Bruger loginFølg bodybuilding.dk på

Om Bodybuilding.dk

Bodybuilding.dk er den førende træningsportal i Danmark. Sitet henvender sig til folk, som dyrker fitness, bodybuilding og styrketræning. Formålet med Bodybuilding.dk er at skabe et fællesskab for fitness- og bodybuildingsegmentet, hvor indsigt på både det teoretiske og praktiske plan er omdrejningspunktet.

Bodybuilding.dk er gratis at benytte og sitet finansieres via bannerindtægter – derfor opfordrer vi til, at du støtter dem, der støtter os.

Vil du deltage i debatten på forummet, skal du oprette dig som bruger – det er gratis! På forummet kan du stille spørgsmål om træning og være en del af et interaktivt træningsmiljø. Endvidere kan du oprette en logbog for din træning og bruge de andre medlemmers logbøger som inspiration.

Artikelsamlingen bliver løbende fornyet, og er du tilmeldt vores nyhedsbrev eller oprettet som gratis medlem, vil du hver måned modtage den nyeste viden inden for træning.

Doping

Dopingpolitikken på bodybuilding.dk er i overensstemmelse med Anti Doping Danmarks holdning. Vi fraråder således brugen af doping, og der bliver ikke vejledt i brugen heraf på sitet. Vi ser doping som et stort problem og vil ikke være et medvirkende medie til fremmelsen heraf.

Teamet bag

På forummet er der ansat redaktører, moderatorer samt en site admin. I fællesskab sørger disse for, at sitet fungerer og kontinuerligt udvikles og forbedres. Endvidere sørger teamet for en god tone brugerne imellem, hvilket er essentielt for et velfungerende mødested.

Ønsker du at være en del af dette team, kan du maile vores site admin på admin@bodybuilding.dk

God fornøjelse.

Team bodybuilding.dk

Annoncering

Bodybuilding.dk har (januar 2010) omkring 1.900.000 sidevisninger og 70.000 unikke brugere pr. måned (185.000 unikke besøg).

Antallet af brugere samt trafikken på sitet har været stærkt stigende lige siden, sitet blev grundlagt (som fusion mellem Bodyzone.dk og Bodyforum.dk) primo 2006.

Skriv til annoncering@bodybuilding.dk for information om priser og kampagner.

Vigtig juridisk information

Copyright

Rettighederne til indholdet på Bodybuilding.dk tilhører i alle tilfælde forfatteren og/eller Bodybuilding.dk. Det gælder såvel de grafiske, de programmelle som de indholdsmæssige dele af sitet. Ved anvendelse af udpluk gælder de eksisterende love og regler om copyright/ophavsret.

Bodybuilding.dk skal kontaktes og give tilladelse, hvis brugeren anvender materialet i officielle eller kommercielle sammenhænge.

Ophavsrettighedsforbehold

Vi har gjort alt for at sikre os, at materialet på Bodybuilding.dk ikke er uforeneligt med ophavsrettighederne. Skulle der alligevel forefindes billeder, tekst eller andet materiale på dette site, som ophavsretsligt tilhører andre, opfordrer vi til, at man retter henvendelse til os - ophavsretten til materialet vil derefter straks blive undersøgt.  

Ansvarsfraskrivelse

Bodybuilding.dk kan på ingen måde drages til ansvar - direkte eller indirekte - for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen af informationer indeholdt i materialet på sitet. Indholdet på bodybuilding.dk er udelukkende til informationsbrug.