Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57697 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er WildzCasino

Vores medlemmer har i alt skrevet 2041422 indlæg i 98255 emner

53 nye indlæg i dag


Online
I alt: 524
Medlemmer: 8
Skjulte: 2
Gæster: 514

Følg bodybuilding.dk på

PRINCE - ro og refleksion

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Tak for lykønsket. Det har hidtil været en fornøjelse at læse tekst(er) leveret af PRINCE. Og sikkert en anstændig arbejdskapacitet. Jeg ser frem til, at se dig logge i samme stil om nogle måneder hvor jeg formoder, at du er blevet dobbelt så stærk. Mwah
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplanSandyFrink skrev:Jeg kalder ham gerne "Det Tårnhøje helvede"
http://www.imdb.com/title/tt0072308/
[/b]


Så kalder vi ham bare det. Det helt fint. Det dig der bestemmer.

SandyFrink skrev:Der er intet godt ved Rammstein. Det skulle lige været mindet fra sommeren '08 da MASSTRONAUT var på besøg hos undertegnede, og vi sad en række timer på Waterloo inde ved Vesterport st. og der var en utroligt flot, trimmet korthåret stripper der dansede til et af deres numre.


Så var der da i det mindste lidt godt. Jeg kan i hvert fald nævne 1 stykke musik med Rammstein jeg kan li'. Jeg har svært ved at se seancen i sommeren '08 for mig da jeg hverken ved hvad MASSTRONAUT eller en stripper er.
Jeg mindes en pige, Line, da jeg kæmpede Judo i mine unge dage som elskede Rammstein. Hun var vel en 3 år ældre end mig og da det var lige før puperteten for mit vedkommende var hun væsentligt stærkere end jeg selv var. Når vi kæmpede gulvkamp holdt hun mig nede og pressede sine store patter lodret ned i ansigtet på mig. Så lå jeg der og indåndede ilt filtreret gennem hendes velduftende t-shirt. Jeg må indrømme mine forsøg på at kæmpe mig fri var noget halvhjertede. Hun hørte altid Rammstein, med mere, for fuld smadder.

01-jeller skrev:Tak for lykønsket. Det har hidtil været en fornøjelse at læse tekst(er) leveret af PRINCE. Og sikkert en anstændig arbejdskapacitet. Jeg ser frem til, at se dig logge i samme stil om nogle måneder hvor jeg formoder, at du er blevet dobbelt så stærk. Mwah


Selv tak. Men tak mig ej. Du har læst tekst(er) leveret af PRINCE, og er dermed fuldt berettiget en lykønskning på lige fod med alle andre der har tid og lyst eller blot er dybt afhængige af at læse med. Målet må være at blive dobbelt så stærk og dobbelt så flot. Dobbelt så stærk bliver jeg dog næppe.
Billede

I dag har jeg trænet.

2 GANGE!!!

AM:
Wide grip close stance Eleiko barbell squats 4 sec ecc, 3 sec på 70kg uden touch and go da mine løg ikke er lange nok.
10x20
10x20
10x20
8x60
5x70
5x70
5x70
5x65
5x65
5x60
8x50
10x50
10x50
10x50
10x50
Føltes rigtig godt

På vej hjem stod et ældre ægtepar og gloede op i et træ. Jeg kunne høre en hakke lyd og vidste straks at de måtte glo på en spætte. Jeg har mange gange før hørt spætten på vej til og fra træning men aldrig set den. Ægteparret fortsatte deres færd og da vi passerede hinanden siger de at jeg kan se spætten på den anden side af træet. Jeg iler afsted spændt som aldrig før men da jeg når frem var dyret forsvundet. ak og ve. Jeg har siddet og streamet lidt nak og æd den seneste tid da jeg synes det godt at koble af til. Dette kulminerede i en genial ide til en episode: Nak og Æd: En spætte i Fælledparken! Ideén naturligvis kompromitteret af vores våbenlovgivning. Tænk sig en reaktion når DR i bedste sendetid viser Jørgen Skouboe fange en spætte i den mest udspekulerede fuglefælde til dato, slår den ihjel på den mest uhumske måde hvorefter Nikolaj Kirk iført farverige klæder der ville få et Brasiliansk karneval til at ligne en flok kvinder i burka, stikker en jernstang tværs i gennem røven på den og griller den som en fucking grillkylling ligesom de gør det bedst på Nørrebrogade 216.
Billede

Ej, nej nej, det skrev jeg bare ikke. Hurtigt videre.

Aften træning
Standing Dumbbell Shoulder Press
10x13,7
8x13,7
8x13,7
5x20
6x17,5
8x15
8x15
8x15
6x15
6x15
10x13,7
8x13,7
8x13,7
8x13,7
8x13,7

Dumbbell Side Laterals
12x5
12x5
12x5
12x5
12x5
12x5

Og nu sidder jeg så her. Overraskende mange tilstede sådan en mandag aften. Unge såvel som gamle. Heriblandt Jens. Han er altid god at snakke med når man ikke selv er klar over hvad fanden det er der er galt med en.
Jeg glemte mine straps til dagens første træning. Jeg har altid det samme equipment med uanset hvad jeg træner. Også selv om jeg ikke skal bruge det. Og nu er de så forsvundet. Måske er det en af de ældre rare herrer der har været så flinke at smide dem ud når nu de så så slidte ud og bare hang der. Suk. Ellers også har en venlig sjæl lagt dem et gennemtænkt sted og så sidder jeg bare her og anklager folk helt uden grund. Fuck that shit, jeg har skam allerede bestilt et par nye. Hurtigt videre.

Udover alt dette så jeg så småt begyndt at spille computerspil igen. Heriblandt CS:GO og SC2. Det dejligt igen at bruge hjernen i vante omgivelser. Jeg har også haft forbavsende god appetit i dag. At have lagt jobbet bag sig har simpelthen givet mere appetit på god mad. Og appetit på livet. Jeg var ellers overrasket over hvor svært jeg havde ved at spise jævnfør min nye NikolajBach og Stritten tunede kostplan, men i dag spiste jeg det hele før tid. Og mere til.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan--PRINCE-- skrev:Målet må være at blive dobbelt så stærk og dobbelt så flot. Dobbelt så stærk bliver jeg dog næppe.


Og mere til... Formoder jeg?
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan01-jeller skrev:
--PRINCE-- skrev:Målet må være at blive dobbelt så stærk og dobbelt så flot. Dobbelt så stærk bliver jeg dog næppe.


Og mere til... Formoder jeg?

Helt korrekt. Og mere til!
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFormiddags logning:

Dødløft, 4 sek exc, 2 blokke. (3 på sidste 3 sæt):
10x60
10x60
5x80
5x80
5x80
5x80
5x80
10x60
10x60
10x60

Ab wheel 4 sek exc.
12xbw
8xbw
8xbw

Leg curls langsom exc.
8x15
8x15
12x10
10x10

Buffalo Chris har været tidligt oppe thi han var langt over halvvejs med sin træning da jeg selv ankom klokken lidt i 8. Vi snakkede kort om job og ikke mindst denne fine log. Efter et kvarters tid blev han træt af mig og forlod lokalet til fordel for vigtigere gøremål.
Når jeg ankommer i klubben er min rutine rimelig fastlagt. Jeg træder ind af døren. Lader som om jeg glad for at se folk. Skynder mig hen til køleskabet og aflægger min medbragte proviant. Mælk i køleskabet og shake prep samt banananas on top. Lidt ligesom på dette billede:
Billede

Jeg må indrømme at jeg blev noget fortørnet da jeg senere skulle opdage at jeg ikke var den eneste der var interesseret i min banananas. (Og nej, billedet er ikke arrangeret. Den eneste jeg ville snyde ville være mig selv som min far altid sagde. Ikke at han ikke er i blandt os mere. Det er han skam stadig. Mere end så mange andre. Men han siger det ikke mere.)
Billede

Jaja, jeg ved det, så er det heller ikke vildere. Klokken er lidt i 12, hvad fanden skal jeg ellers skrive? huh? Der jo ikke sket en fucking skid i dag alligevel.

Jeg vil ikke vrøvle mere for nu da jeg muligvis logger igen i aften. Stay tuned.


EDIT: NÅ JO FORRESTEN SE HVAD JEG LAVEDE SAMMEN MED SØREN SPÆTTE PÅ NEXT TEKNISK SKOLE VED FORUM ST. I GÅR!!
Billede
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMine damer og herrer. Drenge og piger.
Jeg vil gerne beklage mine seneste logninger. Kvaliteten har slet, slet ikke levet op til min vante standard hvilket jeg udmærket godt selv er helt klar over. Og afklaret med. Og mere til. mm.
Jeg er ganske enkelt i en periode med ups and downs og dette kan naturligvis aflæses i logningerne. Det trods alt derfor jeg kreere dem.
Dette er dybt beklageligt og jeg har derfor besluttet mig for at nedlægge min log med øjeblikkelig virkning og trække mig tilbage fra professionelle bodybuildings med mere for bestandigt, for evigt og for altid.
Ej det passer selvfølgelig ikke. For det første er jeg ikke professionel bodybuilder og for det andet nedlægger jeg naturligvis ikke min logbog mm. Dette ville være fuldstændigt latterligt at påstå hvilket jeg jo, som den opmærksomme læser nok lagde mærke til, alligevel valgte at gøre. Det er naturligvis dybt beklageligt. Det vil ikke gentage sig. I promise. May the force be with you? Always motherfucker!

Jeg er netop hjemvendt fra aftentræning. Jeg trænede bryst således:
Bænkpres
10x20
10x20
10x20
3x60
3x60
3x60
5x90
5x90
5x90
6x80
6x70

Dumbbell Decline Bænkpres
8x25
6x25
8x20
8x20
8x20
8x20
6x20
6x20

Incline Barbell Bænkpres
12x40
10x40
10x40
8x40
8x40
8x40

Min personlige rådgiver i livet, Jens, var tilstede denne aften og distraherede mine tanker med div. filmmusik, heriblandt det nye Bladerunner soundtrack. Han mindedes min gamle PRINCE trøje og spurgte mig om jeg ikke ville lave en til ham i en t-shirt udgave. Dette er taget til efterretning. Det vil jeg faktisk gerne. Jeg havde egentlig gemt mine PRINCE uniformer væk efter de seneste uheldige begivenheder som de har ført med sig. Men måske er de mere aktuelle nu end nogensinde før. Verden vil se PRINCE og jeg vil give PRINCE til verden. Historien er den at jeg i selskab med SØREN SPÆTTE længe før han blev professionel bodybuilderz i al hemmelighed gik i gang med et epokegørende projekt i min hemmelige base et sted her på Kbh Ø. Et af resultaterne ser således ud:
Billede
Problemet er at jeg ikke kan lave disse trøjer alene. At designe, printe og trykke lortet kan ganske enkelt gå galt på så mange forskellige måder at man bør opmagasinere en fuldstændig uanstændig mængde antidepressiver med mere før man går i gang med at producere sine egne PRINCE trøjer. Søren, dette er en direkte forespørgsel. Vi skal lave t-shirts til Jens. Vi får måske god vin i bytte. Tænk over det.

VIDERE!

Min tlf lyste op under dagens aften træning. Big Boney proklamerede via sociale medier at han havde glemt en liter mælk med mere i lokalet. Jeg havde godt set stumperne tidligere og tænkt til mig selv hvem fanden i det brændende helvede er så dum at glemme en liter mælk, en pakke havregryn og en bøtte i et træningsrum en torsdag aften? Jeg blev klogere. Jeg viste mig selvfølgelig fra en af mine heldigere sider og sørgede for at mælken nu står opbevaret ved en passende temperatur. Ydermere stillede jeg bøtten og havregrynene oven på køleskabet så tingene nu står så samlet som muligt men samtidigt under hver deres optimale temperatur. Boney er noteret herom. Jeg er uddannet kok og derfor ekstra god til den slags opgaver. Hvor heldig har Boney lige lov at være? Jeg skyndte mig hjem og kiggede til min egen mælk og mine egne havregryn blot for at sikre mig at jeg var ligeså heldig som Boney. Det var jeg. Hvor heldig har jeg lige lov at være? Mindst ligeså heldig som Boney i guess.
Buffalo Chris benyttede lejligheden til at rose at jeg trænede for 2 gang den dag. Jeg gik i gang med at svare men blev afbrudt af et sæt dumbbell presses hvorefter jeg glemte at svare færdigt. Jeg ved du læser med her. Jeg håber i hvert fald for dit eget bedste at du gør. Jeg skulle til at svare: "Stærkt, ja. Fornuftigt, næppe."

Jeg i tvivl om reglerne for at gå på gaden. Hvem skal undvige hvem? Jeg egentlig ret konfliktsky så jeg prøver bare at gå så meget udenom folk som muligt. Nu hvor jeg vokser eksponentielt oplever jeg dog at folk i højere grad trækker ud til siden før jeg selv når at gøre det. Jeg ville foretrække bare at gå på højre fortov hele tiden. Altså til højre på tosporede fortov. Der også situationer hvor jeg går mod en anden. Jeg ser dem på 60 m afstand og trækker over på det andet fortov. Nogle gange kan det være 3 sporede fortov hvor jeg går helt ude i den ene side og modparten går helt ude i den anden. På en eller anden mærkelig måde formår vedkommende diskret at trække mere og mere over mod min bane for til sidst at fremprovokere en potentiel kollision. Jeg forstår det ikke. Er det en form for social magtkamp eller er folk bare HELT FÆRDIGE uden selv at være klar over det? Og hvad hvis vi støder ind i hinanden? hvis skyld er det? Må jeg handle i selvforsvar?
PRINCE trøjen har sparret mig for mange af den slags oplevelser førhen. PRINCE trøjen vækker respekt og får folk til at respektere jer som en fucking GUD!

/best PRINCE
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag trænedes ben og bagkæde til lyden af danske Nephew. Kong Jadani valgte at kigge forbi hvor vi som altid snakkede om madlavning på et højt astronomisk niveau. Det mig der kokken men mandens almene viden overstråler mig bare gang på gang. Kan man nedfryse hjemmelavet pasta? Jeg har læst det skulle fungere fint men aldrig prøvet det i praksis.
Jeg spurgte Jadani om han havde forstand på den der Glute Ham Raise maskine som jeg aldrig har turde benytte. Han svarede ja og delte noget af sin viden med mig. Dagens pas forløb således:

Squats
10x20
10x20
5x20
5x60
5x80
5x70
5x70
5x70
5x70
5x60

Dødløft fra 2 af de der træ blokke der. I hver side.
8x60
5x90
5x90
5x90
5x90
5x90

Glute Ham Raise
1xøvesæt
1xøvesæt
1xøvesæt
1xøvesæt
Det nev i baglåret

Ab Wheel
8
8
8

Jeg har de sidste 3 dage ligget med hvad jeg tror har været en mild maveinfektion. Sandsynligvis efter jeg begik slem haram og bestilte en durum direkte fra JE. Allahu Akbar mine damer og herrer. hovedpine, mavesmerter og lidt flere toiletbesøg end ellers. Det er dog væk nu efter jeg i går indtog min hemmelige mikstur. Den er så effektiv at det nok er min samfundspligt at dele den med jer og resten af den danske befolkning. Men det må vente da jeg skal videre nu.

Salam Aleikum
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan--PRINCE-- skrev:Jeg spurgte Jadani om han havde forstand på den der Glute Ham Raise maskine som jeg aldrig har turde benytte. Han svarede ja og delte noget af sin viden med mig. Dagens pas forløb således:


Ak ja, endnu en trainee er blevet taget under det majestætiske pomade hår!
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJarlen fra aHA skrev:Ak ja, endnu en trainee er blevet taget under det majestætiske pomade hår!

Sådan er det. Og havde det ej været for håret havde jeg nok aldrig spurgt ham.Til alle nye læsere som ikke har fulgt med fra start så vil jeg gerne give en hurtig præsentation. Jeg er PRINCE og jeg træner.
Jeg trænede her til aften. Pres og træk. Jeg bliver stærkere omend jeg ikke bliver stærkere nok. Jeg formår ikke at træne så ofte som jeg gerne vil. Og nu er vi blevet ramt af et helt forfærdeligt vejr som bare gør alt i livet mere besværligt. Min livskvalitet er pt. langt lavere end hvis vi havde 7-10 graders varme og roligt vejr.

Der var lidt forskellige folk tilstede til denne aftentræning. Dog ikke noget særligt. Af celebrities kan jeg kun komme i tanke om Bebop og mig selv. Derudover gode gamle Erik, en fjollerik med kryllet hår og en anden mand lidt oppe i årene som altid holder sig for sig selv nede i den anden ende af lokalet hvor han supersætter de 3 store basisøvelser. Han virker anstændig nok. Vi nikker anerkendende til hinanden men uden at udveksle et eneste ord. Hvis jeg siger noget til ham begynder han at vrøvle et eller andet forvirret som om han er helt benovet over at der er nogle der gider snakke til ham.

Bænkpres
10x60
5x60
5x60
5x90
5x90
5x90
5x85
5x80

Dumbbell Decline Bænkpres
6x25
8x20
8x20
6x20

Incline Bænkpres
8x40
8x40
8x40
8x40

Pull Ups
5xbw
4xbw
3xbw
3xbw
3xbw

Close Grip Pull Downs
10x45
10x45
10x45
10x45

Seated Maskine Rows
10x45
10x40
10x40
10x40
10x40

Jeg drak ubehageligt meget væske under træningen. Næsten 4x800ml vand, dvs 2400ml + det løse. Og 1 liter mælk. Hvad der kommer ind kommer også ud så jeg måtte ved udgangen af fælledparken, på vejen hjem, finde at godt spot at besørge. Dette fungere slet ikke i iskold blæst med kolde fingre, overtræksbukser og penis krympet helt op i kuglerne. Men det lykkedes. Jeg mindedes en nat i Bornholms vildmark da jeg aftjente værnepligt for 7 år siden. Mens min deling sad og ventede på en pickup truck listede jeg hen for at pisse i fred og ro. Igen med en åndssvag mængde tøj og bagage som bare komplicerede det hele alt for meget. Da jeg var ca. halvvejs gik det op for mig at jeg havde stået og pisset direkte ud på indersiden af min jakke. Det var en god tid. Bornholm er en dejlig Ø.

Når jeg sidder her i min stue og skriver dette. Eller laver andre ting. Så hænder det at Den Hostende Mand på Altanen gør sin entré, tænder en smøg og begynder at hoste helt vildt. Han er fast inventar her i gaden min og det har han været i de snart 4 år jeg har boet her. Jeg ved ikke særligt meget om den Hostende Mand på Altanen. Kun at han køber sine cigaretter i kartoner i den lokale Irma. Og at han godt kan lide at stå der med sin smøg og sin hosten og ellers bare nyde livet omkring sig. Bla. mig der bare gerne vil sidde i fred og ro uden at skulle gemme mig bag mine persienner for at få en følelse af at sidde uset. Jeg ønsker intet dårligt for noget menneske på denne klode men jeg håber inderligt at han af årsager må vige pladsen for andet godtfolk som tilegner sig frisk luft på anden vis.
Billede

Hold kæft jeg glæder mig til foråret venner. Shorts, trøje og hue. Masser energi. Masser fest! Jeg vil gerne garantere jer alle at vi får et fint forår og et brag af en sommer. Mine prognoser er altid stensikre! Jeg ved bare det bliver for vildt i år!
I morgen og fredag skal jeg til introduktion på min nye arbejdsplads. Det bliver spændende at prøve noget nyt. Og spændende om jeg kan stå op kl 6.30.
Ciao suckers!
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan6:30 er en god rytme ven. glæd dig til at svælge rundt i faste rammer og rutiner! Dét er livet! Ingen spontanitet til at ødelægge ens hverdag. Ingen impulsive "sjove" indslag, ak nej dem slipper du for at tage stilling til og i stedet kan du sætte det mentale på standby, læne dig tilbage og bare sige "jeg er en 07 - 15 kinda guy". Frihed uden ansvar.

Billede
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJarlen fra aHA skrev:6:30 er en god rytme ven. glæd dig til at svælge rundt i faste rammer og rutiner! Dét er livet! Ingen spontanitet til at ødelægge ens hverdag. Ingen impulsive "sjove" indslag, ak nej dem slipper du for at tage stilling til og i stedet kan du sætte det mentale på standby, læne dig tilbage og bare sige "jeg er en 07 - 15 kinda guy". Frihed uden ansvar.


Tak for de fine ord. Og ikke mindst det smukke billede. Det har du vel selv malet også endda til mig. Hvilket engagement.
Jeg netop hjemvendt fra en introdag fyldt med ligegyldige informationer om alt det fantastiske ved en sådan virksomhed med over 1000 ansatte, som jeg aldrig kommer i nærheden af at prøve kræfter med. Man så bla. en videosekvens med en helikopterpilot flyve henover København mens lyden af afrikansk stammemusik kørte i baggrunden. Tak fordi i viser mig hvor fedt alle de højtuddannede har det. Det er jeg mægtig glad for at være en "del" af. Af hjertet tak.
Inderst inde har jeg nok altid været en 7-15 kinda guy. Jeg husker en stilling i Føtex for 8-9 år siden hvor vi stod omklædt og klar før 06. Mit bedste job hidtil, altså lige indtil de startede en medarbejder kampagne "tid til salg" hvor vi alle blev forvandlet fra individualister til en flok idioter.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå foråret skudt i gang!

Squat:
10x20
5x60
5x80
5x70
5x70
5x70
5x70

Dumbbell Shoulder Presses
10x13,7
10x13,7
7x17,5
5x17,5
8x15
6x15
6x15

Curls ss Triceps Pushdowns
10x13,7 - 8x30
6x13,7 - 12x25
6x13,7 - 12x25
6x13,7 - 10x25
6x13,7 - 10x25
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKære PRINCE, jeg formoder, at du er startet på dit nye arbejde. Er det grunden til, at du ikke har haft tid til:
1. At træne?
2. At logge dine træninger?
3. Begge dele?

Jeg gætter på nummer to hvorfor jeg ser frem til at se dig reportere den eksponentiel styrke udvikling der er sket i mellem tiden. Og mere til. Med Venlig Hilsen.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan01-jeller skrev:Kære PRINCE, jeg formoder, at du er startet på dit nye arbejde. Er det grunden til, at du ikke har haft tid til:
1. At træne?
2. At logge dine træninger?
3. Begge dele?

Jeg gætter på nummer to hvorfor jeg ser frem til at se dig reportere den eksponentiel styrke udvikling der er sket i mellem tiden. Og mere til. Med Venlig Hilsen.


Kære Jeller, jeg havde godt set din besked da den var frisk. Undskyld for det sene svar.

Jeg ville kunne finde på et hav af undskyldninger for hvorfor jeg ikke har fuldført mine træninger samt logget disse. Jeg vil altid logge mine træninger her i loggen så hvis der ikke står noget så har jeg heller ikke fået trænet. Derfor kan du nok regne ud at jeg ikke har rørt en finger de seneste 14 dage. Jeg ville ønske jeg kunne reportere min eksponentielle styrkeudvikling men problemet er at når man vokser eksponentielt så fungere det vica verca, altså er størrelsen også eksponentielt aftagende når man ikke træner, hvorfor jeg nu har en hormonprofil som en 12-årig pige.
Jeg må medgive at mit nye arbejde er hovedfaktoren bag min træningsmæssige inaktivitet. Og at jeg netop er blevet færdig med at renovere min bolig sammen med Farmand. Jeg har simpelthen haft svært ved at falde ordentligt til i et helt nyt og anderledes arbejdsmiljø samt at få min nye dagligdag til at passe med mine måltider osv. Og mere til! Også selvom dette ikke burde være rocket science. Men jeg føler at jeg har knækket koden nu og fået struktureret min hverdag således at jeg kan gå fra en eksponentielt aftagende til en eksponentielt stigende muskeludvikling. Af samme årsag er jeg netop hjemvendt fra mild træning som forløb således:

Dødløft
10x60
5x60
5x60
5x80
5x80
5x80
5x80
5x80

Vertikal back extension
12xbw
12xbw

Ab Wheel
6xbw
6xbw

Billede
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFormiddags træning uden mere til af mangel på tid. Og mere til.

Pull Ups
4xbw
4xbw
4xbw
4xbw

Smalt greb pull downs
8x40
8x40
8x40

Siddende maskine rows
8x35
8x35
8x35

Klassisk Bænkpres
12x60
12x60
12x60
10x60
8x60
8x60
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDENNE LOGBOG - FØR DEN.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2004
 
Indlæg: 6972
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:DENNE LOGBOG - FØR DEN.

-og mere til. I quess.

Havde i en god sommer venner? Jeg var i Skiveren med min gamle far i 10 dage og 5 dage på Rhodos med mig selv og min usynlige ven Anton. Jeg har solet min spæde mandekrop i gården hvor pigerne af uforklarlige og sågar helt tilfældige grunde lagde sig tættere på mig end de andre tilstedeværende. Måske var det fordi jeg lige havde børstet tænder samt medbragt min ny erhvervede dabradio så jeg kunne absorbere D vitaminer til lyden af Tour de France, ligegyldige indslag om kedelige emner, forfærdelig musik og god musik. Jeg står tilmed op til lyden af klassisk musik hver morgen nu.

Det længe siden her er blevet logget sidst. Jeg er i mellemtiden blevet tyndere end jeg har været længe. Og det er der en snusfornuftig grund til:
DHL STAFET MINE DAMER OG HERRER!
-Jeg har i anledning af årets DHL stafet i Fælledparken tilmeldt mig årets DHL stafet. Det er der mange på jobbet der har gjort så det gjorde jeg også. Jeg løb også i 2017. 26:55 blev tiden back then. For 9 dage siden løb jeg de 5km på 25:59, så det helt fint. mit forbrug af havregryn er reduceret drastisk så jeg forventer en hel del mere energi når jeg begynder at spise uhæmmet igen. Jeg var faktisk en habil løber da jeg var knejt. Det synes jeg i hvert fald selv. Og nu bliver jeg det måske igen. Jeg vil supplere reduceringen af min kropsvægt med korte løbeture indtil jeg ligner en veltrænet KZ fange. Indtil da spiser jeg dette:
kostplan

Det er ikke meget mad og det kan mærkes på styrken og sindet. Træningen består af fullbody træning hvor mit i forvejen underdimensionerende understel får en pause hvis jeg løber dagen før eller efter. Seneste træning så således ud:

Træning 15 August 18´
S1 Bænkpres
8x70
8x70

S1 Siddende maskine rows
8x45
8x45

S2 Dumbbell skulderpres
8x15
6x15

S2 Chin ups
6xbw
4xbw

S3 Dumbbell curls
6x13,7
6x13,7

S3 Triceps pushdowns
8x25
8x25

Ab wheel
6xbw
6xbw

Dagens aftenmåltid: Svinemørbrad, røget bacon, friske majs og broccoli.
Billede

Venner, min far har solgt mit barndomshjem. MIT FUCKING BARNDOMSHJEM!!!
WHAT
THE
FUCK MAN!!

FUCKING HELL MAN!!!
Mit smukke barndomshjem, nu overdraget til ny ejer med kone, børn og hele bonuspakken som ikke fatter en skid af hvad livet i Brønshøj handler om. Min far har tilmed stadig brugsret til garagen så vi skal forbi i nærmere fremtid og hente ting og sager. Så skal jeg stå der og glo de nye ejere ind i øjnene mens de står og tænker: HAHAHA!!! JAER!! NU DET VORES HJEM!! HAHAHA!!!

Brønshøj er et dejligt sted. Og her snakker jeg ikke om Bellahøj, Husum eller Tingbjerg som alle på papiret hører under Brønshøj. Jeg snakker om det ægte Brønshøj. Kærne Brønshøj mine damer og herrer. Busters verden, Zappa, you name it. Bjarne Reuters univers er udsprunget af selv samme gader som jeg har vandret tynde siden jeg vandrede for første gang og frem til jeg blev så fuld at jeg ikke kunne vandre mere. Så måtte mine venner træde til og vandre for mig. Så mange fortællinger på godt og ondt. Alt fra jordbær og blommer til stoffer, eksplosioner og blå blink. Den hårfine grænse mellem drengestreger og ulovligheder. Gode og dårlige bekendtskaber. Brønshøj havde det hele. Og mere til!
Jeg takker af for denne gang. Måske vender jeg tilbage en dag når jeg gammel og gør Brønshøj til hvad det var engang. Ikke alle kan bare bo i Brønshøj. Enten så har man den, eller også har man den ikke. Jeg kan se det i folks øjne.

Billede

Hvad farmands salg angår, så har han købt et udmærket sommerhus som jeg også gerne må bruge. Og tilmed har fået nøgler til så det pynter lidt på situationen. Så kan jeg sidde deroppe helt alene og høre gamle LPér mens jeg kigger efter dådyr og rovfugle med en kikkert. Og læse bøger af Bjarne Reuter mens jeg drømmer mig 15 år yngre.

Er der i øvrigt en læser eller flere der træner i morgen, lørdag? I givet fald kunne vi lægge træningerne i samme tidsrum og træne sammen. Eller bevidst ligge dem med adskillige timers mellemrum så vi med overvejende sandsynlighed ikke træner sammen. Der mange muligheder og jeg er åben for op til flere hvis ikke allesammen.

Er der i øvrigt nogen der ved om der stadig ligger en bananskræl på taget af AMTC´s bil?
Billede
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBananskrællen ligger der endnu.

Og forklar mig lige en ting, du ved.. jeg er jo fra Vangede, mestendels, omend nogle af mine formative år også blev spenderet på Halmtorvet på Vesterbro, Rømersgade i Indre By og en tid hos min farmor på Østerbrogade og senere min tante på Dr. Priemes Vej på Frederiksberg og.. og... nå, nok om det. Vangede støder, sammen med Søborg, klods op af Bispebjerg der hvor Frederiksborgvej fletter ud i hhv. Søborg Hovedgade og Vangedevej, og for os fra Vangede var det ganske enkelt bare dér Nordvest (og dermed København) begyndte. Så, nu kommer THE THOUSAND ISLAND QUESTION...

Er Brønshøj ikke en del af Nordvest? Jeg er med på at Brønshøj ikke falder under postnummeret 2400 NV, men jeg har da altid tænkt på Nordvest som Bispebjerg, Brønshøj, Husum, Tingbjerg, Utterslev og Emdrup. Red lige trådene ud, du som er indfødt.
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1224
 
Indlæg: 11512
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTak for svaret Goofins
Jeg havde faktisk håbet den ikke lå der mere. Altså bananskrællen. Vangede ligger der vel endnu. Det ikke fordi jeg ikke under dig at have en bananskræl liggende på bilen din. Men nu tror dine læsere at alt godt varer ved med nok vilje og determination. Men vi ved jo begge to godt at uanset hvor beslutsom du så end må være, så vil en dag komme hvor den ej er der mere. Så det slut. Forbi. Game over.
Det står dig så frit for at bede Shooter om at lægge en ny bananskræl på din bil eller at lade være. Den tid den sorg.

Ang. dit spørgsmål:
Nu det jo ikke mig der har opdelt København, omend jeg har min egen klare opfattelse af hvordan det bør være. Jeg har set og hørt flere forskellige udlægninger om hvordan og hvorledes og hvorledes og hvordan. Det endelige og nok rigtige svar må findes et sted hos kommunen:
Billede

Jeg har før hørt den med at Brønshøj er en del af Nordvest. Det giver faktisk meget god mening da det ligger mere vest end Nordvest og er mere vestligt end Nordvest er nordligt og derfor utvivlsomt er Københavns ukronede Nordvest kvarter. Men i min verden er Brønshøj blot Brønshøj. Det hverken Husum, Bellahøj, Tingbjerg eller Nordvest. Brønshøj er kirsebærret på toppen af dette ellers udmærkede område. Cremen af Lé Cremé dé lá Cremé om man vil. De få resterende km2 efter man har optegnet Husum, Tingbjerg og Bellahøj. Her finder man Københavns ældste bygning (kirken) og Københavns højeste punkt indefor få hundrede meter af hinanden. Der er endda indmurret en lille metal sokkel ved foden af kirken som er placeret i samme højde som toppen af Rundetårn i indre by.
Det korte svar er at jeg ikke selv opfatter Brønshøj som en del af Nordvest. Jeg synes dog Bellahøj passer godt på Nordvest både hvad angår lokation og arkitektur. Billedet er taget fra kk.dk og de har også valgt at afgrænse de 2 områder fra hinanden. Om det har været anderledes før min tid må jeg være dig svar skyldig.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan--PRINCE-- skrev:Er der i øvrigt en læser eller flere der træner i morgen, lørdag? I givet fald kunne vi lægge træningerne i samme tidsrum og træne sammen. Eller bevidst ligge dem med adskillige timers mellemrum så vi med overvejende sandsynlighed ikke træner sammen. Der mange muligheder og jeg er åben for op til flere hvis ikke allesammen.Jeg hæver fanen og kalder 13:30
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJarlen fra aHA skrev:Jeg hæver fanen og kalder 13:30

Billede
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFin redegørelse, Prinzenrollen. The Goof approves. Jeg har lige carb loaded i ren falafel.
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1224
 
Indlæg: 11512
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTillykke med din falafel. Ja gid det var mig, jeg savner et fyldestgørende carb up. Hvis jeg skal nævne en god ting ved at reducere carbs og være træt hele tiden så er det at jeg sover helt fantastisk. Jeg tror ikke jeg har været så langt væk om natten siden jeg var barn.
Og tak for approval. Det mit yndlings brændstof her i livet.

Dagens træning i selskab med Jarlby hele træningen. Wolff ankom lidt senere og således er dem der værd at nævne af de fremmødte remset op.

Squat
8x60
8x60
8x60
8x60

S1 Bænkpres
8x70
8x70
8x70

S1 Seated rows
8x45
8x45
8x45

S2 Dumbbell skulder pres
8x15
8x15
8x15

S2 Chip ups
8xbw
6xbw
4xbw

S3 Dumbbell curls
6x13,7
6x13,7
6x13,7

S3 Triceps pushdowns
8x25
8x25
8x25

Ab wheel
8xbw
8xbw
8xbw

Jeg tror snart jeg carb loader i pizza og pomfritter. Og döner og burger.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKære PRINCE

Denne log skal omdøbes til MACRO LOGGING
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplanPRINCE, FØR LOG eller jeg MYRDER DIIIIIIIIG
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2004
 
Indlæg: 6972
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:PRINCE, FØR LOG eller jeg MYRDER DIIIIIIIIG

NEEEEJ, JEG VIL IKKE DØØØ!!!

YeeeeeeaRH!!


Billede
Om en lille times tid står jeg omklædt og klar til årets største idrætsbegivenhed.
Man undres over at vi endnu ikke har en tråd for DHL stafetten her på boardet. Det burde der altså være. Ligesom der burde være en tråd for personlige angreb, med mere, så vi en gang for alle kan få placeret den enkelte bruger i et popularitets hierarki. En såkaldt top 100 eller hvor mange der nu engang ytre sig fra tid til anden i de forskellige foraer her på sitet. Det kunne foregå ligesom en rap battle hvor X og Y inviteres til diskussion. Så finder en af vore Admins et betændt emne som nænsomt sættes til diskussion hvorefter de to diskuterende, nu kombatanter, uhæmmet og uden indblanding udefra kan tildele hinanden verbale cirkelspark og mere til. Taberen slettes fra systemet og vinderen overhældes med reputation points.
Men sådanne tråde har vi desværre ikke. For der ingen der gider løbe DHL stafet og folk er for fine til at indrømme at de inderst inde tørster efter en tråd man kan besøge på daglig basis med garanti for lyrisk krigsførelse i form af ironiske udmeldinger og sarkastiske kommentarer. Eller blot direkte revselse af sind og sjæl.
Men nok om det.

Jeg skal som sagt ud på en lille løbetur om lidt. Jeg har aldrig været fan af dette event. Tværtimod. Men i 2017 meldte jeg mig til med min daværende arbejdsplads og løb ruten i tiden 26:55. Jeg sagde back then at jeg ville løbe hurtigere næste år og jeg er altså en mand der holder mit ord. For nyligt fik jeg så løbet de 5 km på lidt under 26 min. Mit mål nu er at komme under 25 min. Det må kunne lade sig gøre med min nye løbe kapacitet og de sidste 4 dages øgede indtag af kulhydrater.
Jeg beklager at loggen ud af det blå skal handle om løb men det er altså hvad der lige fangede min interesse her sidst på sommeren. Det skal nok stoppe snart. Jeg vender tilbage med mit nyeste 5km´s forsøg snarest.

Yours sincerely
Billede
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet er fandme en dårlig tid. Jeg løber en gang om året, og jeg regner med at løbe den på <21.
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 180
Tilmeldt: 19. mar 2015, 09:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDet bliver min tid altså ikke dårligere af. Desuden skal jeg altid skrive et par autografer på vejen.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSåledes forløb det sig:
forløb...
løb..
HAHAHAHAHAHAHA!!

Omgange af 1 km:
1 - 5:23
2 - 5:02
3 - 5:06
4 - 5:01
5 - 4:57
6 - 0:54 (0.19km)
5 km tilbagelagt på 25 minutter og 29 sekunder, præcist 30 sek hurtigere end tidligere pb. Jeg overhalede tilmed haaank på vejen. Det irriterede ham en del. Nu gider jeg ikke skrive om løb mere da jeg har fået afløb for foretagendet.
afløb...
løb..

HAHAHAHAHA!!!
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMin kommentar er i øvrigt også idiotisk. Løb handler i høj grad om fysiske forudsætninger.
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 180
Tilmeldt: 19. mar 2015, 09:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 16 gæster