Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 59096 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Thomasfsc

Vores medlemmer har i alt skrevet 2044955 indlæg i 98504 emner

4 nye indlæg i dag


Online
I alt: 562
Medlemmer: 7
Skjulte: 1
Gæster: 554

Følg bodybuilding.dk på

Morten Østergaard trækker sig

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Pzyrex skrev:Nu kommer det så frem, at den sindssyge skrigeskinke, Zenia Stampe, under gruppemødet på Den Sorte Diamant i onsdags, i forbindelse med formandskampen mellem Sofie Carsten Nielsen og Martin Lidegaard, tilsyneladende skulle have sagt, at de jo ikke kan vide, om Martin Lidegaard også har nogle krænkelsessager i bagagen.

Ah, lad os nu ikke forfalde til at kommentere på rygter fra et lukket møde, men blot konstatere at situationen er temmelig betændt...
Brugeravatar
 
Reputation point: 690
 
Indlæg: 3398
Tilmeldt: 29. okt 2012, 09:43
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPzyrex skrev:Nu kommer det så frem, at den sindssyge skrigeskinke, Zenia Stampe, under gruppemødet på Den Sorte Diamant i onsdags, i forbindelse med formandskampen mellem Sofie Carsten Nielsen og Martin Lidegaard, tilsyneladende skulle have sagt, at de jo ikke kan vide, om Martin Lidegaard også har nogle krænkelsessager i bagagen.

Overvej engang, at hun fuldstændig ud af det blå, fyrer sådan noget af, alene fordi Martin Lidegaard er en mand. Fordi han er en mand kan man altså ikke vide, om han også skulle have krænket nogen engang. Hvor vildt er det lige? Med andre ord: det er simpelthen for risikabelt, at have en mandlig formand i Radikale Venstre, grundet risikoen for, at denne skulle have krænket nogen. Så meget for ligestilling.

Radikale Venstre må efterhånden være det parti i Folketinget, med det mest forfærdelige persongalleri. Dog i hård konkurrence med De Grønne, men det skyldes primært, at Sikandar Siddique tæller for fem. I Debatten i forgårs havde De Radikale sendt Samira Nawa i byen. Jeg var simpelthen nødt til at slukke for det efter ganske kort tid, ellers havde jeg kastet fjernsynet ud af vinduet, og givetvis mig selv efterfølgende. Tænk engang, at Pernille Vermund skulle vise sig, at være fornuftens stemme i en debat. Men det var hun. Flere gange hidser Samira sig op og angriber fuldstændig vildt og tovligt de andre debattører. Hvorfor? Jo, fordi hun er uenige med dem, trods deres argumenter er fuldstændig rationelle og saglige. Det er interessant hvordan folk, som konstant prædiker rummelighed, tolerance og ligestilling overhovedet ikke selv praktiserer disse værdier, når det drejer sig om folk, som måtte mene noget andet end dem. Så er rummeligheden og tolerancen pludselig en by i Rusland.

Hykleriet i det parti er simpelthen ude fortilfælde.


Det bliver mere og mere mystisk i det parti. Det er nok bare mig der ikke har samlet alle brikkerne endnu, men tænker da følgende:
Såfremt sagen mellem MØ og LR er 10år gammel og såfremt sandheden er at det ikke var mere end en hånd på låret, hvad får LR så ud af at stå frem nu og skrige om krænkelse. Er det bevidst spil fra baglandet for at få MØ i fedtefadet? Er det fordi LR vil have opmærksomhed, eller er det noget helt andet?
Derudover de nye sager med MØ, jeg nægter at tro på at man ikke har været bevidst om MØ har været noget dameglad til de her fester, det lyder til de tidligere er blevet informeret om det, og man må da kunne se hvad der er foregået til de her fester.
Jeg er virkeligt dybt forundret over hvordan tingene udfolder sig i det parti, hver dag opstår der nye spørgsmål.
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 170
Tilmeldt: 10. jun 2018, 07:55
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBrugeravatar
 
Reputation point: 220
 
Indlæg: 2348
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Foregående

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster