Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 67776 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049949 indlæg i 100472 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1621
Medlemmer: 1
Skjulte: 0
Gæster: 1620

Følg bodybuilding.dk på

Opskrift på det perfekte kyllingebryst

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Hej BB

Ville høre om i vil dele jeres opskrifter på den perfekt tilberedning af et kyllingebryst eller i det hele taget bare kylling. :D
Vedhæftede filer
kylling.jpg
kylling.jpg (8.54 KiB) Vist 6034 gange
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow".
Brugeravatar

 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 293
Tilmeldt: 26. jul 2010, 14:35
Geografisk sted: Helsingør
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 97.50
- Squat: 100.00
- Dødløft: 122.50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kyllingefileter (rent kød, ikke alt det vandfyldte pis man kan få)
Skær nogle slicer på tværs, lav dem godt dybe men uden at skære helt igennem
Feta ost ned i sprækkerne
Salt og peber
Rør noget græsk youghurt 1% op med paprika, kanel, lidt honning og noget chili og hæld ud over.

Op i fad, ind i ovn, ca. 200 grader i 20-30 minutter = mums
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplan



100% kylling der ikke er pumpet, krydret med lidt allround også på en grillpande
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 2494
Tilmeldt: 4. okt 2006, 09:11
Geografisk sted: Randers
 
Træner her: Randers styrke og motionsklub (Fjeren)
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Varm noget oliven olie op på en pande, svits et halvt hakket løg i den varme olie, tilsæt: chili, ingefær, salt pepper og tilsæt derefter strimler/stykker og kyllingebryst.
hæld ½ liter sødmælk og lad det simre.

kog pasta og når pastaen er færdigkogt put det i gryden med kylling..

kan bruges fløde, men hvis man er på cut, så virker sødmælken utroligt godt ;) (og hvis man vil have sovsen lidt tykkere kan man putte lidt mel i under omrøring og gøre sovsen mere jævn)
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 251
Tilmeldt: 8. nov 2009, 17:14
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kyllingebrystet flækkes, således at der kommer en 'lomme' i kyllingebrystet. I lommen fyldes soltørrede tomater, ost, friske timian-blade og enten serano-skinke eller bacon. 'Lommen' lukkes med tandstikkere... steges kort på hver side og smides i ovnen en 15-20 min afhængig af størrelse...
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 983
Tilmeldt: 23. jan 2007, 16:58
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



1 stk. kyllingebryst
1-2 tynde skiver pancetta
lidt frisk timian el. rosmarin
Citronskal fra en øko citron
Havsalt og friskkværnet sort pebber

-> Krydder kylling med salt, pebber, citronskal og krydderurt. Barder/svøb det i pancettaen og steg det derefter i ovnen i 20-30 min alt efter størrelse. Det er lækkert!

1 hel kylling, gerne af hæderlig kvalitet
lidt yoghurt
Tandoori krydderi
Havsalt og friskkværnet sort pebber
En "kyllinge holder"

-> Mariner kyllingen i yoghurt og tandoori krydderi i nogle timer, placer den i holderen så den er oprejst, krydder med salt og pebber. Steg den derefter i ovnen til den er færdig. Sprødt krydret skind, mørt og saftigt kød - ja tak :dance:
The key is not to prioritize what's on your schedule, but to schedule your priorities. - Stephen Covey
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 31
Tilmeldt: 15. feb 2010, 01:42
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Skær kyllingen i tern og smid det i et fad. Derefter lav en marinade bestående af: Engelsk sauce, soya, sweet chili sauce, ketchup og en eller anden olie. Hæld marinaden ud over kyllingen så det næsten dækker kyllingen (husk at rører det rundt enten med hånden eller en ske, så det kommer på hele kyllingen. Og så vil de heller ikke "smelte" sige sammen), lad det stå i 30 min. - 1 time. derefter ind i ovnen i 20min. afhængig af størrelsen af tern.
"You never have to wait for a squat rack on Christmas morning"
- Ben "Pak Man" Pakulski


"Strong people are harder to kill than weak people, and more useful in general."
- Mark Rippetoe
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1384
Tilmeldt: 1. jun 2010, 22:03
 
Træner her: Hjørring Styrkesport
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



500g Kylling filer
1/2 bøtte hakkede soltørrede tomater i olie
soya
5 stk hvidløg

skær kylling i tern, hak hvidløgne, smid det i en kryde(wok) sammen med de soltørredetomater og kom lidt soya i, derefter steges det. severs med ris eller spagetti..

Rigtig nem og smager super..
-Spis din kryderbolle med nutella så du kan blive stor og stærk...
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 178
Tilmeldt: 11. dec 2009, 19:11
 
Træner her: Forever Velvære For Dig ApS, Give
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplan



Der er mange gode opskrifter :D

Jeg må heller følge med her :)
Jack S. Jonathanson: SUNDHED og FISSEFORM?! Hva fuck snakker du om?! Jeg træner for at blive en freak!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1596
Tilmeldt: 1. feb 2010, 19:22
Geografisk sted: Nakskov
 
Træner her: Fitness Center Wing Tsun Do
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Dingo skrev:Kyllingefileter (rent kød, ikke alt det vandfyldte pis man kan få)
Skær nogle slicer på tværs, lav dem godt dybe men uden at skære helt igennem
Feta ost ned i sprækkerne
Salt og peber
Rør noget græsk youghurt 1% op med paprika, kanel, lidt honning og noget chili og hæld ud over.

Op i fad, ind i ovn, ca. 200 grader i 20-30 minutter = mums



Har lige lavet den her til aften og det smager jo mega godt =P~
-Spis din kryderbolle med nutella så du kan blive stor og stærk...
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 178
Tilmeldt: 11. dec 2009, 19:11
 
Træner her: Forever Velvære For Dig ApS, Give
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplan



Steg kyllingebrysterne på en varm pande, med lidt olie så de bliver dejligt sprøde og gennemstegte
Sker dem derefter ud i tern efter behag, og omrør kyllingen i en hjemmelavet guacamole.

Guacemole:

blend 2 avokadoer, 1-2 fed hvidløg(efter behag), ½-1 løg (efter behag), lidt koriander, lidt salt & peber, og saften fra en kvart lime. (tilsæt evt. lidt chili hvis man er til den lidt stærkere version).

Man kan dog også bare lave guacemolen med 2 avokadoer og noget færdig pulvermiks, hvis man er doven :D

Ris passer perfekt som tilbehør :)

HAPS HAPS !
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 251
Tilmeldt: 8. nov 2009, 17:14
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



I fakta kan der købes sådan noget smart "taco"-krydderi og andet fajita-krydderiblanding-snask...
Løg og rød peber svitses, ta det af, kyllingfileter på (i mindre stykker), krydderiblanding, lidt vand og når kyllingen er færdig smides løg og peber på igen. Lad det stå lidt og put fyldet i fx tortillas med guaccamole eller med ris eller ja, kun fantasien sætter grænser :D
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 56
Tilmeldt: 6. jun 2010, 20:32
Geografisk sted: Esbjerg, Fitnessdk
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster