Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57086 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er noaddedwater

Vores medlemmer har i alt skrevet 2038614 indlæg i 94331 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 559
Medlemmer: 4
Skjulte: 1
Gæster: 554

Følg bodybuilding.dk på

Interview med Poul Martinussen

Skrevet af Michael Andersen

Hvem er Poul Martinussen, kort fortalt?

Jamen, jeg bliver 46 her den 14 dec. Uddannet slagter, uddannet idrætsmassør, har arbejdet meget med utilpassede unge, og skal her til januar til at arbejde med hjerneskadede voksne. Desuden bruger jeg meget tid på mine 3 børn og deres sport.


Hvordan endte den lille Poul fra det mørke Jylland med at blive stor bodybuilder ? Hvilke interesser havde han, inden at han kastede sig over "The Iron Game"?

Jeg startede med Bodybuilding i 1982, da min storebror begyndte, mente jeg også at jeg hellere måtte begynde, for han skulle jo nødig blive stærkere end mig, og da jeg havde haft en håndvægt i hånden første gang var jeg solgt.


'

Hvordan greb du din træning an i starten?

Da vi startede var det med Asbjørn Riis i hælene, og så var det tunge, tunge basis øvelser..

Hvordan ser din træning og kost ud pt.?

Min kost ser næsten ens ud hele året, sundt mad som bare bliver finindstillet op til stævne..

Den måde jeg træner på nu er meget anderledes, før i tiden angreb jeg vægtene næsten som om det var et personligt opgør. Men med alle de skader jeg har nu er det meget mere gennemtænkt og kontrolleret. Jeg træner derfor hellere ikke nær så tungt mere. Jeg træner lige nu og har gjort det i næsten 6 mdr. 2 gange om dagen, jeg står op kl. 5.30 og træner fedtforbrænding i 50 min på min motionscykel 7 gange om ugen, og så træner jeg vægte 6 gange om ugen, hvor jeg når kroppen igennem en gang.


Du må være stødt på mange inspirerende mennesker igennem din træningskarriere, hvilken af dem har haft størst indflydelse på din træning indtil videre? ..og hvorfor?

Jamen det må næsten være Asbjørn af dem jeg har mødt i levende live, selv om vi absolut ikke var enige om alt, kan jeg takke ham for meget af det jeg har opnået, for den tunge træning og det der med at der ikke findes nogen nem vej, fik jeg ind med modermælken af ham..Af bodybuildere som jeg har set op til må det være Arnold og Dorian Yates.

 


Hvordan har du det med, at du nu selv er blevet en inspirationskilde?

Det har jeg det rigtig godt med. Jeg er utrolig stolt og ydmyg over at de unge ser lidt op til mig. Der er så mange gode bodybuildere, med kanon potentiale, og kan de bruge noget fra mig ja så bliver jeg bare stolt..


Du er far til 3 - er de blevet indoktrineret i en retning, der også får dem til at gå med i centret? - eller er det noget helt andet, de har fået ud af, at have en far med så stor en passion?

Jeg er far til 3 dejlige unger, og ja det kan ikke undgås at de har taget lidt skade, de har jo aldrig oplevet andet end deres far har trænet og trænet. I de 10 år jeg har været væk fra konkurrence har jeg gjort de 2 store til Danmarksmester i Gokart og atletik, faktisk blev Rasmus 2 gange Dansk mester. Caroline har arvet min styrke og er en sindssyg hurtig og stærk sprinter, som 14-årig kørte hun squat med 80 kg.. Den lille vil være prof fodboldspiller, så det er næste "mål"....

Alle begår fejl - hvad har været dine største?

Af de fejl jeg har begået må jeg nok sige at jeg har holdt for lidt pauser, og derfor døjer jeg meget med skader..


Hvad er dit bedste træningsråd til andre?

Mine bedste træningsråd må være...Gå mindre op i anaboler, og gå mere op i jeres træning, kost, og tag så bare fat i de basisøvelser...


Hvad har din træning, indtil videre, bragt med sig af henholdsvis positive og negative ting?

Den har jeg næsten svaret på. Det negative er de skader, det positive må være min masse og mit drive som er det jeg er kendt for..


Du lavede, for kort tid siden, en lille træningsvideo til Bodybuilding.dk - hvad synes du om den modtagelse har fået?

Træningsvideoen som vi har lavet, har kun givet mig positiv respons. Det var meningen fra starten, at det skulle være en anderledes en af slagsen, en med humor, fis og ballade, men også en video hvor der blev trænet. Mine krav for at være med var at der skulle være plads til fis og ballade, jeg er så træt af de samme og de samme videoer, de er så kedelige. Der kommer helt sikkert en 2'er og der tror jeg ikke folk bliver skuffede... :)

Hvordan ser fremtiden ud? Kan alle dine nye, og gamle fans på Bodybuilding.dk, forvente at se dig på scenen igen?

Mht. fremtiden indenfor bodybuilding kan jeg kun sige at hvis jeg føler, at det hele sidder som det skal, vil jeg ikke udelukke noget, men der er mange faktorer der spiller ind, jeg træner jo stadig og holder lav fedt %.

Fire Favoritter

Forbillede: Michael Schumacher


Øvelse: Squat


Spise: Ris & kylling


Pump-up sang: Jeg hører aldrig musik når jeg træner, det bedste musik er lyden fra vægtene og store mænd der brøler..

 

 

Du kan kommentere på interviewet her