pro i hvilken forstand?) ved jeg ikke lige hvordan du kommer fremtil udfra det der. Men jeg kunne være meget interresseret i at høre lidt omkring højde, drøjde og træningsår på bagen.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 151
Tilmeldt: 14. dec 2013, 21:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanNettohunden skrev:Bilsten, var du virkelig 45 år gammel, da du skød videoen af dig selv? Holy guacamoly, dig og rapperen Jøden bader vist for meget i æselmælk.
Hvor længe har du løftet?

Måske det nærmere er 43-45 år jeg er på videoen, det var lige inden jeg stoppede med posering i gym på denne måde, så ca. 44 år er nok mere korrekt.
Træning er sket i en ca. 30 år periode med over halvdelen som offtime, mange år har jeg slet ikke trænet i gym.

Jødens kranie og krop er sgu nok noget udviklet som en semiackromalagisisk indflydelse, altså mere under konstant influens af GH end min krop er det, kan man se på hans kranie og kropsstruktur, og hele pointen med alle mine kriblerier er netop at beskrive hvordan jeg har udviklet forståelse for hvordan at implimentere denne forståelse for optimering af de hormonelle processer og neurotransmitteres virke i træning - og liv. I alt hvad jeg gør indgår overvejelser af disse elementer.
Så hvor Jøden faldt i gryden, så har jeg selv kravlet op og ned mange gange.

Jeg har hidtil fokuseret bredspektret på at skabe hormoner, men testosteron er måske mere ansvarlig for at gå i stå ifht. fremgang. Prøv engang, everybody, at læse sepc. post 4 i denne artikel:

"But after a few weeks, your body gets used to the challenge. Eventually, you'll get a lower hormone response from the same workout, Schroeder says."

https://www.webmd.com/men/features/exer ... osterone#2

Nogen input om relevans for stagnation i træningen, en stagnation man søger at overkomme ved at løfte mere, hvilket så ofte resulterer i overbelastningsskader el. at man skal forcere sig selv til at træne, hvilket altid er et skidt udgangspunkt ifht. at fremelske lyst til træning - en række neurotransmittere stimuleres sådan negativt, hvilket har stor påvirkning på hormonniveauer. (Jeg arbejder med en tilgang om hvordan at fremelske lyst til og under træningen)?
Folk der ønsker at informere om behov for progression, behøver ikke skrive her, da det ikke er det, der beskrives behov for.

Tilsyneladende er der også særdeles nær sammenhæng mellem adrenalin og testosteron, hvilket måske forklarer hvorfor man, når man bliver vant til et program/load, mindsker adrenalin (spænding/nysgerrigheden over træningen erstattes med life as usualtilgang) og testniveauer (= mindre fremgang hvis nogen overhovedet), samt at der ved lav adrenalin grundet megen vand indtaget under træning (2 Li.), bliver skabt endnu mindre testosteron også, hvilket så kan sænke hårdheden/præstation i fysikkens udseende og pumpet trods faste, der jo giver meget blod til muskler ifht. at skulle bruge blodet og energien til fordøjelse?
Sidst rettet af Bilsten 25. nov 2019, 19:39, rettet i alt 8 gange.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSimon N skrev:
Taler skrev:Tilbage til topic, så har Bilsten en ret god fysik. God masse, flot peak på biceps, brystet er godt og så har han den klassiske V-taper. Rammen bliver fyldet godt ud og dette kombineret med en lav fedtprocent er ikke dårligt. På grund af årstiden mangler han lidt farve, men et par gange i solarium og massen ville træde langt tydeligere frem og han ville virke endnu mere massiv. Måske pro potentiale.


Jovel han har en ganske fin fysik. Jeg kan dog ikke finde ud af hvor høj han ser ud til at være, måske han lige selv kan give et bidrag her, men alt afhængig synes jeg nu ikke han har så meget masse. Det eneste jeg synes træder ud er hans biceps om noget. Ang pro potentiale(pro i hvilken forstand?) ved jeg ikke lige hvordan du kommer fremtil udfra det der. Men jeg kunne være meget interresseret i at høre lidt omkring højde, drøjde og træningsår på bagen.

I videoen er jeg helt tom, har fastet i ca. 18 timer og med 2 l. vand i tanken indtaget under træning uden kulh., så flader fysikken noget ud, da adrenalinniveuaet tilsyneladende dæmpes af al den megen vand, man er ihvertfald nærmest for rolig og er lidt i stade med at overveje hvor man skal finde lysten at træne fra = mindre pump, vaskulær og mindre pumpet som når man har spist inden. Mavesækken skvulper self. ikke, men det vil vel naturligt give nogen væske i tarmene under træning, hvorfor poseringen efterfølgende viser bred talje?! Jeg indtog væsken i de mængder for at dæmpe pulsen noget (og mavesækken ligger tæt på hjertet), da jeg normalt træner med et ret høj pace.
Efterfølgende har jeg skåret kraftigt ned for vandindtag under træning, og dette ser ud til at have afhjulpet problemet med energi og naturlig, ikke bevidst skabt motivation, en hel del. Mere tid kræves dog for at kunne verificere det som logiske årsag til mere energi under træningen. Uden høj puls og vedholdende højt adreanlinniveau vil der jo naturligt være problemer med at skabe energi via lagrede depoter af fedt og kulhydrat fra væv.
Tilsyneladende er der også særdeles nær sammenhæng mellem adrenalin og testosteron, hvilket måske forklarer hvorfor man, når man bliver vant til et program/load, mindsker adrenalin og testniveauer, samt at der ved lav adrenalin grundet megen vand, bliver skabt endnu mindre testosteron også, hvilket så kan sænke hårdheden i fysikkens udseende og pumpet trods faste, der jo giver meget blod til muskler ifht. at skulle bruge blodet og energien til fordøjelse?!
Sidst rettet af Bilsten 24. nov 2019, 20:30, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:Bilsten: I øvrigt stor respekt for, at du tager dig tid til at skrive lidt længere og mere uddybende indlæg. Mange her på siden laver efterhånden kun indlæg af meget få linjer, frem for som du at gå i dybden med kritikken/emnet. Du får dybde og refleksion frem i dine indlæg, da du systematisk og konstruktivt går i rette med påstandene. Dejligt at det stadig findes her på boardet. :)

Tak for det, men jeg vil dog nok skære noget ned igen på aktiviteten ifht. at skrive så meget, for det kræver megen tid. Hvis man har seriøse tilgange, vil disse dog formodentlig kunne afses tid til at forholde sig til herfra, men al den hate mod min persona som man har set her, er sgu kun godt for min adreanlinproduktion at stimuleres af.
Hvis du el. andre har perspektiver ifht. det jeg skrev til Nettohunden ang. testostron, så vil det være fint, for jeg har teori om, eftersom vi ved at både gh og test influeres af dopamin, el. rettere deres, gennem os, de er udkommet af vores responsive forholdelse til dopamin, - ikke til niveaet af dette som sker via kokain mm., men mere ens respons til det som sker, lidt ala nogle flygter og andre kæmper (hvilket også er en reaktion, der tilsyneladende også udvikler ganske forskellige hormoner), at det kan være en process, der kan vedblive at udvikle sig og de kan støtte hinanden (test og gh (og østrogen) spec.) til at udvikles i helt ekstrem grad, hvis man har fokus på hvordan. (dette er en teori at denne synergiudvikling kan ske - men med base i solide fakta, da dopamin har indflydelse på test og gh mm.)
Sidst rettet af Bilsten 25. nov 2019, 18:28, rettet i alt 3 gange.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilsten skrev:I videoen er jeg helt tom, har fastet i ca. 18 timer og med 2 l. vand i tanken indtaget under træning uden kulh., så flader fysikken noget ud, da adrenalinniveuaet tilsyneladende dæmpes af al den megen vand, man er ihvertfald nærmest for rolig og er lidt i stade med at overveje hvor man skal finde lysten at træne fra = mindre pump, vaskulær og mindre pumpet som når man har spist inden. Mavesækken skvulper self. ikke, men det vil vel naturligt give nogen væske i tarmene under træning, hvorfor poseringen efterfølgende viser bred talje?! Jeg indtog væsken i de mængder for at dæmpe pulsen noget (og mavesækken ligger tæt på hjertet), da jeg normalt træner med et ret høj pace.
Efterfølgende har jeg skåret kraftigt ned for vandindtag under træning, og dette ser ud til at have afhjulpet problemet med energi og naturlig, ikke bevidst skabt motivation, en hel del. Mere tid kræves dog for at kunne verificere det som logiske årsag til mere energi under træningen. Uden høj puls og vedholdende højt adreanlinniveau vil der jo naturligt være problemer med at skabe energi via lagrede depoter af fedt og kulhydrat fra væv.


Jeg betvivler ikke om du kan stå bedre end du gør der, som jeg gav udtryk for har du jo en fin fysik, bedre end mange hvor jeg træner. Men er stadig nysgerrig på højde, vægt og træningserfaring om du vil fortælle om disse.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 151
Tilmeldt: 14. dec 2013, 21:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSimon N skrev:
Bilsten skrev:I videoen er jeg helt tom, har fastet i ca. 18 timer og med 2 l. vand i tanken indtaget under træning uden kulh., så flader fysikken noget ud, da adrenalinniveuaet tilsyneladende dæmpes af al den megen vand, man er ihvertfald nærmest for rolig og er lidt i stade med at overveje hvor man skal finde lysten at træne fra = mindre pump, vaskulær og mindre pumpet som når man har spist inden. Mavesækken skvulper self. ikke, men det vil vel naturligt give nogen væske i tarmene under træning, hvorfor poseringen efterfølgende viser bred talje?! Jeg indtog væsken i de mængder for at dæmpe pulsen noget (og mavesækken ligger tæt på hjertet), da jeg normalt træner med et ret høj pace.
Efterfølgende har jeg skåret kraftigt ned for vandindtag under træning, og dette ser ud til at have afhjulpet problemet med energi og naturlig, ikke bevidst skabt motivation, en hel del. Mere tid kræves dog for at kunne verificere det som logiske årsag til mere energi under træningen. Uden høj puls og vedholdende højt adreanlinniveau vil der jo naturligt være problemer med at skabe energi via lagrede depoter af fedt og kulhydrat fra væv.


Jeg betvivler ikke om du kan stå bedre end du gør der, som jeg gav udtryk for har du jo en fin fysik, bedre end mange hvor jeg træner. Men er stadig nysgerrig på højde, vægt og træningserfaring om du vil fortælle om disse.

Du skriver også jeg ingen masse har, hvorfor jeg beskriver at være depleted og helt tom.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanNettohunden skrev:Bilsten, var du virkelig 45 år gammel, da du skød videoen af dig selv? Holy guacamoly, dig og rapperen Jøden bader vist for meget i æselmælk.
Hvor længe har du løftet?

Sjovt du nævner Jøden, for John Steward fra the daily show, Linda P., hende den smukke fra ugen der gak el. hvad var det nu, hende den der flotte pige der havde sen aften komiker show på DR hvor hun tog folk ind(?) - Signe Molde sgu da..!, Kim Larsen, Mick Jagger mfl. har alle enorme kranier. Og det at have det fedt og sjovt med det man laver er stor del i at kunne udvikle "æselmælke-drikkeri-tendensudvikling". Det at have det sjovt, har indflydelse på sådan process, men er slet ikke nok. Der er mange andre elementer ifht. hvordan at forholde sig til at have det fedt og sjovt og hvordan dette kan el. vil, påvirke vore hormonprocesser og hvordan vi med sådan bevidsthed om dette, kan påvirke disse, også selvom disse mennesker der nævnes sikkert slet ikke har fokus på at gøre dette, da det blot føles helt naturlig adfærd for dem at agere sådan - og det er lidt humlen i min agenda herinde at messe om, ikke prædike, men messe', for sådan at kunne skabe udførslen af hensigtsmæssige gørmål på optimal maner'.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
Gider du ikke lægge et billed op lige inden jeg vender mig rundt ca 32:16 - 17 istedet, så vil jeg blive glad.


Ha ha.... ok :D

32.jpg

Tak for du prøvede...., men det er stadigvæk et lortefoto PGA. vinklen på spec. højre arm. Kan du få et billed med af hvor højre arm er spændt i tricep også? Der er nogle 32:10 og ligeså 32:!7 - 18; Maven er måske ikke spændt så, men så er højre arm det; Så et 3. billed at få op vil være fedt.... tak.

Det er iøvrigt ret interessante potentielle årsager jeg fandt frem til via kritisk rationel tilgang.

Jeg prøvede at give en ret udførlig beskrivelse af hvordan sko el. ej i dødløft og squat kan påvirke løfteteknik mm. som en slags "tak" allerede. Du har iøvrigt aldrig været direkte nedladende overfor mig lissom mange andre herinde, men istedet har udvist retidig skepsis overfor alternative tilgange via din applikation af "rettidig omtanke og omhu" (hvilket er hvad A.P. Møller udtalte om værende rettidig adfærdstilpasning, mens hans søn og resten af DK har hoppet med på, at reducere det til at være tale om det mere romantiserede "rettidig omhu" kun, hvilket kan være direkte skadelig, hvis man altså ikke har rettidig omtanke FØR rettidig omhu). Dette er ganske sund praksis du udviser. Cadou.
Sidst rettet af Bilsten 27. nov 2019, 07:33, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilsten skrev:
Simon N skrev:
Bilsten skrev:I videoen er jeg helt tom, har fastet i ca. 18 timer og med 2 l. vand i tanken indtaget under træning uden kulh., så flader fysikken noget ud, da adrenalinniveuaet tilsyneladende dæmpes af al den megen vand, man er ihvertfald nærmest for rolig og er lidt i stade med at overveje hvor man skal finde lysten at træne fra = mindre pump, vaskulær og mindre pumpet som når man har spist inden. Mavesækken skvulper self. ikke, men det vil vel naturligt give nogen væske i tarmene under træning, hvorfor poseringen efterfølgende viser bred talje?! Jeg indtog væsken i de mængder for at dæmpe pulsen noget (og mavesækken ligger tæt på hjertet), da jeg normalt træner med et ret høj pace.
Efterfølgende har jeg skåret kraftigt ned for vandindtag under træning, og dette ser ud til at have afhjulpet problemet med energi og naturlig, ikke bevidst skabt motivation, en hel del. Mere tid kræves dog for at kunne verificere det som logiske årsag til mere energi under træningen. Uden høj puls og vedholdende højt adreanlinniveau vil der jo naturligt være problemer med at skabe energi via lagrede depoter af fedt og kulhydrat fra væv.


Jeg betvivler ikke om du kan stå bedre end du gør der, som jeg gav udtryk for har du jo en fin fysik, bedre end mange hvor jeg træner. Men er stadig nysgerrig på højde, vægt og træningserfaring om du vil fortælle om disse.

Du skriver også jeg ingen masse har, hvorfor jeg beskriver at være depleted og helt tom.


Jeg skrev "alt afhængig synes jeg nu ikke han har så meget masse" altså afhængig af nogle faktorer, betingelser, forudsætninger eller givne kriterier som nævnt efterfølgende. Jeg sagde ikke du IKKE havde nogen masse, det ville jo være fjollet at sige. Altså som i dine normale ord så tror du at jeg skrev noget som jeg rent faktisk ikke skrev. Har du trænet 10-15 år så nej, så synes jeg ikke du har så meget masse.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 151
Tilmeldt: 14. dec 2013, 21:43
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg onanere til det her nonsens
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 409
Tilmeldt: 30. okt 2013, 22:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:Artikel: Kvindelig vægtløfter brækker armen to steder

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/kvindelig-vaegtloefter-braekker-armen-to-steder/7594958

Vildt. Hvordan kan det overhovedet ske? Doping?

Elsker at nørde omkr. at skabe mening mhp. udvikling af forståelse for det som sker, og med det i mente, vedblev jeg at gå tilbage og analysere videoen flere gange.

Pigen står jo helt skævt ifht. stangen. Derfor svajer hendes knæ vel rundt.
Prøv at se vinklen på hendes fodsåler ifht. vinklen på stangen. Da jeg så vinklen på hendes fodstilling, kunne jeg med det samme forstå hvorfor hun væltede til den side, hun gjorde.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1031
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilisten, hvad er dine løft i clean & press og snatch siden du ved så meget om VL?
Naturvidenskab er sjovt!

http://hufysik.blogspot.dk/
Brugeravatar

 
Reputation point: 165
 
Indlæg: 2524
Tilmeldt: 6. jan 2008, 16:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 137.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 195.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanYellowLight skrev:Jeg onanere til det her nonsens


Små pikke små fornøjelser.

Bilisten, hvad er dine løft i clean & press og snatch siden du ved så meget om VL?


Hvor meget løfter du selv?
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2099
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
YellowLight skrev:Jeg onanere til det her nonsens


Små pikke små fornøjelser.

Bilisten, hvad er dine løft i clean & press og snatch siden du ved så meget om VL?


Hvor meget løfter du selv?


Kom med noget mere, din hingst
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 409
Tilmeldt: 30. okt 2013, 22:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Skader
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster