Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57695 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er WildzCasino

Vores medlemmer har i alt skrevet 2041420 indlæg i 98253 emner

51 nye indlæg i dag


Online
I alt: 564
Medlemmer: 9
Skjulte: 1
Gæster: 554

Følg bodybuilding.dk på

Post billeder af din mad

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





Kan varmt anbefale take-away fra Quattro Fontane Due på Falkoner Alle, Frederiksberg :)

Vildsvin med kartofler. Mør og lækker med hvidvinsauce af en slags, akkurat som den smagte for 12 år siden.

Man kan vælge mellem tre slags kartofler: hele kartofler bagt i ovn med skræl, råstegte (billedet), fløde af en slags.

CAM00228 (2).jpg

CAM00220.jpg


Da jeg kom der meget, var der ofte fyldt med politibetjente. Den italienske ejer taler stadig dansk på italiensk.

Mad til få penge:

FÆRDIGRETTER med kartofler og grøntsager:

Mørbrad i auberginesauce 59,00 kr.
Italiensk kyllingegryde m/oliven 58,00 kr.
Kalkunbryst i paprikasauce 59,00 kr.
Ital. frikadeller i tomatsauce 60,00 kr.
Entrecote i stærk tomatsauce 64,00 kr.
Vildsvin i grøntsagssauce 59,00 kr.
Lammegryde m/ champ. & rosmarin 58,00 kr.
Chili con carne m/ rosettebolle 59,00 kr.
Italiensk oksegullasch m/ rosettebolle 59,00 kr.
Kalvefilet m. trøffelsauce 69,00 kr.


Der går rygter om at man kan købe byens bedste hjemmelavede pesto.
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1100
Tilmeldt: 8. feb 2016, 14:47
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



O:)
Vedhæftede filer
CIMG0001.JPG
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 156
Tilmeldt: 5. maj 2018, 11:16
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Mr . Clean skrev:O:)


100 procent prol!

Clean står ikke for clean living haha
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 360
 
Indlæg: 1788
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Ja totalt prol burgere det der, hahaha :lol: :dope:
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 4. apr 2018, 08:44
Geografisk sted: din mors fisse
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1337.00
- Squat: 1337.00
- Dødløft: 1337.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Maxer1337 skrev:Ja totalt prol burgere det der, hahaha :lol: :dope:


Haha ja.

Han trænger til en kvinde i sit liv til at spice hans burgere lidt op haha
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 360
 
Indlæg: 1788
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg tror og håber Mr. Clean er en iskold chef, der elsker sine prol burgere og biceps mere end sine kvinder :8
De burgere er så klassisk danske som de kan og skal være en gang i mellem!! =D> :lol:
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 129
Tilmeldt: 4. apr 2018, 08:44
Geografisk sted: din mors fisse
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1337.00
- Squat: 1337.00
- Dødløft: 1337.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 9548
Tilmeldt: 15. dec 2007, 01:49
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Fatboy skrev:Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.


Du mangler lidt det som tråden handler om: et billede af din mad.
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 4240
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Mr . Clean skrev:O:)


Sådan et par klassiske burgere kunne jeg godt lige rive ned!!
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: 8. nov 2018, 19:40
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



IMG_5028-1024x768.jpg


Her stod den på frikadeller,salat og ristede pastinak, selvom appetitten ikke var helt til stede,,,,
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1190
Tilmeldt: 20. maj 2009, 20:03
Geografisk sted: Vanløse
 
Træner her: Fitness World Frederiksberg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Fatboy skrev:Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.


Se mig se mig... jeg startede denne tråd
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 360
 
Indlæg: 1788
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



fru.jpg


Pekannødder og valnødder sammen med hjemmelavet "granola", der består af hakkede hasselnødder, meget få mandler, chiafrø, hampefrø, gule hørfrø, kanel, kardemomme, revet kokos, kokosolie og 100% chokolade. Dertil er der hindbær og blåbær med en anelse fed cremefraiche og et skvis fløde.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 2676
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



K.G skrev:
IMG_5028-1024x768.jpg


Her stod den på frikadeller,salat og ristede pastinak, selvom appetitten ikke var helt til stede,,,,


Det er simpelt, men meget godt ud. Lækker kombination med vandmelon :)
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 170
Tilmeldt: 10. jun 2018, 07:55
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Pzyrex skrev:
Fatboy skrev:Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.


Du mangler lidt det som tråden handler om: et billede af din mad.


Tænk at man kan misforstå formålet med sin egen tråd :lol:
 
Reputation point: 195
 
Indlæg: 1455
Tilmeldt: 2. jun 2013, 21:49
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ceneeh skrev:
fru.jpg


Pekannødder og valnødder sammen med hjemmelavet "granola", der består af hakkede hasselnødder, meget få mandler, chiafrø, hampefrø, gule hørfrø, kanel, kardemomme, revet kokos, kokosolie og 100% chokolade. Dertil er der hindbær og blåbær med en anelse fed cremefraiche og et skvis fløde.

kæft det ser godt ud, jeg tror sgu jeg skal til at gøre lidt mere ud af maden end at servere gryderet i gryden... til at spise af på bordet...
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1115
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



And for anden gang inden for kort tid :)

and.jpg
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 360
 
Indlæg: 1788
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Cote de Bouef, stegt spidskål, avocado og hjemmelavet basilikumspesto. Altsammen økologisk. Altsammen fantastisk.

jib.jpg
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 2676
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Ceneeh skrev:Cote de Bouef, stegt spidskål, avocado og hjemmelavet basilikumspesto. Altsammen økologisk. Altsammen fantastisk.

jib.jpg


Ser okay lækkert ud :)
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 360
 
Indlæg: 1788
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Lidt mad fra de sidste 2 dage.

lam.jpg


Lammeculotte med stegte rosenkål, bearnaisesmør, stegt sildefilet, salatblade med estragonpesto, mozzarella, cherrytomater og rødløg.

fisk.jpg


Kulmule, sildefileter, salatblade med brie, cherrytomater, chiliolie, hvidløgsdressing og en hrösti lavet af squash, skalotteløg, hvidløg, rosmarin, cayennepeber, revet vesterhavsost, æg og pofiber.

dessert.jpg


Hjemmelavet "peanutbuttercup" dog med mandelsmør i stedet for peanutbutter og dertil er chokoladen 100%. Dertil hjemmelavet kanelgranola og græsk yoghurt med et strejf af vaniljepulver.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 2676
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Sidst, men ikke mindst ... tyrkisk pizza. Krydret friskhakket oksekød med skalotteløg, rødløg, hvidløg, spidskommen, gurkemeje, chiliflager og cayennepeber. Bunden er lavet af flødeost, revet mozzarella og lidt pofiber.

pizza 2.jpg


FULDSTÆNDIG vanvittig sprødhed og smag, der er på højde med de pizzaer, jeg har smagt i Rom og andetsteds.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 2676
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Ceneeh skrev:Sidst, men ikke mindst ... tyrkisk pizza. Krydret friskhakket oksekød med skalotteløg, rødløg, hvidløg, spidskommen, gurkemeje, chiliflager og cayennepeber. Bunden er lavet af flødeost, revet mozzarella og lidt pofiber.

pizza 2.jpg


FULDSTÆNDIG vanvittig sprødhed og smag, der er på højde med de pizzaer, jeg har smagt i Rom og andetsteds.


Hvorfor ikke dele hele opskriften med os inkl. opskriften til dejen?
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 360
 
Indlæg: 1788
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



martinkjr skrev:
Ceneeh skrev:Sidst, men ikke mindst ... tyrkisk pizza. Krydret friskhakket oksekød med skalotteløg, rødløg, hvidløg, spidskommen, gurkemeje, chiliflager og cayennepeber. Bunden er lavet af flødeost, revet mozzarella og lidt pofiber.

pizza 2.jpg


FULDSTÆNDIG vanvittig sprødhed og smag, der er på højde med de pizzaer, jeg har smagt i Rom og andetsteds.


Hvorfor ikke dele hele opskriften med os inkl. opskriften til dejen?


250 gram oksekød, halvt rødløg, helt skalotteløg, 1 fed hvidløg, 2 tsk spidskommen, 2 tsk chiliflager, 1 tsk gurkemeje, 1 tsk cayennepeber, 1 tsk salt (ca).

Dej: smelt 200 gram revet mozzarella på middel temperatur i en gryde med 50 gram philadelphia (naturel). Når dejen er helt smeltet, blander du den sammen med 1 æg og 1 deciliter pofiber. Del dejen i 2 og læg dem på samme bagepapir. Dernæst tager du 1 stykke bagepapir over dejene og former dem ved at trykke dem ud inde fra midten af, hvorefter du hælder fyldet ud over og bager pizzaerne i 15-20 min (afhængig af ovn og ønsket sprødhed) på 180 grader.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 2676
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Ceneeh skrev:
martinkjr skrev:
Ceneeh skrev:Sidst, men ikke mindst ... tyrkisk pizza. Krydret friskhakket oksekød med skalotteløg, rødløg, hvidløg, spidskommen, gurkemeje, chiliflager og cayennepeber. Bunden er lavet af flødeost, revet mozzarella og lidt pofiber.

pizza 2.jpg


FULDSTÆNDIG vanvittig sprødhed og smag, der er på højde med de pizzaer, jeg har smagt i Rom og andetsteds.


Hvorfor ikke dele hele opskriften med os inkl. opskriften til dejen?


250 gram oksekød, halvt rødløg, helt skalotteløg, 1 fed hvidløg, 2 tsk spidskommen, 2 tsk chiliflager, 1 tsk gurkemeje, 1 tsk cayennepeber, 1 tsk salt (ca).

Dej: smelt 200 gram revet mozzarella på middel temperatur i en gryde med 50 gram philadelphia (naturel). Når dejen er helt smeltet, blander du den sammen med 1 æg og 1 deciliter pofiber. Del dejen i 2 og læg dem på samme bagepapir. Dernæst tager du 1 stykke bagepapir over dejene og former dem ved at trykke dem ud inde fra midten af, hvorefter du hælder fyldet ud over og bager pizzaerne i 15-20 min (afhængig af ovn og ønsket sprødhed) på 180 grader.


Jeg takker :)
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 360
 
Indlæg: 1788
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Pzyrex skrev:
Fatboy skrev:Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.


Du mangler lidt det som tråden handler om: et billede af din mad.


Tråden hed oprindeligt "Hvad æder du lige nu?" men er siden blevet modereret af en admin/moderator til den nuværende titel. Jævnfør side 1 O:)
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 9548
Tilmeldt: 15. dec 2007, 01:49
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



butter.jpg


Butterchicken med lidt kunstneriske friheder. Marinerede kyllingen i olivenolie og ristede og kværnede krydderier i 32 timer. Jeg tror aldrig, jeg har smagt bedre kylling.

Dertil cremefraiche med friskhakket mynte og hvidløg, blomkålsris og lowcarb naanbrød lavet på kokosmel, en anelse mandelmel og loppefrøskaller :)

Sikken glæde der opstår, når man indtager sådan et fyldestgørende måltid, man har lagt en masse tid og kærlighed i. Det er smukt.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 2676
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Ceneeh skrev:
butter.jpg


Butterchicken med lidt kunstneriske friheder. Marinerede kyllingen i olivenolie og ristede og kværnede krydderier i 32 timer. Jeg tror aldrig, jeg har smagt bedre kylling.

Dertil cremefraiche med friskhakket mynte og hvidløg, blomkålsris og lowcarb naanbrød lavet på kokosmel, en anelse mandelmel og loppefrøskaller :)

Sikken glæde der opstår, når man indtager sådan et fyldestgørende måltid, man har lagt en masse tid og kærlighed i. Det er smukt.


Opskrift, tak!
“I may look calm, but in my head I’ve killed you 3 times”
 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 838
Tilmeldt: 16. feb 2007, 23:46
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



troublemaker skrev:
Ceneeh skrev:
butter.jpg


Butterchicken med lidt kunstneriske friheder. Marinerede kyllingen i olivenolie og ristede og kværnede krydderier i 32 timer. Jeg tror aldrig, jeg har smagt bedre kylling.

Dertil cremefraiche med friskhakket mynte og hvidløg, blomkålsris og lowcarb naanbrød lavet på kokosmel, en anelse mandelmel og loppefrøskaller :)

Sikken glæde der opstår, når man indtager sådan et fyldestgørende måltid, man har lagt en masse tid og kærlighed i. Det er smukt.


Opskrift, tak!


Nu laver jeg en hjemmeblandet fortolkning af garam masala, hvortil jeg bruger hele krydderier, der først bliver ristet og dernæst kværnet. For den menige mand, kan denne fremgangsmåde synes besværlig og unødvendig. Desuden et stort arbejde at få købt dem ind, såfremt man blot har denne éngangsforestilling i tankerne.

Skulle du få lyst, så vil jeg dog alligevel smide opskriften.

Rist følgende på en pande ved smag varme - og helst hver for sig, da krydderne ikke skal have lige lang tid. (OG JA, det giver en helt anden smag end når man bruger pulver; dermed ikke sagt, at man ikke kan fremstille en fantastisk ret med pulver).

Korianderfrø
Allehånde
Spidskommen
Kanel
Kardemomme
Sort peber
Nelliker

Når de er ristede, så kværner du dem i en morter eller en kaffekværn. Nu står du med en fantastisk krydderiblanding.

Nu skal du bruge

Marinade:

500 gram kyllingebryst
2 spsk. olie
2 spsk. garam masala
1 tsk gurkemeje
1 tsk salt
1 tsk peber
1 presset fed hvidløg

- halver brystfileterne - skær dem som butterflies. Bland olien op med krydderier og finthakket hvidløg i en lille skål, og smør nu kyllingen godt ind i marinaden.

Når de har trukket længe nok, tag dem ud af køleskabet 1 time før brug og steg dem i smør på middelhøj varme - godt 3 minutter på hver side. Tag dem af, lad dem trække indtil sovsen er klar, og skær dem dernæst ud i store stykker.


1 finthakket løg
2-3 fed knust hvidløg
2 tsk chiliflager
2 tsk garam masala
1 tsk paprika
en halv dåse tomatpuré
200-ish ml. fløde
4 mellemstore finthakkede tomater
1 dl cremefraiche eller fed græsk yoghurt

Brug den samme pande, som du stegte kyllingen i til at svitse løg og hvidløg på panden i smør eller ghee. Når de er delvist svitsede, tilsætter du garam masala, chiliflager og paprika. Lad det stege lidt ved lav temperatur, hvorefter du tilsætter tomatpuré og lader det stege. Efter et stykke tid, tilsætter cremefraiche og hakkede tomater. Slutteligt fløden, hvorefter du dumper kyllingestykkerne i og lader det simre under låg i lige så lang tid, som din tålmodighed rækker.

Smag til med salt, peber og (evt) chili.

Buon appetito.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 2676
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



IMG_8403-e1572886999194.jpg


Her står den på Kylling ret i aften......
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1190
Tilmeldt: 20. maj 2009, 20:03
Geografisk sted: Vanløse
 
Træner her: Fitness World Frederiksberg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



fiskesuppe.jpg


Fiskesuppe. Først hjemmekogt fond på overskudsrester (hoved, hale m.m) af dorade. Dertil kogt op på fennikel, kapers, rejer, mørksejfilet, dampede blåmuslinger, citron og fløde.

osso buco.jpg


Osso Buco, der har simret i 6 timer. Løg, fennikel, bladselleri, hvidløg, hjemmelavet tomatsovs, røget paprika, fløde og en god portion tålmodighed. Må være min absolutte livret. Dertil serveret med butternut squash, der er tilberedt som hasselback kartoffel og en wannabe "waldorfsalat" lavet på letpisket fløde, hakkede hindbær, vaniljepulver og hakkede valnødder.
If no win ... practice more :).
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 2676
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: AK Nordland, Horsens Styrkeløft Klub og Centrum for Bænkpres
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Fløde er gains!

Ser godt ud.
Veni, vidi, vici
Brugeravatar
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 670
Tilmeldt: 28. nov 2012, 13:19
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Franz Biberkopf og 24 gæster